2015 Nisan Anneleri

Gözün aydın inşallah doğumun da kolay olur tatlım :)

Kesinlikle dogru hepimiz zor stresli seyler yasıyoruz bide ustune onun yasadıgı seyleri yasadıgımızı dusunsene en azından kız icini dokup rahatlıyodu

Kızlar çılgın planlarımla karşınızdayım. Bu bebek şekeri olayında orjinal birşeyler yapmal istiyorum malum zaten artık evdeyim. Canımda sıkılmasın kendim birşey yapayım diyorum. Fikrimse şu: küçğk can kavanozlarda mum. Niraz araştırdım aslında çok basit gibi. Acaba üstesinden gelebilir miyim. Şöyleki interntten hazır parafin fitil ve kavanoz alıp parafini kavanozlara döküp aşağıdaki gibi birşeyler elde etmek istiyorum. Alakasız mı olur sizce.

Kızlar ya hastane çantanızi hazirladinizmi yani herşeyi çantanıza koydunuz mu benim herşeyim hazır ama yerlestirmedim

Canimmmm gozun aydin rabbim agrisiz bi dogum yapmani nasip etsin.darisi bizim basimiza bakalim haftayada benim kontrol var ne diyecek.3 hafta sonra cagirdi ama ben 4 haftaya cikardim.boyle olumlu seyler duyunca cokkkk mutlu oluyoruz melegimle:)

Canimmmm gozun aydin rabbim agrisiz bi dogum yapmani nasip etsin.darisi bizim basimiza bakalim haftayada benim kontrol var ne diyecek.3 hafta sonra cagirdi ama ben 4 haftaya cikardim.boyle olumlu seyler duyunca cokkkk mutlu oluyoruz melegimle:)
Bizide 5 haftaya çağırdı ben 4 haftaya indirdim 2 hafta sonra gideceğim en son 2 hafta önce gitmiştim.. Burda okuyunca daha çok heyecanlanıyorum meleğimi görmek için

Kızlar ya hastane çantanızi hazirladinizmi yani herşeyi çantanıza koydunuz mu benim herşeyim hazır ama yerlestirmedim
Ben daha yıkamadım bile kıyafetleri falan hiç birşey hazır değil

bence güzel ve değişik bir fikir, bir sürü şekil geldi aklıma , kapağı tülden veya güzel bir kumaştan hazırlanabilir cinsiyete göre. hangi sitede var bu malzemeler? mum kısmı halledildi mi, geri zevkli ve kolay kısmı kalıyor, yap bence..
bak düşününce geldi aklıma, kapağı elde örülebilir mesela...

aynen canım bende öyle istiyorum 31 mart benim ki ama bana sanki bebek beklemez gibi geliyo bellide olmaz bakalım:)

Reactions: nix
Canım annem hediye alıcam dedi Karışmak istemedim hediyeye .. Sever bence çok fonksiyonel
Ben de çok begendim bize de hediye gelme ihtimali var bekliyorum ama bakalım hizli al ve annelutfen.com sitelerinde var 699 tl canim jokerde görüp beğenip denemistim bende

KıZlar hastane ziyartinden geliyorum .arkadasım sezeryanla doğum yaptı.ya kızın yanında mutlaka işten anlayan biri olması gerekmiş .bebeği bilen birinin yardımı olmadan emziremıyor.altını değiştiremiyor.hep yanındaki kişi yapıyor.normal doğumdadamı böyle oluyoki acaba .kayınvalidem gelecek.bana bez bağlamasını, göğsümü tutmasını istemiyomda.annemde gelemiycek .aklıma bu takıldı şimdi

kızlar yrdm edın karnım cok agrıyo aynı adet sancısı gbı sıddetlı ama kan gelmedı su gelmedı sol tarafmda karnmn baya agrı vr ne yapmam lazm bebegm harektlı cok sukur
karin agrisi degil de belde başlayip kasiklara vuran bir agri, yaşayınca anliyorsun nasil bisey oldugunu...

evet canım zor oluyor, emzirmek icin hemşirelerden yardim istiyordum ben, altini ilk degistiren de yine hemşire olmuştu

toplam beş takim oluyor ama işte çabuk büyüyorlar diye insan fazla almak istemiyor, bana da az gibi geldi ama....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…