Allah en yakın zamanda şifasını versin canım, sen de bol dua et, ediyorsundur tabi de. Hem en yakınısın hem de hamilesin duaların kabul olur inşallahmerhaba kızlar çok şükür babam dün ameliyat oldu bugün yoğun bakımdan çıktı rabbim herkese şifa versin
Cok guzel bi haber bu masallah cok sevindim Allah daha iyi etsin en kisa zamanda toparlasin nerde sifa bekleyen varsa hepsine sifa versin insallahmerhaba kızlar çok şükür babam dün ameliyat oldu bugün yoğun bakımdan çıktı rabbim herkese şifa versin
merhaba kızlar çok şükür babam dün ameliyat oldu bugün yoğun bakımdan çıktı rabbim herkese şifa versin
Bi super haber daha:) Gozunaydin tatlim masallah ponpona darisi bizlerin basina olsun:)Oooooo teyzelerimiz muhabbeti ilerletmis biz geride kaldik oglumlason 3 gunumuz buyuk ninelerimizin hastaligiyla gecti, cok uzulduk ve cok yorulduk. Ama simdi evimize geldik ve teyzoslara bi mrb diyelim dedik. Bugun ayrintili ultrasonumuzu da atlattik ve cook mutluyuzz
Bugün çatlak önleyici krem aldım. Rüyamda göğsümden göbek altıma kadar boyuna kalın çatlaklarım olduğunu gördüm çünküÇok etkilendim, kabus görme dönemleri oluyomuş hamilelikte acaba başladı mı ki?
:) teşekkürler, eeee biz Prens ve prenses ler doğurcaz inşallah bu tabir en çok bizlere yakışıyor kuzum benimHım tuttum ben bu kraliçe tabirine . Helal olsun sana güzel moral oldun şeker ..
Ya seninki ilaçtan olabilir ama ben dediğim gibi 3-4 güne bir içiyorum ve gece yatarken içiyorum. Bana o kadar etki etmese gerek...
Senin makul saatlerde oluyomuş kazınmaların canım. Benim baya gece saat 10.30dan sonra oluyo. E o saatte de bişi yediğim anda direk kiloya dönüşüyor
Canım geçmiş olsun ya. Baya da iyi gidiyordu hamileliğin aslında. Plasentanın aşağıda olduğunu yeni mi öğrendin acaba yoksa en başından beri belli miydi?
Ben de kızım olursa bal ismini mi koysam acaba diyodum sonradan bu anlamda olabilecek başka isimler var mı acaba diye ararken bu ismi ben de bulmuştum ama çok duyulmadık isimleri koyma konusunda biraz cesaretsizin o yüsden o ismi elemiştim. Neyse ki erkek oldu ama sanırım çok da duyulmamış değilmiş ben bilmiyormuşum
Ya seninki ilaçtan olabilir ama ben dediğim gibi 3-4 güne bir içiyorum ve gece yatarken içiyorum. Bana o kadar etki etmese gerek...
Senin makul saatlerde oluyomuş kazınmaların canım. Benim baya gece saat 10.30dan sonra oluyo. E o saatte de bişi yediğim anda direk kiloya dönüşüyor
Canım geçmiş olsun ya. Baya da iyi gidiyordu hamileliğin aslında. Plasentanın aşağıda olduğunu yeni mi öğrendin acaba yoksa en başından beri belli miydi?
Ben de kızım olursa bal ismini mi koysam acaba diyodum sonradan bu anlamda olabilecek başka isimler var mı acaba diye ararken bu ismi ben de bulmuştum ama çok duyulmadık isimleri koyma konusunda biraz cesaretsizin o yüsden o ismi elemiştim. Neyse ki erkek oldu ama sanırım çok da duyulmamış değilmiş ben bilmiyormuşum
Cok sukur canim, gozun aydin. Cok sevindim. Allah babani, sizlere ve torununa bagislasin canim. Allah hasta olan ve derman bekleyen herkese acil sifalar versin.merhaba kızlar çok şükür babam dün ameliyat oldu bugün yoğun bakımdan çıktı rabbim herkese şifa versin
Lierac alayım diye gittim ama mustela aldım çıktım daha uygun geldi fiyatı kampanya gibi bişi varmış. Ben zamanında o kadar çok çatladım ki bir göbeğim kaldı çatlamayan o yüsden daha bir tedirginim. Belki zeytinyağını da hergün düzenli kullandan aynı etkiyi görürsün ama benim bu konuda biraz zaafım var o yüsden alınabilecek en iyisini almak istiyorum açıkçası...Hangisini aldin canim ben cok kararsizim. Su an zeytinyagli bi krem kullaniyorum eyup sabri tuncer markasi. Cok ucuz almistim sirf erken daha diye ve bol zeytinyagli kokusu kivami falan gercek zeytinyagi gibi dusundum. Bu yuzden aldim ama yeterli gelmez tabii ki.
Amiiinnnnn canım çok geçmiş olsun, inşallah en yakın zamanda sapasağlam ayağa kalksın. Acil şifalarmerhaba kızlar çok şükür babam dün ameliyat oldu bugün yoğun bakımdan çıktı rabbim herkese şifa versin
Elbetteki pozitif düşünmek çok önemli. İnşallah hiç bişicik olmadan bu süreci tamamlıcaz hep beraber. Benim de çok şükür iyi gidiyor. Çok pimpiriklenmeden rahat geçiriyorum. Ben de henüz bişi almadım hatta hiç bişi almadım ben de bi 7 aylık felan olsun da öyle yavaş yavaş başlarım diyorum...Canim cok sagol, daha onceki saglik sorunlarim nedeniyle bastan beri biraz riskliydi ama iki hafta once dr plesanta kanali kapatmis deyince o gunden beri yatiyorum. Benim doktor cok pesimist bana hep risklerden bahsediyor ben de ona diyorum ki hersey allahtan. Bir de ben pozitif dusunmenin cok onemli oldugunu dusunuyorum, en basindan beri hep pozitiftim. Cok sukur sag salim devam ediyoruz, bebegim de cok iyisadece benim dikkatli olmam lazim. Senin nasil gidiyor canim?
Rabbim mutluluğunuza kat kat mutluluk katsın canım ablacımOooooo teyzelerimiz muhabbeti ilerletmis biz geride kaldik oglumlason 3 gunumuz buyuk ninelerimizin hastaligiyla gecti, cok uzulduk ve cok yorulduk. Ama simdi evimize geldik ve teyzoslara bi mrb diyelim dedik. Bugun ayrintili ultrasonumuzu da atlattik ve cook mutluyuzz
Cok sukur canim, masallahElbetteki pozitif düşünmek çok önemli. İnşallah hiç bişicik olmadan bu süreci tamamlıcaz hep beraber. Benim de çok şükür iyi gidiyor. Çok pimpiriklenmeden rahat geçiriyorum. Ben de henüz bişi almadım hatta hiç bişi almadım ben de bi 7 aylık felan olsun da öyle yavaş yavaş başlarım diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?