Elifcm selam
bir önerim olacak listemize bir ek sütun yapsak.. herkes koymayı düşündüğü ismi söylese sen de eklesen.. isim arayıp da bulamayan fikir isteyen kim ne isim koyacak diye merak eden listeden bakailir hemen hemen hergün başka biri ne isim düşünüyorsunuz diye soruyor listeye böyle bir ekleme yaparsak faydalı olabilir diye düşündüm =)
hamılelıgı basından berı en az 20 kez usg ye gırmısımdır ınsallah zararı yoktur. bu yabancılar bıseyı bılmeden yapmazlar. dogru olanı yapıyolardır emınım
O kadar ki oturdum ağlıyorum sinirimdeb ya. Off çok bunaldım. Soğukta olsa etek tayt bundan sonra çekemem. Resmen pantalonu elimle gevşetiuorum yabenide hamile pantolonu çok sıkıyor kasıklarımı falan, ne yapsam bilmiyorum.. çalışıyorum mecbur giyicem pantolan. eteklede üşürüm hava soğuk.
Çok çok sevindim canım gözün aydın bugün senin için güzel bi gün olmuş stresli bi süreci atlamış oldun ne güzelBiz geldiiiiikkkkkk:)
Ayrıntılıyı da sağ salim atlattık şükür. Kuzumun her şeyi normal, gayet sağlıklı.
Veee doktor ultrason probunu koyar koymaz edepsizce kendini sergileyen bir adet terbiyesiz PİPİMİZ olduğunu da görmüş bulunmaktayızzzzz:):)
Magazanin adi Gebe en alt kattahangi mağaza cnm forumda ki
evetAyy kizlar...
Simdi kırk kere anlattınız sabırla bu bebik hareketlerini biliyorum... ve hepsini de okudum...
Simdi bilgisayar başında calisiyorum, hamile pantolonu var üzerimde onun bel hizasında yani göbek deliğinden 4 parmak aşağıda cok belirgin seyirme gibi pit pitlar oldu.. kıpırdamadan durdum bekledim çok heyecanlandım
Seyirme değil cidden... bağırsak hareketi hic değil. ama çok aşağıda da değil mi? Doğru mu anladım emin olamadım... bebek hareketi mi sizce bu?
Çok aşağıda değil bence çünkü benimde bazen aynı yerde bazende tam göbek deliğimin orda hissediyorum sanırım kuzular içimizde dört dönüyorlarAyy kizlar...
Simdi kırk kere anlattınız sabırla bu bebik hareketlerini biliyorum... ve hepsini de okudum...
Simdi bilgisayar başında calisiyorum, hamile pantolonu var üzerimde onun bel hizasında yani göbek deliğinden 4 parmak aşağıda cok belirgin seyirme gibi pit pitlar oldu.. kıpırdamadan durdum bekledim çok heyecanlandım
Seyirme değil cidden... bağırsak hareketi hic değil. ama çok aşağıda da değil mi? Doğru mu anladım emin olamadım... bebek hareketi mi sizce bu?
Evet o tamda tepik :)Ayy kizlar...
O kadar ki oturdum ağlıyorum sinirimdeb ya. Off çok bunaldım. Soğukta olsa etek tayt bundan sonra çekemem. Resmen pantalonu elimle gevşetiuorum ya:'(
Canım bence bebek hareketi :) ben de ilk zamanlar kasıklarımda hissediyordum ve çok aşağıda olması tuhaf geliyordu. Ama yeni yeni yukarı çıkmaya başladı. Arada hem kasıktan hem Göbekten attırıyor tepikleri bizimki :) hadi gözün aydın tatlım. Birkaç haftaya kuvvetlenir tepikleri minnoşunun :)Ayy kizlar...
EWET CNMM ÇOK AŞAĞIDA OLUYO KASIKTA :)Ayy kizlar...
bnmde oluyo ozellıkla gecelerı uykuyu bolmemek ıcın tutuyorum. kasıklarım fena agrıyo. gunduzde azcıkta olsa hmn gdp yapıyrm tutunca kasıklarma bıcak saplanıyo sankıkızlar bişey sorucam. Ben tuvalete biraz sıkışıp tuttuğumda üşengeçliğimden kasıklarım tuvaletimi yaparken çok ağrıyo. Aranızda böyle olan var mı? benim neden oluyordur ki?
en usttekı pembeli hastane cıkısı ve lohusa setı fıyat nedaha fazlası için sayfamı ziyaret etmenizi isterim :))
Eki Görüntüle 1312862 Eki Görüntüle 1312864 Eki Görüntüle 1312865 Eki Görüntüle 1312867 Eki Görüntüle 1312868
mesaj atıyorum...en usttekı pembeli hastane cıkısı ve lohusa setı fıyat ne
bnmde oluyo ozellıkla gecelerı uykuyu bolmemek ıcın tutuyorum. kasıklarım fena agrıyo. gunduzde azcıkta olsa hmn gdp yapıyrm tutunca kasıklarma bıcak saplanıyo sankı
Ya kızlar bizim ablamız bugün ilk defa üzgün bir şekilde kardeşimi daha çok seviyorsunuz tarzında bir konuşma yaptı bana ki onun yanında hiç ilgilenmem karnımla yada konuyla ilgili birsey söylemem sen ne güzel bir abla olursun tarzında konuşuyorum ama üzüldümde ya napcam ben şimdi
Çok aşağıda değil bence çünkü benimde bazen aynı yerde bazende tam göbek deliğimin orda hissediyorum sanırım kuzular içimizde dört dönüyorlarHadi gözünaydın artık bundan sonrası gelir zaten tepikli günler seni bekler
Evet o tamda tepik :)
Canım bence bebek hareketi :) ben de ilk zamanlar kasıklarımda hissediyordum ve çok aşağıda olması tuhaf geliyordu. Ama yeni yeni yukarı çıkmaya başladı. Arada hem kasıktan hem Göbekten attırıyor tepikleri bizimki :) hadi gözün aydın tatlım. Birkaç haftaya kuvvetlenir tepikleri minnoşunun :)
EWET CNMM ÇOK AŞAĞIDA OLUYO KASIKTA :)
ALİS MİRA da güzel isim ben kızım olsaydı koyacaktımADIYLA YAŞASINNN TATLIMMM :) BİZDE AYŞE MİNA DÜŞÜNÜYORUM AMA SANKİ AYŞE MASAL DA HOŞUMA GİDİYOR BİLEMEDİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?