2015 Mayıs Annelerinin Alışveriş Fotoğrafları

............................

Son düzenleme:
..………………

Son düzenleme:
......................................

Son düzenleme:
Ayy kızlar yaa internet takılmış 100 defa gönderilmiş aynı şeyler kusura bakmayın yaa sinir oldum silemiyorum da

kızlar günaydın biz de bebeğimizin arabasını aldık haftasonu, ebebekteki cadillac indirimini kaçırdık zaten sonra arabaya denediğimizde de sığmadı, kaçırdığımıza üzülmedik : ) çok arastırdık, çok düşündük ve bebeconfort streety travel sistem aldık katlandığında arabamızın(toyota yaris) neredeyse hiç olmayan bagajına bile sığdı , tek elle kolayca katlanıyor ve dik şekilde durabiliyor, anakucağında bel desteği yok ama onu da kendin halledebiliosun 39 40 liraya, evde kurduk gayet güzel , işallah sorunsuz kullanırız.

http://www.n11.com/bebe-confort-str...4?cid=604001&gclid=CPGbu6f_5cMCFY_MtAodIXUAmQ

Ben de bébé confort loola almıştım oğlum için. Bagaji küçük arabalar için ideal modeller.

maşallah hepsi ayrı ayrı çok güzel çok beğendim . benim de allah izin verirse erkek bebişim olacak bayıldım aldıklarına. sağlıkla kucağına alırsın inş canım hepimizin başına.
Teşekkür ederim canım amin inşallah hepimiz de sagliklica alalım kucağımıza. Senin aldiklarn da çok güzel Güle güle kullansin bebisin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…