- 7 Kasım 2014
- 1.959
- 2.434
- 158
Gunaydin canim bende oyle oluyordum.ellerim filan cok sisiyordu ama maden suyu ictigimden bu yana yok hic allaha sukur.uzerine basamiyordum sislikten aciyordu.günaydın herkese güzel anneler ve şirin mi şirin yavruları kızlar bizim dün akşam ayaklarımız davul gibi oldu nedir bu ödem mi acaba sizlerde varmı ayak şişmesi
Evet canım markası o.. Hello baby nerde var acaba ya? Baktık baktık bulamadık aynısını
Cani. 10 nisana kadar bekle son anda sanciyla bile donebiliyormus cok uydum boyle olan
Kızlar iyi geceler, bir konuda fikrinize ihtiyacım var benim birçok arkadaşım bana bebek arabası olarak mutlaka Macleren hafif puset seçmemi önerdi. Ben de öyle aldım. Benim aldığım modeli yaklaşık olarak tam yatıyor. Ama yine de ilk aylarda pek kullanılmaz gibi geldi bana. Bebeği ilk başlarda hastaneye gidip gelirken dışarı çıkarken taşımak için portbebe mi alsam yoksa araba koltuğu olarak da kullanılan bir ana kucağı mı tavsiye edersiniz.
Günaydın güzel anneler ve kuzuları:))Biz çok heyecanlıyız :))tüm gece uyuyamadım heyecandan:))bir kaç saat sonra Allah'ın izniyle oğlumu kucağıma alacağım o da bende kıpır kıpırız:))masallah...tüm gebeliğimizi paylaştık,şimdi de doğum heyecanımı paylaşmak istedim:))Sizleri çookk seviyorum.Dualarınızı eksik etmeyin...En kısa sürede haberdar ederim...Bu sırada doğum yapacak kocaman göbüşlü dev yürekli anneler Rabbim yardımcınız olsun:))sevgiler...
Canım site mummalzemesi.com. Ufkum açıldı resmen. Aslında hayata geçirirsem hol birşeyler olacak gibi. Örgü fikride güzel ama ben beceremem onubence güzel ve değişik bir fikir,bir sürü şekil geldi aklıma , kapağı tülden veya güzel bir kumaştan hazırlanabilir cinsiyete göre. hangi sitede var bu malzemeler? mum kısmı halledildi mi, geri zevkli ve kolay kısmı kalıyor, yap bence..
bak düşününce geldi aklıma, kapağı elde örülebilir mesela...
Ayy bu emzirme için herkesin göğüsü bir taraftan çekiştirmesi beni çok korkutuyo zaten bu konularda çok rshat değilim. İnşallah kimseye ihtiyacım kalmadan kızımla biz hallederizKıZlar hastane ziyartinden geliyorum .arkadasım sezeryanla doğum yaptı.ya kızın yanında mutlaka işten anlayan biri olması gerekmiş .bebeği bilen birinin yardımı olmadan emziremıyor.altını değiştiremiyor.hep yanındaki kişi yapıyor.normal doğumdadamı böyle oluyoki acaba .kayınvalidem gelecek.bana bez bağlamasını, göğsümü tutmasını istemiyomda.annemde gelemiycek .aklıma bu takıldı şimdi
Ben puset aldım canım oto koltuğu gibş olandan. Eğer ondan alırsan çok ağır almamanı öneririm. Bazıları gülle gibi oluyo.Kızlar iyi geceler, bir konuda fikrinize ihtiyacım var benim birçok arkadaşım bana bebek arabası olarak mutlaka Macleren hafif puset seçmemi önerdi. Ben de öyle aldım. Benim aldığım modeli yaklaşık olarak tam yatıyor. Ama yine de ilk aylarda pek kullanılmaz gibi geldi bana. Bebeği ilk başlarda hastaneye gidip gelirken dışarı çıkarken taşımak için portbebe mi alsam yoksa araba koltuğu olarak da kullanılan bir ana kucağı mı tavsiye edersiniz.
Canım maşallah güzel haberlerini bekliyoruz içini rshat tutiyi geceler canlar.şu son günler çok zor geçiyor ,adet ağrısı gibi ağrılarım oldu bugün.Cumartesi gününü iple çekiyorum doktorum sabah 8 de burda ol dedi.9 gibi sezeryana alır herhalde.Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasib etsin
Bende korkuyordum dolabın içine birde çariaf serdim miss olduYa tozlanır falan diye korkuyorum(((
Hadi bakalım canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişiniGünaydın güzel anneler ve kuzuları:))Biz çok heyecanlıyız :))tüm gece uyuyamadım heyecandan:))bir kaç saat sonra Allah'ın izniyle oğlumu kucağıma alacağım o da bende kıpır kıpırız:))masallah...tüm gebeliğimizi paylaştık,şimdi de doğum heyecanımı paylaşmak istedim:))Sizleri çookk seviyorum.Dualarınızı eksik etmeyin...En kısa sürede haberdar ederim...Bu sırada doğum yapacak kocaman göbüşlü dev yürekli anneler Rabbim yardımcınız olsun:))sevgiler...
Ay Canım Allah yardımcın olsun Rabbim evladınla bir ömür mutlu olmanı nasip etsinGünaydın güzel anneler ve kuzuları:))Biz çok heyecanlıyız :))tüm gece uyuyamadım heyecandan:))bir kaç saat sonra Allah'ın izniyle oğlumu kucağıma alacağım o da bende kıpır kıpırız:))masallah...tüm gebeliğimizi paylaştık,şimdi de doğum heyecanımı paylaşmak istedim:))Sizleri çookk seviyorum.Dualarınızı eksik etmeyin...En kısa sürede haberdar ederim...Bu sırada doğum yapacak kocaman göbüşlü dev yürekli anneler Rabbim yardımcınız olsun:))sevgiler...
Onu bende yapıyorum annemize nazımız geciyo heralde ama sonradan cok uzuluyorum gerci bu ara.herkese karsı öyleyim gercekten takılmayacak seylere kafamı takıp duruyorum. Hormonların suçu heralde: )Kizlar bu aralar ben de çok gerginim yaÇok tahammülsüz bir insan oldum. Her şeye patlıyorum. İşin acısı en çok da anneme patlıyorum İnsanın nazını en çok annesi çekiyor diye mi böyleyim bilmiyorum. Kadının bana yardımcı olmak dışında yaptığı bir şey de yok. Sonra da oturup içleniyorum niye böyle yaptım kadına, kendimi ne sanıyorsam diye. Çok sinir oluyorum kendimeeeee Çok sakin biriydim ben, hamilelikten mi böyle oldum?
Sana hayırlı doğumlar. Inşallah sağlıkla alırsın oğlunu kucağına.Günaydın güzel anneler ve kuzuları:))Biz çok heyecanlıyız :))tüm gece uyuyamadım heyecandan:))bir kaç saat sonra Allah'ın izniyle oğlumu kucağıma alacağım o da bende kıpır kıpırız:))masallah...tüm gebeliğimizi paylaştık,şimdi de doğum heyecanımı paylaşmak istedim:))Sizleri çookk seviyorum.Dualarınızı eksik etmeyin...En kısa sürede haberdar ederim...Bu sırada doğum yapacak kocaman göbüşlü dev yürekli anneler Rabbim yardımcınız olsun:))sevgiler...
Aynen sana katılıyorum. Herkesin zor zamanlari olabiliyor. Hamilelik psikolojisi de cok farkli bişey. Ben mesela kac yildr uni olsun is olsun derken memleketmden ailemden uzun zamandr ayri yasayan bi insanken aliskin olmama ragmen bu hamilelik bambasks bi insan yapiverdi beni resmen. Simdi resmen küçük bi cocuk gibi aglayabiliyorum annemler ziyarete gelip dönerken yada ben onlara gttgmde Memleketimden donerken. Bence insanlsrin boule sıkıntıli hallerinde bu sekildr karşılık vermek kimseye yakismazdi. Ki bu halimizle birbirimizi daha iyi anlamamız lazımdı. Arkadas napsin dertleseck kimsesi yoktu belkde. Basinda hic kimsenin tahammul edemeyecegi bi kaynana. Ve ona destek olmayan tam tersi kostek olan bi koca. Annesi de yok rahatsiz. Burada bizlerden umuyordu biseyler. Kimimiz iki cumle yazsak bile onu kendine destek gorup rahatlaiyordu belkide. Bazi arakadaslarimixn dedigi gibi ustte ismi yaziyordu kimse de zorla okuyun cevap verin demiyordu. Istemeyen okumadan gecerdi. Kimsenin bu sekilde cevap verip de kirmasina gerek yoktu bence heleki su son gunlerimizde. Kusura bakmayin cok konustm ama gereksz uzun gorenler okumasin rahatsx olacaksa ne diyim.Aferin kızlar size hamile birini kırmak üzmek rahatlatmistir umarım sizi. Ne diyeyim bilemedim bazen sadece birazcık anlayış empati...
Öyleyiz hepimiz herşeye alınır olduk ağlar olduk. Yazık kızın zaten yaşı çok kuçuktu her seferinde bende okuyamıyordum cevap yazmıyordum ama cidden üzüldüm böyle bir teppki verilmesine . Hele ki son haftalarda.Aynen sana katılıyorum. Herkesin zor zamanlari olabiliyor. Hamilelik psikolojisi de cok farkli bişey. Ben mesela kac yildr uni olsun is olsun derken memleketmden ailemden uzun zamandr ayri yasayan bi insanken aliskin olmama ragmen bu hamilelik bambasks bi insan yapiverdi beni resmen. Simdi resmen küçük bi cocuk gibi aglayabiliyorum annemler ziyarete gelip dönerken yada ben onlara gttgmde Memleketimden donerken. Bence insanlsrin boule sıkıntıli hallerinde bu sekildr karşılık vermek kimseye yakismazdi. Ki bu halimizle birbirimizi daha iyi anlamamız lazımdı. Arkadas napsin dertleseck kimsesi yoktu belkde. Basinda hic kimsenin tahammul edemeyecegi bi kaynana. Ve ona destek olmayan tam tersi kostek olan bi koca. Annesi de yok rahatsiz. Burada bizlerden umuyordu biseyler. Kimimiz iki cumle yazsak bile onu kendine destek gorup rahatlaiyordu belkide. Bazi arakadaslarimixn dedigi gibi ustte ismi yaziyordu kimse de zorla okuyun cevap verin demiyordu. Istemeyen okumadan gecerdi. Kimsenin bu sekilde cevap verip de kirmasina gerek yoktu bence heleki su son gunlerimizde. Kusura bakmayin cok konustm ama gereksz uzun gorenler okumasin rahatsx olacaksa ne diyim.
Çok haklısın .kız çok sempatikti ayrıca .şikayet ediyodu ama tatlı bir şekilde.ben özellikle onun yazdıklarını okuyodum hatta.istemeyen okumasaydı hem ders kitabı değilya forum sayfaları. herkesin yazdığını atlamadan okuyomuyuz sanki hepimiz.Aynen sana katılıyorum. Herkesin zor zamanlari olabiliyor. Hamilelik psikolojisi de cok farkli bişey. Ben mesela kac yildr uni olsun is olsun derken memleketmden ailemden uzun zamandr ayri yasayan bi insanken aliskin olmama ragmen bu hamilelik bambasks bi insan yapiverdi beni resmen. Simdi resmen küçük bi cocuk gibi aglayabiliyorum annemler ziyarete gelip dönerken yada ben onlara gttgmde Memleketimden donerken. Bence insanlsrin boule sıkıntıli hallerinde bu sekildr karşılık vermek kimseye yakismazdi. Ki bu halimizle birbirimizi daha iyi anlamamız lazımdı. Arkadas napsin dertleseck kimsesi yoktu belkde. Basinda hic kimsenin tahammul edemeyecegi bi kaynana. Ve ona destek olmayan tam tersi kostek olan bi koca. Annesi de yok rahatsiz. Burada bizlerden umuyordu biseyler. Kimimiz iki cumle yazsak bile onu kendine destek gorup rahatlaiyordu belkide. Bazi arakadaslarimixn dedigi gibi ustte ismi yaziyordu kimse de zorla okuyun cevap verin demiyordu. Istemeyen okumadan gecerdi. Kimsenin bu sekilde cevap verip de kirmasina gerek yoktu bence heleki su son gunlerimizde. Kusura bakmayin cok konustm ama gereksz uzun gorenler okumasin rahatsx olacaksa ne diyim.
Bende aynı durumdayım 1 haftadır böle elim ayağım tombikleşti ayakkabılara sığmıogünaydın herkese güzel anneler ve şirin mi şirin yavruları kızlar bizim dün akşam ayaklarımız davul gibi oldu nedir bu ödem mi acaba sizlerde varmı ayak şişmesi
Günaydın güzel anneler ve kuzuları:))Biz çok heyecanlıyız :))tüm gece uyuyamadım heyecandan:))bir kaç saat sonra Allah'ın izniyle oğlumu kucağıma alacağım o da bende kıpır kıpırız:))masallah...tüm gebeliğimizi paylaştık,şimdi de doğum heyecanımı paylaşmak istedim:))Sizleri çookk seviyorum.Dualarınızı eksik etmeyin...En kısa sürede haberdar ederim...Bu sırada doğum yapacak kocaman göbüşlü dev yürekli anneler Rabbim yardımcınız olsun:))sevgiler...
İnşallah gelirÖyleyiz hepimiz herşeye alınır olduk ağlar olduk. Yazık kızın zaten yaşı çok kuçuktu her seferinde bende okuyamıyordum cevap yazmıyordum ama cidden üzüldüm böyle bir teppki verilmesine . Hele ki son haftalarda.
Allah yardimciniz olsun. Bebegini saglikla hayirlisiyla kucagina al insallah. Ne mutlu..Günaydın güzel anneler ve kuzuları:))Biz çok heyecanlıyız :))tüm gece uyuyamadım heyecandan:))bir kaç saat sonra Allah'ın izniyle oğlumu kucağıma alacağım o da bende kıpır kıpırız:))masallah...tüm gebeliğimizi paylaştık,şimdi de doğum heyecanımı paylaşmak istedim:))Sizleri çookk seviyorum.Dualarınızı eksik etmeyin...En kısa sürede haberdar ederim...Bu sırada doğum yapacak kocaman göbüşlü dev yürekli anneler Rabbim yardımcınız olsun:))sevgiler...
canım ulusta bir aktarcıdan aldım ama rast gele aldım adını bilmiyorum.seker olanından.bu kalıp olanlardanmı dogal dediğin canım.soguk içilmiyormu kalıplar acaba yada sıcakmı vermemiz gerek.ben yapıp dolaba koymayı düsünüyodum...
canım kaynarın içinede bu loğusa şekerinden konulup içine karanfil,zencefil filan konulup kaynatılmıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?