2015 Nisan Anneleri

Amin canim insallah. Hepimiz bebeklerimizi sag salim kucagimiza alalim insallah.

Sağol canımkarar vermedin mi daha :)
Aklımda hiç bir isim yok, eşimle de ilk zamanlar baba ismi konusunda( 2 isim olacak orası kesin de) tartışmıştık.Şimdi hiç isimle ilgili konuşasım gelmiyor.O da kaçıyor ben de.Allah bir yol gösterir elbet diyorum...

Amann canım erken zaten bak ben aceleciyim. Bide çok meraklıyımdır bu isim olayına illla ismiyle seveceğim :) sende bulursun elbet :) belki doğduğu gün yüzünü görünce içinden geçen ilk ismi koyarsın oda çok hoş olur :)

kızlarr internetten sipariş ettiğim kitabım geldi.. ayşe öner 'in hamilelik, doğum ve bebek bakımı kitabı.. bi an önce işten çıkıp okumak istiyorumm
hım baktım şimdi netten bayagı dolu dolu bır kıtaba benzıyor.nereden ve kaça aldın acaba? bende edineyim bari

Selam kızlar umarım herkes iyidir...ben psikopat gibi açıp bebeğini kaybeden arkadaşların yazılarını okuyup stres oldum.. Allah kimseye yaşatmasın inşallh şu günleri güzel bir şekilde yaşar geçeriz inşallh

sabah tetanoz aşımı oldum şimdilik hafif acımalar dışında bi ağrı yok ama sonradan ağrı yapacak gibi her ihtimale karşı 3 gün rapor aldım zaten çok yoruldum bu ara biraz dinleneyim dedim haftaya da dişçiye gidicem diş ağrım da yokluyor ara ara bu arada bebeğin hareketlerinde azalmayı ben de hissediyorum birkaç gündür çok hareketli ve yorgundum ondan mı bilmiyorum ama endişeleniyordum sizleri okuyunca rahatladım biraz artık daha çok uyuyorlar sanırım

Bende sabah oldum hiçbişey yoktu ama şimdi ağrımaya başlıyor gibi

bende henüz isim bulamayanlardanım.bazen guzel gelen isimler oluyor.eşime soyluyorum hemen .evet guzel ama bakalım daha cok zamanımız var aklımıza kım bılır neler neler gelecek diyor.
haklı da bu nedenle acele etmıyorum.kulagıma hos gelenlerı not edıyorum sımdılık.
ama ıkı ısımlı bırı olarak nacızane fikrim:iki isim zor.heleki kız cocugunda.benım tek adım olsa kızlık soyadımı kesın kullanırdım ama iki isim iki soyisim cok uzun oldugu ıcın kızlık soyadımı kullanamıyorum.
nacızane onerim ise şudur.hitap etmeyi düşündüğün ismi önce kullan.çünkü senin hitap ettiğin ada alışıyor cocuk.okulda vs ilk adı solenınce bocalıyor.
misal Özge Canan koyacaksan özge adıyla hitap et.veya Canan diyecegım dersen Canan Özge koy adını.
önemsiz gibi gelebilir.ama ben cok zorlugunu cektıgım ıcın soyluyorum.

Bende sabah oldum hiçbişey yoktu ama şimdi ağrımaya başlıyor gibi

haydi gecmıs olsun sıze kızlar.umarım rahat gecırırsınız.bakalım bende cuma yaptırayım diyorum.

Annem olmasa naparım bilmiyorum akşam 6 da çıkıyorum işten eve gidene kadar 6buçuk 7 yi buluyor saolsun hergün yemeğe onlardayız herşeyi fazla fazla yapar ah cnm annem hakkını ödeyemem ben senin

aynen bende öyleyim akşam 6 da çıkıyorum idrek anneme gidiyoruz yemek ye eve geç. annecim hem şimdi bana bakıyor hemde bebek olunc bebeğime bakacak... bu annelerin çilesi hiç bitmez yaa :)

biz de şu sıralar Ela ismine yoğunlaştık. eşimin de benım de gozlermız yeşil ela arasında. ponponumunda gozlerı renklı olursa ısmı daha da cok yakıscak. olmazsa da bebekken renklıydı sonra degıstı dıcez eğer ela koyarsak

Ay evet Ela cok guzel bi isim benimde listemde var
Asıl eda ismi cok hosuma gidiyorda tanıdığım ve sevmediğim birinin kızının adı eda olduğu icin koymayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…