2015 Nisan Anneleri

Günaydın kızlar. . geçmişi okuyamadım umarım herkes bebişi ile birlikte çok iyi ve sağlıklıdır. bizim son 13 günüMÜZ kaldı bakalım minik bey ne zaman gelmeye karar vericek.. gece iki defa galiba sancım geldi ilk gebelik olduğu için anlayamıyom kalktım lavaboya filan gittim geçmedi zten bi kaç gecedir de belimde ağrı şeklinde bişeler oluyo karnıma geliyodu ama bu gece olan çok şiddetliydi hayırlısı diyorum daha sonra uyuyakalmısım şimdilik iyiyim ama tekrardan olursa nst te baktırmayı düşünüyorum yarında haftalık kontroluumuz var zaten... dualarınızı bekliyom..

Gunaydin herkese. Bebek bakim cantasi olarak ne aldiniz? Ben karar veremedim, kullanisli bir sey olsun istiyorum. Bi arkadasim nike in sirt cantasini kullaniyor cok memnun. Bir de bebek bakim urununu hangi marka sectiniz?

eşinin yorumu hakkaten komik olmuş, benimkine de desem kesin aynı şeyi söyler, benim hiç aklıma gelmedi

ayniyiz canim dun agrilardan yatadim aksamda belime sanci girip durdu ama bugn birsey yok gelsin artik kucuk adam :)

Gunaydin canim evet kalip seklindekinden senin aldigindan ankarada olsa alirdim.canan karatayda icmeyin dedi sutten direkt bebege geciyormus.misafirler icin yapmak istiyorum.minicik tadinada bakarim ama:)

Gunaydin herkese. Bebek bakim cantasi olarak ne aldiniz? Ben karar veremedim, kullanisli bir sey olsun istiyorum. Bi arkadasim nike in sirt cantasini kullaniyor cok memnun. Bir de bebek bakim urununu hangi marka sectiniz?
günaydın.
ben kanz ın çantasını aldım. baya bir bölmesi var, biraz büyük gibi ama çok kullanışlı.
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/kanz-kz-777-anne-bebek-bakim-malzeme-cantasi-156997597
bakım ürünü olarak şu an sadece molfix yenidoğan bez aldım. ıslak mendili unibaby yenidoğan alıcam ama özellikle evde olduğum zaman pamuk kullanıcam. ılık su koymak için kap bile ayarladım. bebe yağı karnım için zaten nivea almıştım onu kullanırım. kızım da pişik kremi olarak en çok nivea ve arko nun klasik şu tüpte olanını kullanmıştım. en iyi de arko olmuştur, hiç eksik olmaz bizim evde.

seninki daha iyimis canim hepsi icinde ben tarcin karanfili ayri aldim .cevizi bende ilkkez duydum.guzel olur ama bence
amin canim Allah razi olsun cumlemiz insallah

babalık izni hakkında bilgisi olan var mı? son yasaya göre
canim 10 gun babalik izni

ayniyiz canim dun agrilardan yatadim aksamda belime sanci girip durdu ama bugn birsey yok gelsin artik kucuk adam :)

canım yaa günümüzde aynı demekki normal şeyleri yaşıyoruz.. bende kalkıp bi doktora ya da ebeye gitmiyom rahatlık var bende ablamlar filan kızıyo bide dün çarşının ortasında lankk die düştüm ama çol şükür ki dizimin üzerine düştüm karnınımı hemen sakındım eşim çok korktu ağlayacaktı nerdeyse bende daha kötü olmasın die bi kahkahayı bastım ki karda kışta bişi olmadı die... vel hasılı galiba düştüğüm içinde ağrı oldu die düşünüyom... dikkat etmek lazım ama son günler sonuçta hayrlısıyla gelselerdi bebişlerimiz..

Canım çikolata buzdolabına konursa içindeki kakao yağları kristalleşir ve yüzeye çıkar. Üzerinde beyazlaşma olur. Sana gelen karton kutu duruyorsa sarıp sarmalayıp o kutuya koyup, balkonda güneş görmeyen ve deterjan gibi koku alacağı malzemeler olmayan bir yere koyabilirsin. Buna imkanın yoksa eviniz 20-22 derece arasında ise mutfak üst dolaplarına ya da kullanmadığınız/oturmadığınız bir odana (yatak odası olmasın-diğer odalara göre nispeten sıcak olur) koyabilirsin.

günaydın kızlar, gece rüyamda birini doğurtuyordum tam 3. ıkınmasında çektim bebeği ayy çok güzeldi, hamilelikte gördüğüm değişik rüyalar kategorimde yerini aldı
bir de size bir şey soracağım minoset kullanabiliyor muyuz? dün dr parol al demişti evde var diye almadım ama evde ki parol değil minosetmiş, onu da yine sağlık ocağındaki dr yazmıştı gerçi içilmese yazmazdı ama kafama takıldı

Canım Hayırlı dogumlar diliyorum rabbim saglıcakla bebeğişi kucagına almayı ve tez zamndada taburcu olmayı nasip etsin ve bol süt tabiki bizleride haberdar et canım darısı basımıza inşallah hersey istediğin gibi olsun Allah yardımcın olsun

günaydın kızlar :) şükürler olsun 38 e girdik :) kızlar hastalığım artmış burnum çeşme gibi akıyo boğaz akıntında var başım çatlıyo bugün ağdaya gidicem nasıl gideceksem yarın kontrolümüz var bebeğim acikti kalkıp kahvaltımi yapsam iyi olacak :)

Günaydın herkese biz dün gece muayenemizi olduk geçen haftaki sudaki azalma devam etseydi cuma doğum olacaktı.Allahım sizlerden razı olsun önerdiğiniz gibi hafta boyu hem havuç hem portakal suyu sıkıp içtim.Dr suyundaki azalma artmamış hatta bir miktar su yükselmiş dedi 1 hafta daha izin verdi haftaya kontrole gideceğiz yine dün 35+0 dık kilosu 1 haftada 350 artmış 2400 gram olmuş sanırım portakal suyu yaramış.Hafta ve kilo olsrak psikolojik sınırı geçtik yani şükürolsun

Günaydın güzel anneler ve kuzulari bol saglikli bir gün diliyorum
Özge55 hayırlı dogumlar rabbim kolaylik versin insallah şu an yengem De doğumda hala oluyorum rabbim hepinize kolaylik versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…