2015 Nisan Anneleri

birde bi sorum var kızlar siz karnınızın üzerine yatıyormusunuz,ben yüz üstü yatmayı çok seviyorum,ve öyle alışmışım yatarken sol tarafıma yatıyorum ama gece bir bakıyorum yüzüstü uyuyorum sizde durumlar nedir?

Ben de bugün gördüm keseyi ozgulgulece 10mm idi. Benim Sat 15 temmuz yakınız diye söyledim. :)
Benim sat 10 temmuz ama adetlerim 35 günü bulur benim adetim bi de geç döllenme olunca günümü öyle hesapladim. Benim Dr kesemi ölçmedi bile
ben 7 haftamda duydum keseyi gördükten 2 hafta sonra çağırdı gittik gördük canım
Maşallah.darisi bize inşallah
ya zordur benimde okul başlıcak eylül birde şimdiden bunalıyorum napacam ben evden çıkasım yok
sen de mi öğretmensin canım.? Ben de bu sene okul değiştirdim adamlara bi gidicem hamile sinir olacaklar ama napoyim

bende yüzüstü uyurum hala öyle uyuyorum.artık göbiş büyüyene kadar bu arada karın çatlamasın diye birşey kullanan yada çok etkili birşey duyan var mı aranıza?

balık yagı hapını hamılelıkten once 1 ay kullandım hamılelıkte dr a sormadan kullanmayın ıcınde a vıtamını oldugu ıcın hamılelere zararlıymıs

dr sormadan içmeyiz canım c.tesi kontrolum var o zman sorcam

bende yüzüstü uyurum hala öyle uyuyorum.artık göbiş büyüyene kadar bu arada karın çatlamasın diye birşey kullanan yada çok etkili birşey duyan var mı aranıza?

yanlız değilim o zaman :) henüz araştırmadım ama bi ara baya bakıyordum bilen varsa bizde bilgilenelim :)

bende karnımın üstüne yatıyorum inşallah bi zararı yoktur

Bebeğin hayırlı olsun inşallah. Adanalı değilim ama Adana geliniyim bu sayılır mı?:))

Merhaba arkadaşlar, dün doktor randevum vardı. Kafam çok karışık... Halimden anlayabilecek ya da deneyim sahibi birinin fikir vermesine çok ihtiyacım var.Benim 13 ağustosta adet günümde hcg değerim 135 ti 15 ağustosta 302 çıktı dün tekrar yaptırdım 870 çıktı.Çok fena oldum sonucu görünce çünkü aradan 4 gün geçmişti ve 1200 olmasını umuyordum. Doktorla görüştüm 1 kere kimyasal gebelik yaşadığımı söyledim.Hcg değerin yüzde 70 artmış dedi normal sınırlar içinde dedi ama huylandı 1 kere düşük yaptığım için de bir dünya test istedi.Bugün sabah 7 ile 12 arası 4 ayrı merkeze gittim canım çıktı 650 tl ödedim pıhtılaşmaya kadar herşeyi istedi. Bu arada ultrasonda kese var mı diye baktı. Kese göründü boyu 3.2 mm di. Hcg artışı böyle olan var mı ? Çok panikledim yarın yeniden hcg yaptırıp ona bildirmemi istedi. Şöyle açıkladı: Eğer gebelik sürerse testlerde de sorun çıkmazsa problem yok. Testlerde sorun varsa gebeliği korumak için önlem alırız.Ama gebelik sonlanırsa en azından 3.gebeliğini daha sağlıklı yaşarsın önlem alırız dedi.Bu ihtimalleri duymak beni çok üzdü.Kendimi çok üzgün hissediyorum.Oysa şu an da elimde kesenin görüntüsüyle mutlu olmam hayal kurmam lazımdı

[QUOTbenimAskPastam, post: 36569019, member: 544416"]yok canım doktorunmu önerdi folbiolu bak folik plus iyi içinde vitamin d ve kalsiyumda var tavsiye ederim
Evet yaaa hatta öncesindenberi bunu iciriyo pazartesi kese iiçingoruscez iinşbi ssorim çünkü b12 de eksikti bnde hayirlisiyla kalbini duyalimda bebislerimizin gerisi kolay ha bu arada bBNpprotestan ve coraspirinde kullaniyorumm[/QUOTE]
canım b12 eksikse onu iç doktoruna sor yinede.insallah keseyide görürsün kalp atısınıda duydukmu rahat olcaz insallah.bende ecopirin içiyodum içmiyorum simdi ben uzun yıllar dogum kontrol ilaçı içtiğim için doktorum vermişti.

canım benımde adet gunumde 113 tu diger hafta 770ti dr endişelendi dış gebelik olabilir diye bide kese gözükmedi ama 4 gun sonra yıne gittim alttan kesemiz gözüktü ve suan buyumeye dewam edıy cok sukur hiç sıkma canını kesede gözükmüş inşallah saglıklı bi gebelık gecırırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…