2015 Nisan Anneleri

Günaydın kızlar bizde Cumartesi ilk nts mize girdik kızımla herşey yolunda sancı falan çıkmadı gitmeden önce kuaföre gitmiştim alttan muane eder belki diye bakmadı 37 . Hafta bakarız dedi Ağdadan çekinen kızlar vardı çok acımadı bu sefer kızlar haberiniz olsunArtık her hafta kontrolümüz varmış bide normal doğum için artık yürüyüşe başlamamız lazım dedi pazarda kocacımla temizliğe başladık hiç kimsemiz olmadığı için birlikte yapıyoruz çaresiz ama zor kızlar benim gibi başlamayanlar vardı bian önce başlasanız iyi olur hem yorucu hemde bitmiyor 1 günde biz sadece camları perdeleri ve dolap içlerini halledebildik kolayladık sayılır ama canımız çıktı Halılar yıkamacıda gelince koltuklarıda temizlicekler bügünde bebiş kıyafetlerine başlıyorum yıka ütüle bu halde 1 hafta sürcek sanırsam temizlik doğum yapan güzel güzel bebişlerini kucaklarına alan kızlar hayırlı uğurlu olsun bol bol sütünüz olsun darısı başımıza inşallah sağlıklı sıhhatli sapasağlam bebişlerimizi bizde kucağımıza alalım inşallah

Günaydın kızlar ben bebisimi aldım kucağıma allallahıma çok sukur gunun biliyorsunuz erken doğum tehlikesiyle 19 gün yattım 20 günü sabah 5 de suyumuz geldi ve acil sezeryan servis alındım 35+3 ve okadar güzel bir duygu kızım kollarıMDA eve geldik bu benim ikinci bebeğim ilkini melek oğlumu kaybettim kızımı hastaneden çıkarırken dualarla gözyaşlarıyla cikardik ve evimize geldik sizlere çok tesekkurederim çok güzel paylaşımlar oldu hepiniz için dua ettim tam 3 saat sanci çektim hep aklimdaydiniz dmn senin içinde hep duacinim biz melek anneleriyiz

Gozunuz aydin canim Rabbim saglik sihatle buyutmeyi nasip etsin.bir omur mutlu olun ins...

Allah anali babali buyutsun canim

Günaydın kizlaaarr Guzel bir hafta olsun
Guzel haberlerle dolu olsun insallah

Kuzum benim yaa zencefilli bal da dene belki daha iyi etki eder. İnşallah bir an önce atlatırsın canım benim...

İnsallah tatlim çok Sagol.. zencefil de aldim tabi de daha az aliyorum ne olur ne olmaz diye..

Canim gözünüz aydin allah saglikla hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin insallah..
Bol bol kokla prensesi bizim için

Günaydın kızlar dün salonun temizliğimi bitirdik kocamka ama biz de bittik yemekden sonra koltuğa oturdum kalabilirsen kalk belime batarlar girdi yürüyemedim başladım ağlamaya kocam tuttu ellerimden bebek gibi sürüyerek gittim yatağıma çok korktum .herşeyde yapılsın istiyo içime sinmiyor eşim çok yardımcı ama yönlendirmeden de bilemez ki neyse evin %70 bitti sayılır allahım hepimizin yardımcısı olsun hele ki yardımcısı olmayana daha da çok amin

Günaydıın güzell anneler bizde kalktık kızımla kahvaltımızı yaptık babamızla işe gidicez .. Gece ağrılardan uyuyamadım ve sabaha kadar rüyamda hastanede sancımın gelmesini bekliyoduk hayırdır inşallah

Allah analı babalı büyütsün canım ikiniz de sağlıkla çıkmışsınız hastaneden ne güzel

günaydın kızlar birkaç gündür mide yanması ve kursak kaynaması başladı bende hiç olmuyordu tekmeleri de midemde hissetmeye başladım hep yandan geliyordu acaba doğum pozisyonuna mı geçti yine birkaç gündür ara ara adet sancısı oluyor sanki sökülmeye çalışır gibi yatınca geçiyor ama zaman azaldı artık normaldir heralde bunlar

gunaydin kizlar dun aksam o kadar çok akinti geldiki hamilelikte hic akintim olmadi ama dunden beri beyaz kokusuz ve koyu kivamli akinti geliyor acaba mukus tikaci denilen şey mi geliyor 10 gün var sezeryanima acaba daha önce suyum gelir mi.bu hafta perşembe kontrolün var birde doğumdan bir gün önce 1 nisanda 2 nisanda sabah 6 da hastaneye yatacaksin 7 gibi sezeryana aliriz dedi Dr.

Gunaydin kizlar.tüm mgece agrim verdi uyuyamadim.halada var sinirlerin tepemde eşime agrim var diyorum kalk bi hava al gel diyorsanki hava almayla geçecek bisey deli ediyor beni bogacam valla.en ufak bisey dese cildiriyorum.sağa dönüyorum sol tarafim agriyor.sola dönüyorum sağ tarafim agriyor.ne olur ya cvp verin benim gibi olan varmi?korkuyourumda doğum yapicam diye bebeğim çok hareketli maşallah anne olmak ne kadar zorrrrr.aklim cikiyor yavruma bisey olacak diye.

Ayniyiz canim bende bacak agrisindan ölecem.mideyi geçtim onu sodayla ve renni mide ilaciyla hallediyorum.ama bu bacak agrilarim öldürecek beni.sendede oldumu?bacak agrisi

Canim beyaz akintinin gelmesi normal ama miktarı çoksa bilemem zaten son haftalarda yavaş yavaş inceliyormus tikac.allah hayirlisi ile kurtarsin senide al kuzucugunu kucagina.

günaydın kızlar biz grip olduk çok agır geçiyo o yüzden bayadır takip edemiyorum umarım hepiniz iyisinizdir.

Gözün aydın tatlım Allah analı babalu buyutsün

Canim hayirli olsun. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. Kiziniza uzun, saglikli ve mutlu omurler dilerim. Darisi hepimizin basina insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…