2015 Nisan Anneleri

kızlar bana dua edin, bugün kontrole gelmiştir ama Dr suyun çok azalmış acil müdahale olabilir dedi, daha kızım çok kucuk 34+5, dua edin hayırlısı olsun​
canım hakkınızda hayırlısı olsun... merak etme artık kritik dönemleri atlattık Allahın izniyle... daha önce suyun azmıydı canım bir anda mı azalmış

“Ezhib”l be”se Rabbin”nasi esfi ve entes”safi la sifae illa sifauke , sifaen la yügadiru sekama”
(Bu hastaligi gider ey insanlarin Rabbi! Sifâ ver, çünkü sifâ verici sensin. Senin verecegin sifâdan baska sifâ yoktur. Öyle sifâ ver ki hiç bir hastalik birakmasin)

Allahim bana vermis oldugun bu hastalik sana sukur vesilemdir ..Hicbir kuluna dayanamayacagi yuku yuklemezsin, Bana ve ummeti muhammede de sifalar nasip eyle yarabbim Amin…

Ayniyiz canim bende bacak agrisindan ölecem.mideyi geçtim onu sodayla ve renni mide ilaciyla hallediyorum.ama bu bacak agrilarim öldürecek beni.sendede oldumu?bacak agrisi
bacak ağrısı benim 4. aydan sonra olmaya başlamıştı magnezyum içtim bir de d vitamini içtim geçmişti ama şimdi ikisini de bıraktım ben sürekli sola yatıyorum hiç sağa dönmüyorum o yüzden havada kalan sağ bacağım çok ağrıyor bazen onu sağa yatırıyorum diğer bacağım sola kendimde sola dönük ama hafif sırtüstüne kayık şekilde yatıyorum bacak arasına yastık koyanlar var ben kafama 2 yastık bir de sırtıma destek minderi koyarak yatıyorum geceleri uyandırcak kadar ağrım olmuyo şükür

Herkese Günaydın derinsuberfu geçmiş olsun yavrunu sağlıcakla büyüt inşallah qqqqqq geçmiş olsun canım inşallah yavrun biraz daha bekler zamanında sağlıcakla gelir

Allah sağlıklı uzun ömür versin Allah bağışlasın . İnşallah bizlerde sağlıkla hayırla kucağımıza alırız. Artık doğum haberlerinizi okudukça ağlıyorum ayyy çok fena duygu ya

kızlar bana dua edin, bugün kontrole gelmiştir ama Dr suyun çok azalmış acil müdahale olabilir dedi, daha kızım çok kucuk 34+5, dua edin hayırlısı olsun​
bir çoğumuz aynı sorunla karşı karşıyayız inşallah en hayırlı haftada kucağımıza alırız. dinlen ve bol su tüket inşallah birkaç hafta daha kalır oracıkta

Canım içini rahatlatacak mı bilmiyorum ama Ağrı'nın 1000 i 1 para bende...çeşit çeşit, gece uykumdan uyandırıyor. Dr normal dedi.... Ayrıca eşime ve yorumlarına ben de acayip gıcığım, her şeyi biliyor... Bi ben bilmiyorum. Uzman hamile gibi konuşmuyor mu...

aynen benim eşimde öyle sanki kaç hamile gördü geçirdiyse... neyse bende artık söylemiyorum öyle herşeyi
bu arada bende çok ağırlaştım , nefes nefese kalıyorum bacaklarımı zor kaldırıyorum ... baya yaklaştı tarihlerimiz , ama çok şükür benim ağrım pek yok sanırımm ağrılar 37 den sonra başlıyor daha çok . Ama midem yemek borum deli yanıyor oy oyyyyyyy ... kızım da bir durgun bir çok haraketli . Doğum korkularım baaşladı

Allah tüm hamilelerin yardımcısı olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi

Allah herkesin yardimcisi olsun canim.su haftayida bi bitirsem korkum kalmiycak.eşime gelince de gicikkkkkkk hem de acayip gicik valla hic konusmasa daha iyi.kendinin en ufak bi agrisi olsa hemen yatar ilaç alir of puf demeye baslar.hayirliusiyla bi dogursaydik piskolojim alt üst oldu.

Günaydın ve iyi haftalar kızlar...bakalım bu hafta kimler kavuşacak bebişlerine hayırlısıyla inşallah... tiersen un Doğumu var bugün, kendini iyi hissedince bize güzel haberlerini verir umarım. Sağlık problemi olan tüm Arkadaşlara dua ediyorum... derinsuberfu gözün Aydın güle güle büyütün cnm.
Bu arada ben nst ye girmekten hiç hoşlanmıyorum deliricem....Normalde o kadar soğukkanlıyım oraya yatınca fenalaşıyorım imdat diye bağırıcam atraksiyonlar yapcam bi gün @biryahcanya1952 sanırım senle benzer bi durumdayız.....

. Boyle okudukça rahatliyorum ben.abartiyorum gibi geliyor bazen ama tek değilmişim.mide yanmasına soda acayip iyi geliyor.

maviolsun ve kucukkuzum sizi de psikopata bağlamak istemem ama bu uzman hamile Eşlerin bi de uzman anne versiyonu olucak doğumdan sonra... Ayyyyy
Annesi sorun değil onu her turlu hallederim.bana karisamaz kendi cokmu iyi annelik yapmakta bana annelikle ilgili bilgi verecek.cocuklarini matikle yikayan bi piskobat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…