2015 Nisan Anneleri

yok arkadaşım o ben değidim önemli değil sağol yinede düşündüğün için malum duygusalız ya bu aralar yanlız hissettim kendimi biraz

canım, geçen ben de o ses türkiyeyei izlerken oğlum yaklaşık yarım saat boyunca içimde kıvrılmıştı dans ediyordu sanki :) tekme de değil resmen kıpır kıpırdı, şarkılar işe yarıyor sanırım ne dersin

Günaydın kızlar ve minisleri :) dun dis doktoruna gittik kirilan disime dolgu yaptı geçici dolgu tutmaz dedi kalıcı yaptı. Lokal anestezi ile yaptı. Bir tüp siringayi iyice boşaltması bile çok azını vurdu pek uyusmadigi için de felaket acidi... temir tel gibi bir şeyi ateşte kizdirip disime batırdı ciyyak ciyyak bağırdım eşim de çok korktu üzüldü yazık ama napayim mecbur yapılmalıydı yoksa doğuma kadar kesin iltihap tutardı o da kana karistigi zaman bebeği etkilermis. Simdi çok şükür ağrı yok sadece su değince agriyor... Kimseye hamileyken bunu yasatmasin Allahım

geçmiş olsun tatlım bnmde diş sorunum var iki tane kırık dişim var iki hamilelik mahvetti dişlerimi hiç çürüğüm yoktu şimdi çürük olmayan dişim yok fırçalayamıyorumda çok fazla ağzm kan doluyo dün dişimi fırçalarken yine ağzım kan doldu midem bulandı yediklerimi de çıkarttım şuanda çok ağrım yok ama ne tatlı yiyebiliyorum nede soğuk bişeyler içebiliyorum felaket sızlıyolar şimdi iltihap falan dedin korktum bende

Gunaydin kizlar..
Gününüz guzel olsun...

Tatlim üzülme desek boş tabi ama şöyle düşün stres yapman bebegi daha çok etkiler.. güçlü ve sabırlı olmaya calis e mi.. geçecek insallah

Gunaydin kizlar dun gece hic uyuyamadim sirt agrisindan Bide gribim simdi asiya gidiyorum son doz artik 2 gundur felakatim

Gunaydin kizlar..
Gününüz guzel olsun...

Tatlim üzülme desek boş tabi ama şöyle düşün stres yapman bebegi daha çok etkiler.. güçlü ve sabırlı olmaya calis e mi.. geçecek insallah
Üzülmemeye calısıyorum canım aslında doktor önemli degil bu gececek normal dedi ama iste gelde bana anlat ister istemez taktım kafama artik

Gülüm bence yaptır bir tüpten zarar olmuyormus ignede. Ama doktiruna gidip konuş o izin kağıdı verirse yapıyorlar. Bende yaptırmakta kararsizdim en son babamin arkadaşını aradım dış doktorudur. Yıllardır bnm dislerimi hep o yaptı baya tanındık biri ına sordum. O da doktorun bir engel görmediyse yapılır. Doğuma kadar bu dis idare etmez seni dedi. Git dis doktoruna kagidi ver i gerekeni yapar dedi. Telde konuştum ailemn yaninda değilim. Dişçi bir iğneyi tam boşaltması bile yanağına vurdu iki kez sıktı o kadar. Yarim uyuştuğu icin çok aci çektim ama simdi iyi. Bence yaptır kana iltihap karışması daha kotuymus. Ama doktoruna anlat önce

Üzülmemeye calısıyorum canım aslında doktor önemli degil bu gececek normal dedi ama iste gelde bana anlat ister istemez taktım kafama artik
Sende mi kist vardı rahimde mi? Bende de yumurtalıkta var. Ayrintikiya arastirmaya gittik biz onan 5 dk bakıp yolladılar özel deki doktorum daha iyi bakıyor. 3 boyutlu bile değildi. Sen üzme kendini geçecektir elbette doktoruna güven

Gözün aydın atlatmışsın çok geçmiş olsun canım tez zamanda geçsin inşallah acısı

canım niye üzülüyorsun diğer bebeğinde de geçtiğini görmüşsün benim ilk bebeğim ve ayrıntılıda aynı şeyi bize de söyledi dr beyninde kist olduğunu ama 1-1.5 ay içinde kaybolur dedi tarama testlerinde ve diğer organlarında sorun yoksa bu kist tek başına bi risk taşımıyormuş dr um beni hiç endişelendirmedi internette de araştırdık kaybolmayana rastlamadık burda ikiz bekleyen bi arkadşın oğlunda da çıkmıştı biz yazmıştık foruma onun dr u da geçer korkulacak bişey yok demiş ben unuttum bile şu anda o sorunu bi dahaki kontrollerimizde geçtiğini görücez inşallah içini ferah tut üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…