- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
masallah canım artık büyüyolar ben hala esime hissettiremedim evdede degil kacırdı yineAmin canım herkese nasip eder inşallah müthiş bir duygu. Dün bizde de eşim bile farketti tekmeleri hatta ben tekme attığı noktaya elimle karşılık verince tekrar tekrar tekme attı karşılıklı anlaştık oğlumla :)
Teşekkür ederim canım insallah sana ve tüm annelere yavrusunu kucağına almak nasip olurHoşgeldin canım Allah sağlicakla kucağına almayı nasip etsin yavrunu. :)
masallah canım artık büyüyolar ben hala esime hissettiremedim evdede degil kacırdı yineseninki annesine karsılık vermiş meraba anne demiş kuzucuk gün içinde cok hissetmedim hatta bayadır tam anlamıyla hissetmiyodum suan costu minik hareket etmiyo diyen arkaadslar korkmasın ediyolar sadece artık uyuyo minikler. amin Rabbim tüm isteyenlere versin.
isim olarakta emir bartu yu begendim canım 2. isimler kullanılıyo genelde ondan emir bartu diyorum ama emiri daha cok kullanacaksanız bartu emir diyorum
Geçmiş olsun canım üzme kendini doktorlar iyi konuşmuş eğer riskli bişey olsaydı içaçıcı konuşmazşardı canım.iyi düşün iyi olsun..Meraba kizlar uzun zamandir giremiyordum moralim cok bozuk kontrolumuz vardi gittik ohlumun beyninde kiste bagli beyinde su toplamasi var dedi doktor yuzde 99 kaybolur dedi ama ben cok üzgünüm o yüzde bir ihtimalde olsa beni tedirgin ediyo arastirma hastanesine yönlendirdi pazartesi gidicegiz insallah ogluma hic bise olmaz
Cok sagol canim ilk oglumdada kist var dedmislerdi bise olmadi ama ben dogurana kadar hep onu düsünmüstüm simdi bu oglumdada ayni üzüntüyle karsı karsıyayımGeçmiş olsun canım üzme kendini doktorlar iyi konuşmuş eğer riskli bişey olsaydı içaçıcı konuşmazşardı canım.iyi düşün iyi olsun..
Yüreğini ferah tutmaya çalış canım doktorlar da olumsuz konuşmamış zaten. Inşallah pazartesi iyi haberlerle gelirsin. Bol bol dua et.Meraba kizlar uzun zamandir giremiyordum moralim cok bozuk kontrolumuz vardi gittik ohlumun beyninde kiste bagli beyinde su toplamasi var dedi doktor yuzde 99 kaybolur dedi ama ben cok üzgünüm o yüzde bir ihtimalde olsa beni tedirgin ediyo arastirma hastanesine yönlendirdi pazartesi gidicegiz insallah ogluma hic bise olmaz
Meraba kizlar uzun zamandir giremiyordum moralim cok bozuk kontrolumuz vardi gittik ohlumun beyninde kiste bagli beyinde su toplamasi var dedi doktor yuzde 99 kaybolur dedi ama ben cok üzgünüm o yüzde bir ihtimalde olsa beni tedirgin ediyo arastirma hastanesine yönlendirdi pazartesi gidicegiz insallah ogluma hic bise olmaz[/QU
Canım geçmiş olsun üzme kendini insallah bebegin diger oğlun gibi saglıklı doğar. Korkma doktorlarda iyi konuşmuş sen iyi olki bebeğin senin üzüntünü hissetmesin annesiMeraba kizlar uzun zamandir giremiyordum moralim cok bozuk kontrolumuz vardi gittik ohlumun beyninde kiste bagli beyinde su toplamasi var dedi doktor yuzde 99 kaybolur dedi ama ben cok üzgünüm o yüzde bir ihtimalde olsa beni tedirgin ediyo arastirma hastanesine yönlendirdi pazartesi gidicegiz insallah ogluma hic bise olmaz
Üzülme bak daha öncedende tecrübeliymişsin.ilk hamileliğimde de bana çok saçmasapan şeyler söyleyip zor bi dönem geçirtmişti doktorum ama bu sefer kesin bişey söylenmeden yıpratmak istemiyorum kendimi.hem hamileliğin zor dönemlerini atlatıp cicim aylarına girdiğimiz bu günlerde tadını çıkar canım üzme kendinide bebişinDe.allaha sığın dua ile...
Öylede canım iste insanin icine bi kurt düsürüyorlar güzel Rabbime sıgınıyorum esimde üzülme aglama yoktur bise bak ilk oglumuz sapasağlam b7 oglumuzda öyle diyoÜzülme bak daha öncedende tecrübeliymişsin.ilk hamileliğimde de bana çok saçmasapan şeyler söyleyip zor bi dönem geçirtmişti doktorum ama bu sefer kesin bişey söylenmeden yıpratmak istemiyorum kendimi.hem hamileliğin zor dönemlerini atlatıp cicim aylarına girdiğimiz bu günlerde tadını çıkar canım üzme kendinide bebişinDe.allaha sığın dua ile...
Olumsuz konusmadı yüzde bir ihtimal riske atmak istemiyom dedi ma iste anne yüregi insallah canım iyi haberler alırızYüreğini ferah tutmaya çalış canım doktorlar da olumsuz konuşmamış zaten. Inşallah pazartesi iyi haberlerle gelirsin. Bol bol dua et.
Haklısın canım anneyiz biz ne kadar dert etme desekte boş ama pazartesi güzel haberlerle geleceksin arkadaşım burdada bize o güzel haberleri vereceksin işallah dualarımız seninle ne olur sen içini ferah tutÖylede canım iste insanin icine bi kurt düsürüyorlar güzel Rabbime sıgınıyorum esimde üzülme aglama yoktur bise bak ilk oglumuz sapasağlam b7 oglumuzda öyle diyo
Cok sağol canım benim moral verdiniz iyiki varsınızHaklısın canım anneyiz biz ne kadar dert etme desekte boş ama pazartesi güzel haberlerle geleceksin arkadaşım burdada bize o güzel haberleri vereceksin işallah dualarımız seninle ne olur sen içini ferah tut
hiç bozma moralini, bol duadan başka yapabileceğin bir şey olmadığını düşün, hem duan annenin evladına duası olacak, kabul olur inşallah. Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin...Meraba kizlar uzun zamandir giremiyordum moralim cok bozuk kontrolumuz vardi gittik ohlumun beyninde kiste bagli beyinde su toplamasi var dedi doktor yuzde 99 kaybolur dedi ama ben cok üzgünüm o yüzde bir ihtimalde olsa beni tedirgin ediyo arastirma hastanesine yönlendirdi pazartesi gidicegiz insallah ogluma hic bise olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?