2015 Nisan Anneleri

Hiç bişey olmaz zaten Öyle Bırakmadım küçük bi hurca koydum herhalde iki haftaya kalmaz cantayada yerlestiririm
Ben normalde bu cuma temizlik şirketi çağıracaktım ama haftaya cumaya kaldı.. Temizlenirken yıkayım diyordum ama yarın yıkıyım ütüliyim dolaba yerleştireyim diyorum tek iş temizlik kalsın.. Yerleştireceğim dolabıda neyle silsem bilemiyorum

teyzenize acil sifalar diliyorum.bende yanlızım annem nisan basında gelecek.esimle cuma yada cumartesi yapacagız.halılarım geldi bugün.Allah saglık versin.

Friendly markasinin toz almak icin spreyi var. Ben bebek odasi yapmadim henuz ama bebek gelmeden odamin tozunu onunla alicam.

bizde bugün acile gittik ishal ve agrı sikayetimden.bi haftadır gecmeyen ishalim vardı.ve cevremdeki iş yerindeki cogu kişi ishal, salgın var sanırım.nst ye girdim ultrasondan baktı doktor sükür sorun yok.büyümüş kızım:)bol su içecegim.haftaya pazartesi kontrolumuz var.herkes güzel haberlerle gelsin insallah.iyi geceler tatlı uykular

Bu arada bugun izne ayrildim, 2 nisanda ayrilmam gerkyodu ama d artik dinlenmen gerekiyo diyince mecbur kaldim. Fakat raporda 40. Haftaya kadar yaziyodu. Benim 16 haftalik yasal iznim var, niye hepsini vermediler? Bu normal mi yoksa bana yanlis rapor mu verdiler?

Friendly markasinin toz almak icin spreyi var. Ben bebek odasi yapmadim henuz ama bebek gelmeden odamin tozunu onunla alicam.
Çamaşır suyuyla silsem birşey olur mu ki :/ bende çocuk odası yapmadım canım yatakodama beşik alıcam benim fazladan dolabim vardı onu boşalttım ona yerleştiricem kıyafetleri

Çamaşır suyuyla silsem birşey olur mu ki :/ bende çocuk odası yapmadım canım yatakodama beşik alıcam benim fazladan dolabim vardı onu boşalttım ona yerleştiricem kıyafetleri
Camasir suyu bizim icin bile cok zararliyken onunla silmenizi tavziye etmem. Bebekler icin olan islak mendillerle silin daha iyi diye dusunuyorum.

sirkeli sudan başka hicbir şeye gerek yok, kimyasallari bulaştırma canım boşuna...

ben bu sayfadan ayriliyorum daha yazmiyacagim hepinizden ozur dilerim evet hataliyim hepinize hayirli dogumlar diliyorum

Meryemcim yapma böyle ayrılma sayfadan... Hepimizin sıkıntıları oluyor zaman zaman. Böyle zamanda destek olmazsak birbirimize ne zaman olacağız

Gozun aydin hayalperdesi.insallah hep boyle guzel haberler alirsin canim:)

Amin bitanem. Allah razı olsun. Cümlemiz hep güzel haberler alırız inşallah:)

Gözün aydın inşallah doğumun da kolay olur tatlım :)

Amin bitanem hepimizin kolay olur inşallah:)

Canimmmm gozun aydin rabbim agrisiz bi dogum yapmani nasip etsin.darisi bizim basimiza bakalim haftayada benim kontrol var ne diyecek.3 hafta sonra cagirdi ama ben 4 haftaya cikardim.boyle olumlu seyler duyunca cokkkk mutlu oluyoruz melegimle:)
Amin bitanem:) Hepimiz kolay, hayırlı doğumlar yaparız inşallah:) Biz de mutlu oldukça güzel şeyler yaşıyoruz oğlumla:)

Gözüm Aydın CNm ne güzel posizyonda almış aferim Ahmet Kaan efendiye , inş herşey yolunda gider Rabbim bir avazda doğum nasip eder CNm .
Aminnn kuzucum:) Oğlum hiç üzmüyor annesini elhamdülillah:) Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin:)

Kuzum çok geçmiş olsun Allah'a şükür bebiş iyi:) Rabbim şifa versin. Şu son haftaları sağlıkla, hayırlısıyla atlatalım inşallah

Kizlar bu aralar ben de çok gerginim ya Çok tahammülsüz bir insan oldum. Her şeye patlıyorum. İşin acısı en çok da anneme patlıyorum İnsanın nazını en çok annesi çekiyor diye mi böyleyim bilmiyorum. Kadının bana yardımcı olmak dışında yaptığı bir şey de yok. Sonra da oturup içleniyorum niye böyle yaptım kadına, kendimi ne sanıyorsam diye. Çok sinir oluyorum kendimeeeee Çok sakin biriydim ben, hamilelikten mi böyle oldum?

weryew tatlim ben konuya gec kalmışım ama gitmezsin umarım.. arkadaşlar arasında bile olur böyle seyler.. e biz burada arkadaş olduk.. elbette sıkıntıyı derdi de sevinci de paylaşacağız...

Kizlar ben de tam tarif bilmiyorum. Dün kale den aldim. Yalnız aldığım lohusa şekerinde tarçın karanfil de var. Normalde baktığım tarifte, su şeker lohusa şekeri tarçın karanfil zencefil koyuyorsun..
Ama simdi aldığımda zaten var. o yüzden su şeker ve lohusa şekeri düşünüyorum.. bu tarifte şeker ayrıca kondu biraz tatlı oluyormuş. Ama ikram ederken isteyen sıcak isteyen soğuk içsin diye, bardağın yarısını yaptığı şerbetten üstünü de tercihe göre sıcak yada soğuk su ile tamamlıyorsun...
Bir de kale 'deki abi yanina gül suyu verdi bana. Kaynayinca icine biraz gül suyu koy çok guzel olur dedi..
Ben de bunları aldim ama ilk deneme olacak bakalim nasil olacak :)
Ben de merak ediyorum önceden hazırlayıp dolapta durur degil mi? Şerbet sonucta bozulacak birsey değil ki..
Ve de üstüne ceviz nasil oluyor? onu ilk duydum...

Günaydın güzel anneler ve kuzuları:))Biz çok heyecanlıyız :))tüm gece uyuyamadım heyecandan:))bir kaç saat sonra Allah'ın izniyle oğlumu kucağıma alacağım o da bende kıpır kıpırız:))masallah...tüm gebeliğimizi paylaştık,şimdi de doğum heyecanımı paylaşmak istedim:))Sizleri çookk seviyorum.Dualarınızı eksik etmeyin...En kısa sürede haberdar ederim...Bu sırada doğum yapacak kocaman göbüşlü dev yürekli anneler Rabbim yardımcınız olsun:))sevgiler...

Alla
Allah yardincin olsun sağlıklı bir şekilde alırsın inşallah yavrunu bizler içinde dua et sağlıklı alalım kucaklarimiza canim

Dpgru canim sen takma kafana hormonlarin yonwtiyor seni:)sen degil cevrendekiler alttan alsin.kimaeyi cekemem valla ben keni anneme bile patliyorum.ortada bisey yokken bi hareketi geliyor aklima gerisini disun yani:))))

Rabbim yar yar ve yardımcınız olsun arkadaşım hakkınızda hayirlisini versin bebeginizi sağlıklı bir şekilde kucaginiza alırsınız insaallah

Yaaaa canim senin ywrine ben heyecanlandim.rabbim ikinizinde saglik bir sekilde kavusmasini nasip etsin.haftlar gecti burada iste sona geldin bi melek saatler sonra koynunda olacak insallah.habeelerini bekliyoruz.

günaydın herkese güzel anneler ve şirin mi şirin yavruları kızlar bizim dün akşam ayaklarımız davul gibi oldu nedir bu ödem mi acaba sizlerde varmı ayak şişmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…