- 10 Temmuz 2014
- 384
- 377
- 78
aynen ben de sizin gibiyim, eskiden çikolata ve tatlı delisiydim, artık görünce bile midem kalkıyor

ama çok güsel bir şey bence bu üzülcek bir şey değil :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen ben de sizin gibiyim, eskiden çikolata ve tatlı delisiydim, artık görünce bile midem kalkıyor

gerçekten mi??? sporda ne gibi şeyler yapıyosun peki? yürüyüşü hiç sevmiyorum ben.. spor salonundaki grup dersler hoşuma gidiyo... yüzebilsem o da iyi olur ama havuzu hiç sevmiyorumben düzenli sporuma devam ediyorum. Doktorum normal hayatına devam edebilirsin dedi. O yüzden ben haftada 3-4 gün spora gidip bir de yürüyüş yapıyorum.
Aminn canim insallah senin son adet tarihin lac kalp atisini duydun mu onsallah bu sefer hepimiz saglicakla aliriz bebislerimizi kucagimizaBen 18 hazirandan bu yana kendim yapıyorum gebelik oluşmadan önce başlattı bana bir ara yanlışlıkla yağ dokusu yerine sanırım karın kasıma( o kadar yağ dokusunun içinde nasıl denk getirdim bilmiyorum ama) denk getirdim 20 gündür morluk geçmiyor sol tarafımda. Karnım büyüyene kadar göbekten yapıp daha sonra kol ve bacaklara geçeceğim kışın... Allah yardımcımız olsun.
sezeryanmi nie ki canım amin inşallh bu arada canım:)KORKMA CNM BNM OLMAZ İNŞALLAH BİŞEY İİ DÜŞÜNELİM İİ OLSUNNN :) BANA DÜN SEZERYAN GÜNÜ VERDİ DOKTOR 1 NİSAN :) AMA BANA DAHA ERKEN OLUR GİBİ GELİYO BAKALIM HAYIRLISI :)
BNM SEZERYAN CNMMM MALESEF İLKİM SEZERYAN 11 AY ÖNCE DOĞUM YAPTIMM O YÜZDENsezeryanmi nie ki canım amin inşallh bu arada canım:)

Hamilelikten önce ağırlık egzersizleri yapıyordum şimdi yine devam ediyorum ama ağırlıkları düşürdüm biraz ya da vücut ağırlığı ile yapıyorum. Üst beden ve alt beden olarak ikiye ayırdım. Yani haftada 2 defa alt grup 2 defa da üst grup kaslar çalışıyor. Yürüyüşü bende hiç sevmiyorumgerçekten mi??? sporda ne gibi şeyler yapıyosun peki? yürüyüşü hiç sevmiyorum ben.. spor salonundaki grup dersler hoşuma gidiyo... yüzebilsem o da iyi olur ama havuzu hiç sevmiyorum
 ama hiçbir şey yapamazsam yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Havuza güvenmediğim için yüzmek istemiyorum ben de. Şimdi platesi de eklemeyi planlıyorum.
 ama hiçbir şey yapamazsam yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Havuza güvenmediğim için yüzmek istemiyorum ben de. Şimdi platesi de eklemeyi planlıyorum.Ben de normal doğumu çok istiyorum. Inşallah engel bir durum olmaz.kızlar bu arada inş 9 ayı tammalarız ama dogumu nasıl dusunuyorsununz ve neden?
ben normal dusunuyorum
ya sinem umudum oldun valla :) ben dediğim gibi 5 aydır düzenli haftada 2 pilates yapıyordum durumu öğrenince direk bıraktım. doktorumla konuşup en kısa zamanda ben de başlıyım istiyorum. ama hamilelik pilatesi lazım sanırım ya. çünkü normal pilates hareketlerimizi düşünüyorum da baya karnı kasları zorluyordu yani..Hamilelikten önce ağırlık egzersizleri yapıyordum şimdi yine devam ediyorum ama ağırlıkları düşürdüm biraz ya da vücut ağırlığı ile yapıyorum. Üst beden ve alt beden olarak ikiye ayırdım. Yani haftada 2 defa alt grup 2 defa da üst grup kaslar çalışıyor. Yürüyüşü bende hiç sevmiyorumama hiçbir şey yapamazsam yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Havuza güvenmediğim için yüzmek istemiyorum ben de. Şimdi platesi de eklemeyi planlıyorum.
ben de normal çünkü adı üstünde normal olanı o :) ama büyük konuşmıyayım bir aksilik çıkabilir veya çıkmasa bile son aylarda çok ciddi bir korku gelebilir onu bilemiyorum iştekızlar bu arada inş 9 ayı tammalarız ama dogumu nasıl dusunuyorsununz ve neden?
ben normal dusunuyorum

inşallh tamamlarsak normal isterim hernekar aklıma geldiğinde içim kalksada :) epidural nasıl acep hiç bilgim yokkızlar bu arada inş 9 ayı tammalarız ama dogumu nasıl dusunuyorsununz ve neden?
ben normal dusunuyorum
Ben hiç düşük yaşamadım canım. Kan pıhtılaşması olduğunu bilmeden öğrencilik yıllarımda adet düzensizliği için doktorun verdiği diana35 diye doğum kontrol ilacından 1 kutu içtim ve bacağımda pıhtı oluşup akciğerime attı 2 kez ölümden döndüm. Sonra genetik araştırma yapıldı. Bilinçli gebe kaldım bu iğnelerle bu yüzden.Bir
Aminn canim insallah senin son adet tarihin lac kalp atisini duydun mu onsallah bu sefer hepimiz saglicakla aliriz bebislerimizi kucagimiza
Canım ben doktora ilk muayenede sordum ben spor yapıyorum bırakmak istemiyorum diye. O da bırakma zaten normal hayatına devam et dedi. Spora alışmış kişilere özellikle devam etmelerini öneriyoruz dedi. Tabi düşük riski olduğunda önermiyorlar. Bende o yüzden aynen devam ediyorum sadece nabız 140 ı geçmemeliymiş. Ona dikkat ediyorum yaparken. Normal Pilatesin ilk trimesterda zararı olacağını sanmıyorum. Ama 2. Trimesterda sırtüstü egzersiz yasak olduğu için hamile pilatesine geçilmesi gerekebilir. Sen de istersen doktorunda bir konuş canım.ya sinem umudum oldun valla :) ben dediğim gibi 5 aydır düzenli haftada 2 pilates yapıyordum durumu öğrenince direk bıraktım. doktorumla konuşup en kısa zamanda ben de başlıyım istiyorum. ama hamilelik pilatesi lazım sanırım ya. çünkü normal pilates hareketlerimizi düşünüyorum da baya karnı kasları zorluyordu yani..
Cok gecmis olsun canim insallah pit pitlarida duyariz en yakin zamandaBen hiç düşük yaşamadım canım. Kan pıhtılaşması olduğunu bilmeden öğrencilik yıllarımda adet düzensizliği için doktorun verdiği diana35 diye doğum kontrol ilacından 1 kutu içtim ve bacağımda pıhtı oluşup akciğerime attı 2 kez ölümden döndüm. Sonra genetik araştırma yapıldı. Bilinçli gebe kaldım bu iğnelerle bu yüzden.
Sat 15 temmuz kalp atışını henüz duymadık keseyi gördük bugün 6.haftamı doldurdum. Perşembe kontrolüm var.
anladım canm sezeryan bana daha iyi geliyor duşundıkçe ama sanıtım normal daha atlatılması kolay oluyormuşBNM SEZERYAN CNMMM MALESEF İLKİM SEZERYAN 11 AY ÖNCE DOĞUM YAPTIMM O YÜZDEN
Allahtan bir mani olmadıkça önce normal isteyin kızlar en sagliklisi.ben normal doğum diye gidip zorunlu sezeryan olduğum için devam ederse gebeliğim bu da sezeryan olacakanladım canm sezeryan bana daha iyi geliyor duşundıkçe ama sanıtım normal daha atlatılması kolay oluyormuş
CNMM VALLA BEN SEZERYANI HİÇ TAVSİYE ETMEM ÇOK ZOR OLUYO BNMKİ MECBURİYETTEN OLDU BUNDA DA HİÇ İSTEMİYORUM OLABİLİRSE NORMALİ İSTİYCEM VALLAanladım canm sezeryan bana daha iyi geliyor duşundıkçe ama sanıtım normal daha atlatılması kolay oluyormuş
Amin canım , inşallah . Tek isteğimiz sağlıkla dünyaya gelmeleri.Cok gecmis olsun canim insallah pit pitlarida duyariz en yakin zamanda
Aynen canım bu dr hap verdi düşürmemiz lazım dedi gerçi 3 aydan önce beyni oluşmuyor ama biz yinede ilaca başlayalım dedi dahiliyeye yönlendirdi orda da dr ilaca başladı kullanıyorum sabahları aç karna 50 mgcanım senin ilk gittiğin doktor tirodlerin için hapa gerek yok demişti yanlış mı hatırlıyorum hatta benim dr da gerek yok demişti 2.5 tn biraz yüksekti değerlerimiz bu dr hap mı verdi