2015 Nisan Anneleri

Ben calısmıyo olsam sanırım gun aşırı ya doktora yada kan tahlılıne gıderdım bu endişeyle herhalde :) aslında hıssedılmemesı normalmiş ama insan bıseyler hıssetmek istiyo ya
Evet kesinlikle canim bnde calismaya alismis biri olarak bos bos takilip kafami yoruyorum doktorum bi leke kanama olmadan dusuk olmaz demesine ragmen ama en iyisi pozitif olmakk hayirlisiyla kesemizi gorsek ilkk

bu kalsiyum ve vitaminleri ne zamandir kullaniyorsun canm bide doktor eksikliğini mi gördü tahlillede verdi
canım bende aynısını kullanıyorum 22 tl civarı.benim aile hekimim tavsiye etti bende onu kullandım dedi.bende onu içmeye basladım gebeliğimi ögrendiğimde günde 3 tane içiyosun.doktorumada dedim kullan dedi

bu kalsiyum ve vitaminleri ne zamandir kullaniyorsun canm bide doktor eksikliğini mi gördü tahlillede verdi

cnm bana doktorum bunu önermişti herhangi tahlille falan değil yani 5 aydır da kullanıyorum hamile kalmadan önce başlamıştım

canım bende aynısını kullanıyorum 22 tl civarı.benim aile hekimim tavsiye etti bende onu kullandım dedi.bende onu içmeye basladım gebeliğimi ögrendiğimde günde 3 tane içiyosun.doktorumada dedim kullan dedi
Bende 19 kusure almistim canim ben günde bir tane iciyorum

cnm bana doktorum bunu önermişti herhangi tahlille falan değil yani 5 aydır da kullanıyorum hamile kalmadan önce başlamıştım
anladim cnm benm bana vermedi de canm o yüzden sordum

inşaallah canım hayırlı HABERLERİNİ bekliyoruz
İnş. cnm inş. güzel haberlerle gelceğinden eminim bebeğini bari üzme
merhabalar kızlarrrrr hatırlarsanız regl gününden 3 gün sonra hcg değerim 360 civarı çıkınca çok üzülmüştüm çok düşük diye.bu sabah(2gün ara ile yani) özel hastanede yeni tahlil yaptırdım bu sefer 735 çıktı çooook sevindim))cuma sabahı yine yaptırıcam.daha önce bir kimyasal gebelik yaşadığım için korktum biraz.ama
inşallah güzel devam eder herşey:)

[QUOTbenimAskPastam, post: 36569019, member: 544416"]yok canım doktorunmu önerdi folbiolu bak folik plus iyi içinde vitamin d ve kalsiyumda var tavsiye ederim[/QUOTE]
Evet yaaa hatta öncesindenberi bunu iciriyo pazartesi kese iiçingoruscez iinşbi ssorim çünkü b12 de eksikti bnde hayirlisiyla kalbini duyalimda bebislerimizin gerisi kolay ha bu arada bBNpprotestan ve coraspirinde kullaniyorumm

Tatlım ben sana demiştim eminim yükselcek diye boşuna bebğini üzdün hadi gözün aydın

Tatlım ben sana demiştim eminim yükselcek diye boşuna bebğini üzdün hadi gözün aydın
çok sağol canımmm:) gerçekten değişik bir psikolojiymiş.normal hayatımda böyle değilim aslındainşallah hepimiz için sonuna kadar güzel gidişatlar yaşanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…