Ben normalde bu cuma temizlik şirketi çağıracaktım ama haftaya cumaya kaldı.. Temizlenirken yıkayım diyordum ama yarın yıkıyım ütüliyim dolaba yerleştireyim diyorum tek iş temizlik kalsın.. Yerleştireceğim dolabıda neyle silsem bilemiyorumHiç bişey olmazzaten Öyle Bırakmadım küçük bi hurca koydum herhalde iki haftaya kalmaz cantayada yerlestiririm
teyzenize acil sifalar diliyorum.bende yanlızım annem nisan basında gelecek.esimle cuma yada cumartesi yapacagız.halılarım geldi bugün.Allah saglık versin.Yarindan icin gelcekti annem ama teyzem fenalasmis malesef gelemiyor memlekete gidiolarmis.kv vefat edeli 1,5 sene oldu yalnizim anlicaniz.hayirlisi artik ins. Bebisim zamanini bekler... kendim toplamayada kalkamiorm odalarin yeri degisecek hayirlisi artik
Friendly markasinin toz almak icin spreyi var. Ben bebek odasi yapmadim henuz ama bebek gelmeden odamin tozunu onunla alicam.Ben normalde bu cuma temizlik şirketi çağıracaktım ama haftaya cumaya kaldı.. Temizlenirken yıkayım diyordum ama yarın yıkıyım ütüliyim dolaba yerleştireyim diyorum tek iş temizlik kalsın.. Yerleştireceğim dolabıda neyle silsem bilemiyorum
Çamaşır suyuyla silsem birşey olur mu ki :/ bende çocuk odası yapmadım canım yatakodama beşik alıcam benim fazladan dolabim vardı onu boşalttım ona yerleştiricem kıyafetleriFriendly markasinin toz almak icin spreyi var. Ben bebek odasi yapmadim henuz ama bebek gelmeden odamin tozunu onunla alicam.
Camasir suyu bizim icin bile cok zararliyken onunla silmenizi tavziye etmem. Bebekler icin olan islak mendillerle silin daha iyi diye dusunuyorum.Çamaşır suyuyla silsem birşey olur mu ki :/ bende çocuk odası yapmadım canım yatakodama beşik alıcam benim fazladan dolabim vardı onu boşalttım ona yerleştiricem kıyafetleri
sirkeli sudan başka hicbir şeye gerek yok, kimyasallari bulaştırma canım boşuna...Çamaşır suyuyla silsem birşey olur mu ki :/ bende çocuk odası yapmadım canım yatakodama beşik alıcam benim fazladan dolabim vardı onu boşalttım ona yerleştiricem kıyafetleri
ben bu sayfadan ayriliyorum daha yazmiyacagim hepinizden ozur dilerim evet hataliyim hepinize hayirli dogumlar diliyorum
Gozun aydin hayalperdesi.insallah hep boyle guzel haberler alirsin canim:)
Gözün aydın inşallah doğumun da kolay olur tatlım :)
Amin bitanem:) Hepimiz kolay, hayırlı doğumlar yaparız inşallah:) Biz de mutlu oldukça güzel şeyler yaşıyoruz oğlumla:)Canimmmm gozun aydin rabbim agrisiz bi dogum yapmani nasip etsin.darisi bizim basimiza bakalim haftayada benim kontrol var ne diyecek.3 hafta sonra cagirdi ama ben 4 haftaya cikardim.boyle olumlu seyler duyunca cokkkk mutlu oluyoruz melegimle:)
Aminnn kuzucum:) Oğlum hiç üzmüyor annesini elhamdülillah:) Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin:)Gözüm Aydın CNm ne güzel posizyonda almış aferim Ahmet Kaan efendiye , inş herşey yolunda gider Rabbim bir avazda doğum nasip eder CNm .
Kuzum çok geçmiş olsunbizde bugün acile gittik ishal ve agrı sikayetimden.bi haftadır gecmeyen ishalim vardı.ve cevremdeki iş yerindeki cogu kişi ishal, salgın var sanırım.nst ye girdim ultrasondan baktı doktor sükür sorun yok.büyümüş kızım:)bol su içecegim.haftaya pazartesi kontrolumuz var.herkes güzel haberlerle gelsin insallah.iyi geceler tatlı uykular
Şeker olandan mı aldın canım? Ulus' ta nereden? Ertürk'ten aldıysan onlarınki de iyidir.
Ben Kaynar (doğal lohusa şerbeti) olandan yaptıracağım. Dolapta hiçbirşey olmuyor. Soğuk da içilebiliyor ama şu havalarda sıcak daha iyi olur. Misafir gelince ısıtıp, fincanlara koyuyorsun. Üzerine de bolca ceviz tamamdır.
canım ulusta bir aktarcıdan aldım ama rast gele aldım adını bilmiyorum.seker olanından.bu kalıp olanlardanmı dogal dediğin canım.soguk içilmiyormu kalıplar acaba yada sıcakmı vermemiz gerek.ben yapıp dolaba koymayı düsünüyodum...
Allah yardincin olsun sağlıklı bir şekilde alırsın inşallah yavrunu bizler içinde dua et sağlıklı alalım kucaklarimiza canimGünaydın güzel anneler ve kuzuları:))Biz çok heyecanlıyız :))tüm gece uyuyamadım heyecandan:))bir kaç saat sonra Allah'ın izniyle oğlumu kucağıma alacağım o da bende kıpır kıpırız:))masallah...tüm gebeliğimizi paylaştık,şimdi de doğum heyecanımı paylaşmak istedim:))Sizleri çookk seviyorum.Dualarınızı eksik etmeyin...En kısa sürede haberdar ederim...Bu sırada doğum yapacak kocaman göbüşlü dev yürekli anneler Rabbim yardımcınız olsun:))sevgiler...
Dpgru canim sen takma kafana hormonlarin yonwtiyor seni:)sen degil cevrendekiler alttan alsin.kimaeyi cekemem valla ben keni anneme bile patliyorum.ortada bisey yokken bi hareketi geliyor aklima gerisini disun yani:))))sagol canım ya, moral oldu valla, benim yapim da müsait strese zaten, mükemmelliyetcilik var bende, isler istedigim gibi gitmeyince stres topuna dönüyorum ben de... öyle kayda deger bisey de yok.yani günlük siradan seyleri sıkıntı ediyorum kendime, bi yandanv daha anlayisli olsalar diyorum, bi yandan da üzülüyorum onlara patliyorum diye
Rabbim yar yar ve yardımcınız olsun arkadaşım hakkınızda hayirlisini versin bebeginizi sağlıklı bir şekilde kucaginiza alırsınız insaallahGünaydın güzel anneler ve kuzuları:))Biz çok heyecanlıyız :))tüm gece uyuyamadım heyecandan:))bir kaç saat sonra Allah'ın izniyle oğlumu kucağıma alacağım o da bende kıpır kıpırız:))masallah...tüm gebeliğimizi paylaştık,şimdi de doğum heyecanımı paylaşmak istedim:))Sizleri çookk seviyorum.Dualarınızı eksik etmeyin...En kısa sürede haberdar ederim...Bu sırada doğum yapacak kocaman göbüşlü dev yürekli anneler Rabbim yardımcınız olsun:))sevgiler...
Günaydın güzel anneler ve kuzuları:))Biz çok heyecanlıyız :))tüm gece uyuyamadım heyecandan:))bir kaç saat sonra Allah'ın izniyle oğlumu kucağıma alacağım o da bende kıpır kıpırız:))masallah...tüm gebeliğimizi paylaştık,şimdi de doğum heyecanımı paylaşmak istedim:))Sizleri çookk seviyorum.Dualarınızı eksik etmeyin...En kısa sürede haberdar ederim...Bu sırada doğum yapacak kocaman göbüşlü dev yürekli anneler Rabbim yardımcınız olsun:))sevgiler...
Yaaaa canim senin ywrine ben heyecanlandim.rabbim ikinizinde saglik bir sekilde kavusmasini nasip etsin.haftlar gecti burada iste sona geldin bi melek saatler sonra koynunda olacak insallah.habeelerini bekliyoruz.Günaydın güzel anneler ve kuzuları:))Biz çok heyecanlıyız :))tüm gece uyuyamadım heyecandan:))bir kaç saat sonra Allah'ın izniyle oğlumu kucağıma alacağım o da bende kıpır kıpırız:))masallah...tüm gebeliğimizi paylaştık,şimdi de doğum heyecanımı paylaşmak istedim:))Sizleri çookk seviyorum.Dualarınızı eksik etmeyin...En kısa sürede haberdar ederim...Bu sırada doğum yapacak kocaman göbüşlü dev yürekli anneler Rabbim yardımcınız olsun:))sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?