ayrıntılıya ankarada girecek olan arkadaşlar hangi hastanede girdiniz yada girmeyi düşünüyorsunuz?
oyyyyy hoşgelmişsiniz ne güzel haberlerle gelmişsinizBiz geldiiiiikkkkkk:)
Ayrıntılıyı da sağ salim atlattık şükür. Kuzumun her şeyi normal, gayet sağlıklı.
Veee doktor ultrason probunu koyar koymaz edepsizce kendini sergileyen bir adet terbiyesiz PİPİMİZ olduğunu da görmüş bulunmaktayızzzzz:):)
hoşgeldin canım bu konuda en çok muzdarip olan ben idim sanki ama çok şükür artık hissediyorum geç oluyor bazılarımızda merak etme yakında hissedersinkızlar merhabalar aranıza yeni katıldım. ben de 19 haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum. sizler nasılsınız.
canım gözün aydın çok şükür bebişin hissettirmişAyy kizlar...
Simdi kırk kere anlattınız sabırla bu bebik hareketlerini biliyorum... ve hepsini de okudum...
Simdi bilgisayar başında calisiyorum, hamile pantolonu var üzerimde onun bel hizasında yani göbek deliğinden 4 parmak aşağıda cok belirgin seyirme gibi pit pitlar oldu.. kıpırdamadan durdum bekledim çok heyecanlandım
Seyirme değil cidden... bağırsak hareketi hic değil. ama çok aşağıda da değil mi? Doğru mu anladım emin olamadım... bebek hareketi mi sizce bu?
çok güzelmiş bunlar kendiniz mi yapıyorsunuzdaha fazlası için sayfamı ziyaret etmenizi isterim :))
Eki Görüntüle 1312862 Eki Görüntüle 1312864 Eki Görüntüle 1312865 Eki Görüntüle 1312867 Eki Görüntüle 1312868
Arkadaşlar hamile olarak ilk girişim. Ben de nisan annesi olcam inş. ben çukurambar koru ya gidiyorum.. Daha var ayrıntılıya ama orada devam ederiz herhaldeayrıntılıya ankarada girecek olan arkadaşlar hangi hastanede girdiniz yada girmeyi düşünüyorsunuz?
Kizlar oglusuma hala isim bulamadim.sizler ne koymayi dusunuyorsunuz.fikir verelim birbirimize
Gözün aydın canım yalnız bıraltın beni darısı başıma :)
Eveeeeeettttt ta kendisi:) Aşağıda olması da normal:) Sürekli hareket halindeler bazen aşağıda bazen yukarıda hissedersin:) Hadi gözün aydın hazır ol tepikli günlere:)
Çok sağol bitanem benimmm:) Gerçekten güzel bir gün oldu bin şükür:) Bir pipimiz daha oldu topikte:) Allah hepimizin bebişine sağlık versin kuzum benim:)
oyyyyy hoşgelmişsiniz ne güzel haberlerle gelmişsinizyakışıklı bir paşa daha aramıza teşrif ediyor demek çok sevindim balım senin adına gözün aydın olsun çok şükür bebişinde gayet iyiymiş allah kucağına alacağın günü nasip etsin sağlıkla eh annesi artık göstersin bu kadar sakladı yeter teyzesi yer onu yer
hoşgeldin canım bu konuda en çok muzdarip olan ben idim sanki ama çok şükür artık hissediyorum geç oluyor bazılarımızda merak etme yakında hissedersin
canım gözün aydın çok şükür bebişin hissettirmişkendini sana daha devamını görürsün kuzucum
çok güzelmiş bunlar kendiniz mi yapıyorsunuz
ayrıntılıya ankarada girecek olan arkadaşlar hangi hastanede girdiniz yada girmeyi düşünüyorsunuz?
Eveeeeeettttt ta kendisi:) Aşağıda olması da normal:) Sürekli hareket halindeler bazen aşağıda bazen yukarıda hissedersin:) Hadi gözün aydın hazır ol tepikli günlere:)
Tatlım daha evvel de sormuştum galiba alis ne demek ..ALİS MİRA da güzel isim ben kızım olsaydı koyacaktım
oyyyyy hoşgelmişsiniz ne güzel haberlerle gelmişsinizyakışıklı bir paşa daha aramıza teşrif ediyor demek çok sevindim balım senin adına gözün aydın olsun çok şükür bebişinde gayet iyiymiş allah kucağına alacağın günü nasip etsin sağlıkla eh annesi artık göstersin bu kadar sakladı yeter teyzesi yer onu yer
Canım benim Allah kabul etsin inşallah :)Canim benim simdi de güçlerimizi birleştirip senin için voltran yapacağız dualarla:)
Sagol kuzum senin de gözün aydin
Ayy evet çok mutlu oldum çok Sagol :)
Hatta hissettim önce, kıpırdamadan durdum ki bozulmasın diye.. bitinceye yazdım hemen tabi :)
Terbiyeli çocuk annesi napsın çocuk zamanını brklemiş :)Eveeettt çoookk güzel haberlerle geldik bugün güzeller güzeli teyzoşumuzYakışıklı bir oglum olacakmış hem de pipisi var onuuunnn Bence de yetti yani sanki devlet sırrı ne pipiymiş göstermedi bugüne kadar
Amiiiinnnn bu arada canımın içi, hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri de görelim inşallah
Arkadaşlar hamile olarak ilk girişim. Ben de nisan annesi olcam inş. ben çukurambar koru ya gidiyorum.. Daha var ayrıntılıya ama orada devam ederiz herhalde
Doktor banada genel 3lü test yapmadı. 2li temiz çıkınca sadece afpye baktı kanda. Onuda geçen hafta yaptırdım. Aslında 2lide sıkıntı yoksa 3lü ve 4lü ye gerek yok diyorlar. Ama afp önemli doktoruna danış canım bilgilendirsin seni vardır kesin bir bildiği .hanımlar bir konıuda görüşlerinize ihtiyacım var. 12. haftamda 2 li test yapıldı. ultrasonda bebeği inceledi. sonra kan tahlili verdi ertesi günde telefonda bir sıkıntı yok dedi.bazı yerlerde 2 li test için 10 gün bekleyenler var mış. ben şu an 19 haftalık oldum 3 lü test yada başka testlerden bahsetmedi doktor. sizin 2 li testiniz nasıl oldu.
Canim benim simdi de güçlerimizi birleştirip senin için voltran yapacağız dualarla:)
Sagol kuzum senin de gözün aydin
Ayy evet çok mutlu oldum çok Sagol :)
Hatta hissettim önce, kıpırdamadan durdum ki bozulmasın diye.. bitinceye yazdım hemen tabi :)
Ben de kızımı bundan üç hafta önce hissetmeye başladım. İlk başlarda hep sağda göbek deliğimin biraz altındaydı. Şimdi kıpır kıpır bir ortada bir sağda bir aşağıda bir yukarda hissediyorum. Allah Allah bağırsak hareketi mi diye düşünüyordum ama yok yok bariz bebiş hareketleri yani.
Eveeettt çoookk güzel haberlerle geldik bugün güzeller güzeli teyzoşumuzYakışıklı bir oglum olacakmış hem de pipisi var onuuunnn Bence de yetti yani sanki devlet sırrı ne pipiymiş göstermedi bugüne kadar
Amiiiinnnn bu arada canımın içi, hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri de görelim inşallah
Terbiyeli çocuk annesi napsın çocuk zamanını brklemiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?