- 4 Aralık 2014
- 111
- 143
- 113
- 41
Yaaa bisey dicem artik kusura bakma ama ben cok sikildim senin ailevi sorunlarini ve kaynana sorunlarini okumaktan allah yardim etsin sana haline de uzuluyorum tabiki ama hani diyorum burasi yeri mi acaba ? .¿...[/QUOTE
Aynen
Allah yardimcin olsun canim her ikinizde saglicakla atlatin inşallahselam kızlar bugün gelemedim sabahtan merak ettim sizleri herkesler iyidir inş.
annem geldi bebişin yatağını hazırladık ay gidip gidip bakıyorum
banyomu yaptım erken oldu yarında yaparım diyordum ama üşütücen diyip duruyor zor girerim
cuma hayır haberler alırım inş.
muhtemelende doğum olur çok merak edioum kuzumu
çok heycanlıyım sanki her dk heycanım katlanıyor bastırmaya çalışıyorum
Canim tesekkur ederim cvbin icin bicok kiside bana katiliyor eminim amacim arkadasi kirmak uzmek degil tabiki hepimiz bebislerini bekleyen hassas anne adaylariyiz allah onun da yardimcisi olsun hepimizin de ne diyeyim..
Canim cok gecmis olsun.. bugun dinlenmeye calis. Ben nisanin geldigini dusunmuyorum. 2-3 damla kan bi suru sebepten olabilir. Bebislerimiz buyudu.vajinal onemsiz bisey de olabilir. Hayirli zamanda gelsin insallah. Sezeryan olucaktin yanlis mi hatirliyorumKizlar sabahtan beri hastansym simdi geldim. Sabah uyandigimda camasirimda 2-3 damla kan vardi. Dr a gittik nst acilma bakildi sanci acilma yok. Turnusollu ped koyduk suda gelmiyo. Akintiyla karışık kan geliyo cok az damla damla. Pembemsi. Dr bekleyelim cogalirsa gel dedi. Eve geldim yatıyorum. acaba nisanimmi geliyor. Dr olabilir dedi ama bekleyp gorcez
Ben şahsen haberleri bile izleyemiyorum hamileliğin başından beri.herkese üzülür oldum çünkü.okumuyorum aynen dediğin gibi nicki görünce direk geçiyorum bir kaç defa okuyayım dedim ya birşey anlamadım yazdıklarından ya da çok üzüldüm kızcagıza. Meryeme de hak veriyorum rahatsızlıgını dile getirenlere de.diyeceğim o ki surda 1ay bile kalmadı doğumlarımıza boşu boşuna kalp kırmayalım.Kiz yazmiyor artik ne ayip ya! Ben de biliyorum surekli sorunlarini yazdigini ve cogunu zaten yazisindan anlamadigim icin okumuyorum. Ama yazma deme hakkimiz da yok. Yazsin ki rahatlasin belki birisi bir isik yakar kiza bir su serper icine. Okumayin nickini gorunce gecin. Ama birakin doksun icini.
Ay deme öyle canımben bu sayfadan ayriliyorum daha yazmiyacagim hepinizden ozur dilerim evet hataliyim hepinize hayirli dogumlar diliyorum
Yukardaki smile yanlış oldu çok pardon
Ay deme öyle canımneden ayrılıyorsun ya
ben bu sayfadan ayriliyorum daha yazmiyacagim hepinizden ozur dilerim evet hataliyim hepinize hayirli dogumlar diliyorum[/QUO.E]
çok haklısın cnm..ben mayıs annesiyim ara ara girip bakarım bu topiğe bu gün rastgeldim sana
insanın hele hele bi gebe kadının içini dökmesi başkalarını niye rahatsız ediyo anlamadım..
sende kendine dikkat et ALLAHA emanet ol
kaynanıda çok takma..hepsi gecer gider butür durumları bende çok yaşadım şu an 10 yıllık evliğim
geçmişe bakınca bazen kendime bile kızıyorum ne uymuşum ona..tmm anne deyip geçmek en iyisimşi
canım benimde ağrım çok yastık al arkana yaslan ya da sola yat azıcık iyi geliyor ben öyle yapıyorumkızlar yrdm edın karnım cok agrıyo aynı adet sancısı gbı sıddetlı ama kan gelmedı su gelmedı sol tarafmda karnmn baya agrı vr ne yapmam lazm bebegm harektlı cok sukur
amin canım sağolasınAllah yardimcin olsun canim her ikinizde saglicakla atlatin inşallah
Dogru soyluyorsun canim.allah kimseyi sahipsiz birakmasin kizin hic kimsesi yok zaten o kaynana illeti basinda ezdikce eziyor koca zaten allaha emanet.yinede kocam diyip dogruyuda goremiyor ne diyim allah boyle insanlardan korusun bizi.Bende katılıyorum canım sana meryem demekki konusacak kimsesi yok bizleri burayı kendine yakın gorduğü için anlatıyo onu boyle kırmamalıyız hem hamile hemde gercekten zor bir zamndan geciyo kadınların birbirine destek olması lazım yazsın o onu okumak cevap vermek isteyenlerde var rahatsız olan arkadslar okumayın ozamn direk geçin bazen insanlar sorunlarını içine atamaz hiç birimizin kslni taş değil oda yazarsk buraya içini rahatlatıyo lütfen hepîmiz yakın zsmnda Allahın izniyle anne olcaz daha duyarlı olalım insanlara karsı vijdan sahibi olalım herkes okumak istedini okusun okumak istemedğini okumasın bence yanlışmı düşünüyorum
Nisan geliyor Canim m.hadi gozun aydim bir solukta dogur insallah zamani geldiginde tabikiKizlar sabahtan beri hastansym simdi geldim. Sabah uyandigimda camasirimda 2-3 damla kan vardi. Dr a gittik nst acilma bakildi sanci acilma yok. Turnusollu ped koyduk suda gelmiyo. Akintiyla karışık kan geliyo cok az damla damla. Pembemsi. Dr bekleyelim cogalirsa gel dedi. Eve geldim yatıyorum. acaba nisanimmi geliyor. Dr olabilir dedi ama bekleyp gorcez
Canim ayetel kursu oku bolll bollll.ben 7 hurmaya 7 tane pirince bide zemzeme 7 yasin okuyorsun.doguma giderken yiyeceksin.bise fatma anamizin eli diye bi cicek var doguma 10 gun kala suya koyuyorsun el gibi aciliyor iciyorsun suyunu rahmin aciliyormus.dogumean sonrada sudan cikariyorsun elini kapatiyor ozamanda rahmin toplaniyormus.burada yeni dogum yapan abla var ondan aldim bende.herkes bu bitkiyi onerdi bana dogumda agrin bile olmuyormus.Kizlarrr.!!Normal dogumu kolaylastiracak dualar ya da yöntemler biliyor musunuz
Ben kizimda koymustum suya.normal dogum yaptim ama cok zor acildi valla vakumla aldilarCanim ayetel kursu oku bolll bollll.ben 7 hurmaya 7 tane pirince bide zemzeme 7 yasin okuyorsun.doguma giderken yiyeceksin.bise fatma anamizin eli diye bi cicek var doguma 10 gun kala suya koyuyorsun el gibi aciliyor iciyorsun suyunu rahmin aciliyormus.dogumean sonrada sudan cikariyorsun elini kapatiyor ozamanda rahmin toplaniyormus.burada yeni dogum yapan abla var ondan aldim bende.herkes bu bitkiyi onerdi bana dogumda agrin bile olmuyormus.
İse yaramadimi diyorsun?Ben kizimda koymustum suya.normal dogum yaptim ama cok zor acildi valla vakumla aldilar
Benim bu kadar değil inan bence gayet iyi tatlım baktım yetmiyor doğduktan sonra bakar alırsın birşeyler yine ama sanmam ihtiyaç olacağına .Kizlar kusura bakmayin çok fazla katılmıyorum arada soru soruyorum.
ama çoğunlukla okuyorum yazdıklarınızı.
sonunda kızın çamaşırlarını attım makineye.
size bir sorayım dedim, şimdi bakarken az gibi gözüktü gözüme.
9 kısa kollu çıtçıtlı badi (yeni doğan)
1 ayaklı tulum (yeni doğan)
2 pijama takımı (0-3 ay)
2 alt üst penye takım (yeni doğan)
3 uzun kollu üst (0-3 ay)
1 kadife pantolon(0-3 ay)
1 yunlu tayt (yeni doğan)
1 kalın elbise(0-3 ay)
1 ince 1 kalın astronot tulum (0-3 ay)
5 çorap
2 şapka
2 eldiven
yeter mi ilk etapta sizce?
geçen doğumumda arkadaşlar çok fazla yenidoğan ve 0-3 ay hediye getirdi çoğunu bir - iki kez giydirebildim.
belki bu sefer 2. doğum diye getirmezler bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?