2015 Nisan Anneleri

YANİ HİSSETMEYE BAŞLADIĞINDA KASIKTA OLUYO AMA SONRADAN ÇIKIYO YUKARI ŞUAN BNMKİ HERAN HERYERDE OLABİLİYO :) GÖBEKTEDE HİSSEDİYORUM GÖBEK ÜSTÜNDEE KASIKTADA

E="mavidelisi, post: 37951545, member: 489186"]Ayy kizlar...
Simdi kırk kere anlattınız sabırla bu bebik hareketlerini biliyorum... ve hepsini de okudum...
Simdi bilgisayar başında calisiyorum, hamile pantolonu var üzerimde onun bel hizasında yani göbek deliğinden 4 parmak aşağıda cok belirgin seyirme gibi pit pitlar oldu.. kıpırdamadan durdum bekledim çok heyecanlandım
Seyirme değil cidden... bağırsak hareketi hic değil. ama çok aşağıda da değil mi? Doğru mu anladım emin olamadım... bebek hareketi mi sizce bu?[/QUOTE]
Gozun Aydin bebbis ben burdayim diyor canim benimde ilk zamanlar kasikta basladi simdi bazen gobek deligi cevresinde oluyorcok tatli annesi minicik ayaklariyla ittiriyor yaramazlar her hafta biraz daha sert vuracaklar insallah

kızlar bişey sorucam. Ben tuvalete biraz sıkışıp tuttuğumda üşengeçliğimden kasıklarım tuvaletimi yaparken çok ağrıyo. Aranızda böyle olan var mı? benim neden oluyordur ki?
CNm Banada oluyor ve yaptığımız hiç doğru değil yinede işte gidemiyorum bazen ilerde yani yaşlandığımızda özellikle idrar kaçırma durumu ile karşı karşıya kalabiliriz bu yüzden sık sık gitmek en güzeli ..

Gozun Aydin bebbis ben burdayim diyor canim benimde ilk zamanlar kasikta basladi simdi bazen gobek deligi cevresinde oluyorcok tatli annesi minicik ayaklariyla ittiriyor yaramazlar her hafta biraz daha sert vuracaklar insallah[/QUOTE]
AYNEN ÖYLE OLACAK ŞEKERİM TEPİĞİN ACISIYLA UYKUDAN UYANDIĞIMIZ GECELER GELECEK İNŞALLAH :):)

YANİ HİSSETMEYE BAŞLADIĞINDA KASIKTA OLUYO AMA SONRADAN ÇIKIYO YUKARI ŞUAN BNMKİ HERAN HERYERDE OLABİLİYO :) GÖBEKTEDE HİSSEDİYORUM GÖBEK ÜSTÜNDEE KASIKTADA
Benimde genelde yukarda ama bazen kasıkta hissedince şaşırıyorum bi orda bi orda bize oyun yapıyorlar ponponlar

Benimde genelde yukarda ama bazen kasıkta hissedince şaşırıyorum bi orda bi orda bize oyun yapıyorlar ponponlar
AKŞAMA KADAR İŞ YERİNDE OTURUYORUMYAA YAVRUM ŞIKIŞIYO KASIĞIMDA TEPİNİP DURUYO EVDEYKEN YATARKEN TAMAMEN YUKARI ÇIKIYO OHHH DÜNYA VARMIŞ DER GİBİ HİÇ DURMAKSIZIN TEKME SALLIYO GÖBEĞİMDE :)

hanimlar ben örgüye basladim internetten ve dergiden okudum kadariyla yapiyorum aklimdaki fikri cikarma caliscam simdilik ii gidio ins sonucda guzel olur
Canim çok iyi yapiyorsun hem vakit hizli geçer hem de bebeğine hediyen olur bende örmek istiyorum ama sadece basit bir elbezi yapmistim küçükken zormu bende öğrenmek istiyorum sizin daha önce deneyiminin varmiydi

Son düzenleme:
Canim çok iyi yapiyorsun hem vakit hizli geçer hem de bebeğine hediyen olur bende örmek istiyorum ama sadece basit bir elbezi yapmistim küçükken zormu bende öğrenmek istiyorum sizin daha önce deneyiminin varmiydi
bende taaa orta okulda bi atki etmistim okadar suana kadar zorlanmadim bende korkuyordum olmicak die sadecee dikkat etmek gerekio birz o kadar bence basla internette model cok bende ordan seciyorum biraz kolay ama birazcik susle agir durcana inaniyorum suanki yaptimin insallah guzel gider geriside sadece soyle yapiyorum nisan ayi pek soguk olmaz o yuzden sonbahara gore yapma calisiyorum yani biraz daha buyuk etme calisiyorum guzel gidio sadece sabirsizim bitsin die

Gözün aydın canım gelsin bakalım süslü prensesler pembiş pembiş giydirelim...

Eveeeeeettttt ta kendisi:) Aşağıda olması da normal:) Sürekli hareket halindeler bazen aşağıda bazen yukarıda hissedersin:) Hadi gözün aydın hazır ol tepikli günlere:)

Çok çok sevindim canım gözün aydın bugün senin için güzel bi gün olmuş stresli bi süreci atlamış oldun ne güzel Bi prens daha geliyor aramıza maşallah kuzuya

Çok sağol bitanem benimmm:) Gerçekten güzel bir gün oldu bin şükür:) Bir pipimiz daha oldu topikte:) Allah hepimizin bebişine sağlık versin kuzum benim:)

canım sana simdiye kdr cınsıyet soylemıslermıydı? banada once kız sonra erkek dedıler sonra kesın kız dedıler. ayrıntılıda suprız olcak dıye korkuyorum

canım sana simdiye kdr cınsıyet soylemıslermıydı? banada once kız sonra erkek dedıler sonra kesın kız dedıler. ayrıntılıda suprız olcak dıye korkuyorum

Yok tatlım cinsiyet hiç görülmemişti bizde. O yüzden tahmin yoktu. İlk defa bugün ayrıntılıda gördük:) O yüzden bilemiyorum vallahi sürpriz yapar mı yapmaz mı:) Ama ultrasonda kukusunu gördüysen net bir şekilde, sonradan pipisi çıkmaz herhalde:) Hayırlı ve sağlıklı olur inşallah bebeğin:)

ayrıntılıya ankarada girecek olan arkadaşlar hangi hastanede girdiniz yada girmeyi düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…