Ayni durumdayiz. Bu nst isini hic sevmedim. Gozum surekli kalp atisinda. Stres yapiyorumYa ben de bu konuda böyle davranan tek benim sanıyordum yemin ediyorum.Nst ye 2 kez girdik 34 te ve 35 te bu çarşamba 36 da tekrar gireceğim ama o kalp sesini duydukça gümbür gümbür sanki bir sıkıntı varmış acil bir durum varmış gibi hissediyorum fena oluyorum uzanmak da zor geliyor hafif oturur gibi uzanıyorum ama yine de nefesim gidip geliyor en son yarım saat kaldım unuttu sanırım hemşire beni resmen çıldırmam yakındı.Ama dr nst gayet iyi çıkmış deyince hepsini unuttum gitti.Şimdi çarşamba yine gireceğiz ve ben yine geriliyorum
seninle doğum tarihlerimiz ve hatta kontrol tarihlerimizde aynı :)) bende 4 martta gittim 20 gün sonra yine gel dedi..yarına kontrole gidicem ama benim sezeryan olucağı için doğumum 14 nisan da (ilk çocuğum sezeryan olmuştu bunuda sezeryan olucam)Allah yardımcımız olsun canım...Bu sabah sağlık ocagina gidip kan idrar verecektm ama disarisi hem soğuk hem heryer kar buzgtmekten vazgectm.
Bir de kizlar dr daki son kontrolume 4 martta gtmstm. Dr ay sonuna dogru yine gel dedi. Sizce ne zmn gtmeliyim ay sonuna dogru dediyse. Bu hafta da mi bekleyeyim
Ay CNm düşünme öyle şeyler, bebeğin zamanı gelince gelir inş . Sen pozitif düşünmeye çalış .hayırlısı olsun herşeyin .
Cok haklisin. En dogruyu Allah bilir..bosu bosuna nasil strese sokuyorlar, psikolojiyi bozuyorlar. Bu arada masallah ogluna, uzuun ve saglikli omru olsun insallah..k
takma kafana hiçbişeyi bana doktorlar neler neler dediler moralimi bozacak. kafası büyük boyu kısa down sendromlu olabilr falan dediler. ama oğlumun boyu akranlarından daha uzun zekası da gayet iyi.
canım eçmiş olsun sen göründün mü doktorakızlar bana dua edin, bugün kontrole gelmiştir ama Dr suyun çok azalmış acil müdahale olabilir dedi, daha kızım çok kucuk 34+5, dua edin hayırlısı olsun
Bende 4 martta gittim en son , haftaya çarşamba gidicem birdahaki kontroleseninle doğum tarihlerimiz ve hatta kontrol tarihlerimizde aynı :)) bende 4 martta gittim 20 gün sonra yine gel dedi..yarına kontrole gidicem ama benim sezeryan olucağı için doğumum 14 nisan da (ilk çocuğum sezeryan olmuştu bunuda sezeryan olucam)Allah yardımcımız olsun canım...
Gözünüz aydın canım. Derin derin kokla mis kokulunu:)Günaydın kızlar ben bebisimi aldım kucağıma allallahıma çok sukur gunun biliyorsunuz erken doğum tehlikesiyle 19 gün yattım 20 günü sabah 5 de suyumuz geldi ve acil sezeryan servis alındım 35+3 ve okadar güzel bir duygu kızım kollarıMDA eve geldik bu benim ikinci bebeğim ilkini melek oğlumu kaybettim kızımı hastaneden çıkarırken dualarla gözyaşlarıyla cikardik ve evimize geldik sizlere çok tesekkurederim çok güzel paylaşımlar oldu hepiniz için dua ettim tam 3 saat sanci çektim hep aklimdaydiniz dmn senin içinde hep duacinim biz melek anneleriyiz
Doğru aslında ama bilerek bisey yapmiyorumki canim bende.hamilelik çok distiriyor insani.Ya ben de onların yerinde olmak istemezdim aslında
Canım bişe sorucam sana.bebişinin kafa çevresi ne kadar acabaaynnen canim sagliklia gelskn baska bisey istemiyorum inan.
eve geldim simdi canım,çok tesekkur ederim, iki Dr a gittim biri suyu çok az dedi biri iyi dedi,bn zeynepkamile güveniyorum ama korkuyorumdaIki dr da ayni seyi soylemis sen bilirsin tabiki ama zeynep kamildeki drlara guvenebilirsin o dr yanilmis buyuk ihtimalle canim
Ultrason ciktisi almadim unuttum canim dur gecen hafta ozelden aldigimi vereyim mi onu bulursam?Canım bişe sorucam sana.bebişinin kafa çevresi ne kadar acaba
Canım 32 den beri giriyorum. Kalp atışlarımı kontrol edemiyorum, kalbim çıkacak yerinden, sırtımdan ateş çıkıyor kulaklarım yanıyor, kendi kendime sakin ol deyip dürüyorum.... Bu arada Sırt üstü değil yan yat, sırtüstü kan basıncı bozulduğundan da nefes problemi oluyor ben yan daha rahat ediyorum....Ya ben de bu konuda böyle davranan tek benim sanıyordum yemin ediyorum.Nst ye 2 kez girdik 34 te ve 35 te bu çarşamba 36 da tekrar gireceğim ama o kalp sesini duydukça gümbür gümbür sanki bir sıkıntı varmış acil bir durum varmış gibi hissediyorum fena oluyorum uzanmak da zor geliyor hafif oturur gibi uzanıyorum ama yine de nefesim gidip geliyor en son yarım saat kaldım unuttu sanırım hemşire beni resmen çıldırmam yakındı.Ama dr nst gayet iyi çıkmış deyince hepsini unuttum gitti.Şimdi çarşamba yine gireceğiz ve ben yine geriliyorum
Aaa nâsı yani Doğdu mu, hayırlı olsun cnm...Kızlar bu gece saat beste Mina ma kavuştum akşam şansım başladı iyi ki gitmiştim şuan ağrıları var ama şükürler olsun minik iyi ediyo ama sunum yok daha. Bu duygu dünyalara değer darısı sizlere musait oldukça yazarım öpüyorum herkesi
ayy inanmıyorum çok sevindim kuzuna sağlıkla kavuşmuşsun gözünüzaydın Allah analı babalı büyütsünKızlar bu gece saat beste Mina ma kavuştum akşam şansım başladı iyi ki gitmiştim şuan ağrıları var ama şükürler olsun minik iyi ediyo ama sunum yok daha. Bu duygu dünyalara değer darısı sizlere musait oldukça yazarım öpüyorum herkesi
canım hangisi doğru bilmiyorum ama benim özel ve devletteki ölçümlerde 200 gr farkediyor inşallah istediğin gibi sağlıklı normal doğum yaparsınKizlar devletteko doktorumdan geldim kilomuz 3900 cikti 55 cmmisizzz cok uzun bi bebek olacak normal dogum gozukuyor dedi.Haftaici agrin tutar senin gelirsin dediay soke oldum normali zorlucam ben ozelde kilosunin yanildigini dusunuyorum.. Bakalim gorucz artik hangisi dogru cikacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?