2015 Mayıs Annelerinin Alışveriş Fotoğrafları

kızlar yatak odanıza koymak için beşik almayı düşünüyor musunuz ? alınmalı mı sizce ?

ben hem yatak odasına hem de oturma odasına taşınabilecek, tekerlekli hafif bi beşik arıyorum. sanırım bambu beşikler de var öyle modeller. genel de ilk yıl bebeği yanında yatırıyorlar, hem ağladığında ulaşması daha kolay hem sende yorulmazsın ilk zamanlar saat bası emzirmek zorundasın çünkü.

Son alışverişimiz

Eksik bi yorganla son ay mama alıcam bebeğe başka bir eksiğimiz yok galiba. Kendime güzel bi gecelik sabahlık takımıyla terlik almam lazım. bi de şekerler kapı süsü vs kaldı.

İlk iki foto benim pijama gecelik ve çamaşırlarım. Alt çamaşırı yüksek bel aldım sezercik olursam kesiye gelmesin diye. Sütyeni de kruvaze aldım bi tane şimdilik rahat edersem başka yine alırım beğenmezsem modeli değiştirrim diye tek aldım bakalım. Penye gecelik ve pijama c&a dan. Pijamayı dev almışım değiştircem küçük bedeniyle

Eklentiler

• image.webp
    40 KB · Görüntüleme: 254
  • image.webp
    49 KB · Görüntüleme: 243
Küvet kova maşrapa ve fileyi e bebekten aldık. Zehirli madde içermemesine dikkat ettim bü de küvetin giderli olmasına

Koyafetler ve penye battaniye hmden. Denizci 68 diğer takım 62. 56 çok oldu diye bunları büyük aldık bir de toraman olma ihtimaline karşı. Dedesi aldı bunların hepsini sağolsun

Eklentiler

• image.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 248
  • image.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 237
  • image.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 252
  • image.webp
    49,9 KB · Görüntüleme: 251
Yan yatma yastığı yedek nevresim ve yastık kılıfı. Yatağı ikeadan aldığımz için çarşafları da ordan aldım ölçüsü ıysun diye ama çok kaliteli dokusu yumuşacık. English homedan falan güzel yani tavsiye ederim.

Bunlar da bezleri bakım çantası ıslak mendilleri. Alttaki minik çanta unibabynin hediyesi ben üstteki spor çantayı kullanmayı düşünüyorum sırt çantası daha rahat olur hem. Bi elimde araba bi elimde çanta zor olur gibi geldi

Bi de manuel pompa aldım e bebekte 35 liraya inmiş havuzlu handa 50ydi. Almayı düşünenlere fiyatı uygun gibi geldi bana

Eklentiler

• image.webp
    46 KB · Görüntüleme: 326
  • image.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 331
  • image.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 335
  • image.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 315
Canım herşeyiniz çok güzel Güle güle kullanın bizde küveti aynısı aldık inşallah memnun kalırız

günaydın kızlar son alınanaları eklememiştim ekleyemediğim bir kaç birşey var daha sonra foto çekip ekleyeceğim

suwen gecelik ve pijama takımı limangodan indirim ile aldım , birde annelütfen sitesinden yaptığım alışverşler

Eklentiler

• Screenshot_6.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 295
  • Screenshot_7.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 303
  • Screenshot_2.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 288
Minirome sitesinden alınanlar :) Bakım kremlerini falan almayanlara tavsiye ederim sitede gerçekten çok uygun fiyatlar..

Eklentiler

• minirome.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 296
canım güle güle kullan hepsini bu arada ateş ölçer bende düşünüyorum eline ulaştımı yeni mi aldın nasıl denedin mi hiç
Yok canım elime ulaşmadı henüz ama olumsuz bişey de duymadım indirimde olunca da aldım bakalım inşallah pişman olmayız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…