Canım sen yaz istediğin gibi dök içini insan bazen sadece yazarken bile rahatlıyor. Yaşadığın şeyler zor ama Allah büyüktür biraz sabır inşallah düzelir herşey.ben bu sayfadan ayriliyorum daha yazmiyacagim hepinizden ozur dilerim evet hataliyim hepinize hayirli dogumlar diliyorum
Canım sanırım 4moms markanın bu ürün hellobabyde görmüştüm benKızlar annem hediye olarak bunu alıcak bize alan var mı çok güzel bir cihaza benziyor kendi kendine bebeği oyalıyor sallıyor kendin ayarlıyorsun doğa sesleri çıkarıyor rahatlatıyormuş.. Alacak olan var sa nerden bulabiliriz acaba ? Buna benzerler var ama aynısından hiç rastlamadık
Evet canım markası o.. Hello baby nerde var acaba ya? Baktık baktık bulamadık aynısınıCanım sanırım 4moms markanın bu ürün hellobabyde görmüştüm ben
Cani. 10 nisana kadar bekle son anda sanciyla bile donebiliyormus cok uydum boyle olankızlar kurabiye siparişi vermiştim ctesi günü teslim alırım diyodum ama karar veremedim ancak hsonu eşimle gidip alabiliriz arabayla gitmek Lazım biraz uzak bu hafta ctesimi alsak yoksa haftaya ayın 28 inde mi hazır olsa alsak bayatları yoksa farketmez mi bilemedim kararsız kaldım bu ctesi doktora gidicem bebişim hala dönmediyse ki büyük ihtimal dönmedi hissediyorum ayın 1-2 si gibi Sezaryan olcak haftaya teslim alsak geçmiş olur ani birey olursa narsamnarsam
Canım benim bundan almaya niyetim olmadığı için çok alıcı gözüyle bakmadık ama sanki her gittiğim yerde denk gelmişim gibi geliyor. Çok kaliteli birşeye benziyordu. Hellobaby var istanbul bostancıda orada görmüş olabilirim bide jokerde gördüm sankiKızlar annem hediye olarak bunu alıcak bize alan var mı çok güzel bir cihaza benziyor kendi kendine bebeği oyalıyor sallıyor kendin ayarlıyorsun doğa sesleri çıkarıyor rahatlatıyormuş.. Alacak olan var sa nerden bulabiliriz acaba ? Buna benzerler var ama aynısından hiç rastlamadık
Kolonyayı nereden aldın canım limon kokulu muEki Görüntüle 1460302 Kızlar bunlar da bizim kolonyalarımız. Bugün Yaptım etiketi eksik kaldı ama ben kokusunu sevmedim ya
Canım buna benzer çook var ama aynısından hiç görmedimCanım benim bundan almaya niyetim olmadığı için çok alıcı gözüyle bakmadık ama sanki her gittiğim yerde denk gelmişim gibi geliyor. Çok kaliteli birşeye benziyordu. Hellobaby var istanbul bostancıda orada görmüş olabilirim bide jokerde gördüm sanki
Kolonyayı nereden aldın canım limon kokulu mu
ben jokerde de gordum bundanEvet canım markası o.. Hello baby nerde var acaba ya? Baktık baktık bulamadık aynısını
Orayada bir bakimben jokerde de gordum bundan
bir de kısa kollu badileri hep yenidoğan almışım. gözüme bi küçük göründüBenim bu kadar değil inan bence gayet iyi tatlım baktım yetmiyor doğduktan sonra bakar alırsın birşeyler yine ama sanmam ihtiyaç olacağına .
Orayada bir bakim
Ayy tesekkur ederm ilk defa duydum arastiricagimCanim ayetel kursu oku bolll bollll.ben 7 hurmaya 7 tane pirince bide zemzeme 7 yasin okuyorsun.doguma giderken yiyeceksin.bise fatma anamizin eli diye bi cicek var doguma 10 gun kala suya koyuyorsun el gibi aciliyor iciyorsun suyunu rahmin aciliyormus.dogumean sonrada sudan cikariyorsun elini kapatiyor ozamanda rahmin toplaniyormus.burada yeni dogum yapan abla var ondan aldim bende.herkes bu bitkiyi onerdi bana dogumda agrin bile olmuyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?