Maşallah oğluşuna CNm , inş hayırlısı ile kavuşursun fındığına .Selam kızlar bikaç gündür yazamıyorum ancak okuyabildim yazdıklarınızı.bebişime kavuşanların ve hastaneden çıkan arkadaslar gözünüz Aydın meleklerle bir Ömür sağlıkla mutlulukla hayırlısıyla günleriniz geçsin inş..
Hasta olan tüm arkadaslarıma da Allah şifa versin inş
Bizde ctesi gittik son kez doktora oğlusum dönmemiş 2950 olmuş oğlum 1 haftada 450 gr almış doktorda bende bu kadar beklemiyodum dedi tabi yanılma payıda olabilir dedi Hayırlısı sağlıklı olsun tabi önemli olan bu..ve 3 kg çocuk artık Dönmesi mümkün değil dedi vee asıl haberimiz Mecbur Sezaryan Olacağım için günümüz belirlendi 30 Mart ta sabah 8 de hastanede olcaz Allah'ın izniyle haftaya bugün oğlum kucağımda olacak çok heyecanlandım
BPD ? Diye biliyorum.benimki 100 mm .dr tekrar tekrar olctu bu kafa cikmaz dedi.o yuzden soruyorum.senin Kac acaba?HC=34.41
sanirim bu canim :)
Geçmiş olsun CNm , Rabbimden bol şifa diliyorum. Melek Zeynep kızımızada hayırlı ömür nasip etsin mevlam .Merhaba arkadaşlar bende 12 gün önce sezeryanla zeynebime kavuştum fakat hala hastanedeyiz dua edin bize
Cok sevindim canim benim gozunuz aydin hayirlisiyla geldi cennet kokulu minnak kizin Rabbim hayirli etsin sutun de hemen gelsin insallah cok mutlu oldum valla:)Kızlar bu gece saat beste Mina ma kavuştum akşam şansım başladı iyi ki gitmiştim şuan ağrıları var ama şükürler olsun minik iyi ediyo ama sunum yok daha. Bu duygu dünyalara değer darısı sizlere musait oldukça yazarım öpüyorum herkesi
Haftaya bugun kavusuyorsun sende ne guzel haberler bunlar :) Hayirlisiyla gelsin insallah canim ikinizde sorunsuz sikintisiz donun evinize:)Selam kızlar bikaç gündür yazamıyorum ancak okuyabildim yazdıklarınızı.bebişime kavuşanların ve hastaneden çıkan arkadaslar gözünüz Aydın meleklerle bir Ömür sağlıkla mutlulukla hayırlısıyla günleriniz geçsin inş..
Bizde ctesi gittik son kez doktora oğlusum dönmemiş 2950 olmuş oğlum 1 haftada 450 gr almış doktorda bende bu kadar beklemiyodum dedi tabi yanılma payıda olabilir dedi Hayırlısı sağlıklı olsun tabi önemli olan bu..ve 3 kg çocuk artık Dönmesi mümkün değil dedi vee asıl haberimiz Mecbur Sezaryan Olacağım için günümüz belirlendi 30 Mart ta sabah 8 de hastanede olcaz Allah'ın izniyle haftaya bugün oğlum kucağımda olacak çok heyecanlandım
Allah yardimciniz olsun insallah en kisa zamanda yavrunuzu alip evinize donersiniz Rabbim acil sifa versinMerhaba arkadaşlar bende 12 gün önce sezeryanla zeynebime kavuştum fakat hala hastanedeyiz dua edin bize
benim boyle yaziyor canim ya.. Cati muaynesi yaptimii niye hemen oyle dedi icindemi kalacak bu cocuk elbette cikacak :)BPD ? Diye biliyorum.benimki 100 mm .dr tekrar tekrar olctu bu kafa cikmaz dedi.o yuzden soruyorum.senin Kac acaba?
Kızlar bu gece saat beste Mina ma kavuştum akşam şansım başladı iyi ki gitmiştim şuan ağrıları var ama şükürler olsun minik iyi ediyo ama sunum yok daha. Bu duygu dünyalara değer darısı sizlere musait oldukça yazarım öpüyorum herkesi
Merhaba arkadaşlar bende 12 gün önce sezeryanla zeynebime kavuştum fakat hala hastanedeyiz dua edin bize
Selam kızlar bikaç gündür yazamıyorum ancak okuyabildim yazdıklarınızı.bebişime kavuşanların ve hastaneden çıkan arkadaslar gözünüz Aydın meleklerle bir Ömür sağlıkla mutlulukla hayırlısıyla günleriniz geçsin inş..
Kizlar firsat buldum geldim oglumla babasi saglikocqgina gitti topuk kani icin bende hemen bakip cikicm
Hep diyordum cikmasa hic diye ama ahhh o koku varya dunyada daha oyle birsey yokmus Rabbime binlerce sukur anneligi nasip etti
Kizlar akintilariniza dikkat edin bu aylarda dr ye nutlaka soyleyin bensabah gittim suyum cok azalmisti dr hic bekletmedi zaten hemen yatis verdi birkac saat icinde de dogum oldu
Size tavsiyem kayinvalideden. Benim gibi cekinenler vardi mutlaka ebelere dr ye soyleyin odada durmasin kimse diye soykesinler anne ile bebek temasi cok onemli birseymis
Gelen giden bitmiyor insan kendini yabancvi gibinhisediyoir bebegine cocuk dr si geldi ona soyledim sonra bebisi soydular benide ve kollarima verdiler o an superi ikimiz icinde. Sezeryan olcklar mutlaka biberon koyun cantaya sut hemen gelmio lactamil iciyorum o da cok iyi geldi sukurvsutum var ama sagipbveriyorum oglum bir turlu beceremedi eemmeyi
Hadi gözün aydin canim.
Maşallah oğluşuna CNm , inş hayırlısı ile kavuşursun fındığına .
Cok sevindim canim benim gozunuz aydin hayirlisiyla geldi cennet kokulu minnak kizin Rabbim hayirli etsin sutun de hemen gelsin insallah cok mutlu oldum valla:)
Haftaya bugun kavusuyorsun sende ne guzel haberler bunlar :) Hayirlisiyla gelsin insallah canim ikinizde sorunsuz sikintisiz donun evinize:)
Allah yardimciniz olsun insallah en kisa zamanda yavrunuzu alip evinize donersiniz Rabbim acil sifa versin
allah analı babalı buyutsun kızlar. bebeklerınıze saglıklı, mutlu bır omur dılıyorum. allah kaderlerını ıyı yazsın inşallah. iyi ınsanlarla cattırsın. darısı bız bekleyenlere.
oy maşallah oglusuna. saglıklı olmanıza ıyı olmanıza cok sevındım. benım daha 2 haftam var kontrolume, ilk nst çekilecek heyecanla beklıyorum.
boşver saglıklı bır sekılde dunyaya gelsınler de sezeryan vs farketmez.
gozun aydın canım. çok sevındım. allah analı babalı buyutsun saglıklı guzel bır omur versın bebegınle hepınıze.slm herkese haber verip dua isteyelim bu sabah 6 da suyum geldi hemen yatış verdiler normal olmadı epidural doğum yaptık bebeğim 38+1 de geldi daha vaktimiz var diye rahattik dünyanın en tatlı seyiymis 10 senenin sonrasında duaniz da unutmayın ne olur
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünslm herkese haber verip dua isteyelim bu sabah 6 da suyum geldi hemen yatış verdiler normal olmadı epidural doğum yaptık bebeğim 38+1 de geldi daha vaktimiz var diye rahattik dünyanın en tatlı seyiymis 10 senenin sonrasında duaniz da unutmayın ne olur
Gözün aydin olsun canim. Allahim bizede kismet etsin InşaAllah. Allahim yardimcin olsun.slm herkese haber verip dua isteyelim bu sabah 6 da suyum geldi hemen yatış verdiler normal olmadı epidural doğum yaptık bebeğim 38+1 de geldi daha vaktimiz var diye rahattik dünyanın en tatlı seyiymis 10 senenin sonrasında duaniz da unutmayın ne olur
Merhaba kizlar. Biz bebegimizi kuvezden cikardik cok sukur :) artik evde butun vaktimizi alan mis kokulu bir pasa var. Hatirlayanlar vardir, ben 34. Haftamda dogum yapmistim. O yuzden oglum henuz cok minnak, ama hic bir saglik sorunu yok allaha sukur. Bunu ozellikle yaziyorum ki ultrasonda bebegi zayif cikti diye uzulen anneler hic caninizi sikmayin. Inanin saglikli olmasi kilolu olmasindan cok daha onemli ve kilolu demek saglikli demek degil.
benim ilk gunler sutum cok azdi. Ebeler humana cayi onerdiler. Ben de kesinlikle oneriyorum. Bende cok ise yaradi. Aklinizda olsun. Bir de sut sagma makinesi almayi dusunen varsa avent i siddetle tavsiye ediyorum. Hastanedeki makineden bile daha iyi. Bana onceden cok gereksiz gibi geliyordu ama bebis yogun bakimda olunca mecburen aldim. Simdi iyi ki almisim diyorum. Cunku emzirseniz bile bebek butun sutu cekemiyor. Makineyle sagdikca hem sut bollasiyor hem de sutun kanalda kalip iltihaplanma ihtimali ortadan kalkiyor.
Kimin yazdigini hatirlamiyorum ama yogun bakim ucreti konusulmus. Yogun bakimlar ucretsiz. Sadece doktorunuz ekstra testler isterse belki onlardan dolayi masraf cikar. birde dogum yaptiginiz hastanenin yenidogan yogun bakimi var mi diye bi arastirin derim ben. Insallah ihtiyaciniz olmaz ama hersey cok normal gitse bile son anda ufak bir aksilik nedeniyle bebekler bir sure gozlem altina alinabiliyor.
her zaman yazamasam da okumaya calisiyorum. Aklima gelen seylerin bazilarini yazayim dedim. Biraz uzun oldu ama Belki birilerinin isine yarar. aslinda daha yazarim da beyefendi mizildanmaya basladi :)
Son olarak dogum yapan arkadaslari tebrik ederim. Allah anali babali saglikla agiz tadiyla buyutmeyi nasip etsin
Gozun aydin Allah anali babali buyutsun saglikl insallah. Kac kilo kac cm dogdu minigin :)slm herkese haber verip dua isteyelim bu sabah 6 da suyum geldi hemen yatış verdiler normal olmadı epidural doğum yaptık bebeğim 38+1 de geldi daha vaktimiz var diye rahattik dünyanın en tatlı seyiymis 10 senenin sonrasında duaniz da unutmayın ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?