2015 Nisan Anneleri

Canim sen normalmi doguracaksin?sezeryanmi aramizda 1 gun var ayni haftadada doguracaz heralde:)nst filan girdinmi?ben 32 haftda gittim nst girdim.hersey normal dedi kuzumun kafasida asagidaydi normal olur boyle giderse dedi.

iyi geceler kızlar, bugünlerde çok depresifim, siz de öyle misiniz? hamileligin verdigi sıkıntı ve de herşeye yetişemiyor olma beni sinirlendiriyor sanki, çevremdekilere patliyorum, annemlerde kaliyorum şu an, kendi düzenim olmadığı için daraliyorum ve tahammülsüz oluyorum hepten, küçük bi çocukla da hepten zorlasiyor, acaba kendi evimde mi kalsaydim, diye pisman oluyorum ama orda da kaynanam gelebilirdi ancak onunla da lohusalik cekilmezdi ki...
Ayy bu aksam cok dertlendim kendi kendime, , bana da sinir olan ilmaz umarim topikte

Gözüm Aydın CNm ne güzel posizyonda almış aferim Ahmet Kaan efendiye , inş herşey yolunda gider Rabbim bir avazda doğum nasip eder CNm .

Canim sen normalmi doguracaksin?sezeryanmi aramizda 1 gun var ayni haftadada doguracaz heralde:)nst filan girdinmi?ben 32 haftda gittim nst girdim.hersey normal dedi kuzumun kafasida asagidaydi normal olur boyle giderse dedi.
Girdim nst ye canım herşey normal çıktı bende 32+5 te girdim.. Banada normal görünüyor dedi benim bebişte dönmüştü yüzünü göremedik .. Bakalım bu gittiğimde durumlar nasıl:) normal istiyorum canım sen ?

Canim normal dogumda oyle bisey yok.dogumdan hemen sonra kalkabiliyorsun.esininn yaninda olmasi yeter sana.
kalkan da var kalkamayan da, benim direncim çok düştü dogum sonrasi, ayaga kalkinca halsizlik, baş dönmesi oluyor sonucta, dogumu gece yapip hic uyumamistim gün boyu, onun da etkisi var midir bilemiyorum, dogumum da kolaydi halbuki... her halükarda hemşireler yardimci oluyor dedigim gibi...

Yok canim kim sinir olacak yaz tabiki.bende senin gibiyim bulasik makinesini bosalttim tavayi alamadim makineden oturdum agladim.tavayida cami acip firlattim::)en dogrusunu yapmissin gitmekle annene ben kendi evimdeyimde ne oluyor sanki aynibdurumdayiz baksana.hic birseye tahammul edemiyorum biri bisey dese yanlis anliyormusum:)esim oyle diyor catacak yer ariyorum.

Bende normal istiyorum canim Bakalim allah nasip ederse.

bir de kısa kollu badileri hep yenidoğan almışım. gözüme bi küçük göründü
bebeğin kaç kilo doğacagını da bilmiyoruz tabii, bakalım. insallah cok kücük ya da cok büyük olmaz.
Hım doğru ya birde o sıkıntı var , ben artık iki haftada bir scan olduğum için az çok kestirebiliyoruz kaç olur tahminen .. Newborn bildiğim kadarı ile 4 kiloya kadar olur CNm herhalde seninde işine yarar zaten çabuk büyüyorlar öylede böylede küçülecek hepsi ..

yazdiklarindan bir sey anlamadigim icin ve ben de sikintilardan bunaldigim icin okumuyodum, adini gorunce geciyodum ama sonra dedim ki kiz kime anlatsin, nasil rahatlasin? Bir yandan da forumda insanlarin sorunlarini anlattigi konular var, oraya yazsa daha iyi olmaz mi diye dusundum. Yasadiklari kolay degil az cok anladigim kadariyla, Allah yardim etsin.

Onlar açılışı bizde kapanışı yapıcaz sanırım :)
Sanirim kapanisi ben yapicam, haftasi en az benim :)

Canim bunu esimin muduru cok ovdu, hayatinizi kurtarir fln dedi ama pahali oldugu icin alamadik. Ebebek magazalarinda var.

sagol canım ya, moral oldu valla, benim yapim da müsait strese zaten, mükemmelliyetcilik var bende, isler istedigim gibi gitmeyince stres topuna dönüyorum ben de... öyle kayda deger bisey de yok.yani günlük siradan seyleri sıkıntı ediyorum kendime, bi yandanv daha anlayisli olsalar diyorum, bi yandan da üzülüyorum onlara patliyorum diye

Hadi hayırlısıyla git gel işallah bebişinle...az kaldı cumartesiye heyecan doruktadır şimdi...

Tamam canım çok sağol :)) bende öyle düşünüyorum çok güzel bir şeye benziyor

Ben bu akssm mothercarede gordum arkadasim

hayır canim kapanışı bn yapcam

İnsallah canim halilari verdim 5 gune gelir dedi bekliyorum gelincede perdelri yikatcam esimle oldugu kadar temizliycez annem gelince o guzel yapar.annen saglik sihatle gelsin canim Rabbim basimizdan eksik etmesin
Yarindan icin gelcekti annem ama teyzem fenalasmis malesef gelemiyor memlekete gidiolarmis.kv vefat edeli 1,5 sene oldu yalnizim anlicaniz.hayirlisi artik ins. Bebisim zamanini bekler... kendim toplamayada kalkamiorm odalarin yeri degisecek hayirlisi artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…