2015 Nisan Anneleri

Valla tatlım biz de terbiyeli sanıyorduk ama doktor ultrason probunu koyar koymaz erkek bu. Açmış pipiyi gözüme gözüme dedi:) Doktorumuz pek güzeldi kur mu yaptı bizim sıpa nedir
gözün aydın cnm sağlıkla oğluşunu kucağına alırsn inş.
bizimde 14. haftada erkek dendi ama kendini daha da göstermedi çelişkideim bende :)

bizimde 14. haftada erkek dendi ama kendini daha da göstermedi çelişkideim bende :)
ah arkadasim hic guvenme bencede benimki 15 hafta 4 gunlukken bile erkekdi artik kesindir die erkek kiyafet bile aldik ama sonra 19 hafta 4 gunde kesin kiz oldugu anlasildi artik kiz gerci bende kiz istiyordum zaten ama insanin cok akli karisiyor

Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun:) Bize hiçbir yorum yapılmamıştı cinsiyet adına. İlk defa bugün cinsiyet söylendi ve kesin. Zira pipiyi ben bile gördüm:) İnşallah hep sağlıklı olsun bebişin annesi de varsın cinsiyet şurda dursun:) İnşallah sen de kesin olarak öğrenirsin en kısa zamanda:)

aynen cnm bizde erkek die herkese söyledik :)
ilk çocuğum olduğu için hediyeler vs. bile geldi ama ben çelişkideyim 10 gün sonra tekrar randevum var inş. gösterir bebişim

inş. canım amin :)

hanimlar su ornege benzer birsey yapicam ama ufak degisiklikler olacak tabi sizce nasil

Eklentiler

• 20141124_171655.webp
    273,4 KB · Görüntüleme: 140
  • 20141124_171639.webp
    190,4 KB · Görüntüleme: 169
kızlar bişey sorucam. Ben tuvalete biraz sıkışıp tuttuğumda üşengeçliğimden kasıklarım tuvaletimi yaparken çok ağrıyo. Aranızda böyle olan var mı? benim neden oluyordur ki?
Bende oluyor canım. Hatta tuvalatten çıktığımda ağrıdan doğrulamıyorum 2 büklüm kalıyorum. İlk olduğunda çok korktum ama sonra baktım tutunca hep aynı şeyle karşılaşıyorum rahatladım

Ben de 15-16. Haftam gibi hissettim. Ama 3 gündür bi şi hissetmiyorum. Arada oluyo mu böyle? Hergün hissettin mi acaba? Biraz tedirginim böyle olunca...

ah arkadasim hic guvenme bencede benimki 15 hafta 4 gunlukken bile erkekdi artik kesindir die erkek kiyafet bile aldik ama sonra 19 hafta 4 gunde kesin kiz oldugu anlasildi artik kiz gerci bende kiz istiyordum zaten ama insanin cok akli karisiyor
Gerçekten mi? Ben de 15 hafta 3 günlüktü kesin erkek dedi. Aslında pipiyi de gösterdi gayet netti ama yanılabiliyolar mı böyle ya çok şaşırdım...

Ben de 15-16. Haftam gibi hissettim. Ama 3 gündür bi şi hissetmiyorum. Arada oluyo mu böyle? Hergün hissettin mi acaba? Biraz tedirginim böyle olunca...

Canım benim sakın korkma. Bu haftalarda bebek hareketleri çok tutarlı olmuyor. Her gün hissedemeyebilirsin. Bazı günler hiç hissetmiyordum mesela ben. Ama gün geçtikçe az ya da çok fark etmez hemen hemen her gün hissetmeye başlıyorsun:) Sağlıklı günler görsün kuzun hep inşallah:)

Mrb annişler nasılsınız bende dün doktora gittim ve sonunda bizde öğrendik %90 oğluşum olucakmış ayrıntılıyada gün aldım aralık 16 nasıl sizde neler var bakalım
Hım ne güzel sende öğrenmişsin
Hayırlı olsun CNm , Allah analı babalı büyütsün minik erkeki

hanimlar su ornege benzer birsey yapicam ama ufak degisiklikler olacak tabi sizce nasil

Çoook güzel tatlım:) Çok da yakışır miniş prensese:) Tam yemelik olur:)

Mrb annişler nasılsınız bende dün doktora gittim ve sonunda bizde öğrendik %90 oğluşum olucakmış ayrıntılıyada gün aldım aralık 16 nasıl sizde neler var bakalım

Hayırlı olsun tatlımmm:) Oğluşunla hayırlı, uzun bir ömür yaşayın inşallah:) Ben de bugün ayrıntılı ultrasonda öğrendim oğluşum olacağını:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…