2015 nisan anneleri izmirde hangi hastenede doğum yapacak?

Selam. Ben 15+0 dayım. Egepol e Ayşen hanım a gidiyorum. Daha önce gazideydi. İlk doğumumu gazide yapmıştım. Ben Ayşen hanım dan çok memnunum. O nereye ben oraya. Henüz fiyat da sormadım. Nasılsa ocakta zam gelir.

canımmmm hayırlı olsun minnoş kız demekk:):) yarın da ben gidiyorum doktora çok heyecanlıyım:) unutmazsam ben de sorarım doğumu. ayrıntılı ultrasona gülçinin kendisi mi bakacak. ücreti ne kadar bilgin var mı?

selam canım, ayşen hanımın adını ben de duymuştum çok iyi diye.haklısın zam üstüne zam...

ozel hastanelerde senin doktor kimsee o geliyor bir de artik kendin doktorle alnasmaniz leazim

kızlar merhaba,
umarım herkesin hamileliği güzel geçiyordur.
okuduğum doğum hikayelerinde bazı anneler doğumlarını anlatırken, hastaneye acilden giriş yaptık diye, özellikle belirtmişler.
biraz araştırdım. acilden girildiğinde ücret ödemiyormuşsun. böyle birşey yakınlarında ya da kendinde yapan, uygulayan, gören bilen var mı?

ben 11. hafta da gitmiştim ayşen hanıma egepole çok suratsızdı. bazen öyle oluyor dediler iyi ki suratsızmış tahir özgüder i buldum çok memnun kaldım.

Slm kizlar bende ozel hayat hastanesine gidiyorum. Doktorum murat polat. Allah nasip ederse dogumumu orda yapmayı düşünüyorum. Fiyatlarida diger hastanelere gore cok uygun. 590 tl . 3 tanede dogum fotografi cekiyorlar. Odalar tek kisilik. Hastaneyi yenilemisler guzel olmus. Hem doktorumdan hemde hastaneden memnunum.

Ben de kordin kadin doguma gidiyorum doktorum Mete Tarcan hayat hastanesi ile anlasmaliymis ama bildiğim kadariyla hastane ve doktor ücreti 1300 tl siz 590tl demişsiniz çok fark var anlamadim.

merhabalar. Aliağa'da yaşıyorum. İzmir'e yeni taşındım. yakın olması dolayısıyla Sada hastanesine gittim.hastane hakkında bilgi verebilecek olan varmı?

Ben de kordin kadin doguma gidiyorum doktorum Mete Tarcan hayat hastanesi ile anlasmaliymis ama bildiğim kadariyla hastane ve doktor ücreti 1300 tl siz 590tl demişsiniz çok fark var anlamadim.
Senin doktorun baska hastaneden oraya geliyor o yuzden kendinede para alıyor. Ama direkt hayat hastanesine gidip oranin doktoruna muayene olursan fiyati dusuyor. Baska yerden doktor gelince fiyat katlaniyor. Ama mete beyi tanimayan yok cok iyi bi doktor. Aldigi parayi hakediyor.

Kesinlikle aldığı parayı fazlasıyla hak ediyor çok memnunum ben de :)

Ben Çınarlı ile Egepol arasında kalıyorum.

Bende çınarlı da yapmayı düşünüyorum doktorum da o hastanenin doktoru bakalım hayırlısı nisan 12 gibi doğum görünüyor :)
bende çınarlıda yapacagım allahın izniyle dogumumu. hastaneyle fıyatları konusmadım henuz ama bi arkadasım ekım sonunda dogum yaptı. 1400-1500 gıbı bı rakam odemısler.sezeryan oldu ustelık.doktoruda oranın doktoruydu. gercı benım doktorum dısarıda muayenehanesı var ama cınarlıda yaptırıyor dogumlarını. hepımızın hakkında hayırlısı. umarım herkes saglıkla kavusur yavrularına.

ben de doktorumla konuşup çınarlıya karar verdim. fiyatını yeni sordum, 1750 dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…