bu kalsiyum ve vitaminleri ne zamandir kullaniyorsun canm bide doktor eksikliğini mi gördü tahlillede verdiCnm ben folik plus kullanıyorum 400 mcg günlük artı içinde kalsiyum ve d vitamini de var
ben kullanıyorum omega oda bitkiselkızlar balık hapı kullanan var mı ?
Evet kesinlikle canim bnde calismaya alismis biri olarak bos bos takilip kafami yoruyorum doktorum bi leke kanama olmadan dusuk olmaz demesine ragmen ama en iyisi pozitif olmakk hayirlisiyla kesemizi gorsek ilkkBen calısmıyo olsam sanırım gun aşırı ya doktora yada kan tahlılıne gıderdım bu endişeyle herhalde :) aslında hıssedılmemesı normalmiş ama insan bıseyler hıssetmek istiyo ya
Folbiol kullanan yok muuuu 5 mg normalden biraz fazla folik asidi ama?bende aynısını kullanıyorum canım
canım bende aynısını kullanıyorum 22 tl civarı.benim aile hekimim tavsiye etti bende onu kullandım dedi.bende onu içmeye basladım gebeliğimi ögrendiğimde günde 3 tane içiyosun.doktorumada dedim kullan dedibu kalsiyum ve vitaminleri ne zamandir kullaniyorsun canm bide doktor eksikliğini mi gördü tahlillede verdi
ben kullanıyorum omega oda bitkisel
bu kalsiyum ve vitaminleri ne zamandir kullaniyorsun canm bide doktor eksikliğini mi gördü tahlillede verdi
yok canım doktorunmu önerdi folbiolu bak folik plus iyi içinde vitamin d ve kalsiyumda var tavsiye ederimFolbiol kullanan yok muuuu 5 mg normalden biraz fazla folik asidi ama?
kızlar bende yiyemiyorum balık midem bulanıyo balıktan bendemi alsam gidince doktoruma sorayımbende alıcam bu sıcaklarda balıkta yenmıyo
Bende 19 kusure almistim canim ben günde bir tane iciyorumcanım bende aynısını kullanıyorum 22 tl civarı.benim aile hekimim tavsiye etti bende onu kullandım dedi.bende onu içmeye basladım gebeliğimi ögrendiğimde günde 3 tane içiyosun.doktorumada dedim kullan dedi
anladim cnm benm bana vermedi de canm o yüzden sordumcnm bana doktorum bunu önermişti herhangi tahlille falan değil yani 5 aydır da kullanıyorum hamile kalmadan önce başlamıştım
ben kullanıyorum omega oda bitkisel
Bende 19 kusure almistim canim ben günde bir tane iciyorum
anladim cnm benm bana vermedi de canm o yüzden sordum
inşaallah canım hayırlı HABERLERİNİ bekliyoruz
merhabalar kızlarrrrr hatırlarsanız regl gününden 3 gün sonra hcg değerim 360 civarı çıkınca çok üzülmüştüm çok düşük diye.bu sabah(2gün ara ile yani) özel hastanede yeni tahlil yaptırdım bu sefer 735 çıktı çooook sevindimİnş. cnm inş. güzel haberlerle gelceğinden eminim bebeğini bari üzme
kızlar bende yiyemiyorum balık midem bulanıyo balıktan bendemi alsam gidince doktoruma sorayım
verdi canm kalsiyumla vitamin vermediFolik asit vermedimi sana
merhabalar kızlarrrrr hatırlarsanız regl gününden 3 gün sonra hcg değerim 360 civarı çıkınca çok üzülmüştüm çok düşük diye.bu sabah(2gün ara ile yani) özel hastanede yeni tahlil yaptırdım bu sefer 735 çıktı çooook sevindim))cuma sabahı yine yaptırıcam.daha önce bir kimyasal gebelik yaşadığım için korktum biraz.ama
inşallah güzel devam eder herşey:)
çok sağol canımmm:) gerçekten değişik bir psikolojiymiş.normal hayatımda böyle değilim aslındaTatlım ben sana demiştim eminim yükselcek diye boşuna bebğini üzdün hadi gözün aydın
çok sağol canımmm:) gerçekten değişik bir psikolojiymiş.normal hayatımda böyle değilim aslındainşallah hepimiz için sonuna kadar güzel gidişatlar yaşanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?