2015 Nisan Anneleri

Canım hayırlı olsun şimdiden dualarım senin ve ihtiyacı olan tüm annelerle. İnşallah sağlıcakla alırsın miniğini kucağına.

Canım rabbim yardımcın olsun sağlıcakla al kuzunu kucağına inşallah. Dualarımızdasın kendini çok fazla da yorma

benim boyle yaziyor canim ya.. Cati muaynesi yaptimii niye hemen oyle dedi icindemi kalacak bu cocuk elbette cikacak :)
Cati muayenesi yapti.dar oldugu icin bu kafa cikmaz dedi.kafasi cok iri fln dedi.hangi dr a gidersen git bu cocugu ordan cikaramaz dedi.sezeryan olucam o yuzden

canım Allah analı babalı uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin bebeğine çok sevindim
Merhaba arkadaşlar bende 12 gün önce sezeryanla zeynebime kavuştum fakat hala hastanedeyiz dua edin bize
canım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde çııkarsınız inşallah.. güzel haberlerini bekliyoruz...
canım benimde biraz önden gidiyo.. doktor şuanda yorum için erken bazen böyle önden gidip haftasını yakalayabiliyor sona doğru dedi muhtemelen benim ne şekilde olacağı çatı muaynesinden sonra belli olacak..

ya kızlar bu arada yazamadığım doğum yapan arkadaşlarıda tebrik ederim.. evlatlarıyla sağlıklı uzun bir ömür dilerim... yalnız ben telaş olmaya başladım. daha valiz bile hazır değil.. çok ağırdan alıyorum galiba.. korkuda başladı.. bu su durup dururken gelmez dimi... hissedeeriz heralde öncesinde... bende bikaç gündür ishal gbiyim şiddetli değil ama bunun doğumla ilişkilendirmek gerekir mi?? off telaşlardayım..

Benim oyle canım

canım hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah güzel haberlerini bekliyoruz...

cok heyecanlı. hıc agrın olmaması degısıkmıs. allah yardımcın olsun. umarım rahat ve saglıklı bır dogum olur canım. guzel haberlerını beklıyoruz.dualarımız senınle ve tum hamıleler ve doguranlarla

masallah kuzuna. hayırlısı ile saglıkla kucagına almayı nasıp etsın allah hepımıze

Amin cnm. Bende persrmbe gitmeyi dusunuyorum bakalim ne dicek. Normal olsn istiyorum ama bilmiyorum binaksilik olmazsa normal dogurursun demisti dr ama. Tam bi tarih belli olmamasi da beni endiselendiriyor bu sefer. Korku oluyor bende nerde ne zmn yakalayacak diye :) buarada en son kontrolde kilosu falan nasildi erkekmi kizmi bebis :)

Cnm gözünüz Aydın Allah analı babalı büyütsün inş..
CNm şimdiden hayırlı olsun gözünüz Aydın inş sağlıkla kucağına al yarın yavrunu

canım gözün aydın rabbim sağlıklı bi şekilde büyütmeyi nasip etsin

Aaa sok ustune ustune sok yasiyorim bugun
Gozunaudin canim allahim kucagina almayi nasip etsinn :)

Kızlar kurabiyelerimizde hazır hafta sonu aldık son olarak şekerler aldım stickerladım filon yapılıp onlarıda standa yerleştircez ve hazırlıklar tamam olcak inş

Eklentiler

• image.webp
    65,6 KB · Görüntüleme: 99
  • image.webp
    64 KB · Görüntüleme: 101
  • image.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 101
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…