Tesekkurler canim Allah hepimize kolaylik versin insallahmeryem ve inşirah suresi diye duymuştum
ama diğer tüm dualar hangi niyetle olursa kabul olur bence
hurma yemek yürüme merdiven çıkma gibi şeylerde kolaylaştırıyor
birde maydanoz
Gözün aydın inşallah doğumun da kolay olur tatlım :)Selam kızlaarrrr:) Biz bugün kontrole gittik. Doppler ultrason ve NST çekildi. Dopplerde her şey normal çıktı çok şükür. En sevindiğim noktaysa oğlum başının tepe kısmıyla yerleşmiş doğum yoluna. Yani normal doğumun en kolay gerçekleşeceği pozisyonlardan biriyle:) Rabbime şükür normal doğum yolunda ilerliyoruz şimdilik. NST'de de hiç sancı çıkmadı. Doktorumuz en az bir hafta daha doğmaz bu bebek dedi:) Darısı tüm annelerin başına:)
Kesinlikle dogru hepimiz zor stresli seyler yasıyoruz bide ustune onun yasadıgı seyleri yasadıgımızı dusunsene en azından kız icini dokup rahatlıyoduBoyle yardimcilik olmaz soyleyip soyleyip.biraz empati kurmak gerek.lohusa depresyonu yasayan okadar cok gebe varki.daha 2 hafta once depresyondan intehar eden annenin haberini aldim.bu arkadasimizda belki kimseye soyleyemedigi durumlari bize acarak rahatliyodu.boyle yaparak daha cok yanlizliga surmus oluruz.cunku devamli burda dertlesip rahatladigini acikliyordu.istemeyen okumazdi kimse kimseye zorla oku diye baskı yapmadıki.bu anlayislilik degil.insallah hersey iyi olur onun icin...
Canım annem hediye alıcam dedi Karışmak istemedim hediyeye .. Sever bence çok fonksiyonelhttp://m.tekzen.com.tr/Home/ProductDetail/2217111
Burda var ama cok pahali degil mi ? Ya sevmezse bebegin?
Canimmmm gozun aydin rabbim agrisiz bi dogum yapmani nasip etsin.darisi bizim basimiza bakalim haftayada benim kontrol var ne diyecek.3 hafta sonra cagirdi ama ben 4 haftaya cikardim.boyle olumlu seyler duyunca cokkkk mutlu oluyoruz melegimle:)Selam kızlaarrrr:) Biz bugün kontrole gittik. Doppler ultrason ve NST çekildi. Dopplerde her şey normal çıktı çok şükür. En sevindiğim noktaysa oğlum başının tepe kısmıyla yerleşmiş doğum yoluna. Yani normal doğumun en kolay gerçekleşeceği pozisyonlardan biriyle:) Rabbime şükür normal doğum yolunda ilerliyoruz şimdilik. NST'de de hiç sancı çıkmadı. Doktorumuz en az bir hafta daha doğmaz bu bebek dedi:) Darısı tüm annelerin başına:)
Ben de aynen canım hazirlayinca sanki hemen doğdun istiycem vakit daha da gecmiycekmis gibi geliyoKızlar ya hastane çantanızi hazirladinizmi yani herşeyi çantanıza koydunuz mu benim herşeyim hazır ama yerlestirmedim
Bizide 5 haftaya çağırdı ben 4 haftaya indirdim 2 hafta sonra gideceğim en son 2 hafta önce gitmiştim.. Burda okuyunca daha çok heyecanlanıyorum meleğimi görmek içinCanimmmm gozun aydin rabbim agrisiz bi dogum yapmani nasip etsin.darisi bizim basimiza bakalim haftayada benim kontrol var ne diyecek.3 hafta sonra cagirdi ama ben 4 haftaya cikardim.boyle olumlu seyler duyunca cokkkk mutlu oluyoruz melegimle:)
Ben daha yıkamadım bile kıyafetleri falan hiç birşey hazır değilKızlar ya hastane çantanızi hazirladinizmi yani herşeyi çantanıza koydunuz mu benim herşeyim hazır ama yerlestirmedim
Çok sık bence neden olmasın ki ben de daha karar veremedim neler dagitacagima ama bu hoş bir fikirBen de aynen canım hazirlayinca sanki hemen doğdun istiycem vakit daha da gecmiycekmis gibi geliyo
bence güzel ve değişik bir fikir,Kızlar çılgın planlarımla karşınızdayım. Bu bebek şekeri olayında orjinal birşeyler yapmal istiyorum malum zaten artık evdeyim. Canımda sıkılmasın kendim birşey yapayım diyorum. Fikrimse şu: küçğk can kavanozlarda mum. Niraz araştırdım aslında çok basit gibi. Acaba üstesinden gelebilir miyim. Şöyleki interntten hazır parafin fitil ve kavanoz alıp parafini kavanozlara döküp aşağıdaki gibi birşeyler elde etmek istiyorum. Alakasız mı olur sizce.Eki Görüntüle 1460430 Eki Görüntüle 1460431 Eki Görüntüle 1460430
aynen canım bende öyle istiyorum 31 mart benim ki ama bana sanki bebek beklemez gibi geliyo bellide olmaz bakalım:)@efnan2012 evet sezeryan tam 38 de olacak. Su anda olsada olurda insan bilmeyince ne oldugunu telaslaniyo.ddm_grhn oylemi dersin cnm. Su an hicbisey gelmiyo kesildi gibi . Bklm neler olcak keske bzm belirldgmz sezeryan tarihinde degilde erkende olsa kendi istedigi tarihte gelse cok mutlu olurum.
Ben de çok begendim bize de hediye gelme ihtimali var bekliyorum ama bakalım hizli al ve annelutfen.com sitelerinde var 699 tl canim jokerde görüp beğenip denemistim bendeCanım annem hediye alıcam dedi Karışmak istemedim hediyeye .. Sever bence çok fonksiyonel
Evet canim benim 2 hafta oldu kahverengi lik devam ediyo aslında korkak korkak yatıyorum erken doğum tehlikesi diyo dr bebek iyi acilma yok ama Rahime baskı oldukça küçük yırtılmalar oluyomus sadece wc ye gidiyorum kV geldi o bakiyoderinsuberfu sendedemi kan geldi cnm su an bisey yok evde yatıyorum
karin agrisi degil de belde başlayip kasiklara vuran bir agri, yaşayınca anliyorsun nasil bisey oldugunu...kızlar yrdm edın karnım cok agrıyo aynı adet sancısı gbı sıddetlı ama kan gelmedı su gelmedı sol tarafmda karnmn baya agrı vr ne yapmam lazm bebegm harektlı cok sukur
evet canım zor oluyor, emzirmek icin hemşirelerden yardim istiyordum ben, altini ilk degistiren de yine hemşire olmuştuKıZlar hastane ziyartinden geliyorum .arkadasım sezeryanla doğum yaptı.ya kızın yanında mutlaka işten anlayan biri olması gerekmiş .bebeği bilen birinin yardımı olmadan emziremıyor.altını değiştiremiyor.hep yanındaki kişi yapıyor.normal doğumdadamı böyle oluyoki acaba .kayınvalidem gelecek.bana bez bağlamasını, göğsümü tutmasını istemiyomda.annemde gelemiycek .aklıma bu takıldı şimdi
toplam beş takim oluyor ama işte çabuk büyüyorlar diye insan fazla almak istemiyor, bana da az gibi geldi ama....Kizlar kusura bakmayin çok fazla katılmıyorum arada soru soruyorum.
ama çoğunlukla okuyorum yazdıklarınızı.
sonunda kızın çamaşırlarını attım makineye.
size bir sorayım dedim, şimdi bakarken az gibi gözüktü gözüme.
9 kısa kollu çıtçıtlı badi (yeni doğan)
1 ayaklı tulum (yeni doğan)
2 pijama takımı (0-3 ay)
2 alt üst penye takım (yeni doğan)
3 uzun kollu üst (0-3 ay)
1 kadife pantolon(0-3 ay)
1 yunlu tayt (yeni doğan)
1 kalın elbise(0-3 ay)
1 ince 1 kalın astronot tulum (0-3 ay)
5 çorap
2 şapka
2 eldiven
yeter mi ilk etapta sizce?
geçen doğumumda arkadaşlar çok fazla yenidoğan ve 0-3 ay hediye getirdi çoğunu bir - iki kez giydirebildim.
belki bu sefer 2. doğum diye getirmezler bilemiyorum
bence ayrılmana gerek yoktu...ben bu sayfadan ayriliyorum daha yazmiyacagim hepinizden ozur dilerim evet hataliyim hepinize hayirli dogumlar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?