2015 Nisan Anneleri

katılıyorum. meryem suan yanlız. ve derdını dokebılecegı bırı lazım. o da bızız. sıkılanlarada hak verıyorum bazen bende kendımı bu konuları kaldırabılecek gıbı hıssetmıyorum ve okumuyorum bazende destek olabılecegımı hıssedıp okuyup destek oluyorum.
psıkolojısı kaldırmayanlar okumasın ama meryemde bence ıcındekılerı dokebılsın.

tesekkür ederim arkadaslar saolun.Dua edin bizim icin.Bebegim hakkinda Allah hayirlisini versin.Hazirim artik ne diyim.Dr okadar eminki 1seneye düşünebilirsiniz tekrar diyor.Sadece hakkinda hayirlisi olsun diyorum.Dualariniz icin sonsuz tesekkürler.

Kizlar sabahtan beri hastansym simdi geldim. Sabah uyandigimda camasirimda 2-3 damla kan vardi. Dr a gittik nst acilma bakildi sanci acilma yok. Turnusollu ped koyduk suda gelmiyo. Akintiyla karışık kan geliyo cok az damla damla. Pembemsi. Dr bekleyelim cogalirsa gel dedi. Eve geldim yatıyorum. acaba nisanimmi geliyor. Dr olabilir dedi ama bekleyp gorcez

Canim ben.cati muayenesi yaptrmadm.henuz o yuzden korkuyorm biraz tam olarak nasıl ne kadr içeri sokuyo parmagini bilemedm. Daha once alttan ultrason bakmsti bi doktor onu biliyorum. Onun gibi bişey mi acaba acisi.

ay hadı hayırlısı canım. nişanınsa bıle allah hayırlısını versın. saglıkla alalım bebıslerımızı kucagımıza.artık son zamanlarımızın tatlı heyecan ve korkuları bunlar.

Reactions: nix
Canim bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum evde yatıyorum

hakkımızda hayırlısı canım
dediğin gibi o melekleri görünce zaten unutulur herşey

Canim ben.cati muayenesi yaptrmadm.henuz o yuzden korkuyorm biraz tam olarak nasıl ne kadr içeri sokuyo parmagini bilemedm. Daha once alttan ultrason bakmsti bi doktor onu biliyorum. Onun gibi bişey mi acaba acisi.
canım çok içeri sokmuyor ki parmaklarını o ultrasonla baktığı kadar birşey
germe kendini hiç zaten bebiş var ne kadar ileri götürebilirki parmağını düşün yani
o yüzden korkma korkarsan kasılırsın daha çok canın yanar

tadı ve lezzetı nasıl baktınız mı tavsıye edrmısnz

Geçmiş olsun CNm , hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inş .

ben şahsım adına okumuyorum zaten.. ama sadece sorunu olan o değil, herkesin sorunları var Allah ona da diğer sorunlulara da yardım etsin ama buradaki paylaşımlara baktığımda onun paylaştıkları sadece sorunları oluyor. tabiki hepimiz kadınız kalpsiz değiliz zaten ilk yazan arkadaşa destek olmamın nedeni de bu; herkes hassas ve bu şekilde çok fazla sorunu paylaşınca biz de gereksiz yere hem üzülüyoruz hem sinirlerimiz bozuluyor. ben de zaman zaman sorunlarımı yazmışımdır yine yazarım ama sürekli yazınca da insanın içi şişiyor. buraya yazmamızın öncelikli amacı ailevi sorunlarımız değil, bebek ve hamilelikle ilgili durumlarımız olmalı, diğer özel durumlarımız bunun önüne geçmemeli bence. tabi bu benim fikrim, sonuçta herkes istediğini yapmakta özgür..sadece konusu açıldı diye düşüncelerimi paylaşmak istedim. kimseyi kırmak ya da üzmeyi istemem bu hassas dönemlerde. Allah herkesin yardımcısı olsun ne diyim.

Kiz yazmiyor artik ne ayip ya! Ben de biliyorum surekli sorunlarini yazdigini ve cogunu zaten yazisindan anlamadigim icin okumuyorum. Ama yazma deme hakkimiz da yok. Yazsin ki rahatlasin belki birisi bir isik yakar kiza bir su serper icine. Okumayin nickini gorunce gecin. Ama birakin doksun icini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…