- 4 Temmuz 2013
- 1.286
- 1.701
- 168
Beğenmenize sevindim tatlim ya ben de burayı düşünüyordum.. tadına da baktınız mi?
Bir de sayfada sanirim kendin de sticker yükleyebiliyorsun değil mi?
Allah yardimcin olsun sen bunaldigin zaman yaz.atma icine canim.hic degil haklisin senin sıkıldin kirk kati bn sıkıliyorum ali basimida bi yerede gidemiyorum esimle kusus resmen simdi oldumu boyleki sans gulmuyor bna karnim hayin sert simdi bi sekil namaz kilip kasilmalarim sayicam bende cildiriyorum burdda guzel dogumla ilgili konusmak varken bebegimle ilgili hayal bile kuramiyorum 36+5 bu gun cocumu sinirli dogurucam bu gidisle son haftalar bnde guzell yasamak isterdim ev 3 kere temizledik ya bide beni dusun ben hala yemegi kendim yapiyorum temizligi markete gidilmesi gerekdinde kendim egilmek kalkmak zorlanmiyormuyum ama onlar anlamiyor bu gun o kadini doktora goturcem yolda bile dogurabilirim sancilarim var iki haftadir yurusemde gitmio otursamda yatsamda gitmio sancilar basima bir suru is ccikario hafta sonu bulasik ve yemek etmekden bende sıkildim yemeklerim bile duzenli degil canim istedini yiyemiyorum o ufo sarilio usumemek icin ben yata girsem dert oluyor annemde cagiramiyorum cunku sizofren hic bi zaman anne kiz gibi olamadik ona ulasmim die zaten anneannemde telleri kapamis babam desen evlendi bida 2 cocu daha oldu kimse birsey diemiyorsun tek bi arkadas bile yok burda esimi seviyorum kimse olmadimi cok mutluyuz ama o geldinden beri kale icten feth etti yyani sen bikmazmisin tek basina surekli sıkintidan ustelik temizlik zor ederken kadinin bide kalkio esimin eski sevgili muhabbeti yapmasindan biliyorum sizide hain darlatiyorum ama bende dayanamiyorum belim agrior bende yazmam buraya daha ben buraya elbette cocumla ilgili konusup sanci doktor konusmayi tabiki daha cok isterdim ama sanirim benim derdim bunlari gecti surekli alt bolgemde agri var gecmek.bilmeyen simdi belimede vurdu karnim .desen her . tarafi sert ve yumusamasi cok . uzun suruyor insan esiyle su son gunleri hayal kurarak mutlu yasamak istemezmi iste bu olmadi icin dertlim bende kaynanam sag sol sacma konusuyo bebege birsey almayin die simdiden cocun isimden bezine kadar yok bezini surekli degismicekmisim felan filan gece yatmasi kadar cocu karnimda birakip dogurmayasim var ya gitmesi icin ne yapabilirim bilmiyorumki esimle baya papaz olduk resmen sen ne yapardinki hayat bazen cok zor mutlulun bile zehir gibi oluyor kadin hafta sonu bida evi dolduracak al basina bi temizlik daha yapamam dedim ona nasik olacak simdj hic bilmiyorum ama evi igreniyorum herkez gelio bozdunda zaten artik ben. pes ediyorum dayanamiyorum dahada yazmam bunlari kendinize ii bakin arkadasim hepinize hayirli saglikli dogumlar diliyorun belden asa inen agrilarim var insallah su bi haftayi daha atlatabilirim hepinize ij gunler sıkıntisiz sicacik yuvaniz olaun insallah
Canım burada neredeyse herkes kayınvalidesinden dert yanıyor. Onların kızlarına sorsan annelerini onlar da hiçbir şeye değişmez. Bu hayat böyle. Aslında hatanın çoğu erkeklerde. Ailenin dengesini sağlayamıyorlar. Ya anne ya da eş yapıyorlar ve ortalık karışıyor.burası mutlulukların sevinçlerin korkuların hüzünlerin paylaşıldığı yer oldu hepimiz için yaklaşık bir saattır durmadan ağlıyoruum çünkü bende bir anneyim ve annelere söylenen her türlü laf -ki bu kendi annemizse- çok ağır geliyor. Abimin eşi de benim gibi hamile yakın zamanda doğumu olacak abimle tartışmışlar ve abime bir sürü mesaj atmış annemin ne düşüncesizliği anlayışsızlığı kalmış anan da anan yazıp durmuş hakaretlerin bini bir para bunları da ben görünce çıldırdım çok zoruma gitti saatlerdir ağlıyorum doğum sonrası bebeğine annem bakacak doğuma annem gidecek ama benim annem düşüncesiz oluyor çıldıracağım resmen
Canım normalde bende o zaman ayrılacaktım ama çok kötü hastayım artık zorlamak istemiyorum kendimi. Bıgün 3 günlük rapor aldım. Pazarteside çalışamaz raporu alıcam bu bahsi kapatıcam inşallah. Allah çalışan herkese kolaylık versin bu haftalarda zor oluyo gerçektengünaydın arkadaşlar ben hala çalışıyorum ve çok zorlanıyorum artık haftaya çarşamba 36+0 da ayrılcam inşallah
Ay ne guzel canim oh mis gibi saglikla otur:) benim ev pis pis duryo napcam bilmiyorumGünaydın kizlarrr
Mutluyum temizlik bitti doğuma kadar bi kez daha ister sanırım ama o zaman bu kadar dip bucak olmaz ben elimi bile surmedim annemler 5 kardeş 1 yardımcı bayan ve babam badana boya silme ellenmedik köşe kalmadı şimdi yatak keyfi yapiyorumm güle güle kirleneyim darısı basinizaaa
Kizlar bunlar benim çikilatalarim. Bir tane tepsili bir tane kutulu aldim. Tepsideki bittikce kutudan ilave ederiz.ama evde guzel tepsiniz falan varsa kutulu alip kendiniz dizin. Toplam 160 cikolata oldu bende cunku herkes ikiser ucerli alir bizde eminim ki. Hatta kv en az bi 20 tanesini cantasina atar caktirmadan.
süperr bizim de şimdi geldi çikolatalarımız, ama eşimle gözümüze çok ac göründü eşim hemen yeniden sipariş verelim dedi 70 tane aslında yeter gibime geliyor ama bilemedim ?? siz kaçar tane yaptırdınız? bir de bazı arkadaşlara %20 indirim kuponu çıkmıştı bize öyle bir şey gelmedigelseydi onlarla da lokum almayı düşünüyordum
Cikolatalarimiz geldi kizimda bende cok begendik.posete koyup balkona koycam ins bisey olmaz...
Kızlar çikolatalar süper gelmiş. Allah kesenize bereket versin. Sağlıkla, güzel günlerde dağıtmayı nasip etsin. Ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşallah. Her daim çikolata gibi olsun.Bizim cikolatalarimiz da geldiiibu kadar hizli olmalari cok hosuma gitti. Irmik helvasi hediye gondermisler. Bir de %20 indirim kuponu cikti kutudan. Mevlite de siparis ederiz insallah.
Gozunaydin canim hep boyle mutlu ol insallah bebisinle amin:)Günaydın güzel anne adayları :) bizde kontrolden geldik. 35+1 olduk . Kızımın böbreklerin büyümesi dışında pek sorun yok . Çok şükür suyum azalmamış sınırdayız . Kalp atışları normal kilosu 2.430 olmuş boyunu bulamadım ama sanırım az kısagelişimi gayet iyi . Benim sancım hiç çıkmadı ve iki hafta sonraya randevu aldık .
Bu arada dr umdan göğüs kremi yazamasını istedim oda bana '' devletin ödemediği çok iyi bbir krem var onu yazayım mı '' dedi . Yazdı 40 lira ödedimama iyi olur inşallah.
son haftalar çok heycanlıyım bennnnnnnnnn kızım maşallah çok çok çok haraketli hiç durmuyor yerinde . birkaç eksik dışında herşeyimiz tamam . Temizlik bitti temiz tutmaya devam. Hastahane çantası hazır . Ben heycalnlı . İnşallah sağlıklı zamanında doğumlarımız olur :)
Canım sen hicbisi icin uzme kendini kızın seninle biz seni anlıyoruz. Canım ayrıca sen ümraniyede oturuyodun bende ümraniyedeyim anneme soylimde gelsin senin kv yolsun bi: )hic degil haklisin senin sıkıldin kirk kati bn sıkıliyorum ali basimida bi yerede gidemiyorum esimle kusus resmen simdi oldumu boyleki sans gulmuyor bna karnim hayin sert simdi bi sekil namaz kilip kasilmalarim sayicam bende cildiriyorum burdda guzel dogumla ilgili konusmak varken bebegimle ilgili hayal bile kuramiyorum 36+5 bu gun cocumu sinirli dogurucam bu gidisle son haftalar bnde guzell yasamak isterdim ev 3 kere temizledik ya bide beni dusun ben hala yemegi kendim yapiyorum temizligi markete gidilmesi gerekdinde kendim egilmek kalkmak zorlanmiyormuyum ama onlar anlamiyor bu gun o kadini doktora goturcem yolda bile dogurabilirim sancilarim var iki haftadir yurusemde gitmio otursamda yatsamda gitmio sancilar basima bir suru is ccikario hafta sonu bulasik ve yemek etmekden bende sıkildim yemeklerim bile duzenli degil canim istedini yiyemiyorum o ufo sarilio usumemek icin ben yata girsem dert oluyor annemde cagiramiyorum cunku sizofren hic bi zaman anne kiz gibi olamadik ona ulasmim die zaten anneannemde telleri kapamis babam desen evlendi bida 2 cocu daha oldu kimse birsey diemiyorsun tek bi arkadas bile yok burda esimi seviyorum kimse olmadimi cok mutluyuz ama o geldinden beri kale icten feth etti yyani sen bikmazmisin tek basina surekli sıkintidan ustelik temizlik zor ederken kadinin bide kalkio esimin eski sevgili muhabbeti yapmasindan biliyorum sizide hain darlatiyorum ama bende dayanamiyorum belim agrior bende yazmam buraya daha ben buraya elbette cocumla ilgili konusup sanci doktor konusmayi tabiki daha cok isterdim ama sanirim benim derdim bunlari gecti surekli alt bolgemde agri var gecmek.bilmeyen simdi belimede vurdu karnim .desen her . tarafi sert ve yumusamasi cok . uzun suruyor insan esiyle su son gunleri hayal kurarak mutlu yasamak istemezmi iste bu olmadi icin dertlim bende kaynanam sag sol sacma konusuyo bebege birsey almayin die simdiden cocun isimden bezine kadar yok bezini surekli degismicekmisim felan filan gece yatmasi kadar cocu karnimda birakip dogurmayasim var ya gitmesi icin ne yapabilirim bilmiyorumki esimle baya papaz olduk resmen sen ne yapardinki hayat bazen cok zor mutlulun bile zehir gibi oluyor kadin hafta sonu bida evi dolduracak al basina bi temizlik daha yapamam dedim ona nasik olacak simdj hic bilmiyorum ama evi igreniyorum herkez gelio bozdunda zaten artik ben. pes ediyorum dayanamiyorum dahada yazmam bunlari kendinize ii bakin arkadasim hepinize hayirli saglikli dogumlar diliyorun belden asa inen agrilarim var insallah su bi haftayi daha atlatabilirim hepinize ij gunler sıkıntisiz sicacik yuvaniz olaun insallah
Amin inşallah canım çok sağolAy ne guzel canim oh mis gibi saglikla otur:) benim ev pis pis duryo napcam bilmiyorumannemde nisan basinda gelcek.insanin yakininin yaninda olmasi cok guzel bisey.insan ariyormus gurbette...
Geçmiş olsun canım yaaaa... Çeken bilir derler... Çok zor gerçekten. Benim 10 gün oldu hala iyileşemedim. Kendine dikkat et. Sürekli dinlen. Bir de varsa evde soğuk buhar makinesi çalıştır. Boğaz kurudukça hastalık azıyor. Bol bol limonlu ve ballı ıhlamur tüketmeye çalış. İlaç kullanmadığımız için yapılacaklar malesef bu kadar.günaydın canlar :) bende şifayı kaptım sonundaseviniyodum hastalanmadim diye grip var boğazım açıyo başım kazan gibi ne yapacam ya
Amin Allah onlara tum yakinlarimiza saglik versin ellerine saglik hepsinin:)Amin inşallah canım çok sağol
Evet annem olmasa 2. Çocuk bile korkuturtu beni ama sağolsun herseyime koşar Allah sağlık versin kuvvet versin hepimizinkine
Aynen oyle cnm gurbette zor bende annemi cagirdim artik,ew cok pis degil ama halilar fslan yikamaya verilcekAy ne guzel canim oh mis gibi saglikla otur:) benim ev pis pis duryo napcam bilmiyorumannemde nisan basinda gelcek.insanin yakininin yaninda olmasi cok guzel bisey.insan ariyormus gurbette...
Kesinlikle öyle kadını ailesine saydıran kesinlikle kocadır. O saygı gostermezse kv hiç gostermez. Ya benim annem bisey oldugunda abimi hic desteklemez hep yengemi korur. Rabbim ne verirse hayırlısını versinAllah korkusu olsa zaten o hareletleri yapmaz.yazik kiza herkesi bi anne dogurdu oda ana kuzusu nqsil kiyar ya torununu doguracak sonucta.hersey kocasindan kaynaklaniyor.
Amin cumlemize gulum.canim ben ulustan aldim serbeti bakalim nasil olcak:)Kızlar çikolatalar süper gelmiş. Allah kesenize bereket versin. Sağlıkla, güzel günlerde dağıtmayı nasip etsin. Ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşallah. Her daim çikolata gibi olsun.
Ben de bu hafta bir aksilik olmazsa ya Ankara Patiswiss'den ya da sizin gibi Hacı Şerif'ten halledeceğim.
Bu arada eğer doğal lohusa şerbeti yapmayacaksanız Hacı Şerif'in lohusa şerbeti sekerlerini methediyorlar.
İnsallah canim halilari verdim 5 gune gelir dedi bekliyorum gelincede perdelri yikatcam esimle oldugu kadar temizliycez annem gelince o guzel yapar.annen saglik sihatle gelsin canim Rabbim basimizdan eksik etmesinAynen oyle cnm gurbette zor bende annemi cagirdim artik,ew cok pis degil ama halilar fslan yikamaya verilcekins. Minislerimiz hazirliklarin bitmesini beklerler
Aminnnn canim.Kesinlikle öyle kadını ailesine saydıran kesinlikle kocadır. O saygı gostermezse kv hiç gostermez. Ya benim annem bisey oldugunda abimi hic desteklemez hep yengemi korur. Rabbim ne verirse hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?