2015 Nisan Anneleri

Valla canım dediklerinde haklı olabilirsin. Hangi kadın doğumcuya gitmiştin sen? Ben Ömer Altun'a gidiyorum. Sezaryen yanlısı kesinlikle değil. Hatta aksine normal doğuma motive ediyor beni. Normal doğum yaptırdığı bir sürü kadın gördüm. Şu ana kadar hiç ilaç yazmadı bana. Sadece bittikçe kan ilacını yazdırdım. Onun haricinde ilaç yanlısı bir doktor değil. Ben inanılmaz güven duydum kendisine. Zaten hastaneden ziyade doktor önemli benim için. Hakkında çok iyi şeyler duyduğum icin onu tercih ettim. Diğer branşlar için de Turgut Özal Üniversitesi Hastanesine gidiyorum.

Ha bu arada dolphincim özel hastanelerin neredeyse tamamı sezaryen yanlısı zaten. Önemli olan bebek yoğun bakımı vs anlamında donanımlı bir hastane olması ve o hastanede iyi bir doktor bulabilmek. Her hastanede sezaryenci doktor ya da verdiği ilacın zararlı olduğunu onemsemeyen doktor vardır muhakkak. Ama dediğim gibi doktorum sezaryen ve ilaç yanlısı değil. En kritik anlarda bile sezaryen demedi. Ultrason cihazını her daim besmeleyle koyar karnıma:) Elzem olmayan hiçbir ilacı kullandırmadı. Bunlar benim için çok önemli. O yüzden diyorum ki yine hastaneden ziyade doktor önemli. Her hastanede çeşit çeşit doktor var.

Sen kötüsüne denk gelmişsin doktorun o açıdan çok üzüldüm. Daha 6 haftalıkken sezaryen muhabbeti nedir ya. Pes dedim gerçekten. İnşallah içine sinen bir doktor bulmuşsundur kuzum benim

Kızlar beni dün acilde nstye soktular yarında kendi dr randevum var o sokucak de gerci dicem ama sorun olurmu 2 gun arayla girmem sizce
Canim nst ye girmende hicbir sorun yok. Zaten dogum zamani hemen hemen 2 saatte bir alacaklar nst ye. O yuzden icin rahat olsun.

Nasil bacak arasi ve bacak agrim varbyaa sol bacaktan ölüyorum resmen.
Bide kafami cok pis taktim kizlar goguslerim hic kocaman degil hala kucuk nasil emzirilirki bu goguslerleVarmi kucuk olan hala. Duyuyorum bazilarindan cok buyudu diyorlar. Gecen gun bi komsumda dedi ne kdr kucuk oyle gogsun hic yok dedi. Karnin da oyle buyuk degil dedi senin zamanlarinda insanlarn karni kocaman oluyor hatta penguen gibi yuruyorlar dedi sen cok iyi duruyosun dedi. Uzulsemmi sevinsemmi anlamadim yaa

Arkadaşım üzmemeye çalış kendini bak kaçıncı haftaya geldik yavrucak sağsalim gelecek inşallah, geçmiş olsun ...

sağolun arkadaşlar inşallah herşey yolunda gider ve bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza aliriz

Gunaydin kizlar. Regl olacaginiz zaman sabah uyandgnzda hafif bi sancisi olurya ondan var suan bende sizdede oluyomu bu ara sira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…