2015 Mayıs Annelerinin Alışveriş Fotoğrafları

neden öyle olduki ama bende johns baby sampuan attım sepete 1 tl yazıyordu sepete bakınca bayagı bi arttı fiyat bnde cıkardım 3ü toplam 18tl+5 tl kargo toplam 23 lira
baska ürün eklemiştim o ürünün görüne fiyatı ile sattıkları fiyat farklıymış zaten alamadım tam ödeme yaparken internete bişeyler oldu umarım bi problem çıkmaz kart bilgilerimi girmiştim

baska ürün eklemiştim o ürünün görüne fiyatı ile sattıkları fiyat farklıymış zaten alamadım tam ödeme yaparken internete bişeyler oldu umarım bi problem çıkmaz kart bilgilerimi girmiştim
site aşırı doluydu tam 1 saat bekledim alabilmek için sistem çökecek diye korktum 10lu kız hastane ckısı wardı 23 liraya (wonders baby sitesinde 110 lira)inşallah yrn erkeği indirmde olur : ))) sbah erken takip edin sonra stok bitince farklı fiyat gösteriyo : )

süperdi indirim kaçırdım resmen evet o kız takımını da hediye alırdım olsaydı her sabah böyle yeni bişeylerde indirim oluyo mu oyleyse süpeeeeer

süperdi indirim kaçırdım resmen evet o kız takımını da hediye alırdım olsaydı her sabah böyle yeni bişeylerde indirim oluyo mu oyleyse süpeeeeer
bikaç sabah saat 10 gibi girdim indirme girmş ama tükenmişti hersbah olmasa bile cogu sabah oluyor bence burayda yazdım girin diye ama tınlamadı beni kimse : ))))

bikaç sabah saat 10 gibi girdim indirme girmş ama tükenmişti hersbah olmasa bile cogu sabah oluyor bence burayda yazdım girin diye ama tınlamadı beni kimse : ))))
ayyy ben görmedim yoksa tınlardımmmm seninde oğluşumuz olcak biribirimize güzel şeyleri haber verelimmm

e bebek te indirimde kalanlardan bi bunu aldım bebeğime şirin sevdim

cok güzel cnm güzel gunlerde giysin kızçe :) bende bunu hediye olarak almadıgıma cok pisman oldum,benim kargom dün geldi cok hızlı : ) kumaşları harika yalnız tek sorun birazcık büyükler anca 3-4 aylık olunca olurlar : )

Benimki pazartesi gelir sanirim , gelince yazarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…