Yok canim bende kist yoktu bizide arastirmaya yönlendirdi bakalım ne diyecekler ilk oglumada öyle dediler saglıklı doğdu oğlum bundada bise cıkacağını sanmıyorum ama yinede insan takıyo iste doktorda sakın üzülme bise cıkmaz genelde bebeklerde olur 24. Haftada kaybolur dedi sadece ben o yüzde birde olsa riske atmak istemiyorum dediSende mi kist vardı rahimde mi? Bende de yumurtalıkta var. Ayrintikiya arastirmaya gittik biz onan 5 dk bakıp yolladılar özel deki doktorum daha iyi bakıyor. 3 boyutlu bile değildi. Sen üzme kendini geçecektir elbette doktoruna güven
günaydın canım ben de şüpheleniyorum akıntım arttı sanki kokusu değişti ne zamandır ben de tahlil yaptırmadım bi ara ben de yaptırsam iyi olacakGünaydın kızlar. Ne zamandır idra yolu enfeksiyonundan şüphelenşyorum. Bir tahlil yaptırıyım dedim bide bebişide görürm belki diye bekliyorum :)
Canım ben pazartesi gittim ama 5 dk da bakıp yolladılar. 3 boyutlu bile değil. Benim ozeldeki doktorum daha iyi aletlerde bakıyor biz bir şey anlamadım bu isten... Saçma sapan geldi.. Ne diye araştırmaya gonderdi anlamadik ..günaydın kızlar bugün ayrıntılı ultrason randevumuz var 13.30 da heyecanlıyım bebişimi göreceğimkaç dk sürüyor bu arkadaşlar daha önce yaptıranlardan bilgi alabilirmiyim.
Üzülmemeye calısıyorum canım aslında doktor önemli degil bu gececek normal dedi ama iste gelde bana anlat ister istemez taktım kafama artik
Hayırlısıyla yok olur canım..bak strese gerek yok kaybolurmusYok canim bende kist yoktu bizide arastirmaya yönlendirdi bakalım ne diyecekler ilk oglumada öyle dediler saglıklı doğdu oğlum bundada bise cıkacağını sanmıyorum ama yinede insan takıyo iste doktorda sakın üzülme bise cıkmaz genelde bebeklerde olur 24. Haftada kaybolur dedi sadece ben o yüzde birde olsa riske atmak istemiyorum dedi
İsim konusu dün akşam da vardı bizde.Bebek nasipse erkek.Eşimin ailesinde o da dahil herkes dedesinin adını taşıyor iki isimli.Bizde ise ne iki isim var ne de dede adı koyma geleneği.Bu konu beni çok yaraladı.Artık sinirlerim çok bozuldu.Eşimin ailesi ile de aram ballı börek değil.Ama eşimi kırmak istemiyorum.İsterse koyabileceğini, ama ikinci ismi kendim koyacağımı ve kesinlikle onun kullanılacağını falan söyledim.Tabi ne derece ailesi kullanır bilemem.Yani aslında kabul ettim de şu anda sindirme aşamasındayım, kabullenmeye çalışıyorum.Ama içimde bir şey koptu gitti.İsim düşünmek bile istemiyorum, yani gitti hevesim.Bilmiyorum ne olacak.İki isim bana da hiç kullanışlı hoş gelmiyorbende henüz isim bulamayanlardanım.bazen guzel gelen isimler oluyor.eşime soyluyorum hemen .evet guzel ama bakalım daha cok zamanımız var aklımıza kım bılır neler neler gelecek diyor.
haklı da bu nedenle acele etmıyorum.kulagıma hos gelenlerı not edıyorum sımdılık.
ama ıkı ısımlı bırı olarak nacızane fikrim:iki isim zor.heleki kız cocugunda.benım tek adım olsa kızlık soyadımı kesın kullanırdım ama iki isim iki soyisim cok uzun oldugu ıcın kızlık soyadımı kullanamıyorum.
nacızane onerim ise şudur.hitap etmeyi düşündüğün ismi önce kullan.çünkü senin hitap ettiğin ada alışıyor cocuk.okulda vs ilk adı solenınce bocalıyor.
misal Özge Canan koyacaksan özge adıyla hitap et.veya Canan diyecegım dersen Canan Özge koy adını.
önemsiz gibi gelebilir.ama ben cok zorlugunu cektıgım ıcın soyluyorum.
Geçmiş olsun.Eminim geçecektir.Meraba kizlar uzun zamandir giremiyordum moralim cok bozuk kontrolumuz vardi gittik ohlumun beyninde kiste bagli beyinde su toplamasi var dedi doktor yuzde 99 kaybolur dedi ama ben cok üzgünüm o yüzde bir ihtimalde olsa beni tedirgin ediyo arastirma hastanesine yönlendirdi pazartesi gidicegiz insallah ogluma hic bise olmaz
çok iyi yapmışsın geçmiş olsun. ben de dün dişimi çektirdim, üst yirmilik dişim iyice çürümüş ve kırılmaya başlamıştı. 36. haftada diş ağrısı yaşamış ve çaresiz kalmış biri olarak özellikle bu dönemde ne gerekiyrosa yapılmasını kesinlikle öneriyorum. acil değilse zaten dr lar erteler.Günaydın kızlar ve minisleri :) dun dis doktoruna gittik kirilan disime dolgu yaptı geçici dolgu tutmaz dedi kalıcı yaptı. Lokal anestezi ile yaptı. Bir tüp siringayi iyice boşaltması bile çok azını vurdu pek uyusmadigi için de felaket acidi...temir tel gibi bir şeyi ateşte kizdirip disime batırdı ciyyak ciyyak bağırdım eşim de çok korktu üzüldü yazık ama napayim mecbur yapılmalıydı yoksa doğuma kadar kesin iltihap tutardı o da kana karistigi zaman bebeği etkilermis. Simdi çok şükür ağrı yok sadece su değince agriyor... Kimseye hamileyken bunu yasatmasin Allahım
dr a gidince benim de ağrım kesilmişti nasılsa... kesinlikle ihmal etme muhakkak git, şimdiden geçmiş olsun.pazartesi ben de dişçiye gidicem şu an ağrılarım geçti ama şimdiden baktırayım sonra sıkıntı çıkarmasın
Çok güzel bir isim.Adıyla yaşasın inşallah.Bu arada isim konusu konuşulmuş biz mobilyayı alırken mobilyacı abimiz kızımın adını yazan bi pano hediye edecekmiş bize bizde ülkü dedik artık değiştirmeyiz sanırım zaten çok sevmiştik bu adı
YARIN İÇİN DİŞÇİDEN RANDEVU ALDIM AMA DOKTORUMA GİDEMEM DOKTORUM İZİNDEYMİŞ NEYSE Bİ DİŞÇİYE GİDİYİM BAKALIM NE DİYECEK SAĞOL CNM BİLGİ İÇİN :)Gülüm bence yaptır bir tüpten zarar olmuyormus ignede. Ama doktiruna gidip konuş o izin kağıdı verirse yapıyorlar. Bende yaptırmakta kararsizdim en son babamin arkadaşını aradım dış doktorudur. Yıllardır bnm dislerimi hep o yaptı baya tanındık biri ına sordum. O da doktorun bir engel görmediyse yapılır. Doğuma kadar bu dis idare etmez seni dedi. Git dis doktoruna kagidi ver i gerekeni yapar dedi. Telde konuştum ailemn yaninda değilim. Dişçi bir iğneyi tam boşaltması bile yanağına vurdu iki kez sıktı o kadar. Yarim uyuştuğu icin çok aci çektim ama simdi iyi. Bence yaptır kana iltihap karışması daha kotuymus. Ama doktoruna anlat önce
Cok sagolun canim bana destek olsunuz oglumun diger organlarında hicbir sorunu yok canım gayet iyi ben tarama testlerini yaptirmamistim doktor o yüzden arastırmaya yolladı ne olur ne olmaz diyecanım niye üzülüyorsun diğer bebeğinde de geçtiğini görmüşsün benim ilk bebeğim ve ayrıntılıda aynı şeyi bize de söyledi dr beyninde kist olduğunu ama 1-1.5 ay içinde kaybolur dedi tarama testlerinde ve diğer organlarında sorun yoksa bu kist tek başına bi risk taşımıyormuş dr um beni hiç endişelendirmedi internette de araştırdık kaybolmayana rastlamadık burda ikiz bekleyen bi arkadşın oğlunda da çıkmıştı biz yazmıştık foruma onun dr u da geçer korkulacak bişey yok demiş ben unuttum bile şu anda o sorunu bi dahaki kontrollerimizde geçtiğini görücez inşallah içini ferah tut üzme kendini
geçmiş olsun canım ..önlemini şimdiden aldığın iyi olmuş.Günaydın kızlar ve minisleri :) dun dis doktoruna gittik kirilan disime dolgu yaptı geçici dolgu tutmaz dedi kalıcı yaptı. Lokal anestezi ile yaptı. Bir tüp siringayi iyice boşaltması bile çok azını vurdu pek uyusmadigi için de felaket acidi...temir tel gibi bir şeyi ateşte kizdirip disime batırdı ciyyak ciyyak bağırdım eşim de çok korktu üzüldü yazık ama napayim mecbur yapılmalıydı yoksa doğuma kadar kesin iltihap tutardı o da kana karistigi zaman bebeği etkilermis. Simdi çok şükür ağrı yok sadece su değince agriyor... Kimseye hamileyken bunu yasatmasin Allahım
İsim konusu dün akşam da vardı bizde.Bebek nasipse erkek.Eşimin ailesinde o da dahil herkes dedesinin adını taşıyor iki isimli.Bizde ise ne iki isim var ne de dede adı koyma geleneği.Bu konu beni çok yaraladı.Artık sinirlerim çok bozuldu.Eşimin ailesi ile de aram ballı börek değil.Ama eşimi kırmak istemiyorum.İsterse koyabileceğini, ama ikinci ismi kendim koyacağımı ve kesinlikle onun kullanılacağını falan söyledim.Tabi ne derece ailesi kullanır bilemem.Yani aslında kabul ettim de şu anda sindirme aşamasındayım, kabullenmeye çalışıyorum.Ama içimde bir şey koptu gitti.İsim düşünmek bile istemiyorum, yani gitti hevesim.Bilmiyorum ne olacak.İki isim bana da hiç kullanışlı hoş gelmiyor
oo maşallah senin bebiş baya uzun :) bizim ki geçen hafta 24 cm 490 gr digünaydın nisan anneleri
biz dün akşam ayrıntınlı ve renkli ultroson ile bebeğimizin safrekesesini bile gördük :)
herşey çok iyi dedi doktor, 374 gr ve 35 cm, yüzünün neye benzeyeceğini görmekte çok güzel bir duyguydu
İsim konusu dün akşam da vardı bizde.Bebek nasipse erkek.Eşimin ailesinde o da dahil herkes dedesinin adını taşıyor iki isimli.Bizde ise ne iki isim var ne de dede adı koyma geleneği.Bu konu beni çok yaraladı.Artık sinirlerim çok bozuldu.Eşimin ailesi ile de aram ballı börek değil.Ama eşimi kırmak istemiyorum.İsterse koyabileceğini, ama ikinci ismi kendim koyacağımı ve kesinlikle onun kullanılacağını falan söyledim.Tabi ne derece ailesi kullanır bilemem.Yani aslında kabul ettim de şu anda sindirme aşamasındayım, kabullenmeye çalışıyorum.Ama içimde bir şey koptu gitti.İsim düşünmek bile istemiyorum, yani gitti hevesim.Bilmiyorum ne olacak.İki isim bana da hiç kullanışlı hoş gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?