- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
bende hm den çok fazla aldım canım birkaç alacağımda var aslında yinekastamonudayım bende, burdada öyle mağazada hiçbir şey yok. yada ben denk gelemiyorum zaten cok sık dışarı çıkamıyorum :) en iyisi netten yağmalamak :)
bir de h&m in bebek serisi inanılmaz güzel şeyler var. ama nete alışverişleri yok. ben, ablam istanbula gittiğinde ona aldırıp kargolattım. eğer, h&m magazası varsa mutlaka uğrayın, bayılırsınız :)
bende hm den çok fazla aldım canım birkaç alacağımda var aslında yine
canım görmedim ben bu battaniyeden ama kıyafetleri varsa battaniyeside vardır muhakakhiç şu battaniyeden gördün mü canım H&M'de?
http://www.hm.com/tr/product/86173?article=86173-A
bunun yenidoğan takımını aldımi çok şirin ama battaniyesini bir türlü bulamadım ankarayada sordurdum ama denk gelmedi sanırım. yada türkiyede yok.
Benimki ikinciHepinizin ilk bebekleri değil mi :) çok cici şeyler almissiniz hepiniz
maşallah ne güzel :) benim de ikinci olcak inşallah. Öyle gözüme takılan birsey olursa alıyorum ama 3-5 parçayı geçmez aldıklarım. Burdaki resimlere bakınca ilk çocuğuma hamileliğim geliyor aklımaBenimki ikinci
Güle güle kullanın
marmara forumda vardı dün gördümhiç şu battaniyeden gördün mü canım H&M'de?
http://www.hm.com/tr/product/86173?article=86173-A
bunun yenidoğan takımını aldımi çok şirin ama battaniyesini bir türlü bulamadım ankarayada sordurdum ama denk gelmedi sanırım. yada türkiyede yok.
ay allahım yerim onlaarı çifter çifter bi de her şeyin ya bayılıyorum hepsine ♥♥
Burdan da paylaşalım cicilerimizi :)
Yatak odası için bu beşiği alıcam bide oda yapıcam 3 kapılı dolap ve büyiyen beşik alıcam herşey beyaz halımız herşeyimiz odaya uyuyor şükür
canım nette ahşap beşik yazınca çıkıyor artık heryerde satılıyormuş 300 500 tl arasıcanım buna nerede baktın bayıldım çok güzel..
canım nette ahşap beşik yazınca çıkıyor artık heryerde satılıyormuş 300 500 tl arası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?