2015 Nisan Anneleri

Maşallah oğluşuna CNm , inş hayırlısı ile kavuşursun fındığına .

minikzm canım rabbim yardimcin olsundualarimiz sseninle. ddm_grhn canım masallah ne güzel kavuşmuşsun melegine darisi basimiza melegini bizim yerimize de kokla

Cok sevindim canim benim gozunuz aydin hayirlisiyla geldi cennet kokulu minnak kizin Rabbim hayirli etsin sutun de hemen gelsin insallah cok mutlu oldum valla:)

Haftaya bugun kavusuyorsun sende ne guzel haberler bunlar :) Hayirlisiyla gelsin insallah canim ikinizde sorunsuz sikintisiz donun evinize:)
Merhaba arkadaşlar bende 12 gün önce sezeryanla zeynebime kavuştum fakat hala hastanedeyiz dua edin bize
Allah yardimciniz olsun insallah en kisa zamanda yavrunuzu alip evinize donersiniz Rabbim acil sifa versin

Merhaba arkadaşlar bende 12 gün önce sezeryanla zeynebime kavuştum fakat hala hastanedeyiz dua edin bize

allah analı babalı buyutsun kızlar. bebeklerınıze saglıklı, mutlu bır omur dılıyorum. allah kaderlerını ıyı yazsın inşallah. iyi ınsanlarla cattırsın. darısı bız bekleyenlere.

oy maşallah oglusuna. saglıklı olmanıza ıyı olmanıza cok sevındım. benım daha 2 haftam var kontrolume, ilk nst çekilecek heyecanla beklıyorum.

boşver saglıklı bır sekılde dunyaya gelsınler de sezeryan vs farketmez.

Kizlar firsat buldum geldim oglumla babasi saglikocqgina gitti topuk kani icin bende hemen bakip cikicm
Hep diyordum cikmasa hic diye ama ahhh o koku varya dunyada daha oyle birsey yokmus Rabbime binlerce sukur anneligi nasip etti
Kizlar akintilariniza dikkat edin bu aylarda dr ye nutlaka soyleyin bensabah gittim suyum cok azalmisti dr hic bekletmedi zaten hemen yatis verdi birkac saat icinde de dogum oldu
Size tavsiyem kayinvalideden. Benim gibi cekinenler vardi mutlaka ebelere dr ye soyleyin odada durmasin kimse diye soykesinler anne ile bebek temasi cok onemli birseymis
Gelen giden bitmiyor insan kendini yabancvi gibinhisediyoir bebegine cocuk dr si geldi ona soyledim sonra bebisi soydular benide ve kollarima verdiler o an superi ikimiz icinde. Sezeryan olcklar mutlaka biberon koyun cantaya sut hemen gelmio lactamil iciyorum o da cok iyi geldi sukurvsutum var ama sagipbveriyorum oglum bir turlu beceremedi eemmeyi

slm herkese haber verip dua isteyelim bu sabah 6 da suyum geldi hemen yatış verdiler normal olmadı epidural doğum yaptık bebeğim 38+1 de geldi daha vaktimiz var diye rahattik dünyanın en tatlı seyiymis 10 senenin sonrasında duaniz da unutmayın ne olur

Arkadaşlar yardım.. Şu an oturdum, ben nerde yanlış yaptım diye ağlıyorum. 6 yaşındaki kızımın saçını kestirdim, kesilirken ağladı, ilk kesimi falan da değil bu arada.. bu arada kuaför de arkadaşım, o kadar itinalı ki ananlatamam, bebekliğinden beri bildiği için. Sabah da okula giderken tararken hafif tarak takılınca ağlamıştı. Öyle böyle değil nazlılığı çileden çıkarıyor.

ah canım. ne guzel anlar yasıyorsun su an demi. allah inşallah saglıkla bızlerede nasıp etsın. tavsıyeler ıcın de cok tesekkurler.

Hadi gözün aydin canim.

Maşallah oğluşuna CNm , inş hayırlısı ile kavuşursun fındığına .

Çok Sağolun kızlar hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inş mis kokularını içimize çekelim herkesin günler yaklaşıyor yawaş yawaş Heyecanlı günler bende hep normal doğum istiyordum ama kısmet sezaryanmış Hayırlısı olsun spinal anestezi olcam bebeğimin ilk Doğduğu anı görmek istiyorum hepimiz Allah yardımcısı olsun inş

gozun aydın canım. çok sevındım. allah analı babalı buyutsun saglıklı guzel bır omur versın bebegınle hepınıze.

arka arkaya dogum haberlerı alınca sok oldum bugun. allah hepımızın yardımcısı olsun.

Hay maşallah topiğimizin kuzuları teker teker geliyorlar nisanannesi gözün aydın canım sağlıcakla büyüt yavrunu sevvalk seninde gözün aydın canım maşallah rabbim kuzularınızı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Topikte en son ben doğuracağım galiba :)))

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Gözün aydin olsun canim. Allahim bizede kismet etsin InşaAllah. Allahim yardimcin olsun.

Kuzum benimmmm çok şükür gelmişsiniz evinize:) Rabbim sağlık versin kuzuna, evinizden ojun cennet kokusu eksik olmasın:)

Bilgileriçin de Allah razı olsun:)
Paşamızı bizim yerimize de kokla ohhh misss:):)

Gozun aydin Allah anali babali buyutsun saglikl insallah. Kac kilo kac cm dogdu minigin :)

kızlar dualarınıza ihtiyacım var.bugün kontrolüm vardı alttan muayene oldum 5cm acıklıgım %80 efasmanım var doktor sen nasıl duruyosun bu acıklıkla dedi agrı hissetmiyorum hiç.yarın sabah 9 da doguma gidecegim ac gel dedi.bebişim 3kilo 190 gr olmus.suyumda fazlaymıs biraz,şoktayım şuan.ve cok heyecanlıyım ve korkuyorumda.kalp rahim oldugu için erken dogum riskimde vardı.

bu arada bi haftadır ishalim vardı,3 gündür ara ara ama cok olmayan düzensiz bel agrım vardı,1 hafta önce acile gitmiştim yalancı dogum sancıları dedi doktor sancıda cıkmamıstı nst de,simdi 100 lerde sancı cıktı ama hissetmiyorum.simdi hazırlık yapıcam esyalarımı toparlıycam evi azcık,cantanın eksiklerine bakıcam.bugün uyku yok bana.annemde yarın sabah binip gelecek aksama yanımızda olacak.dogum yapan arkadaslarada saglıkla yavrularını büyütmelerini diliyorum.

Kızlar doğum haberlerinizi okudum çok mutlu oldum Allah analı babalı büyütsün. Darısı başımıza.

Birde merak ediyorum Acaba bebeği önden giden var mı? Benim bebeğim 2 hafta ileride gözüküyormuş. Şimdiden 3 kg olmuş bile doktor takip ederiz çok iri olursa sezeryan yaparız dedi var mı bu durumda olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…