- 9 Kasım 2008
- 307
- 200
- 133
kaç hafta kaç günlükken gittin canım doktora ve diğer ölçümlerini de biliyorsan yazar mısın? BPD HC AC FL kç çıktıBenimde gerilik vardi izne ayrildim ve muz ile pekmeze dadandim.bebek kilo almis ve femurdaki gerilik ileriue kaymis.kilo hala zayif ama en azindan iki hafta gerilik bi hfta ya inmis bdt 17nisan.bebegim 2450
canım nasıl çıktı ölçümlerin? BPD HC AC FL kaç çıktı ölçümlerde. Benim bebeğimde de fenur 2 hafta geri çıktı o yüzden bende bilgi bulmaya çalışıyorum.slm biz kontrolden geldik canım sıkıldı bebeğim üç hafta da 600 gr almış 2,800 civari dedi az değilmi bacak boyunda geriliği devam ediyor doğum hakkında hiç birşey soylemedi nst iyi çıktı dua edin arkadaşlar bebeğim gelişimini tamamlasin
bi de 2800 haftasına göre iyi değil mi kaç olması gerekiyor dedi ki doktor canım.slm biz kontrolden geldik canım sıkıldı bebeğim üç hafta da 600 gr almış 2,800 civari dedi az değilmi bacak boyunda geriliği devam ediyor doğum hakkında hiç birşey soylemedi nst iyi çıktı dua edin arkadaşlar bebeğim gelişimini tamamlasin
Arkadasim ben de yaptirmak istiyorum indirim kuponundan faydalanabilir miyim acaba ancak ben ozelden msj atamiyorumm...sen bana gonderebilirmisin rica etsem
Kizlar lohusa serbeti nasil yapiliyor tarif eder misiniz ??
çok mu acıyokızlar ağdadan geldim şimdi oldukça sancılıydıinş. doğum yakın zamanda olur da bir daha doğumdan önce gitmek zorunda kalmam
gözün aydın canım çok güzel görünüyor çukulataların Allah sağlıkla huzurla ikram etmeyi nasip etsin. Nerden yaptırdınız acaba bunları çok hoş olmuşlar?süperr bizim de şimdi geldi çikolatalarımız, ama eşimle gözümüze çok ac göründü eşim hemen yeniden sipariş verelim dedi 70 tane aslında yeter gibime geliyor ama bilemedim ?? siz kaçar tane yaptırdınız? bir de bazı arkadaşlara %20 indirim kuponu çıkmıştı bize öyle bir şey gelmedigelseydi onlarla da lokum almayı düşünüyordum
ben de gerekli olursa doğumdan sonra alıcam canım ama sanırım kendim için olur, çünkü eşimin takacağını pek sanmıyorum:)Kızlar ilk bebekte biz de ek'teki BOBA wrap'ı kullandık. Özellikle eşim çok memnun kalmıştı. Tavsiye ederim.
canım ilk gidişin miydi de çok acıdı, yoksa hep gidiyordun da bu kez mi acıdı? yinede o temizliğin keyfini çıkarmaya bak, yerinde olmak isterdim. ben de hafta içi gitmeyi düşünüyorum:)kızlar ağdadan geldim şimdi oldukça sancılıydıinş. doğum yakın zamanda olur da bir daha doğumdan önce gitmek zorunda kalmam
gule gule afıyetle yıyın :) eger ısteyen olmadıysa daha once, ındırım koduna talıbım :)Kizlar benim de haciserif cikolatalarim geldi. Cok guzeller. Yuzde 20 indirim ceki de gelmis. Siparis vermeyen varsa cekimi verebilirim.ustundeki kodu ozelden isteyene verebilirim.baskasi kullanabilir mi bilmiyorum ama denersiniz.tepsili cikolatadan ve 70 tanesi 36 tl olan madlenden aldim.eve gelen misafirlere de hastanedekilere de ikram ederim diye cok cok aldim.
gule gule afıyetle yıyın :) eger ısteyen olmadıysa daha once, ındırım koduna talıbım :)
Hayırdır canım, kötü bir şey mi oldu, öyle sezinledim ben ama...arkadaşlar kusura bakmayın,yapmaya çalıştım olmadı.Son çare sizlere soruyorum.Hamilelik takvimini nasıl iptal edebiliyoruz.
bence inmemiş.merhaba kızlar, gobısımın son halı, asagı ınmıs dıyo herkes sızce nasıl
ben de gerekli olursa doğumdan sonra alıcam canım ama sanırım kendim için olur, çünkü eşimin takacağını pek sanmıyorum:)
canım ilk gidişin miydi de çok acıdı, yoksa hep gidiyordun da bu kez mi acıdı? yinede o temizliğin keyfini çıkarmaya bak, yerinde olmak isterdim. ben de hafta içi gitmeyi düşünüyorum:)
gözün aydın canım çok güzel görünüyor çukulataların Allah sağlıkla huzurla ikram etmeyi nasip etsin. Nerden yaptırdınız acaba bunları çok hoş olmuşlar?
çok mu acıyo
Cikolatalarimiz geldi kizimda bende cok begendik.posete koyup balkona koycam ins bisey olmaz...
süperr bizim de şimdi geldi çikolatalarımız, ama eşimle gözümüze çok ac göründü eşim hemen yeniden sipariş verelim dedi 70 tane aslında yeter gibime geliyor ama bilemedim ?? siz kaçar tane yaptırdınız? bir de bazı arkadaşlara %20 indirim kuponu çıkmıştı bize öyle bir şey gelmedigelseydi onlarla da lokum almayı düşünüyordum
Hepiniz güzel günlerde dağıtın canlar ben de 70 tane olandan aldım tadını da çok beğendim bi de indirim koduyla lokum almayı düşünüyorum şerbetin yanında dağıtmak için. Tatlı günlerde yiyelim inşallahKizlar benim de haciserif cikolatalarim geldi. Cok guzeller. Yuzde 20 indirim ceki de gelmis. Siparis vermeyen varsa cekimi verebilirim.ustundeki kodu ozelden isteyene verebilirim.baskasi kullanabilir mi bilmiyorum ama denersiniz.tepsili cikolatadan ve 70 tanesi 36 tl olan madlenden aldim.eve gelen misafirlere de hastanedekilere de ikram ederim diye cok cok aldim.
Canim insallah bebisin arayi kapatir doguma kadar.uzulme canim bende az kilolu dogmusum.insallah saglikla dogacak annesi...bebislerimiz saglikli olsun dogunca bol bol emzirtip arayi kapatcaz.onemli olan saglikli olmalari...
bence hic takilma kiloya, Rabbim saglik sihhat versin ikinize de önemli olan o, ben 2800 gr dogmusum, ne olacak ki... Daha önce de konuşuldugu gibi, o ölcümler yüzde yüz dogru olmayabilir sonucta....
Canim takma bu kdr kilosunu 3 kilo olsun yeter doguma kdr kucuk bebeklrr daha cabuk buyuyor...saglikli olsn da zayif olsun
canım nasıl çıktı ölçümlerin? BPD HC AC FL kaç çıktı ölçümlerde. Benim bebeğimde de fenur 2 hafta geri çıktı o yüzden bende bilgi bulmaya çalışıyorum.
hepiniz sağolun arkadaşlar küçük doğması değil de bacak ve karın çevresinin baş çevresine göre geri kalmasına üzüldüm bir baş ölçümüz hafta ile uyumlu görünüyor birde özele gideceğim bakayım onlar ne diyecekbi de 2800 haftasına göre iyi değil mi kaç olması gerekiyor dedi ki doktor canım.
Canım bende hep gidiyordum ama en son jilet kullandım pişman oldum şimdidetekrar ağda yaptırmaya korkuyorum bende çok kasıyorumya normalde ben hep gidiyorum sizi korkutmak da istemem ama bu hamilelikten ötürü sanırım çok fazla hisseder oldum acıyı bir de ben çok kasarım kendimi bu yüzden birden terliyorum o da zorlaştırıyor işi. biraz rahat olmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?