canım hemen banyo yapmasaydın aşıdan sonra hemen banyo yapılmaz diye biliyorum ben iki gün beklemiştim.Ben de aşımı oldum bugün. Şimdi banyo yapıp saçlarımı fönleyeceğim, yarın tarama için bile gücüm olmayacak biliyorum
aşıdan sonra banyo yapılmaması gerektiğini ben de duymuştumBen de aşımı oldum bugün. Şimdi banyo yapıp saçlarımı fönleyeceğim, yarın tarama için bile gücüm olmayacak biliyorum
asıdan sonra hmn banyo ıyı degıl sanırımBen de aşımı oldum bugün. Şimdi banyo yapıp saçlarımı fönleyeceğim, yarın tarama için bile gücüm olmayacak biliyorum
BENDE ANKARADAYIM BURALARDA OLSAYDIN GELİRDİM BEN SENİ VE MİNİK KIZÇENİ ZİYARETEBodrumdayim canim sen nerede oturuyorsun?
ben hemşireme sormuştum duş alabilir miyim diye alabilirsin hiç bir sakıncası olmaz dedi ve aldım.Duş aldıgımdan belkide ağrım sızım olmadı hiçaşıdan sonra banyo yapılmaması gerektiğini ben de duymuştum
Cok sagol canim dusunmen yeter.BENDE ANKARADAYIM BURALARDA OLSAYDIN GELİRDİM BEN SENİ VE MİNİK KIZÇENİ ZİYARETE
Ay cok guzel bir isim hazalBiz de isim olarak Hazal düşünüyoruz kızlar. Nasıl sizce?
Güzel bence bizde hazel ikinci isim olabilir burda yani ingilterede de kullanılan bir isim en azından rahat olur düye düşündük ama kesin değil .bakalım ..Biz de isim olarak Hazal düşünüyoruz kızlar. Nasıl sizce?
günaydınnnnn kızlarrrr ve tospalarrrrr :):) nasılsınızzz bakalımmmm? bnm akşamları çok fena mide yanmam ve ekşimem oluyo uyuyana kadar bir hayli zorlanıyorummm sizlerde de var mı?
sakız çiğneyemiyorum malesef tatlım ağız sulanmam hala geçmedi oda çok feci mide bulantısı yapıyoaynen canım bende de var, malum saçları çıkıyormuş :) ondandır.
sakız çiğne veya soda iç, tavsiye ederim
Çok geçmiş olsun inş kolayca atlatırsın CNm . Diş gerçekten kabus gibi Allah hiçbirimize bu derdi vermez inş .Merhabalar bütün anneler ve bebişleri..
Bugün benim diş çekilecek, bilenler vardır, sol üstteki tam çıkmış ve dörtte biri kırılan geçen haftalarda ağrıdan ağlatan, ne hikmetse dr a gittiğimden beri çıtı çıkmayan sevgili dişim..
Hamile olmasam ağrıyana kadar ertelerdim Ama ileri aylarda ağrıma ihtimalini göze alamıyorum. İnşallah kolayca atlatırım dualarınızı bekliyorum...
Güzel herşeyden önce anlamın çok hoş , baldan tatlı kızımıza yakışır .Kızlar ASEL ismi nasıl sizce? Arapçada bal demekmiş ayrıca cennetteki bal ırmağı olarak Muhammed suresinde de geçiyor kızıma yakışacağını düşündüm :)
Evet ben de çok beğendim kızım olursa diye önceden bi yere not etmiştim şimdi detaylıca baktımda çok hoşuma gitti sağol teyzesiGüzel herşeyden önce anlamın çok hoş , baldan tatlı kızımıza yakışır .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?