2015 Nisan Anneleri

Günaydın herkese..
İzini tamamlayanlara masallah.. bizim de daha 2 hafta var 37 haftayı bitirmeye.. mart sonu için #direngebelik :)))

Beğenmenize sevindim tatlim ya ben de burayı düşünüyordum.. tadına da baktınız mi?
Bir de sayfada sanirim kendin de sticker yükleyebiliyorsun değil mi?

mavidelisi
tadina baktik, begendik canim..siparis verirken 6-7 tane sticker secenegi var. Birini secip yazmak istedigin mesaji da yaziyosun. Ertesi gun yolluyolar hemen :)[/QUOTE]

O seçenekleri biliyorum ama kendimiz de yükleme imkanı vermiyor o zaman.. Sagol tatlim paylaştığın için
Son olarak, buzdolabında mi saklamayı düşünüyorsun?

Allah yardimcin olsun sen bunaldigin zaman yaz.atma icine canim.

Canım burada neredeyse herkes kayınvalidesinden dert yanıyor. Onların kızlarına sorsan annelerini onlar da hiçbir şeye değişmez. Bu hayat böyle. Aslında hatanın çoğu erkeklerde. Ailenin dengesini sağlayamıyorlar. Ya anne ya da eş yapıyorlar ve ortalık karışıyor.
Kendi annemden örnek vereyim. Dün bendeydi. Hasta olmasına rağmen beşikti, yemekti, bulaşıktı herşeye koşturdu. Ben yorulma dedikçe "sana kıyamam, evladımsın" dedi. Sonra laf kardeşime ve eşine geldi. Annem hiç Kv gibi davranamaz. Mayasında yok. Ama şunu dedi. Gelinim doğursa annesi olmazsa başına 10 gün giderim sonra çekinirim, sana yaptığım gibi dolaplarını falan açamam dedi.
Senin annen de bir melek ama aynı zamanda yengenin kayınvalidesi. O böyle yazmakla çok ayıp etmiş.Ama abin yazılanları size göstererek daha büyük ayıp etmiş. Yarın onlar öpüşüp, koklaşıp, barışır ama siz yazılanları unutmazsınız.
Sen de annen de büyüklük gösterip olayları akışına bırakın.
Ne olur özellikle sen kendini üzme. Bebişini düşün.
Allahım herkesin kayınvalidesinin içine onları kendi kızları gibi görecek kalp nasip etsin.
Tabi yarın bizler kayınvalide olunca aynı kalbi bize de versin inşallah.

günaydın arkadaşlar ben hala çalışıyorum ve çok zorlanıyorum artık haftaya çarşamba 36+0 da ayrılcam inşallah
Canım normalde bende o zaman ayrılacaktım ama çok kötü hastayım artık zorlamak istemiyorum kendimi. Bıgün 3 günlük rapor aldım. Pazarteside çalışamaz raporu alıcam bu bahsi kapatıcam inşallah. Allah çalışan herkese kolaylık versin bu haftalarda zor oluyo gerçekten

Günaydın güzel anne adayları :) bizde kontrolden geldik. 35+1 olduk . Kızımın böbreklerin büyümesi dışında pek sorun yok . Çok şükür suyum azalmamış sınırdayız . Kalp atışları normal kilosu 2.430 olmuş boyunu bulamadım ama sanırım az kısa gelişimi gayet iyi . Benim sancım hiç çıkmadı ve iki hafta sonraya randevu aldık .
Bu arada dr umdan göğüs kremi yazamasını istedim oda bana '' devletin ödemediği çok iyi bbir krem var onu yazayım mı '' dedi . Yazdı 40 lira ödedim ama iyi olur inşallah.
son haftalar çok heycanlıyım bennnnnnnnnn kızım maşallah çok çok çok haraketli hiç durmuyor yerinde . birkaç eksik dışında herşeyimiz tamam . Temizlik bitti temiz tutmaya devam. Hastahane çantası hazır . Ben heycalnlı . İnşallah sağlıklı zamanında doğumlarımız olur :)

günaydın canlar :) bende şifayı kaptım sonunda seviniyodum hastalanmadim diye grip var boğazım açıyo başım kazan gibi ne yapacam ya

Ay ne guzel canim oh mis gibi saglikla otur:) benim ev pis pis duryo napcam bilmiyorum annemde nisan basinda gelcek.insanin yakininin yaninda olmasi cok guzel bisey.insan ariyormus gurbette...

Cikolatalarimiz geldi kizimda bende cok begendik.posete koyup balkona koycam ins bisey olmaz...
Bizim cikolatalarimiz da geldiii bu kadar hizli olmalari cok hosuma gitti. Irmik helvasi hediye gondermisler. Bir de %20 indirim kuponu cikti kutudan. Mevlite de siparis ederiz insallah.
Kızlar çikolatalar süper gelmiş. Allah kesenize bereket versin. Sağlıkla, güzel günlerde dağıtmayı nasip etsin. Ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşallah. Her daim çikolata gibi olsun.
Ben de bu hafta bir aksilik olmazsa ya Ankara Patiswiss'den ya da sizin gibi Hacı Şerif'ten halledeceğim.
Bu arada eğer doğal lohusa şerbeti yapmayacaksanız Hacı Şerif'in lohusa şerbeti sekerlerini methediyorlar.

Gozunaydin canim hep boyle mutlu ol insallah bebisinle amin:)

Canım sen hicbisi icin uzme kendini kızın seninle biz seni anlıyoruz. Canım ayrıca sen ümraniyede oturuyodun bende ümraniyedeyim anneme soylimde gelsin senin kv yolsun bi: )

Ay ne guzel canim oh mis gibi saglikla otur:) benim ev pis pis duryo napcam bilmiyorum annemde nisan basinda gelcek.insanin yakininin yaninda olmasi cok guzel bisey.insan ariyormus gurbette...
Amin inşallah canım çok sağol
Evet annem olmasa 2. Çocuk bile korkuturtu beni ama sağolsun herseyime koşar Allah sağlık versin kuvvet versin hepimizinkine

günaydın canlar :) bende şifayı kaptım sonunda seviniyodum hastalanmadim diye grip var boğazım açıyo başım kazan gibi ne yapacam ya
Geçmiş olsun canım yaaaa... Çeken bilir derler... Çok zor gerçekten. Benim 10 gün oldu hala iyileşemedim. Kendine dikkat et. Sürekli dinlen. Bir de varsa evde soğuk buhar makinesi çalıştır. Boğaz kurudukça hastalık azıyor. Bol bol limonlu ve ballı ıhlamur tüketmeye çalış. İlaç kullanmadığımız için yapılacaklar malesef bu kadar.
Bir de ateş olursa muhakkak parol al ve doktorunla irtibat kur. Benim doktorum ateşimin 38'in üzerine çıkmaması gerektiğini aksi takdirde haberleşmemizi söyledi.

Aynen oyle cnm gurbette zor bende annemi cagirdim artik,ew cok pis degil ama halilar fslan yikamaya verilcek ins. Minislerimiz hazirliklarin bitmesini beklerler

Allah korkusu olsa zaten o hareletleri yapmaz.yazik kiza herkesi bi anne dogurdu oda ana kuzusu nqsil kiyar ya torununu doguracak sonucta.hersey kocasindan kaynaklaniyor.
Kesinlikle öyle kadını ailesine saydıran kesinlikle kocadır. O saygı gostermezse kv hiç gostermez. Ya benim annem bisey oldugunda abimi hic desteklemez hep yengemi korur. Rabbim ne verirse hayırlısını versin

Amin cumlemize gulum.canim ben ulustan aldim serbeti bakalim nasil olcak:)

Aynen oyle cnm gurbette zor bende annemi cagirdim artik,ew cok pis degil ama halilar fslan yikamaya verilcek ins. Minislerimiz hazirliklarin bitmesini beklerler
İnsallah canim halilari verdim 5 gune gelir dedi bekliyorum gelincede perdelri yikatcam esimle oldugu kadar temizliycez annem gelince o guzel yapar.annen saglik sihatle gelsin canim Rabbim basimizdan eksik etmesin

weryew Tatlım durumun çok zor. Rabbim sana sabır, eşine ve annesine vicdan versin.
Yaşadığın olaylar karşısında bizler bile seni okurken kadının kadına yaptığı işkenceye dayanamıyoruz.
Sana naçizane tavsiyem olaylara tek tarafından bakmaman. Burada en büyük hata eşinde, dengeyi kuramamasında. Kayinvaliden sonuçta senin akraban karşına alıp konuşabilmelisin. Anlayıp anlamaması önemli değil. Sen içini boşaltmış olursun. Eşine de güzellikle anlat durumunu ama annesini şikayet ederek değil. O zaman sen kaybedersin. Kendinin artık bedenen çok sıkıntılı olduğunu söyle. Madem birbirinizi seviyorsunuz annesi varken de anlaşma yolu bulacaksın. Yoksa hayat ikiniz için de çekilmez olur.

Bir yandan da hata sende. Bunu da görmen lazım. Ne olmuş ev batmışsa, halılar kirlendiyse. Dünyanın sonu değil. Sen iyi olmadıktan sonra ev temiz olmuş kirli olmuş kimene...El ne der diye düşünmekten kendini yiyip bitirme. Kendini düşünmüyorsan bebeğini düşün. Hiçbir şey onun sağlığından önce değil. Temizliği sen yaptıkça onlar da senin yaptığını gördükçe sana yüklenmeye devam edecekler. Nasılsa Meryem yapıyor bir sorun yok diye. Yat bakalım yatağa. Kalkamıyorum, çok fenayım, sancım var de. Bak nasıl değişiyor herşey. Ayrıca sen kayınvalideni hastaneye götürmesi gereken kişi değilsin. Gücün yerindeyse ve içinden geliyorsa o ayrı. Ama öyle değilse eşine güzellikle sancım çok ayakta duramayacağım de ve çekil aradan. Aksi halde yine sen hatalı olacaksın.
Sen inanan, dualı, namazlı birisin. Allaha havale et herşeyi ve tevekküllü ol. Herşeye rağmen şükret canım. Daha bizlerin bilmediği ne evlerde ne kötü olaylar oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…