2015 Nisan Anneleri

kızlar sağlık ocağına kan vermiştim Tiroid 4 küsür çıktı.bugün k.doğuma gidip endokrine yönlendirme isteyeceği m ayrıca bhcg 40732 çıktı daha yarın alti haftalık olacak.ama çok çok yüksek degilmi

canım ben hem karın hem mide şişkinliği yaşıyorum kabızlıkta olunca bayağı rahatsız ediyor

kızlar bendede var şişkinlik karnım şimdiden 3-4 aylık gibi şiş zaten adet dönemindede öyle şişerdim kaldı şimdi.

doktora sordum ödemmiş az tuz tüket bol su iç dedi. 2 aya geçip yerine bebiş dolacakmış.

Ben çooooook acıkıyorum midem bulanmıyor henüz.. az yemeye çalışıyorım ama 2 saat sonra acıkıyorum şimdi şeftali yedim ama yine açıııımmm

KIZLARRRRRR FOLİK ASİDİ KAÇ MG ALIYOSUNUZ GÜNDE BİR Mİ İKİ Mİ İÇİYOSUNUZ HANGİ MARKA KULLANIYOSUNNUZ?

Günay din. Kizlar bugün inanilmaz bi bas agrim ve bas dönmem var sabahtan beri kalkamiyorum bir turlu
5+3 te bende 3mm gördü keseyi canm bende endiseliyim küçük diye ama doktor olumlu olumsuz bisey demedi

yok canım bu kesenin boyutu değil, bebeğin boyutu 2.7mm

keseyi ilk 4+6'da görmüştük, 6,9mm idi kesesi, simdi kese boyutunu söylemedi artık, bebek görünmeye başlayınca doğrudan bebeğin boyunu ölçtü..

KIZLARRRRRR FOLİK ASİDİ KAÇ MG ALIYOSUNUZ GÜNDE BİR Mİ İKİ Mİ İÇİYOSUNUZ HANGİ MARKA KULLANIYOSUNNUZ?
folic-1 kullanıyorum günde 1 tane dedi

anladim canmda iste benim kesen normalden küçük bebeğim kesedende küçük: (

Ben kesinlikle boyleyiiim ayni sikayetlerim var ama biri azalsa moralim yerlerde iki gune bir test yapiyorum maaleseef

Ben kesinlikle boyleyiiim ayni sikayetlerim var ama biri azalsa moralim yerlerde iki gune bir test yapiyorum maaleseef

Ben calısmıyo olsam sanırım gun aşırı ya doktora yada kan tahlılıne gıderdım bu endişeyle herhalde :) aslında hıssedılmemesı normalmiş ama insan bıseyler hıssetmek istiyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…