gözün aydın cnm sağlıkla oğluşunu kucağına alırsn inş.Valla tatlım biz de terbiyeli sanıyorduk ama doktor ultrason probunu koyar koymaz erkek bu. Açmış pipiyi gözüme gözüme dedi:) Doktorumuz pek güzeldi kur mu yaptı bizim sıpa nedir
hayirli olsun arkadasim sonunda sende ogrendin nurtopu gibi kavysursun ins bebisine
ah arkadasim hic guvenme bencede benimki 15 hafta 4 gunlukken bile erkekdi artik kesindir die erkek kiyafet bile aldik ama sonra 19 hafta 4 gunde kesin kiz oldugu anlasildi artik kiz gerci bende kiz istiyordum zaten ama insanin cok akli karisiyorgözün aydın cnm sağlıkla oğluşunu kucağına alırsn inş.
bizimde 14. haftada erkek dendi ama kendini daha da göstermedi çelişkideim bende :)
gözün aydın cnm sağlıkla oğluşunu kucağına alırsn inş.
bizimde 14. haftada erkek dendi ama kendini daha da göstermedi çelişkideim bende :)
inş. canım amin :)Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun:) Bize hiçbir yorum yapılmamıştı cinsiyet adına. İlk defa bugün cinsiyet söylendi ve kesin. Zira pipiyi ben bile gördüm:) İnşallah hep sağlıklı olsun bebişin annesi de varsın cinsiyet şurda dursun:) İnşallah sen de kesin olarak öğrenirsin en kısa zamanda:)
kızlar ponponumu ılk patılerının suslenmıs halı :) ılk orgum dıyebılırız
Bende oluyor canım. Hatta tuvalatten çıktığımda ağrıdan doğrulamıyorum 2 büklüm kalıyorum. İlk olduğunda çok korktum ama sonra baktım tutunca hep aynı şeyle karşılaşıyorum rahatladımkızlar bişey sorucam. Ben tuvalete biraz sıkışıp tuttuğumda üşengeçliğimden kasıklarım tuvaletimi yaparken çok ağrıyo. Aranızda böyle olan var mı? benim neden oluyordur ki?
Ben de 16. haftadan beri hissediyorum kuzumu. İşin kötüsü bağımlılık yapıyor bu hareketler:) Bazen kasıkta bazen göbek deliğinin çevresinde nereye denk gelirse tepikliyor bol bol:) Barsak hareketleri bambaşka gercekten ve bebek hareketleri çok bariz anlaşılıyor... Allah kuzularımıza sağlık versin inşallah:)
Gerçekten mi? Ben de 15 hafta 3 günlüktü kesin erkek dedi. Aslında pipiyi de gösterdi gayet netti ama yanılabiliyolar mı böyle ya çok şaşırdım...ah arkadasim hic guvenme bencede benimki 15 hafta 4 gunlukken bile erkekdi artik kesindir die erkek kiyafet bile aldik ama sonra 19 hafta 4 gunde kesin kiz oldugu anlasildi artik kiz gerci bende kiz istiyordum zaten ama insanin cok akli karisiyor
kızlar ponponumu ılk patılerının suslenmıs halı :) ılk orgum dıyebılırız
Ben de 15-16. Haftam gibi hissettim. Ama 3 gündür bi şi hissetmiyorum. Arada oluyo mu böyle? Hergün hissettin mi acaba? Biraz tedirginim böyle olunca...
Hım ne güzel sende öğrenmişsinMrb annişler nasılsınız bende dün doktora gittim ve sonunda bizde öğrendik %90 oğluşum olucakmış ayrıntılıyada gün aldım aralık 16 nasıl sizde neler var bakalım
hanimlar su ornege benzer birsey yapicam ama ufak degisiklikler olacak tabi sizce nasil
Mrb annişler nasılsınız bende dün doktora gittim ve sonunda bizde öğrendik %90 oğluşum olucakmış ayrıntılıyada gün aldım aralık 16 nasıl sizde neler var bakalım
CNm bu ilk ören için zor bir model sanki ama gördüğüm kadarı ile kıvırmışsın valla helal olsun ..brawohanimlar su ornege benzer birsey yapicam ama ufak degisiklikler olacak tabi sizce nasil
Bayıldım beya , olurmu şimdi bu yapılırmı benim gibi acemiye pöffkızlar ponponumu ılk patılerının suslenmıs halı :) ılk orgum dıyebılırız
İnsallah insallah.. sen nasilsin?Canım benim Allah kabul etsin inşallah :)
Bu akşam bebeğimi hisseder gibi oldum ondan daha iyiym. Uzandım sanki bi tekme yedim gb geldi anlık bişeydi ama hayali bile güzel :)İnsallah insallah.. sen nasilsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?