2015 Nisan Anneleri

ayrıntılıya ankarada girecek olan arkadaşlar hangi hastanede girdiniz yada girmeyi düşünüyorsunuz?

Canim Demetevler Servet Unsal Tip Merkezi'nde girdim. Ali bey bakiyor , radyoloji uzmani. Ama sadece hamilelere bakan bir radyolog. Ankarada unlu biriymis benim 6 arkadasim daha ona gitmis. 30 dakika surdu bir cd ve iki renkli fotograf verdi. Herrrrrr yerine ayrintili ayrintili bakti. Cok fazla konusmuyor yalniz " beyinde sorun yok kalpte sorun yok parmaklarini sayalim birlikte..." gibi seyler soyluyor arada. Cinsiyetini en son soyluyor.200 tl. Aliyor

oyyyyy hoşgelmişsiniz ne güzel haberlerle gelmişsiniz yakışıklı bir paşa daha aramıza teşrif ediyor demek çok sevindim balım senin adına gözün aydın olsun çok şükür bebişinde gayet iyiymiş allah kucağına alacağın günü nasip etsin sağlıkla eh annesi artık göstersin bu kadar sakladı yeter teyzesi yer onu yer

kızlar merhabalar aranıza yeni katıldım. ben de 19 haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum. sizler nasılsınız.
hoşgeldin canım bu konuda en çok muzdarip olan ben idim sanki ama çok şükür artık hissediyorum geç oluyor bazılarımızda merak etme yakında hissedersin

canım gözün aydın çok şükür bebişin hissettirmiş kendini sana daha devamını görürsün kuzucum

çok güzelmiş bunlar kendiniz mi yapıyorsunuz

kızlar iyi akşamlar bir işgününü daha bitirdik biz oğlusumla :) bugün ilk defa bu kadar net hissettim bebikimi hemde defalarca ALLAH'ım nazarlardan korusun..Herkese Bol Tepikli günlerr kendinize ii bakınn ve bebişlerinizee

Gözün aydın canım yalnız bıraltın beni darısı başıma :)

Canim benim simdi de güçlerimizi birleştirip senin için voltran yapacağız dualarla:)

Sagol kuzum senin de gözün aydin

Ayy evet çok mutlu oldum çok Sagol :)
Hatta hissettim önce, kıpırdamadan durdum ki bozulmasın diye.. bitinceye yazdım hemen tabi :)

ayrıntılıya ankarada girecek olan arkadaşlar hangi hastanede girdiniz yada girmeyi düşünüyorsunuz?

Canım ben Etlik Zübeyde Hanım'da girdim bugün ayrıntılıya. Ne de olsa doğumevi daha iyi olur diye düşündüm. Normalde devlet hastanelerinde ekrandan bebeği göstermezler ama doktorumuz bir harikaydı. Önce incelemesi gerekenleri inceledi, sonra ekranı bana çevirip her yerini tek tek göstererek anlattı. Tek eksisi CD ya da fotoğraf vermiyorlar Ama incelemeden ve doktorun profesyonelliğiyle insanlığından çok memnun kaldım:)

Eveeeeeettttt ta kendisi:) Aşağıda olması da normal:) Sürekli hareket halindeler bazen aşağıda bazen yukarıda hissedersin:) Hadi gözün aydın hazır ol tepikli günlere:)

Ben de kızımı bundan üç hafta önce hissetmeye başladım. İlk başlarda hep sağda göbek deliğimin biraz altındaydı. Şimdi kıpır kıpır bir ortada bir sağda bir aşağıda bir yukarda hissediyorum. Allah Allah bağırsak hareketi mi diye düşünüyordum ama yok yok bariz bebiş hareketleri yani.

hanımlar bir konıuda görüşlerinize ihtiyacım var. 12. haftamda 2 li test yapıldı. ultrasonda bebeği inceledi. sonra kan tahlili verdi ertesi günde telefonda bir sıkıntı yok dedi.bazı yerlerde 2 li test için 10 gün bekleyenler var mış. ben şu an 19 haftalık oldum 3 lü test yada başka testlerden bahsetmedi doktor. sizin 2 li testiniz nasıl oldu.

Eveeettt çoookk güzel haberlerle geldik bugün güzeller güzeli teyzoşumuz Yakışıklı bir oglum olacakmış hem de pipisi var onuuunnn Bence de yetti yani sanki devlet sırrı ne pipiymiş göstermedi bugüne kadar

Amiiiinnnn bu arada canımın içi, hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri de görelim inşallah

Canım benim Allah kabul etsin inşallah :)

Terbiyeli çocuk annesi napsın çocuk zamanını brklemiş :)

Doktor banada genel 3lü test yapmadı. 2li temiz çıkınca sadece afpye baktı kanda. Onuda geçen hafta yaptırdım. Aslında 2lide sıkıntı yoksa 3lü ve 4lü ye gerek yok diyorlar. Ama afp önemli doktoruna danış canım bilgilendirsin seni vardır kesin bir bildiği .

Sağol bebeğiiiiimmmm:)

Son düzenleme:

Ben de 16. haftadan beri hissediyorum kuzumu. İşin kötüsü bağımlılık yapıyor bu hareketler:) Bazen kasıkta bazen göbek deliğinin çevresinde nereye denk gelirse tepikliyor bol bol:) Barsak hareketleri bambaşka gercekten ve bebek hareketleri çok bariz anlaşılıyor... Allah kuzularımıza sağlık versin inşallah:)

hayirli olsun arkadasim sonunda sende ogrendin nurtopu gibi kavysursun ins bebisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…