2015 Nisan Anneleri

günaydın herkese güzel anneler ve şirin mi şirin yavruları kızlar bizim dün akşam ayaklarımız davul gibi oldu nedir bu ödem mi acaba sizlerde varmı ayak şişmesi
Gunaydin canim bende oyle oluyordum.ellerim filan cok sisiyordu ama maden suyu ictigimden bu yana yok hic allaha sukur.uzerine basamiyordum sislikten aciyordu.

dünkü uykusuz geceden sonra çok şükür bu gece uyyabildim kizlat ben magnezyum ilavini icmedigim gün kramptan uyuyamiyorum bugün bitti ilacim tekrar yazdiracagim

Evet canım markası o.. Hello baby nerde var acaba ya? Baktık baktık bulamadık aynısını

CNm bnm bildiğim İstanbul haramiderede var sen nerde oturuyorsun yakın mı bilmiyorum ama ztn arkadaşlarda Yazmış bir çok mağazada da var

Cani. 10 nisana kadar bekle son anda sanciyla bile donebiliyormus cok uydum boyle olan

CNm 10 Nisan'a kadar bekleyemez ki bu şekilde tersken suyum fln gelirse risk olur dedi doktor kordon sıkışması fln olabilirmiş makat geliŞli olduğu için Max 39 haftada alıyorlar Hayırlısı olsun inş

CNm bende maclaren aldım tam yatışlı ilk günler hastaneye giderken aracımızla gideceğimiz için ana kulağıyla çıkarız eğer aracınızda varsa ana kucağı almanız mantıklı bence

CNm gözünüz Aydın eminim çok Heyecanlı bir bekleyiş sağlıkla hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inş

Canım site mummalzemesi.com. Ufkum açıldı resmen. Aslında hayata geçirirsem hol birşeyler olacak gibi. Örgü fikride güzel ama ben beceremem onu . Birde eşim fikrimi duyunca vaftiz töreni gibi mum mu dsğıtıcan fln dedi ama saçma olmaz heralde :)

Ayy bu emzirme için herkesin göğüsü bir taraftan çekiştirmesi beni çok korkutuyo zaten bu konularda çok rshat değilim. İnşallah kimseye ihtiyacım kalmadan kızımla biz hallederiz
Ben puset aldım canım oto koltuğu gibş olandan. Eğer ondan alırsan çok ağır almamanı öneririm. Bazıları gülle gibi oluyo.
Canım maşallah güzel haberlerini bekliyoruz içini rshat tut

Ya tozlanır falan diye korkuyorum (((
Bende korkuyordum dolabın içine birde çariaf serdim miss oldu
Hadi bakalım canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini

Ay Canım Allah yardımcın olsun Rabbim evladınla bir ömür mutlu olmanı nasip etsin

Onu bende yapıyorum annemize nazımız geciyo heralde ama sonradan cok uzuluyorum gerci bu ara.herkese karsı öyleyim gercekten takılmayacak seylere kafamı takıp duruyorum. Hormonların suçu heralde: )

Kizlar son kontrolumde dr bana da bebek dogum kanalina girms demişti o zmn 34 haftalikti. Yuzunu goremeyiz demsti. Yuzu neden gorunmezki anlamadm hala ben :) kafası cokmu asagiya inmis. Ama benm karnim sanki daha hala yukarda gibi. Anlamadm hiçbişey ben ne kotu sey cahillik :)

Bide araba konusunds hala sıkıntı yasiyorum. Baston tipler hep rahat diye duyuyorm ilerisi icin. Ayni zamanda ds port bebe degl puset istiyorum ben. Ama puset ayrı araba ayrimi alsam. Yads travel sistem alip ikisini de aradan cikarmsmi olssm hangi marka alsam bi türlü karar veremiyorum
cantamixi da hazırladk biz. Sadece puset ve bebek arabamz bir de hediye olarsk verilecek seyler kaldi. Valla en zoru da bunlar bence :)

Sana hayırlı doğumlar. Inşallah sağlıkla alırsın oğlunu kucağına.

Aferin kızlar size hamile birini kırmak üzmek rahatlatmistir umarım sizi. Ne diyeyim bilemedim bazen sadece birazcık anlayış empati...
Aynen sana katılıyorum. Herkesin zor zamanlari olabiliyor. Hamilelik psikolojisi de cok farkli bişey. Ben mesela kac yildr uni olsun is olsun derken memleketmden ailemden uzun zamandr ayri yasayan bi insanken aliskin olmama ragmen bu hamilelik bambasks bi insan yapiverdi beni resmen. Simdi resmen küçük bi cocuk gibi aglayabiliyorum annemler ziyarete gelip dönerken yada ben onlara gttgmde Memleketimden donerken. Bence insanlsrin boule sıkıntıli hallerinde bu sekildr karşılık vermek kimseye yakismazdi. Ki bu halimizle birbirimizi daha iyi anlamamız lazımdı. Arkadas napsin dertleseck kimsesi yoktu belkde. Basinda hic kimsenin tahammul edemeyecegi bi kaynana. Ve ona destek olmayan tam tersi kostek olan bi koca. Annesi de yok rahatsiz. Burada bizlerden umuyordu biseyler. Kimimiz iki cumle yazsak bile onu kendine destek gorup rahatlaiyordu belkide. Bazi arakadaslarimixn dedigi gibi ustte ismi yaziyordu kimse de zorla okuyun cevap verin demiyordu. Istemeyen okumadan gecerdi. Kimsenin bu sekilde cevap verip de kirmasina gerek yoktu bence heleki su son gunlerimizde. Kusura bakmayin cok konustm ama gereksz uzun gorenler okumasin rahatsx olacaksa ne diyim.

Günaydınlar herkese .biz bugun erken uyandık .5 bucukta uyandım baktım yaragın ıcınde dön dolaş olmayacak .en iyisi işlerimi yapsyım dedım.sabah sabah ütü ve bulaşığı hallettim:)))ama ev haka dağınık.bugun mutfağımı genel temizleyip sonra ayrıntılı temizliycem .doğurmadan temizleyim

Öyleyiz hepimiz herşeye alınır olduk ağlar olduk. Yazık kızın zaten yaşı çok kuçuktu her seferinde bende okuyamıyordum cevap yazmıyordum ama cidden üzüldüm böyle bir teppki verilmesine . Hele ki son haftalarda.

Çok haklısın .kız çok sempatikti ayrıca .şikayet ediyodu ama tatlı bir şekilde.ben özellikle onun yazdıklarını okuyodum hatta.istemeyen okumasaydı hem ders kitabı değilya forum sayfaları. herkesin yazdığını atlamadan okuyomuyuz sanki hepimiz.

günaydın herkese güzel anneler ve şirin mi şirin yavruları kızlar bizim dün akşam ayaklarımız davul gibi oldu nedir bu ödem mi acaba sizlerde varmı ayak şişmesi
Bende aynı durumdayım 1 haftadır böle elim ayağım tombikleşti ayakkabılara sığmıo

ayy aramizda 1 gun varmis canim sadece hadi hayirlisiyka al kucgina bebeginin ins. Darisi basimizaaaa

İnşallah gelir weryew . Bende çok kızgınım insanların bu şekilde düşünüp birfe bunu dile gttirmesine.

Allah yardimciniz olsun. Bebegini saglikla hayirlisiyla kucagina al insallah. Ne mutlu..

Günaydın güzel anneler ve cici nurtopları. Biz uyandık, kahvaltı ettik. Babamız işe, abimiz kreşe gitti. Biraz sancımız var ama yine de yatak keyfi yapmaya çalışacağız.

canım kaynarın içinede bu loğusa şekerinden konulup içine karanfil,zencefil filan konulup kaynatılmıyor mu?

Canım lohusa şerbetinin iki tipi var. Biri kırmızı şeker formu kaynayan suya atılıp yapılıyor. (Lohusa şekeri+karanfil+tarçın+muskat). Kırmızı boyalı bir ürün. Bu tip misafirlere dağıtmak için çok uygun olabilir. Dolaba atabilirsin. Üzerine ceviz ikramı ile sıcak veya soğuk servis edersin. Bu sanırım sizlerin aldığınız şekli.

Ama lohusanın içmesi için uygun olan formu az şekerle ve doğal köklerle kaynatılarak yapılanıdır. Adana'da Kaynar diye satılır. Bir çok aktarda bulabilirsiniz. Ya da tek tek içindekileri alabilirsiniz. Şeker, Su ve 7 kök baharattan (Karanfil+Çubuk Tarçın+Yenibahar+Zencefil+Havlıcan+Zerdeçal+Kakule) yapılıyor. İçindeki her bir kökün hem anneye hem de bebeğe çok faydası var. Metabolizmayı da hızlandırdığından süt yapım ve akışına destek oluyor. Ben eklemiyorum ama bazı insanlar daha kırmızı görünsün diye bu karışımın içine de hazır lohusa şekerlerinden küçük bir parça katıyorlar. Bu tip kaynarı da üzerine ceviz ekleyerek hem soğuk hem sıcak servis edebilirsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…