Marks and spencer da var cnmben de şunu arıyorum istanbulda gören olursa ses edebilir mi?
Hihihicanım hepsi çok güzel güle güle kullansın paşalar..ben bi an unuttum senin ikizin olacağını neden acaba ikişer tane almış diye düşünüyordum ki aklıma geldi:)
marmara forumda vardı dün gördüm
kızlar yatak odanıza koymak için beşik almayı düşünüyor musunuz ? alınmalı mı sizce ?
Canım tuluma bayıldım nerden aldığını ogrenebilir miyim :)
Hmm bakayım oraya da bunlar hm. Mothercate de de vardı superman ama bedeni yoktu bi de marks amd spencera bakim sağol canımMarks and spencer da var cnm
Sor bi gönderirler inşallahteşekkür ederim canım, ankaradaki arkadaşlara birdaha sordurayım belki marmara forum dan ankaraya postalarlar :/
Canim oyuncaklari nerden ve kaca aldin acabaBebişin yeni cicileri
Canım herşeyiniz çok güzel Güle güle kullanın bizde küveti aynısı aldık inşallah memnun kalırızKüvet kova maşrapa ve fileyi e bebekten aldık. Zehirli madde içermemesine dikkat ettim bü de küvetin giderli olmasına
Koyafetler ve penye battaniye hmden. Denizci 68 diğer takım 62. 56 çok oldu diye bunları büyük aldık bir de toraman olma ihtimaline karşı. Dedesi aldı bunların hepsini sağolsun
Amin canım içinde bebeleri yıkadığımız günleri görürüz inşallah hayırlısıylaCanım herşeyiniz çok güzel Güle güle kullanın bizde küveti aynısı aldık inşallah memnun kalırız
canım güle güle kullan hepsini bu arada ateş ölçer bende düşünüyorum eline ulaştımı yeni mi aldın nasıl denedin mi hiçAnne lutfen den aldıklarımız..
Yok canım elime ulaşmadı henüz ama olumsuz bişey de duymadım indirimde olunca da aldım bakalım inşallah pişman olmayız :)canım güle güle kullan hepsini bu arada ateş ölçer bende düşünüyorum eline ulaştımı yeni mi aldın nasıl denedin mi hiç
inşallah güzel gelir canım bende netten alıcamYok canım elime ulaşmadı henüz ama olumsuz bişey de duymadım indirimde olunca da aldım bakalım inşallah pişman olmayız :)
Sağlıkla gıysın kuzun canım çok beğendim :)Cawminden aldım sanırım, unuttum ya baya oldu alalı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?