- 21 Mart 2014
- 69
- 57
- 23
aynen hahahAh bir de ben ismini bilsem yavrumunGüle güle kullan cnm.
Bodrumdayim canim sen nerede oturuyorsun?nerde oturuosun canım
Amin canim insallah. Hepimiz bebeklerimizi sag salim kucagimiza alalim insallah.Geçmiş olsun canım.Benim şimdilik iyi çok şükür.Korkularla kaygılarla bu haftaya kadar geldik. Ama senin için internet ve kitaplar baya oyalayıcı olacaktır. Burda da güzel bir ortam var. Sağsalim bebeğini kucağına al canım, tabi hepimizMeşakkatli bir yol gerçekten Allah sana emeklerinin sonunda hayırlı güzel bir evlat nasip etsin inşallah...
İnşallah cnm, bir tanesini operasyonla aldırmıştım geçen sene, bu normal diş çekimi gibi olacak, kolay olur diye umuyorum inşallahinşallah agrısız sızısız atlatırsın canım.dönunce haberlerını beklıyoruz
haydi inşallahİnşallah cnm, bir tanesini operasyonla aldırmıştım geçen sene, bu normal diş çekimi gibi olacak, kolay olur diye umuyorum inşallah
hım ne guzel aksam bı kurcalarsın artık:)kızlarr internetten sipariş ettiğim kitabım geldi.. ayşe öner 'in hamilelik, doğum ve bebek bakımı kitabı.. bi an önce işten çıkıp okumak istiyorumm
Aklımda hiç bir isim yok, eşimle de ilk zamanlar baba ismi konusunda( 2 isim olacak orası kesin de) tartışmıştık.Şimdi hiç isimle ilgili konuşasım gelmiyor.O da kaçıyor ben de.Allah bir yol gösterir elbet diyorum...Sağol canımkarar vermedin mi daha :)
Amann canım erken zaten bak ben aceleciyim. Bide çok meraklıyımdır bu isim olayına illla ismiyle seveceğim :) sende bulursun elbet :) belki doğduğu gün yüzünü görünce içinden geçen ilk ismi koyarsın oda çok hoş olur :)Aklımda hiç bir isim yok, eşimle de ilk zamanlar baba ismi konusunda( 2 isim olacak orası kesin de) tartışmıştık.Şimdi hiç isimle ilgili konuşasım gelmiyor.O da kaçıyor ben de.Allah bir yol gösterir elbet diyorum...
hım baktım şimdi netten bayagı dolu dolu bır kıtaba benzıyor.nereden ve kaça aldın acaba? bende edineyim barikızlarr internetten sipariş ettiğim kitabım geldi.. ayşe öner 'in hamilelik, doğum ve bebek bakımı kitabı.. bi an önce işten çıkıp okumak istiyorumm
Bende sabah oldum hiçbişey yoktu ama şimdi ağrımaya başlıyor gibisabah tetanoz aşımı oldum şimdilik hafif acımalar dışında bi ağrı yok ama sonradan ağrı yapacak gibi her ihtimale karşı 3 gün rapor aldım zaten çok yoruldum bu ara biraz dinleneyim dedim haftaya da dişçiye gidicem diş ağrım da yokluyor ara ara bu arada bebeğin hareketlerinde azalmayı ben de hissediyorum birkaç gündür çok hareketli ve yorgundum ondan mı bilmiyorum ama endişeleniyordum sizleri okuyunca rahatladım biraz artık daha çok uyuyorlar sanırım
bende henüz isim bulamayanlardanım.bazen guzel gelen isimler oluyor.eşime soyluyorum hemen .evet guzel ama bakalım daha cok zamanımız var aklımıza kım bılır neler neler gelecek diyor.Aklımda hiç bir isim yok, eşimle de ilk zamanlar baba ismi konusunda( 2 isim olacak orası kesin de) tartışmıştık.Şimdi hiç isimle ilgili konuşasım gelmiyor.O da kaçıyor ben de.Allah bir yol gösterir elbet diyorum...
sabah tetanoz aşımı oldum şimdilik hafif acımalar dışında bi ağrı yok ama sonradan ağrı yapacak gibi her ihtimale karşı 3 gün rapor aldım zaten çok yoruldum bu ara biraz dinleneyim dedim haftaya da dişçiye gidicem diş ağrım da yokluyor ara ara bu arada bebeğin hareketlerinde azalmayı ben de hissediyorum birkaç gündür çok hareketli ve yorgundum ondan mı bilmiyorum ama endişeleniyordum sizleri okuyunca rahatladım biraz artık daha çok uyuyorlar sanırım
Bende sabah oldum hiçbişey yoktu ama şimdi ağrımaya başlıyor gibi
benim de ağırlaşmaya başladı kolum yarın kalkmayacak gibi yerindenBende sabah oldum hiçbişey yoktu ama şimdi ağrımaya başlıyor gibi
Annem olmasa naparım bilmiyorum akşam 6 da çıkıyorum işten eve gidene kadar 6buçuk 7 yi buluyor saolsun hergün yemeğe onlardayız herşeyi fazla fazla yapar ah cnm annem hakkını ödeyemem ben senin
Ay evet Ela cok guzel bi isim benimde listemde varbiz de şu sıralar Ela ismine yoğunlaştık. eşimin de benım de gozlermız yeşil ela arasında. ponponumunda gozlerı renklı olursa ısmı daha da cok yakıscak. olmazsa da bebekken renklıydı sonra degıstı dıcez eğer ela koyarsak
benım de sevmedıgım bırının adı edaAy evet Ela cok guzel bi isim benimde listemde var
Asıl eda ismi cok hosuma gidiyorda tanıdığım ve sevmediğim birinin kızının adı eda olduğu icin koymayacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?