2015 Nisan Anneleri

kızlar kurabiye siparişi vermiştim ctesi günü teslim alırım diyodum ama karar veremedim ancak hsonu eşimle gidip alabiliriz arabayla gitmek Lazım biraz uzak bu hafta ctesimi alsak yoksa haftaya ayın 28 inde mi hazır olsa alsak bayatları yoksa farketmez mi bilemedim kararsız kaldım bu ctesi doktora gidicem bebişim hala dönmediyse ki büyük ihtimal dönmedi hissediyorum ayın 1-2 si gibi Sezaryan olcak haftaya teslim alsak geçmiş olur ani birey olursa narsamnarsam

ben bu sayfadan ayriliyorum daha yazmiyacagim hepinizden ozur dilerim evet hataliyim hepinize hayirli dogumlar diliyorum
Canım sen yaz istediğin gibi dök içini insan bazen sadece yazarken bile rahatlıyor. Yaşadığın şeyler zor ama Allah büyüktür biraz sabır inşallah düzelir herşey.
Bazen anlayamıyorum ben insanların tepkisini. Daha öncede gündeme gelmişti forumda bu tip bir durum ama konu başkaydı o zaman da anlam verememiştim. Birilerini derdini anlatıyor zorda. biri çıkıp burası yerimi diyor. Biraz empati yapmalı bence. Okuyunca yazdıklarını etkileniliyorsa eğer okumadan da geçilebilir. Üzgün birini daha çok üzmekten daha kolay gibi geliyor.
Sen yaz canım taa başından beri sende yeri geldin destek oldun bize. Benim kanamam olduğu dönemi çok iyi hatırlıyorum bana destek olan kişilerin başında sen vardın Alllah razı olsun.

nix canım nisanın geldi kesin ayy ne güzel demekki az kaldı minige kavuşmana :)

Kızlar annem hediye olarak bunu alıcak bize alan var mı çok güzel bir cihaza benziyor kendi kendine bebeği oyalıyor sallıyor kendin ayarlıyorsun doğa sesleri çıkarıyor rahatlatıyormuş.. Alacak olan var sa nerden bulabiliriz acaba ? Buna benzerler var ama aynısından hiç rastlamadık

Eklentiler

• image.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 128
Canım sanırım 4moms markanın bu ürün hellobabyde görmüştüm ben

Cani. 10 nisana kadar bekle son anda sanciyla bile donebiliyormus cok uydum boyle olan

Canım benim bundan almaya niyetim olmadığı için çok alıcı gözüyle bakmadık ama sanki her gittiğim yerde denk gelmişim gibi geliyor. Çok kaliteli birşeye benziyordu. Hellobaby var istanbul bostancıda orada görmüş olabilirim bide jokerde gördüm sanki
Eki Görüntüle 1460302 Kızlar bunlar da bizim kolonyalarımız. Bugün Yaptım etiketi eksik kaldı ama ben kokusunu sevmedim ya
Kolonyayı nereden aldın canım limon kokulu mu

Canım buna benzer çook var ama aynısından hiç görmedim bi bakayım herobaby e

Selam kızlaarrrr:) Biz bugün kontrole gittik. Doppler ultrason ve NST çekildi. Dopplerde her şey normal çıktı çok şükür. En sevindiğim noktaysa oğlum başının tepe kısmıyla yerleşmiş doğum yoluna. Yani normal doğumun en kolay gerçekleşeceği pozisyonlardan biriyle:) Rabbime şükür normal doğum yolunda ilerliyoruz şimdilik. NST'de de hiç sancı çıkmadı. Doktorumuz en az bir hafta daha doğmaz bu bebek dedi:) Darısı tüm annelerin başına:)

Benim bu kadar değil inan bence gayet iyi tatlım baktım yetmiyor doğduktan sonra bakar alırsın birşeyler yine ama sanmam ihtiyaç olacağına .
bir de kısa kollu badileri hep yenidoğan almışım. gözüme bi küçük göründü
bebeğin kaç kilo doğacagını da bilmiyoruz tabii, bakalım. insallah cok kücük ya da cok büyük olmaz.

Boyle yardimcilik olmaz soyleyip soyleyip.biraz empati kurmak gerek.lohusa depresyonu yasayan okadar cok gebe varki.daha 2 hafta once depresyondan intehar eden annenin haberini aldim.bu arkadasimizda belki kimseye soyleyemedigi durumlari bize acarak rahatliyodu.boyle yaparak daha cok yanlizliga surmus oluruz.cunku devamli burda dertlesip rahatladigini acikliyordu.istemeyen okumazdi kimse kimseye zorla oku diye baskı yapmadıki.bu anlayislilik degil.insallah hersey iyi olur onun icin...

Ayy tesekkur ederm ilk defa duydum arastiricagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…