Kızlar yaaa karnım inanılmaz kaşınıyor bacaklarım kaşınıyor çok rahatsız oluyorumnasıl geçer bu ya ??
Ay nasıl geçiricez canım yaa valla bende çıldırıyorumBende deli gibi kasiniyorum. Hatta en kotu goguslerim. Cildiriyorum resmen.
Canım sen hrs.ye mi gidiyorsun ben de evime yakın diye oraya gittim iki kez ama tamamen sezaryene yönlendiriyorlar. Daha 6 haftalıkken sezaryen muhabbeti açtı doktor. Üstüne cildiyeye gittim ilaç verdi hamile olduğumun üstüne basa basa bu ilaç olur mu diye sordum bisey olmaz kullan dedi. Eve geldim kullandım baktım ki reçetede fetuse zarar verebilir diyor. O doktoru hastaneye şikayet ettim ama hastaneden hiç geri dönüş olmadı. Daha bir sürü şey Yani o hastane gözümde bitti kısacası.
Canim nst ye girmende hicbir sorun yok. Zaten dogum zamani hemen hemen 2 saatte bir alacaklar nst ye. O yuzden icin rahat olsun.Kızlar beni dün acilde nstye soktular yarında kendi dr randevum var o sokucak de gerci dicem ama sorun olurmu 2 gun arayla girmem sizce
Arkadaşım üzmemeye çalış kendini bak kaçıncı haftaya geldik yavrucak sağsalim gelecek inşallah, geçmiş olsun ...
Dualar seninle kuzum.. Ama lütfen şartlama kendini... ikinizin de saglikla doğumdan çıkması çok çok daha önemli simdi unutma...
Tatlim göz önünde tutulacak kadar önemli bir durum olsa atlamazlar Zaten.. geriliği takma hic.. hepimiz yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.. bundan sonra saglikla kavuşmak en önemlisi.. diğer şeylerle de ilgilenince unutmuştur boy kiloyu..
Hersey guzel olacak diye düşün
Kuzum keske doktora falan gitsen bir?
Çok gecmis olsun..
sağolun arkadaşlar inşallah herşey yolunda gider ve bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza alirizgüzel dınlenmeler canım
inş son haftalarda toparlar bıraz daha annesi.
gözün aydın canım herşey yolundaymış.
sağlıkla kucağına al ıns canım..
geçmiş olsun şimdi nasılsın?
ayy cok az kalmış hadı bakalım hayırlısı ile al kucagına
İyi ozamn canım sorunsuz girebilirimCanim nst ye girmende hicbir sorun yok. Zaten dogum zamani hemen hemen 2 saatte bir alacaklar nst ye. O yuzden icin rahat olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?