- 25 Kasım 2012
- 441
- 507
- 138
konak hastanesiydi değil mi canım. bence de 1300 normal gibi peki nasıl konak hastanesi ben hiç bilmiyorum giden arkadaşımda yokFiyati da uygun doktor hastane masrafi 1300 tl gayet iyi bence
ayy bilmiyorum ki çok sabırsızlanıyoum bi an önce kesin öğrenmek istiyorum:) bakalım hayırlısı3lü tarama için gideceğim canım inşallah cinsiyetini de öğrenmeyi umuyorum bize de gülçin hanım kıza benziyo dedi prensesler mi geliyo ki acaba
hadi inşallahayy bilmiyorum ki çok sabırsızlanıyoum bi an önce kesin öğrenmek istiyorum:) bakalım hayırlısı
Ben de görmedim ama doktorumdan çok memnunum degistirmeyi düşünmüyorum kötü bir hastane olduğunu düşünmüyorum broşürlerini gordum güzel görünüyordukonak hastanesiydi değil mi canım. bence de 1300 normal gibi peki nasıl konak hastanesi ben hiç bilmiyorum giden arkadaşımda yok
valla aynen benimde öyle canımen başından beri erkek hissediyordum ben ama doktor kız gibi deyince durdum artık bişey hissetmiyorum :))senin içinden ne geçiyor?
bende sanmıyorum kötü olduğunu hem fiyatı da iyiymiş ee doktorunda orada hayırlısı olsun canım allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin... ben de sorayım fiyatları eğer çok gelirse aklımda bulunsun bakarım oraya daBen de görmedim ama doktorumdan çok memnunum degistirmeyi düşünmüyorum kötü bir hastane olduğunu düşünmüyorum broşürlerini gordum güzel görünüyordu
canım benim yengem de orada doğum yaptı onun doktoru aylin hanım değildi normalde ama doğum vakti geldiğinde kendi doktoru olmadığından aylin hanım girdi... bak merak ettim şimdi neden nefret ettin ki kuzum? ama zaten çoğunlukla aylin hanım oluyormuş hastanedegüldeniz canım bazı hastanelerde doğum gece falan olursa kendi doktorun değil hangi doktor nöbetçiyse o giriyomuş doğuma. tınaztepede de öyle bi durum olur mu bi bilgin var mı? ben orda ayşalı diye bi doktor var nefret ediyorum ondan
daha hamile değilken ilk defa vajinal muayenemi ayşalıya oldum ama o kadar pişmanım ki.... ilk defa olduğu için çok utanıyordum kastım kendimi biraz ama beni rahatlatacak bişeyler söylemesi gerekirken tam tersi aşağılar kızar tarzında bu şekilde seni muayene edemem şöyle uzan bilmem ne gibi konuştu.daha sonra bi kaç soru sorduğumda yine ukala bi şekilde bunu cevaplamıştım ama neyse bi daha cevapliyim dedi.ben o utançla zaten ne konuştuğunu hatırlamıyodum bile yanaklarım kıpkırmızı olmuş ama bi soruyu iki defa sormam çok rahatsız etti hanfendiyi.çikolata kistin var 2 ay sonra tekrar gel dedi bana.hiç içime sinmedi hatta sonra ağzının payını vermedim diye de çok pişman oldum ama artık çıkmıştım odadan.10 günü doldurur doldurmaz ayline gittim ve gidiş o gidiş ilk baştan beri içime sindi. muayene ederken ne şekilde uzandıysam o şekilde muayene etti hiç şöyle uzan böyle uzan demedi çok rahattı kendisi.ve ayşalının göremediği polibi aylin hanım hemen gördü ve operasyon oldum , çikolata kistinin ise küçük önemsiz olduğunu söyledi.yani bebeğime erken tedaviyle daha kısa sürede kavuştum sayesinde.
pis kadına bak yadaha hamile değilken ilk defa vajinal muayenemi ayşalıya oldum ama o kadar pişmanım ki.... ilk defa olduğu için çok utanıyordum kastım kendimi biraz ama beni rahatlatacak bişeyler söylemesi gerekirken tam tersi aşağılar kızar tarzında bu şekilde seni muayene edemem şöyle uzan bilmem ne gibi konuştu.daha sonra bi kaç soru sorduğumda yine ukala bi şekilde bunu cevaplamıştım ama neyse bi daha cevapliyim dedi.ben o utançla zaten ne konuştuğunu hatırlamıyodum bile yanaklarım kıpkırmızı olmuş ama bi soruyu iki defa sormam çok rahatsız etti hanfendiyi.çikolata kistin var 2 ay sonra tekrar gel dedi bana.hiç içime sinmedi hatta sonra ağzının payını vermedim diye de çok pişman oldum ama artık çıkmıştım odadan.10 günü doldurur doldurmaz ayline gittim ve gidiş o gidiş ilk baştan beri içime sindi. muayene ederken ne şekilde uzandıysam o şekilde muayene etti hiç şöyle uzan böyle uzan demedi çok rahattı kendisi.ve ayşalının göremediği polibi aylin hanım hemen gördü ve operasyon oldum , çikolata kistinin ise küçük önemsiz olduğunu söyledi.yani bebeğime erken tedaviyle daha kısa sürede kavuştum sayesinde.
çok geçmiş olsun,can beyi de kara listeye aldım şimdi...doktor çok önemli bende aynı şeyi Tınaztepe de Can beyde yaşamıştım. evlendikten sonra genel bir muayeneye gidersin ya, polip var hemen ameliyat dedi. muayene masasından kalktık, oturttu beni karşısına hangi tarih uygun benden tarih istiyor, fiyat konuşuyoruz falan. ben bir eşimle görüşeyim öyle paldır küldür ameliyat mı olur önemli birşey bi de gereksiz bir müsahale ilerideki hayatımı etkiler. egepolde hakan bey vardı, bir de ona gittim, polip falan değil, kızlık zarı topaklanması dedi. kaşıntı şikayeti için gitmiştim. prezervatife alerjin olabilir dedi. 2ilaç verdi. bitirmedim bile ilaçları, çok zahmetliydi. geçti gitti allaha şükür. ve bir daha erdal beye muayene oldum ne polip dedi ne bişi. can beye kalsa hemen ameliyata alacaktı beni.
hastane fiyatlarını bende çok merak ediyorum. tahminim 2000civarıydı ama üstü aşar, hayırlısı artık.
aynen canım ya o kadar ukala ve küstahtı ki, haram olsun böylelerinin kazandığı para....gelecek kontrolde sorcam doktora,doğumuma aylin girmezse gider buca kadın doğumda doğururum valla:)pis kadına bak yabende gıcık oldum bak nasıl muamele etmiş sana benim de daha önceden gittiğim bir doktor o şekilde davranmıştı insan zaten geriliyor o durumda sonuçta ister istemez heyecanlanıp nasıl davranacağını şaşırabiliyor düzgünce yönlendirecek alt tarafı biraz da ılımlı davran hele birde kadın olanlar bunu anlamıyor ya pes yani neyse boşver canım
sor tabi birde aylin hanım sürekli orada mıydı mesela haftanın ilk günleri gülçin hanım buca kadın doğumda oda öyle olabilir ... ben sorduğumda öyle demişti gülçin hanım doğum öncesi konuşup ona göre bir yol çizzeriz demiştiaynen canım ya o kadar ukala ve küstahtı ki, haram olsun böylelerinin kazandığı para....gelecek kontrolde sorcam doktora,doğumuma aylin girmezse gider buca kadın doğumda doğururum valla:)
aylin de gülçin gibi canım.pazartesi salı çarşamba buca tıpta.zaten ben buca tıpa gidiyordum sürekli ama artık randevuları tınaztepeye veriyor çünkü tınaztpedeki aletler çok yeni iyi dedi.doğum da tınaztepede olacak.ama aylinin bi ayağı tınaztepede bi ayağı bucatıpta.bucatıpta olduğu günler tınaztepeye doğum için gidip geliyor yinesor tabi birde aylin hanım sürekli orada mıydı mesela haftanın ilk günleri gülçin hanım buca kadın doğumda oda öyle olabilir ... ben sorduğumda öyle demişti gülçin hanım doğum öncesi konuşup ona göre bir yol çizzeriz demişti
ee aynıymış deseneaylin de gülçin gibi canım.pazartesi salı çarşamba buca tıpta.zaten ben buca tıpa gidiyordum sürekli ama artık randevuları tınaztepeye veriyor çünkü tınaztpedeki aletler çok yeni iyi dedi.doğum da tınaztepede olacak.ama aylinin bi ayağı tınaztepede bi ayağı bucatıpta.bucatıpta olduğu günler tınaztepeye doğum için gidip geliyor yine
amin canım aminnnnnee aynıymış desenehayırlısı olsun o vakit inşallah vakti zamanında gelir kuzucuklarımızda tınaztepede rahat rahat olur doğumlar
ne yaptın canım doktora gittin mi?ee aynıymış desenehayırlısı olsun o vakit inşallah vakti zamanında gelir kuzucuklarımızda tınaztepede rahat rahat olur doğumlar
canım ya ben heyecandan doğum filan hep unuttumne yaptın canım doktora gittin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?