2015 Nisan Anneleri

h

Güzel paylaşım tesekkurler

Kızlar günaydın, ben normalde okadar rahat olan insan bu hamilelikten beri pimpirikli bisey oldum cıktım. Benim genel olarak öyle kusma aşerme tiksinme gibi hic belirtim yok. En belirgin yaşadıgım şeyler cok sık tuvalete gitme, kabızlık gaz akıntı, kasık agrılarım ve aksamustu agır basan uyku. ama bunlardanda bazıları azalınca bu sefer şüphe duymaya başlıyorum acaba biseyler tersmi gidiyo diye Benim gibi bu psikolojiye girenler varmı? Doktora gitmeme daha 5 gun var ama bugun böyle kendimi mutsuz ederek uyandım.

oooo kızlarr isim düşünmeye bile başlamışsınız :) cnm Yusuf Talha bnm oğlumun ismiydi çok isteyerek koymuştuk ama ömrü kısaymış yavrumun bu defa yine oğlum olursa eşim aynı ismi koyalım diyor ama ben istemiyorum nasip kısmaet :)

cnmm mide bulantım yokmuş ne güzel ben ölüyorum vallahi mide bulantısından halsizlik başdönmesi karın ağrısı daha sayıyımmı :) ama neden olduğunu biliyoruz bebişlerimiz ben burdayım anne diyor o yüzden dayanacağız sayılı günn kendini mutsuz hissetmen için hiçbir sebebin yok hatta mutlu olman için içinde atan bir kalp varrr pozitif olalım okk

Canım bende de kusma, tiksinme, lekelenme,akıntı hiçbir belirti yok ben de buradakileri okuyup okuyup acaba gebelik sonlandı mı başlamadan diye kendimi üzüyordum. Eşim dün doktora şikayet etti internet okuyup okuyup evham yapıyor diye. Doktor da hiç bir hasta hiç bir hastayla aynı tepkileri göstermez hatta hiç bir gebeliğiniz bir sonrakine benzeyecek diye bir kaide de yok. Bir an sonra ne olacağı belli olmaz ama yoksa yoktur ne güzel işte maşallah diyin dedi. Internet üzerinden bilgi edinmek güzel ama karşılaştırma yapmayın dedi.

günaydın kızlar,,
midem iyice hassaslaştı bulanmıyo ama hıcbısey yıyemıyrm. ne yıcemı bılmez durumdayım sevdiğim herseyden uzaklasmaya basladım

Günaydın kızlar,
Bende de bu yazılanların çoğu var ama sol kasığım ve boşluğumda acayip ağrı var ve bayadır böyle yarın doktora gidicem.

Kuzularr Günaydın ne güzel herkes bebisini görmüs ultrasonda.ben simdi yine kan vermeye gidiyorum ultrason icinde gün alicam.1000 leri gördük ama bugün tekrar kan istediler hayirlisi bakalim.

Sagol canım ya valla en azından benden başka belirtisi olmayan birini daha gorunce rahatladım. Doktora 4 haftalıkken gittigimden henuz kese yenı yenı gorunmeye baslıyodu sanırım bidaha gidip gordugumde rahat edicem anca :) Doktorum bana ilk gittigimde kesinlikle internetten bilgi edinmeyi yasakladı ama bakmadan edemiyo insan.

günaydın kızlar,,
midem iyice hassaslaştı bulanmıyo ama hıcbısey yıyemıyrm. ne yıcemı bılmez durumdayım sevdiğim herseyden uzaklasmaya basladım

canım bende cok kötüyüm ya bu hafta böyle oldum asermeyi bırak bişey yiyesim gelmiyo tiksiniyorum herseyden meyveler hafif geliyo sadece

bende bu haftaya kadar hiç bir sikayetim yoktu sık idrara cıkma vardı sadece.ama simdi et tavuk balıktan ve kokusundan tiksiniyorum yiyemiyorum düsününce bile midem kalkıyo.bişey yiyemiyorum kokulardan tiksiniyorum.yani kızlar ilerleyen zamanlarda tiksinme bulantı baslayabilir.endise etmeyin..

günaydın kızlar,

bu sabah doktora gittim, 6+1'im. yolk sac ve embriyo'yu gördük. embriyo 2.7mm . doktor hersey yolunda dedi fakat internetten baktığımda daha büyük olması gerektiği yazıyor, 4-5 hatta 7 mm diyen siteler var, ne düşünmem gerektiğini şaşırdım.
Sizde durum nedir?

Günay din. Kizlar bugün inanilmaz bi bas agrim ve bas dönmem var sabahtan beri kalkamiyorum bir turlu
5+3 te bende 3mm gördü keseyi canm bende endiseliyim küçük diye ama doktor olumlu olumsuz bisey demedi

Günay din. Kizlar bugün inanilmaz bi bas agrim ve bas dönmem var sabahtan beri kalkamiyorum bir turlu
5+3 te bende 3mm gördü keseyi canm bende endiseliyim küçük diye ama doktor olumlu olumsuz bisey demedi
aynen benimde çok baş ağrım var canım bugün hep yatasım var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…