2015 Nisan Anneleri

Ben de aşımı oldum bugün. Şimdi banyo yapıp saçlarımı fönleyeceğim, yarın tarama için bile gücüm olmayacak biliyorum

günaydınnnnn kızlarrrr ve tospalarrrrr :):) nasılsınızzz bakalımmmm? bnm akşamları çok fena mide yanmam ve ekşimem oluyo uyuyana kadar bir hayli zorlanıyorummm sizlerde de var mı?

aynen canım bende de var, malum saçları çıkıyormuş :) ondandır.
sakız çiğne veya soda iç, tavsiye ederim

KIZLAR bişe sorcam bu detaylı ulturasonu bazı sayfalarda perinatoloji uzmanları yapar diyor bazı sayfalarda radyoloji uzmanı ? ? bilginiz var mı?

aynen canım bende de var, malum saçları çıkıyormuş :) ondandır.
sakız çiğne veya soda iç, tavsiye ederim
sakız çiğneyemiyorum malesef tatlım ağız sulanmam hala geçmedi oda çok feci mide bulantısı yapıyo soda hiç denemedim :)

evet ve ben dişçiden geldim.
4 te gittim hemen aldı zaten, iğneyi vurdu uyuşmasını bekledi bikaç dk. ve sonra pıt diye bitti, tamponu koydu. yani toplam 5 dk bile sürmedi. "ağrı olursa" dedim, "olursa parol veya minoset alabilirsin" dedi, şu an hala uyuşuk,inşallah ağrı olmaz.

Çok geçmiş olsun inş kolayca atlatırsın CNm . Diş gerçekten kabus gibi Allah hiçbirimize bu derdi vermez inş .

Son düzenleme:
Kızlar ASEL ismi nasıl sizce? Arapçada bal demekmiş ayrıca cennetteki bal ırmağı olarak Muhammed suresinde de geçiyor kızıma yakışacağını düşündüm :)
Güzel herşeyden önce anlamın çok hoş , baldan tatlı kızımıza yakışır .

KIZLAR bişe sorcam bu detaylı ulturasonu bazı sayfalarda perinatoloji uzmanları yapar diyor bazı sayfalarda radyoloji uzmanı ? ? bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…