2015 Nisan Anneleri

kızlar yrdm edın karnım cok agrıyo aynı adet sancısı gbı sıddetlı ama kan gelmedı su gelmedı sol tarafmda karnmn baya agrı vr ne yapmam lazm bebegm harektlı cok sukur

Kizlar kusura bakmayin çok fazla katılmıyorum arada soru soruyorum.
ama çoğunlukla okuyorum yazdıklarınızı.
sonunda kızın çamaşırlarını attım makineye.
size bir sorayım dedim, şimdi bakarken az gibi gözüktü gözüme.

9 kısa kollu çıtçıtlı badi (yeni doğan)
1 ayaklı tulum (yeni doğan)
2 pijama takımı (0-3 ay)
2 alt üst penye takım (yeni doğan)
3 uzun kollu üst (0-3 ay)
1 kadife pantolon(0-3 ay)
1 yunlu tayt (yeni doğan)
1 kalın elbise(0-3 ay)
1 ince 1 kalın astronot tulum (0-3 ay)
5 çorap
2 şapka
2 eldiven

yeter mi ilk etapta sizce?
geçen doğumumda arkadaşlar çok fazla yenidoğan ve 0-3 ay hediye getirdi çoğunu bir - iki kez giydirebildim.
belki bu sefer 2. doğum diye getirmezler bilemiyorum

ben bu sayfadan ayriliyorum daha yazmiyacagim hepinizden ozur dilerim evet hataliyim hepinize hayirli dogumlar diliyorum

Son düzenleme:
Allah yardimcin olsun canim her ikinizde saglicakla atlatin inşallah

Canim tesekkur ederim cvbin icin bicok kiside bana katiliyor eminim amacim arkadasi kirmak uzmek degil tabiki hepimiz bebislerini bekleyen hassas anne adaylariyiz allah onun da yardimcisi olsun hepimizin de ne diyeyim..

Anneden ziyade ; böylesi ciddi sorunlar yaşayan bi aileye dahil olacak olan o bebeğe üzülüyorum

Canim cok gecmis olsun.. bugun dinlenmeye calis. Ben nisanin geldigini dusunmuyorum. 2-3 damla kan bi suru sebepten olabilir. Bebislerimiz buyudu.vajinal onemsiz bisey de olabilir. Hayirli zamanda gelsin insallah. Sezeryan olucaktin yanlis mi hatirliyorum

Reactions: nix
Ben şahsen haberleri bile izleyemiyorum hamileliğin başından beri.herkese üzülür oldum çünkü.okumuyorum aynen dediğin gibi nicki görünce direk geçiyorum bir kaç defa okuyayım dedim ya birşey anlamadım yazdıklarından ya da çok üzüldüm kızcagıza. Meryeme de hak veriyorum rahatsızlıgını dile getirenlere de.diyeceğim o ki surda 1ay bile kalmadı doğumlarımıza boşu boşuna kalp kırmayalım.

weryew

kızlar yrdm edın karnım cok agrıyo aynı adet sancısı gbı sıddetlı ama kan gelmedı su gelmedı sol tarafmda karnmn baya agrı vr ne yapmam lazm bebegm harektlı cok sukur
canım benimde ağrım çok yastık al arkana yaslan ya da sola yat azıcık iyi geliyor ben öyle yapıyorum

Allah yardimcin olsun canim her ikinizde saglicakla atlatin inşallah
amin canım sağolasın
nix mesajını göremedim cnm alıntılardan okudum hayırlısı olsun dinlen bol bol

Reactions: nix
weryew e sadece yardimci olmaya calisiorz cnm herkesn dedigi gibi dogumlarimiza az kaldi kimse kirmasin birbirini.yeni ewli sanirim hepiniz bilirsiniz ewliligin ilk yili sallantilidir bide ustune hamilelik olunca daha da zor duygusal anlamda.rabbim bundan sonrasini hayirli kilar ins. Onun ve bebegi icin

Dogru soyluyorsun canim.allah kimseyi sahipsiz birakmasin kizin hic kimsesi yok zaten o kaynana illeti basinda ezdikce eziyor koca zaten allaha emanet.yinede kocam diyip dogruyuda goremiyor ne diyim allah boyle insanlardan korusun bizi.

Nisan geliyor Canim m.hadi gozun aydim bir solukta dogur insallah zamani geldiginde tabiki

Kizlarrr.!!Normal dogumu kolaylastiracak dualar ya da yöntemler biliyor musunuz
Canim ayetel kursu oku bolll bollll.ben 7 hurmaya 7 tane pirince bide zemzeme 7 yasin okuyorsun.doguma giderken yiyeceksin.bise fatma anamizin eli diye bi cicek var doguma 10 gun kala suya koyuyorsun el gibi aciliyor iciyorsun suyunu rahmin aciliyormus.dogumean sonrada sudan cikariyorsun elini kapatiyor ozamanda rahmin toplaniyormus.burada yeni dogum yapan abla var ondan aldim bende.herkes bu bitkiyi onerdi bana dogumda agrin bile olmuyormus.

Ben kizimda koymustum suya.normal dogum yaptim ama cok zor acildi valla vakumla aldilar

Benim bu kadar değil inan bence gayet iyi tatlım baktım yetmiyor doğduktan sonra bakar alırsın birşeyler yine ama sanmam ihtiyaç olacağına .

Arkadaşlar bu karın sertleşmesi ne kadar sıklıkta oluyor sizlerde, dünden beri çok sık sertleşiyor karnım. Yrn dr a gittiğimde de sorucam gerçi ama merak ettim. İnternette bazı yerlerde eğer sıksa sancı olabilir diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…