- 28 Şubat 2014
- 1.640
- 1.102
- 248
- 35
sağol cnm bu indirimler sbah erken saatlerde int. sitesinde oluyomş bnde her sbah bakıyorm artıkçok tatlılar yaa çok da uyguna almışsın güle güle giydir canım bebişine. e bebek bize uzak yaa bugün gidemem tühh kaçırdım
önemli değil cnm netten baska alma imkanm yok ztn benm kendi sitesinde bayagı pahalı ürünler hatta bi arkadas sahibinden.com sitesinde satısa sunmuş 75tl etiket fiyatıZten netten almissiniz ya ben magazadan sanmistim pardon
baska ürün eklemiştim o ürünün görüne fiyatı ile sattıkları fiyat farklıymış zaten alamadım tam ödeme yaparken internete bişeyler oldu umarım bi problem çıkmaz kart bilgilerimi girmiştimneden öyle olduki ama bende johns baby sampuan attım sepete 1 tl yazıyordu sepete bakınca bayagı bi arttı fiyat bnde cıkardım 3ü toplam 18tl+5 tl kargo toplam 23 lira
site aşırı doluydu tam 1 saat bekledim alabilmek için sistem çökecek diye korktum 10lu kız hastane ckısı wardı 23 liraya (wonders baby sitesinde 110 lira)inşallah yrn erkeği indirmde olur : ))) sbah erken takip edin sonra stok bitince farklı fiyat gösteriyo : )baska ürün eklemiştim o ürünün görüne fiyatı ile sattıkları fiyat farklıymış zaten alamadım tam ödeme yaparken internete bişeyler oldu umarım bi problem çıkmaz kart bilgilerimi girmiştim
süperdi indirim kaçırdım resmen evet o kız takımını da hediye alırdım olsaydı her sabah böyle yeni bişeylerde indirim oluyo mu oyleyse süpeeeeersite aşırı doluydu tam 1 saat bekledim alabilmek için sistem çökecek diye korktum 10lu kız hastane ckısı wardı 23 liraya (wonders baby sitesinde 110 lira)inşallah yrn erkeği indirmde olur : ))) sbah erken takip edin sonra stok bitince farklı fiyat gösteriyo : )
ayy üste yazmışşsın görmedimsü
süperdi indirim kaçırdım resmen evet o kız takımını da hediye alırdım olsaydı her sabah böyle yeni bişeylerde indirim oluyo mu oyleyse süpeeeeer
bikaç sabah saat 10 gibi girdim indirme girmş ama tükenmişti hersbah olmasa bile cogu sabah oluyor bence burayda yazdım girin diye ama tınlamadı beni kimse : ))))sü
süperdi indirim kaçırdım resmen evet o kız takımını da hediye alırdım olsaydı her sabah böyle yeni bişeylerde indirim oluyo mu oyleyse süpeeeeer
ayyy ben görmedim yoksa tınlardımmmm seninde oğluşumuz olcak biribirimize güzel şeyleri haber verelimmmbikaç sabah saat 10 gibi girdim indirme girmş ama tükenmişti hersbah olmasa bile cogu sabah oluyor bence burayda yazdım girin diye ama tınlamadı beni kimse : ))))
ne demek cnm haber verrm : ))ayyy ben görmedim yoksa tınlardımmmm seninde oğluşumuz olcak biribirimize güzel şeyleri haber verelimmm
eveet çok tatlı ama bizim oğlan olunca anca bööööle bakıyooze bebek te indirimde kalanlardan bi bunu aldım bebeğime şirin sevdim
eveet çok tatlı ama bizim oğlan olunca anca bööööle bakıyooz
Çooook tatlı Güle güle giydir annesi :)e bebek te indirimde kalanlardan bi bunu aldım bebeğime şirin sevdim
cok güzel cnm güzel gunlerde giysin kızçe :) bende bunu hediye olarak almadıgıma cok pisman oldum,benim kargom dün geldi cok hızlı : ) kumaşları harika yalnız tek sorun birazcık büyükler anca 3-4 aylık olunca olurlar : )e bebek te indirimde kalanlardan bi bunu aldım bebeğime şirin sevdim
cok güzel cnm güzel gunlerde giysin kızçe :) bende bunu hediye olarak almadıgıma cok pisman oldum,benim kargom dün geldi cok hızlı : ) kumaşları harika yalnız tek sorun birazcık büyükler anca 3-4 aylık olunca olurlar : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?