Çok hareketli olunca fındıklar sallanıyor beşik gibi o yüzden uyuyorlar CNm bende hareket halinde hissetmiyorum ne zaman uzansam anne kalk salla beni der gibi bu kuzu yawbebişler bazı gunler cok sakın bazı gunler cok hareketlı oluyo normal kızlar. ben cok hareket edınce yavrucum u hıc hıssetmıyorum.
evet ve ben dişçiden geldim.
4 te gittim hemen aldı zaten, iğneyi vurdu uyuşmasını bekledi bikaç dk. ve sonra pıt diye bitti, tamponu koydu. yani toplam 5 dk bile sürmedi. "ağrı olursa" dedim, "olursa parol veya minoset alabilirsin" dedi, şu an hala uyuşuk,inşallah ağrı olmaz.
Hangi mesajına yorum alamadın tatlım , gözden kaçmıştır belki ama hatırladığım kadarı ile en son görüncen isim koymak istiyordu o sendin dimi , onu mu kasdettin acaba . Yoksa bir daha yinelegünaydın herkese
bu ara mesajlarıma pek yorum alamadım burada ama yinede heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim ilk 23 haftaya girdik ve dün gece ilk defa bebeğimin tekmelerini hissettik oda babamız elini karnıma koydu arka arkaya pıtpıtları gönderdi ikimizde çok heyecanlandık ben uyuyamadım uzun süre rabbim dileyen herkese bu mucizeyi nasip etsin içimizde birer mucize var
Kızlar ASEL ismi nasıl sizce? Arapçada bal demekmiş ayrıca cennetteki bal ırmağı olarak Muhammed suresinde de geçiyor kızıma yakışacağını düşündüm :)
Evet benim de çok hoşuma gidiyor dediğin gibi pek yaygın da değil canım :)Benim kuzenimin adı biz çok beğeniyoruz çok yaygında değil anlamı da güzel:)
Kanguru dediğiniz şu göğüste taşımak için kullanılan şey mi ? Eğer oysa bana resmen nimet gibi geldi çünkü tren ile bir yere gitmek gerektiğimde bebek arabası tam eziyet olduğundan onu kullandım sürekli . Sağlam birşey aldım 12 kiloya kadar taşınabiliyor du . Tavsiye ederim çok işe yarıyor . Kısa süreli oluyor ama o kısa süre de öyle rahat ettim ki değer .Canim valla cevabın beni cok rahatlattı.. peki ana kucagi da şart o halde degil mi?
Hım tuttum ben bu kraliçe tabirine . Helal olsun sana güzel moral oldun şeker ..Günaydın hanımlar ve sayfamızın en güzel en yakışıklı bebişlerianneannemiz de kaldık bugün şimdi mis gibi kahvaltı yapcaz sizde uyanın karnınızı doyurun prensler prensesler acıkmıştır kraliçe annişler
perinatoloji uzmanı yapar :)KIZLAR bişe sorcam bu detaylı ulturasonu bazı sayfalarda perinatoloji uzmanları yapar diyor bazı sayfalarda radyoloji uzmanı ? ? bilginiz var mı?
Bunun bilimsel açıklaması bu mu gerçekten oğlumda hiç midem yanmadı hatta o zaman duymuştum da dedim ki benim oğlan kel olucak galiba bir baktım oğlumun saçları ooo benden çok doğdu resmen . Demek kişiden kişiye değişiyor .Günaydın cnmBebişinin saçları oluşuyodur oyzden oluydur bende de bi ara oldu şuan yok Allahtan çok kötü oluyor
ben de beğendim canım anlamı çok hoş biz de kökeni arapça olan isim arıyoruz eşimin tarafı arap söylenişi bizim tarafa yatkın olsun diyor ama daha pek bişey bulamadıkKızlar ASEL ismi nasıl sizce? Arapçada bal demekmiş ayrıca cennetteki bal ırmağı olarak Muhammed suresinde de geçiyor kızıma yakışacağını düşündüm :)
Sağol canım ben de çok beğendim sanırım bu isimde karar vereceğiz ama eşime de danışmam lazım tabi :) Aslında arapça kökenli isimler diye aratırsan seçenek bulabilirsinben de beğendim canım anlamı çok hoş biz de kökeni arapça olan isim arıyoruz eşimin tarafı arap söylenişi bizim tarafa yatkın olsun diyor ama daha pek bişey bulamadık
aratıyorum canım ama şu diyebileceğim isim çıkmadı daha eşim tutturmuş nida olsun diyor ben de istemiyorum anlamı bağırma çağırma seslenme demek çocuk isminin anlamıını taşır derler sonra bağırtkan çağırtkan bi kız olur :eşime anlatamıyorumSağol canım ben de çok beğendim sanırım bu isimde karar vereceğiz ama eşime de danışmam lazım tabi :) Aslında arapça kökenli isimler diye aratırsan seçenek bulabilirsin
asel çok hoş bir isim ben ilk defa duydum adıyla yaşasın kızlarımızzzzzSağol canım ben de çok beğendim sanırım bu isimde karar vereceğiz ama eşime de danışmam lazım tabi :) Aslında arapça kökenli isimler diye aratırsan seçenek bulabilirsin
Evet kisi isminin ozelligini tasir derler ki bence de oyle canim. Belki ikna olur daha cok hosuna gidecek bi isim bulursaniz o zaman vazgeceraratıyorum canım ama şu diyebileceğim isim çıkmadı daha eşim tutturmuş nida olsun diyor ben de istemiyorum anlamı bağırma çağırma seslenme demek çocuk isminin anlamıını taşır derler sonra bağırtkan çağırtkan bi kız olur :eşime anlatamıyorum
Ya seninki ilaçtan olabilir ama ben dediğim gibi 3-4 güne bir içiyorum ve gece yatarken içiyorum. Bana o kadar etki etmese gerek...Valla yani açıkçası ben anca yiyerek bastırabiliyorumYani atıştırmak filan değil yemekten sonra 2 saat içinde gözümün önünden çorbalar , sulu yemekler geçiyor.Baya bildiğin açım yani.Hemşire decavit yapıyor dedi.Dr. um da ilaçlarını kesinlikle ihmal etme dedi.O yüzden düzenli içiyorum ama yatmadan önce içmeye başladım ben de.
Senin makul saatlerde oluyomuş kazınmaların canım. Benim baya gece saat 10.30dan sonra oluyo. E o saatte de bişi yediğim anda direk kiloya dönüşüyorben de senin gibiyim, son 2-3 gündür resmen midem kazınıyor iş yerinde adeta kemircek bişiler arıyorum :) aslında yanımda hep meyve oluyor ama yeterli olmuyor. son çare olarak abur cubur aldım napayım saat sbh 11, akşam 4-5 gibi kötü oluyorum. ilaç olarak vitamin hiç almıyorum sdc ferra sanol alıyorum. ilaçtan olduğunu sanmıyorum bu durumun
Canım geçmiş olsun ya. Baya da iyi gidiyordu hamileliğin aslında. Plasentanın aşağıda olduğunu yeni mi öğrendin acaba yoksa en başından beri belli miydi?Gunaydin anneler ve tatli yavrulari. Son birkac gundur bakiyorum da herkes bebeklerine ne guzel seyler almis, gule gule kullansinlar hayirli olsun. Aramiza yeni katilanlar olmus onlarda hosgelmisler. Ayrica bazilarimizin midesi kotu olmus onlara da acil sifalar diliyorum. Benim doguma kadar yatmam gerektigi icin yaklasik iki hafta once isi biraktim, evdeyim kalkmadan dinleniyorum. Bu yuzden biz daha alisveris yapmadik hic, gerci ben 7. Ayi beklemek istiyordum zaten. Sizin aldiklariniza bakmak bile hosuma gidiyor, tekrardan iyi gunlerde kullanin. Ayrica calisan tum annelere allah kolayliklar versin. Doktora gidenler de iyi haberlerle gelsin insallah. Herkese iyi gunler dilrim.
Ben de kızım olursa bal ismini mi koysam acaba diyodum sonradan bu anlamda olabilecek başka isimler var mı acaba diye ararken bu ismi ben de bulmuştum ama çok duyulmadık isimleri koyma konusunda biraz cesaretsizin o yüsden o ismi elemiştim. Neyse ki erkek oldu ama sanırım çok da duyulmamış değilmiş ben bilmiyormuşumKızlar ASEL ismi nasıl sizce? Arapçada bal demekmiş ayrıca cennetteki bal ırmağı olarak Muhammed suresinde de geçiyor kızıma yakışacağını düşündüm :)
Sagol teyzesi amiiin insallah hepsi adiyla yasasin:) Anlami daha cok hosuma gidiyor bal kizim benim:)asel çok hoş bir isim ben ilk defa duydum adıyla yaşasın kızlarımızzzzz
Cok kullanilan bi isim degil canim ama nette biraz anlamini falan arastirdigimda kullananlarda var ama dedigin gibi cok bilinmiyorYa seninki ilaçtan olabilir ama ben dediğim gibi 3-4 güne bir içiyorum ve gece yatarken içiyorum. Bana o kadar etki etmese gerek...
Senin makul saatlerde oluyomuş kazınmaların canım. Benim baya gece saat 10.30dan sonra oluyo. E o saatte de bişi yediğim anda direk kiloya dönüşüyor
Canım geçmiş olsun ya. Baya da iyi gidiyordu hamileliğin aslında. Plasentanın aşağıda olduğunu yeni mi öğrendin acaba yoksa en başından beri belli miydi?
Ben de kızım olursa bal ismini mi koysam acaba diyodum sonradan bu anlamda olabilecek başka isimler var mı acaba diye ararken bu ismi ben de bulmuştum ama çok duyulmadık isimleri koyma konusunda biraz cesaretsizin o yüsden o ismi elemiştim. Neyse ki erkek oldu ama sanırım çok da duyulmamış değilmiş ben bilmiyormuşum
Çok sağol canım. Kızıma hamileyken son ayımda çok ağrı çektim, dr a gittim bişey de yapamadı tabi. O yüzden ağrımaya başlar başlamaz gittim bu sefer. Kurtuldum çok şükür, beynime vuruyordu ağrısı.Gecmisler olsun canim. Bir disci cocugu olarak disciye zamaninda gitmek cok onemli. Sonra is isten gecip cok agrili oluyor. Neyse canim caninin acimamasina cok sevindim. Tekrar cok gecmis olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?