Sorma canim ya bugun az da olsa toz alayim diyordum boyle devam ederse zoraynen benimde çok baş ağrım var canım bugün hep yatasım var...
boşver canım ya yorma kendini fazla dinlenelim...Sorma canim ya bugun az da olsa toz alayim diyordum boyle devam ederse zor
canım ben hem karın hem mide şişkinliği yaşıyorum kabızlıkta olunca bayağı rahatsız ediyor
ohhhh maşallah canım benim yarın sen 9.haftayı görürsün bizde sizden 1 gün geriden geliyozz:)Günaydın cnm biz bugün tam 8+0 olduk
ohhhh maşallah canım benim yarın sen 9.haftayı görürsün bizde sizden 1 gün geriden geliyozz:)
Bosvereyim cnm evi pislik goturcekboşver canım ya yorma kendini fazla dinlenelim...
KIZLARRRRRR FOLİK ASİDİ KAÇ MG ALIYOSUNUZ GÜNDE BİR Mİ İKİ Mİ İÇİYOSUNUZ HANGİ MARKA KULLANIYOSUNNUZ?
Günay din. Kizlar bugün inanilmaz bi bas agrim ve bas dönmem var sabahtan beri kalkamiyorum bir turlu
5+3 te bende 3mm gördü keseyi canm bende endiseliyim küçük diye ama doktor olumlu olumsuz bisey demedi
aminnnn canım benimmmAynen yavaş yavaş büyüyoruzinş. sorunsuz nice 39 haftaları görürüz
folic-1 kullanıyorum günde 1 tane dediKIZLARRRRRR FOLİK ASİDİ KAÇ MG ALIYOSUNUZ GÜNDE BİR Mİ İKİ Mİ İÇİYOSUNUZ HANGİ MARKA KULLANIYOSUNNUZ?
anladim canmda iste benim kesen normalden küçük bebeğim kesedende küçük: (yok canım bu kesenin boyutu değil, bebeğin boyutu 2.7mm
keseyi ilk 4+6'da görmüştük, 6,9mm idi kesesi, simdi kese boyutunu söylemedi artık, bebek görünmeye başlayınca doğrudan bebeğin boyunu ölçtü..
Kızlar günaydın, ben normalde okadar rahat olan insan bu hamilelikten beri pimpirikli bisey oldum cıktım. Benim genel olarak öyle kusma aşerme tiksinme gibi hic belirtim yok. En belirgin yaşadıgım şeyler cok sık tuvalete gitme, kabızlık gaz akıntı, kasık agrılarım ve aksamustu agır basan uyku. ama bunlardanda bazıları azalınca bu sefer şüphe duymaya başlıyorum acaba biseyler tersmi gidiyo diyeBenim gibi bu psikolojiye girenler varmı? Doktora gitmeme daha 5 gun var ama bugun böyle kendimi mutsuz ederek uyandım.
KIZLARRRRRR FOLİK ASİDİ KAÇ MG ALIYOSUNUZ GÜNDE BİR Mİ İKİ Mİ İÇİYOSUNUZ HANGİ MARKA KULLANIYOSUNNUZ?
Ben kesinlikle boyleyiiim ayni sikayetlerim var ama biri azalsa moralim yerlerde iki gune bir test yapiyorum maaleseef
bende aynısını kullanıyorum canımCnm ben folik plus kullanıyorum 400 mcg günlük artı içinde kalsiyum ve d vitamini de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?