2015 Nisan Anneleri

Oooooo teyzelerimiz muhabbeti ilerletmis biz geride kaldik oglumla son 3 gunumuz buyuk ninelerimizin hastaligiyla gecti, cok uzulduk ve cok yorulduk. Ama simdi evimize geldik ve teyzoslara bi mrb diyelim dedik. Bugun ayrintili ultrasonumuzu da atlattik ve cook mutluyuzz

merhaba kızlar çok şükür babam dün ameliyat oldu bugün yoğun bakımdan çıktı rabbim herkese şifa versin
Cok guzel bi haber bu masallah cok sevindim Allah daha iyi etsin en kisa zamanda toparlasin nerde sifa bekleyen varsa hepsine sifa versin insallah

Bi super haber daha:) Gozunaydin tatlim masallah ponpona darisi bizlerin basina olsun:)

Bugün çatlak önleyici krem aldım. Rüyamda göğsümden göbek altıma kadar boyuna kalın çatlaklarım olduğunu gördüm çünkü Çok etkilendim, kabus görme dönemleri oluyomuş hamilelikte acaba başladı mı ki?

Hangisini aldin canim ben cok kararsizim. Su an zeytinyagli bi krem kullaniyorum eyup sabri tuncer markasi. Cok ucuz almistim sirf erken daha diye ve bol zeytinyagli kokusu kivami falan gercek zeytinyagi gibi dusundum. Bu yuzden aldim ama yeterli gelmez tabii ki.

Canim cok sagol, daha onceki saglik sorunlarim nedeniyle bastan beri biraz riskliydi ama iki hafta once dr plesanta kanali kapatmis deyince o gunden beri yatiyorum. Benim doktor cok pesimist bana hep risklerden bahsediyor ben de ona diyorum ki hersey allahtan. Bir de ben pozitif dusunmenin cok onemli oldugunu dusunuyorum, en basindan beri hep pozitiftim. Cok sukur sag salim devam ediyoruz, bebegim de cok iyi sadece benim dikkatli olmam lazim. Senin nasil gidiyor canim?

Lierac alayım diye gittim ama mustela aldım çıktım daha uygun geldi fiyatı kampanya gibi bişi varmış. Ben zamanında o kadar çok çatladım ki bir göbeğim kaldı çatlamayan o yüsden daha bir tedirginim. Belki zeytinyağını da hergün düzenli kullandan aynı etkiyi görürsün ama benim bu konuda biraz zaafım var o yüsden alınabilecek en iyisini almak istiyorum açıkçası...

merhaba kızlar çok şükür babam dün ameliyat oldu bugün yoğun bakımdan çıktı rabbim herkese şifa versin
Amiiinnnnn canım çok geçmiş olsun, inşallah en yakın zamanda sapasağlam ayağa kalksın. Acil şifalar

Elbetteki pozitif düşünmek çok önemli. İnşallah hiç bişicik olmadan bu süreci tamamlıcaz hep beraber. Benim de çok şükür iyi gidiyor. Çok pimpiriklenmeden rahat geçiriyorum. Ben de henüz bişi almadım hatta hiç bişi almadım ben de bi 7 aylık felan olsun da öyle yavaş yavaş başlarım diyorum...

Ha bu arada bir de probiyotik şase aldım eczaneden. Eczacıya sordum hamilelikte kullanılmasında hiç bir sakınca yok hatta daha iyi olur bağırsak hareketlerini de rahatlatır dedi. Ben kefirdi yoğurttu çok tüketemiyorum en azından bu şekilde biraz desteklemiş olurum beslenmemi didim...

Rabbim mutluluğunuza kat kat mutluluk katsın canım ablacım sayfalar akıp gidiyor biz fransız kaldık senle

12-14 aralıkta ibs anne çocuk fuarı var istanbul kongre merkezinde dıyurulur kızlar ben gidicem karşılaşırız oralarda belki :)

Bu arada isim konusu konuşulmuş biz mobilyayı alırken mobilyacı abimiz kızımın adını yazan bi pano hediye edecekmiş bize bizde ülkü dedik artık değiştirmeyiz sanırım zaten çok sevmiştik bu adı

Cok sukur canim, masallah senin iyi gecmesine cok sevindim . Insallah bebeklerimizi zamaninda sag salim kucagimiza aliriz. Bu arada ben de senin gibi dusunuyorum 7. Ay bir gelsin bende baslayacagim birseyler almaya. O zamana kadar alan arkadaslarin nerden neler aldiklarina bakip fikir ediniyorum. Umarim hersey cok iyi gidecek.

Kizlar merhaba son 3-4 gündür takip edemedim sizleri çünkü sol kasik agrim var cok. 2 gün önce gece 4de sanciyla uyandım bicak saplaniyo sanki Şiddetliydi çok sik idrara cikma durumu var. Doktora gittim dün ult. Bakti tahlil istedi. Idrar normal cikti. Sistit tem suphelenmisti. Birde ozele gideyim diyorum. Bu kadar sanci mormal gelmiyo bana.

Sayfalar cok hizli akiyor anneler, takip edemiyorum, daha kimseyle kaynasamadim, pek bilgi de edinemedim malesef
Bugun sabahtan beri sol tarafim, gogusumun alti ve sol sirtim agriyor duruyor, yerimde oturamiyorum, bu nedir sizce bayanlar?
Not: dr a gidecek kadar agir degil ama agri iste yine de insan bunaliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…