forever bitkisel omegabalık yağımı ne kullanıyosun cnm
Folbiol kullanan yok muuuu 5 mg normalden biraz fazla folik asidi ama?
forever bitkisel omega
ya zordur benimde okul başlıcak eylül birde şimdiden bunalıyorum napacam ben evden çıkasım yokişteyim bu saatlerde inanılmaz bir uykum geliyor,ne yapacağımı şaşırıyorum
balık yagı hapını hamılelıkten once 1 ay kullandım hamılelıkte dr a sormadan kullanmayın ıcınde a vıtamını oldugu ıcın hamılelere zararlıymıskızlar balık hapı kullanan var mı ?
Bunu kullanan cok az neden acaba canımyaaDream_ post: 36569306 .!.:Bende günde 1 tane folbiol kullanıyorum
banada dr folbiol vermişti. 2-3 aydır onu kullandım hamıle kalmadan oncede kullanmıstım. 2-3 gundur folic plus a gectım kalsıyum da var ıcındeBunu kullanan cok az neden acaba canımyaa
Benim sat 10 temmuz ama adetlerim 35 günü bulur benim adetim bi de geç döllenme olunca günümü öyle hesapladim. Benim Dr kesemi ölçmedi bileBen de bugün gördüm keseyi ozgulgulece 10mm idi. Benim Sat 15 temmuz yakınız diye söyledim. :)
Maşallah.darisi bize inşallahben 7 haftamda duydum keseyi gördükten 2 hafta sonra çağırdı gittik gördük canım
sen de mi öğretmensin canım.? Ben de bu sene okul değiştirdim adamlara bi gidicem hamile sinir olacaklar ama napoyimya zordur benimde okul başlıcak eylül birde şimdiden bunalıyorum napacam ben evden çıkasım yok
birde bi sorum var kızlar siz karnınızın üzerine yatıyormusunuz,ben yüz üstü yatmayı çok seviyorum,ve öyle alışmışım yatarken sol tarafıma yatıyorum ama gece bir bakıyorum yüzüstü uyuyorum sizde durumlar nedir?
balık yagı hapını hamılelıkten once 1 ay kullandım hamılelıkte dr a sormadan kullanmayın ıcınde a vıtamını oldugu ıcın hamılelere zararlıymıs
bende yüzüstü uyurum hala öyle uyuyorum.artık göbiş büyüyene kadarbu arada karın çatlamasın diye birşey kullanan yada çok etkili birşey duyan var mı aranıza?
bende yüzüstü uyurum hala öyle uyuyorum.artık göbiş büyüyene kadarbu arada karın çatlamasın diye birşey kullanan yada çok etkili birşey duyan var mı aranıza?
Bebeğin hayırlı olsun inşallah. Adanalı değilim ama Adana geliniyim bu sayılır mı?:))merhabalar ben de yeni dr gittim.. 5 haftalık hamileyim.. ikinci çocuğum olacak.. sadem adında 3 yaşında kızım var.. umarım hepimiz için herşey güzel ve yolunda gider..
bu arada adanalı olan var mı arkadaşlar aranızda... 20.04.2015 muhtemel doğum tarihim..
valalha benim zaten doğal halimden var çatlaklarım iç bacaklarımda karnımda olmasın bari diye dua ediyorum.tedaviside yokyanlız değilim o zaman :) henüz araştırmadım ama bi ara baya bakıyordum bilen varsa bizde bilgilenelim :)
sor canım haber et olurmu bende yumurta seviyorumbende c.tesi sorcam ben ymurta yiyemıyorm balık yıyıyorm ama kokusu agır oluyo sıcakta
Evet yaaa hatta öncesindenberi bunu iciriyo pazartesi kese iiçingoruscez iinşbi ssorim çünkü b12 de eksikti bnde hayirlisiyla kalbini duyalimda bebislerimizin gerisi kolay ha bu arada bBNpprotestan ve coraspirinde kullaniyorumm[/QUOTE][QUOTbenimAskPastam, post: 36569019, member: 544416"]yok canım doktorunmu önerdi folbiolu bak folik plus iyi içinde vitamin d ve kalsiyumda var tavsiye ederim
Merhaba arkadaşlar, dün doktor randevum vardı. Kafam çok karışık... Halimden anlayabilecek ya da deneyim sahibi birinin fikir vermesine çok ihtiyacım var.Benim 13 ağustosta adet günümde hcg değerim 135 ti 15 ağustosta 302 çıktı dün tekrar yaptırdım 870 çıktı.Çok fena oldum sonucu görünce çünkü aradan 4 gün geçmişti ve 1200 olmasını umuyordum. Doktorla görüştüm 1 kere kimyasal gebelik yaşadığımı söyledim.Hcg değerin yüzde 70 artmış dedi normal sınırlar içinde dedi ama huylandı 1 kere düşük yaptığım için de bir dünya test istedi.Bugün sabah 7 ile 12 arası 4 ayrı merkeze gittim canım çıktı 650 tl ödedim pıhtılaşmaya kadar herşeyi istedi. Bu arada ultrasonda kese var mı diye baktı. Kese göründü boyu 3.2 mm di. Hcg artışı böyle olan var mı ? Çok panikledim yarın yeniden hcg yaptırıp ona bildirmemi istedi. Şöyle açıkladı: Eğer gebelik sürerse testlerde de sorun çıkmazsa problem yok. Testlerde sorun varsa gebeliği korumak için önlem alırız.Ama gebelik sonlanırsa en azından 3.gebeliğini daha sağlıklı yaşarsın önlem alırız dedi.Bu ihtimalleri duymak beni çok üzdü.Kendimi çok üzgün hissediyorum.Oysa şu an da elimde kesenin görüntüsüyle mutlu olmam hayal kurmam lazımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?