2015 Nisan Anneleri

herkese günaydın.. güzel anneler ve kuzucukları güzel bi haftalar diliyorum hepinize.. son 9 günün içindeyim ama bende hala tık yok.. bazen endişe ediyorum hani ölümü yaklaşanlarda bi ölüm iyiliği gelirde hep yaşayacakmiş gibi olurlar ya bende de öle bi durum var sanki hiç hamile değilim hatta son günlerim değilmiş gibiyimm...

Canm bende öyleyim nst de sancı çıkıyordu onlar bile gitti. Ne bel ağrısı ne başka bir belirti. Neden böyle oluyor anlamadım ben sağlıklıca artık bebeğimi kucağıma almak istiyorum

selam kızlar, size dün akşam yaşadığım bir heyecanı anlatmak istiyorum :) bir kaç gündür giremedim evde bir yoğunluk benim kardeşim, eşimin kardeşi, eşimin sınav stresi.. dün akşam da kuzenler gelecekti bana hediyelerini vermek için biraz kardeşimle hazırlık yapmıştım. sonra son anda eşim aradı biz gidiyoruz kuzenlere diye dedim bir sürü hazırlık yaptım bu halimle neden son dak. söylüyorlar çayı bile demlemişim yani. demesin mi çaydanlığı pastaları da alalım öyle gidelim ayy eşime apayrı bir sinirlendim o an bir de o saate kadar kahvaltı ile durmuşum açlıktan ölüyorum dedim valla biz evde yeriz öyle gideriz..neyse ben o sinir ve inatla hazırladıklarımı bir güzel yedim kardeşlere de yedirdim ama eşim aşağıda ağaç oldu yarım saat bekliyor ona demiyorum tabi yemek yiyoruz diye şimdi geliyoruz diye oyalıyorum bir de içimden ohh hep o beni bekletirdi nasıl oluyor beklemek biraz anlasın diyorum aşağı indik bana demesin mi puseti binanın deposuna koymuştum önce ona bakalım, yaa eve gelecek şeyi neden depoya koyarsın diye daha bir sinirlendim paldır küldür depoya indik ayy bir bakarım ki bizim kuzenler herkes binanın toplantı odasında baby shower hazırlamışlar 2 saattir oradalarmış soğuktu bi de bir sürü odayı süslemişler pastalar börekler hediyeler herkes orada.. ben nasıl kötü oldum sinir küpü halimden birden böyle bir süprizle kaşılaşmam beni duygusal olarak etkiledi tabi ben salya sümük oldum. ilk defa yapılan süprizi zerre kadar anlamadım, benim için o kadar hazırlık, uğraş yapılmış çok mutlu oldum gerçekten. ee artık gelsin oğluşumuz :) çok uzun yazmışım kusura bakmayın

Canm bende öyleyim nst de sancı çıkıyordu onlar bile gitti. Ne bel ağrısı ne başka bir belirti. Neden böyle oluyor anlamadım ben sağlıklıca artık bebeğimi kucağıma almak istiyorum

bende nst de bişi çıkmıyo.. doktora gidip geliyom öle.. inş sağlıcakla alırız kucağımıza daha günümüzde var ama sanvı filan bişi yok

Allah bagışlasın. Allah analı babalı büyütsün

canım hakkınızda hayırlısı olsun... merak etme artık kritik dönemleri atlattık Allahın izniyle... daha önce suyun azmıydı canım bir anda mı azalmış
Dr her defasında bol suyun içimde oynuyor diyordu,bugün doğum için tavsiye üzerine başka bi Dr a gittim, öyle korkuttuki beni,hatta yemek yeme dopler sonucuna gore hemen sezeryan olabilir ama en geç yarim alırız dedi, küveze girer dedi,simdi zeynep kamilin aciline geldim buradaki Dr da suyu iyi bebek iyi diyo,ne yapicam tansiyonum yükseldibaska bi Dr a dahami gitsem

Hayirli olsun canim Rabbim bu kuzunu sizlere bagislasin insallah saglikli hayirli bi evlat olsun cok sevindim iyi olmaniza

günaydın kızlar biz grip olduk çok agır geçiyo o yüzden bayadır takip edemiyorum umarım hepiniz iyisinizdir.
Cok gecmis olsun kisin hamileligin en zor yanlarindan biri bu hastaliklar Insallah bi an once toparlarsin tatlim

kızlar lcw dan kendınden sungerlı atletler almıstım gebelıkten once yazın rahat oluyor, camasır gıymekten kurtarıyor dıye. sımdı denedım hala oluyor bahsettım atlet ve ustten gogus kolay cıkıyor.askı ayarı da var. emzırırken de kolaylık olacak. tavsıye ederım emzırme sudyenı yada atletı yerıne bakın derım sungerı oldugu ıcın ucunu da bellı etmıyor.

Iki dr da ayni seyi soylemis sen bilirsin tabiki ama zeynep kamildeki drlara guvenebilirsin o dr yanilmis buyuk ihtimalle canim

Herkese merhabalar. Tum hasta annelere gecmis olsun Rabbim sifa versin tez zamanda.
tiersen sana da hayirli dogumlar sagsalim ikinizde kurtulursunuz insallah

Zeynep kamildeki bana daha guvenilir gelirdi canim icin rahatlayacaksa git ama sorun yoktur insallah.

gözün aydın, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım

şu doktorlar sinir ediyor beni ya.. canım birde ona görün için rahat etsin inşallah iyi haberlerle gelirsin

Bu arada ben nst ye girmekten hiç hoşlanmıyorum deliricem....Normalde o kadar soğukkanlıyım oraya yatınca fenalaşıyorım imdat diye bağırıcam atraksiyonlar yapcam bi gün
Ya ben de bu konuda böyle davranan tek benim sanıyordum yemin ediyorum.Nst ye 2 kez girdik 34 te ve 35 te bu çarşamba 36 da tekrar gireceğim ama o kalp sesini duydukça gümbür gümbür sanki bir sıkıntı varmış acil bir durum varmış gibi hissediyorum fena oluyorum uzanmak da zor geliyor hafif oturur gibi uzanıyorum ama yine de nefesim gidip geliyor en son yarım saat kaldım unuttu sanırım hemşire beni resmen çıldırmam yakındı.Ama dr nst gayet iyi çıkmış deyince hepsini unuttum gitti.Şimdi çarşamba yine gireceğiz ve ben yine geriliyorum

Ay CNm düşünme öyle şeyler, bebeğin zamanı gelince gelir inş . Sen pozitif düşünmeye çalış .hayırlısı olsun herşeyin .

Canım her zaman düzenli gittiğin bir doktor yok muydu yavrum senin? Tavsiye üzerine gittim demişsin çünkü istersen bir doktora daha danış bence de biri iyi biri rahatsız edici haber vermiş hiç anlatmadan birine daha görün bence bakalım o ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…