Ben bebeği Alıp yatak odasına kapanmayı düşünüyorum, diğer odalarda kim naparsa yapsın.... Tabi öyle bi şey mümkün olacaksa.... Ben biraz atarlıyım da.... Lohusa atarlı halim beni bile korkutoyoreşlere can kurban, ya diğerleri... en güzeli he he diyip
Ya ben de onların yerinde olmak istemezdim aslındaYa canim deli gibi seviyorum onu.ama boyle hamileliktenmi nedir her dediği zoruna gidiyor.
Canm bende öyleyim nst de sancı çıkıyordu onlar bile gitti. Ne bel ağrısı ne başka bir belirti. Neden böyle oluyor anlamadım ben sağlıklıca artık bebeğimi kucağıma almak istiyorumherkese günaydın.. güzel anneler ve kuzucukları güzel bi haftalar diliyorum hepinize.. son 9 günün içindeyim ama bende hala tık yok.. bazen endişe ediyorum hani ölümü yaklaşanlarda bi ölüm iyiliği gelirde hep yaşayacakmiş gibi olurlar ya bende de öle bi durum var sanki hiç hamile değilim hatta son günlerim değilmiş gibiyimm...
Canm bende öyleyim nst de sancı çıkıyordu onlar bile gitti. Ne bel ağrısı ne başka bir belirti. Neden böyle oluyor anlamadım ben sağlıklıca artık bebeğimi kucağıma almak istiyorum
Allah bagışlasın. Allah analı babalı büyütsünGünaydın kızlar ben bebisimi aldım kucağıma allallahıma çok sukur gunun biliyorsunuz erken doğum tehlikesiyle 19 gün yattım 20 günü sabah 5 de suyumuz geldi ve acil sezeryan servis alındım 35+3 ve okadar güzel bir duygu kızım kollarıMDA eve geldik bu benim ikinci bebeğim ilkini melek oğlumu kaybettim kızımı hastaneden çıkarırken dualarla gözyaşlarıyla cikardik ve evimize geldik sizlere çok tesekkurederim çok güzel paylaşımlar oldu hepiniz için dua ettim tam 3 saat sanci çektim hep aklimdaydiniz dmn senin içinde hep duacinim biz melek anneleriyiz
Dr her defasında bol suyun içimde oynuyor diyordu,bugün doğum için tavsiye üzerine başka bi Dr a gittim, öyle korkuttuki beni,hatta yemek yeme dopler sonucuna gore hemen sezeryan olabilir ama en geç yarim alırız dedi, küveze girer dedi,simdi zeynep kamilin aciline geldim buradaki Dr da suyu iyi bebek iyi diyo,ne yapicam tansiyonum yükseldibaska bi Dr a dahami gitsemcanım hakkınızda hayırlısı olsun... merak etme artık kritik dönemleri atlattık Allahın izniyle... daha önce suyun azmıydı canım bir anda mı azalmış
Hayirli olsun canim Rabbim bu kuzunu sizlere bagislasin insallah saglikli hayirli bi evlat olsun cok sevindim iyi olmanizaGünaydın kızlar ben bebisimi aldım kucağıma allallahıma çok sukur gunun biliyorsunuz erken doğum tehlikesiyle 19 gün yattım 20 günü
sabah 5 de suyumuz geldi ve acil sezeryan servis alındım 35+3 ve okadar güzel bir duygu kızım kollarıMDA eve geldik bu benim ikinci bebeğim ilkini melek oğlumu kaybettim kızımı hastaneden çıkarırken dualarla gözyaşlarıyla cikardik ve evimize geldik sizlere çok tesekkurederim çok güzel paylaşımlar oldu hepiniz için dua ettim tam 3 saat sanci çektim hep aklimdaydiniz dmn senin içinde hep duacinim biz melek anneleriyiz
Cok gecmis olsun kisin hamileligin en zor yanlarindan biri bu hastaliklargünaydın kızlar biz grip olduk çok agır geçiyo o yüzden bayadır takip edemiyorum umarım hepiniz iyisinizdir.
Iki dr da ayni seyi soylemis sen bilirsin tabiki ama zeynep kamildeki drlara guvenebilirsin o dr yanilmis buyuk ihtimalle canimDr her defasında bol suyun içimde oynuyor diyordu,bugün doğum için tavsiye üzerine başka bi Dr a gittim, öyle korkuttuki beni,hatta yemek yeme dopler sonucuna gore hemen sezeryan olabilir ama en geç yarim alırız dedi, küveze girer dedi,simdi zeynep kamilin aciline geldim buradaki Dr da suyu iyi bebek iyi diyo,ne yapicam tansiyonum yükseldibaska bi Dr a dahami gitsem
Dr her defasında bol suyun içimde oynuyor diyordu,bugün doğum için tavsiye üzerine başka bi Dr a gittim, öyle korkuttuki beni,hatta yemek yeme dopler sonucuna gore hemen sezeryan olabilir ama en geç yarim alırız dedi, küveze girer dedi,simdi zeynep kamilin aciline geldim buradaki Dr da suyu iyi bebek iyi diyo,ne yapicam tansiyonum yükseldibaska bi Dr a dahami gitsem
gözün aydın, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canımGünaydın kızlar ben bebisimi aldım kucağıma allallahıma çok sukur gunun biliyorsunuz erken doğum tehlikesiyle 19 gün yattım 20 günü sabah 5 de suyumuz geldi ve acil sezeryan servis alındım 35+3 ve okadar güzel bir duygu kızım kollarıMDA eve geldik bu benim ikinci bebeğim ilkini melek oğlumu kaybettim kızımı hastaneden çıkarırken dualarla gözyaşlarıyla cikardik ve evimize geldik sizlere çok tesekkurederim çok güzel paylaşımlar oldu hepiniz için dua ettim tam 3 saat sanci çektim hep aklimdaydiniz dmn senin içinde hep duacinim biz melek anneleriyiz
şu doktorlar sinir ediyor beni ya.. canım birde ona görün için rahat etsin inşallah iyi haberlerle gelirsinDr her defasında bol suyun içimde oynuyor diyordu,bugün doğum için tavsiye üzerine başka bi Dr a gittim, öyle korkuttuki beni,hatta yemek yeme dopler sonucuna gore hemen sezeryan olabilir ama en geç yarim alırız dedi, küveze girer dedi,simdi zeynep kamilin aciline geldim buradaki Dr da suyu iyi bebek iyi diyo,ne yapicam tansiyonum yükseldibaska bi Dr a dahami gitsem
Ya ben de bu konuda böyle davranan tek benim sanıyordum yemin ediyorum.Nst ye 2 kez girdik 34 te ve 35 te bu çarşamba 36 da tekrar gireceğim ama o kalp sesini duydukça gümbür gümbür sanki bir sıkıntı varmış acil bir durum varmış gibi hissediyorum fena oluyorum uzanmak da zor geliyor hafif oturur gibi uzanıyorum ama yine de nefesim gidip geliyor en son yarım saat kaldım unuttu sanırım hemşire beni resmen çıldırmam yakındı.Ama dr nst gayet iyi çıkmış deyince hepsini unuttum gitti.Şimdi çarşamba yine gireceğiz ve ben yine geriliyorumBu arada ben nst ye girmekten hiç hoşlanmıyorum deliricem....Normalde o kadar soğukkanlıyım oraya yatınca fenalaşıyorım imdat diye bağırıcam atraksiyonlar yapcam bi gün
Ay CNm düşünme öyle şeyler, bebeğin zamanı gelince gelir inş . Sen pozitif düşünmeye çalış .hayırlısı olsun herşeyin .herkese günaydın.. güzel anneler ve kuzucukları güzel bi haftalar diliyorum hepinize.. son 9 günün içindeyim ama bende hala tık yok.. bazen endişe ediyorum hani ölümü yaklaşanlarda bi ölüm iyiliği gelirde hep yaşayacakmiş gibi olurlar ya bende de öle bi durum var sanki hiç hamile değilim hatta son günlerim değilmiş gibiyimm...
Canım her zaman düzenli gittiğin bir doktor yok muydu yavrum senin? Tavsiye üzerine gittim demişsin çünkü istersen bir doktora daha danış bence de biri iyi biri rahatsız edici haber vermiş hiç anlatmadan birine daha görün bence bakalım o ne diyecekDr her defasında bol suyun içimde oynuyor diyordu,bugün doğum için tavsiye üzerine başka bi Dr a gittim, öyle korkuttuki beni,hatta yemek yeme dopler sonucuna gore hemen sezeryan olabilir ama en geç yarim alırız dedi, küveze girer dedi,simdi zeynep kamilin aciline geldim buradaki Dr da suyu iyi bebek iyi diyo,ne yapicam tansiyonum yükseldibaska bi Dr a dahami gitsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?