2015 Nisan Anneleri

slm cnm olabilir neden olmasın ama biz bu topiği açtığımızda hatırlıyorsan kk yenilenmişti tablo özelliği yoktu sütun açma şansım yok yoksa bilgiler kayar başka bi tablo hazırlayıp oraya yazabiliriz ama :)

hamılelıgı basından berı en az 20 kez usg ye gırmısımdır ınsallah zararı yoktur. bu yabancılar bıseyı bılmeden yapmazlar. dogru olanı yapıyolardır emınım

Ben 15 gunde bir gidiyorum cnm kontrole. Ultrasonun herhangi bir zarari oldugunu sanmiyorum ben. Sonucta ultrasonla bebeklerimizin her an takip ediliyor olmasi daha onemli bence.

Reactions: nix
benide hamile pantolonu çok sıkıyor kasıklarımı falan, ne yapsam bilmiyorum.. çalışıyorum mecbur giyicem pantolan. eteklede üşürüm hava soğuk.
O kadar ki oturdum ağlıyorum sinirimdeb ya. Off çok bunaldım. Soğukta olsa etek tayt bundan sonra çekemem. Resmen pantalonu elimle gevşetiuorum ya :'(

Ayy kizlar...
Simdi kırk kere anlattınız sabırla bu bebik hareketlerini biliyorum... ve hepsini de okudum...
Simdi bilgisayar başında calisiyorum, hamile pantolonu var üzerimde onun bel hizasında yani göbek deliğinden 4 parmak aşağıda cok belirgin seyirme gibi pit pitlar oldu.. kıpırdamadan durdum bekledim çok heyecanlandım
Seyirme değil cidden... bağırsak hareketi hic değil. ama çok aşağıda da değil mi? Doğru mu anladım emin olamadım... bebek hareketi mi sizce bu?

Çok çok sevindim canım gözün aydın bugün senin için güzel bi gün olmuş stresli bi süreci atlamış oldun ne güzel Bi prens daha geliyor aramıza maşallah kuzuya

evet

Çok aşağıda değil bence çünkü benimde bazen aynı yerde bazende tam göbek deliğimin orda hissediyorum sanırım kuzular içimizde dört dönüyorlar Hadi gözünaydın artık bundan sonrası gelir zaten tepikli günler seni bekler

Evet o tamda tepik :)

O kadar ki oturdum ağlıyorum sinirimdeb ya. Off çok bunaldım. Soğukta olsa etek tayt bundan sonra çekemem. Resmen pantalonu elimle gevşetiuorum ya :'(

ben 2 pantolon almıştım birini bir giyebildim bi daha olmadı, şimdi diğer pantolonu giyiyorum ama oda sıkıyo bi sürü pantolonda almak istemiyorum bi daha giyemicem nasılsa diye ama böyle olmayacak galiba 40 beden bi pantolon almalıyım heralde son aylarda da giyebileceğim.

Canım bence bebek hareketi :) ben de ilk zamanlar kasıklarımda hissediyordum ve çok aşağıda olması tuhaf geliyordu. Ama yeni yeni yukarı çıkmaya başladı. Arada hem kasıktan hem Göbekten attırıyor tepikleri bizimki :) hadi gözün aydın tatlım. Birkaç haftaya kuvvetlenir tepikleri minnoşunun :)

EWET CNMM ÇOK AŞAĞIDA OLUYO KASIKTA :)

kızlar bişey sorucam. Ben tuvalete biraz sıkışıp tuttuğumda üşengeçliğimden kasıklarım tuvaletimi yaparken çok ağrıyo. Aranızda böyle olan var mı? benim neden oluyordur ki?
bnmde oluyo ozellıkla gecelerı uykuyu bolmemek ıcın tutuyorum. kasıklarım fena agrıyo. gunduzde azcıkta olsa hmn gdp yapıyrm tutunca kasıklarma bıcak saplanıyo sankı

bnmde oluyo ozellıkla gecelerı uykuyu bolmemek ıcın tutuyorum. kasıklarım fena agrıyo. gunduzde azcıkta olsa hmn gdp yapıyrm tutunca kasıklarma bıcak saplanıyo sankı

BENDE İDRAR YOLU ENFEKSİYONUNDA DOLAYI OLABİLİR Mİ DİYE KORKUYORUM :S DAHA ÖNCE BÖYLE AĞRIM OLMUYORDU

Evet o tamda tepik :)

EWET CNMM ÇOK AŞAĞIDA OLUYO KASIKTA :)

Yaaa cok sevindim cok sagolun Ayy cok heyecanlı
Bebikin şerefine öpüyorum hepinizi
hepinizi
hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…