Gozunuz aydin canim Rabbim saglik sihatle buyutmeyi nasip etsin.bir omur mutlu olun ins...Günaydın kızlar ben bebisimi aldım kucağıma allallahıma çok sukur gunun biliyorsunuz erken doğum tehlikesiyle 19 gün yattım 20 günü sabah 5 de suyumuz geldi ve acil sezeryan servis alındım 35+3 ve okadar güzel bir duygu kızım kollarıMDA eve geldik bu benim ikinci bebeğim ilkini melek oğlumu kaybettim kızımı hastaneden çıkarırken dualarla gözyaşlarıyla cikardik ve evimize geldik sizlere çok tesekkurederim çok güzel paylaşımlar oldu hepiniz için dua ettim tam 3 saat sanci çektim hep aklimdaydiniz dmn senin içinde hep duacinim biz melek anneleriyiz
Allah anali babali buyutsun canimGünaydın kızlar ben bebisimi aldım kucağıma allallahıma çok sukur gunun biliyorsunuz erken doğum tehlikesiyle 19 gün yattım 20 günü sabah 5 de suyumuz geldi ve acil sezeryan servis alındım 35+3 ve okadar güzel bir duygu kızım kollarıMDA eve geldik bu benim ikinci bebeğim ilkini melek oğlumu kaybettim kızımı hastaneden çıkarırken dualarla gözyaşlarıyla cikardik ve evimize geldik sizlere çok tesekkurederim çok güzel paylaşımlar oldu hepiniz için dua ettim tam 3 saat sanci çektim hep aklimdaydiniz dmn senin içinde hep duacinim biz melek anneleriyiz
Kuzum benim yaazencefilli bal da dene belki daha iyi etki eder. İnşallah bir an önce atlatırsın canım benim...
Günaydın kızlar ben bebisimi aldım kucağıma allallahıma çok sukur gunun biliyorsunuz erken doğum tehlikesiyle 19 gün yattım 20 günü sabah 5 de suyumuz geldi ve acil sezeryan servis alındım 35+3 ve okadar güzel bir duygu kızım kollarıMDA eve geldik bu benim ikinci bebeğim ilkini melek oğlumu kaybettim kızımı hastaneden çıkarırken dualarla gözyaşlarıyla cikardik ve evimize geldik sizlere çok tesekkurederim çok güzel paylaşımlar oldu hepiniz için dua ettim tam 3 saat sanci çektim hep aklimdaydiniz dmn senin içinde hep duacinim biz melek anneleriyiz
Allah analı babalı büyütsün canım ikiniz de sağlıkla çıkmışsınız hastaneden ne güzelGünaydın kızlar ben bebisimi aldım kucağıma allallahıma çok sukur gunun biliyorsunuz erken doğum tehlikesiyle 19 gün yattım 20 günü sabah 5 de suyumuz geldi ve acil sezeryan servis alındım 35+3 ve okadar güzel bir duygu kızım kollarıMDA eve geldik bu benim ikinci bebeğim ilkini melek oğlumu kaybettim kızımı hastaneden çıkarırken dualarla gözyaşlarıyla cikardik ve evimize geldik sizlere çok tesekkurederim çok güzel paylaşımlar oldu hepiniz için dua ettim tam 3 saat sanci çektim hep aklimdaydiniz dmn senin içinde hep duacinim biz melek anneleriyiz
Ayniyiz canim bende bacak agrisindan ölecem.mideyi geçtim onu sodayla ve renni mide ilaciyla hallediyorum.ama bu bacak agrilarim öldürecek beni.sendede oldumu?bacak agrisigünaydın kızlar birkaç gündür mide yanması ve kursak kaynaması başladı bende hiç olmuyordu tekmeleri de midemde hissetmeye başladım hep yandan geliyordu acaba doğum pozisyonuna mı geçti yine birkaç gündür ara ara adet sancısı oluyor sanki sökülmeye çalışır gibi yatınca geçiyor ama zaman azaldı artık normaldir heralde bunlar
Canim beyaz akintinin gelmesi normal ama miktarı çoksa bilemem zaten son haftalarda yavaş yavaş inceliyormus tikac.allah hayirlisi ile kurtarsin senide al kuzucugunu kucagina.gunaydin kizlar dun aksam o kadar çok akinti geldiki hamilelikte hic akintim olmadi ama dunden beri beyaz kokusuz ve koyu kivamli akinti geliyor acaba mukus tikaci denilen şey mi geliyor 10 gün var sezeryanima acaba daha önce suyum gelir mi.bu hafta perşembe kontrolün var birde doğumdan bir gün önce 1 nisanda 2 nisanda sabah 6 da hastaneye yatacaksin 7 gibi sezeryana aliriz dedi Dr.
Gözün aydın tatlım Allah analı babalu buyutsünGünaydın kızlar ben bebisimi aldım kucağıma allallahıma çok sukur gunun biliyorsunuz erken doğum tehlikesiyle 19 gün yattım 20 günü sabah 5 de suyumuz geldi ve acil sezeryan servis alındım 35+3 ve okadar güzel bir duygu kızım kollarıMDA eve geldik bu benim ikinci bebeğim ilkini melek oğlumu kaybettim kızımı hastaneden çıkarırken dualarla gözyaşlarıyla cikardik ve evimize geldik sizlere çok tesekkurederim çok güzel paylaşımlar oldu hepiniz için dua ettim tam 3 saat sanci çektim hep aklimdaydiniz dmn senin içinde hep duacinim biz melek anneleriyiz
Canim hayirli olsun. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. Kiziniza uzun, saglikli ve mutlu omurler dilerim.Günaydın kızlar ben bebisimi aldım kucağıma allallahıma çok sukur gunun biliyorsunuz erken doğum tehlikesiyle 19 gün yattım 20 günü sabah 5 de suyumuz geldi ve acil sezeryan servis alındım 35+3 ve okadar güzel bir duygu kızım kollarıMDA eve geldik bu benim ikinci bebeğim ilkini melek oğlumu kaybettim kızımı hastaneden çıkarırken dualarla gözyaşlarıyla cikardik ve evimize geldik sizlere çok tesekkurederim çok güzel paylaşımlar oldu hepiniz için dua ettim tam 3 saat sanci çektim hep aklimdaydiniz dmn senin içinde hep duacinim biz melek anneleriyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?