- 9 Kasım 2008
- 307
- 200
- 133
Allah sifa versin canimMerhaba arkadaşlar bende 12 gün önce sezeryanla zeynebime kavuştum fakat hala hastanedeyiz dua edin bize
Canım hayırlı olsun şimdiden dualarım senin ve ihtiyacı olan tüm annelerle. İnşallah sağlıcakla alırsın miniğini kucağına.kızlar dualarınıza ihtiyacım var.bugün kontrolüm vardı alttan muayene oldum 5cm acıklıgım %80 efasmanım var doktor sen nasıl duruyosun bu acıklıkla dedi agrı hissetmiyorum hiç.yarın sabah 9 da doguma gidecegim ac gel dedi.bebişim 3kilo 190 gr olmus.suyumda fazlaymıs biraz,şoktayım şuan.ve cok heyecanlıyım ve korkuyorumda.kalp rahim oldugu için erken dogum riskimde vardı.
bu arada bi haftadır ishalim vardı,3 gündür ara ara ama cok olmayan düzensiz bel agrım vardı,1 hafta önce acile gitmiştim yalancı dogum sancıları dedi doktor sancıda cıkmamıstı nst de,simdi 100 lerde sancı cıktı ama hissetmiyorum.simdi hazırlık yapıcam esyalarımı toparlıycam evi azcık,cantanın eksiklerine bakıcam.bugün uyku yok bana.annemde yarın sabah binip gelecek aksama yanımızda olacak.dogum yapan arkadaslarada saglıkla yavrularını büyütmelerini diliyorum.
Canım rabbim yardımcın olsun sağlıcakla al kuzunu kucağına inşallah. Dualarımızdasın kendini çok fazla da yormakızlar dualarınıza ihtiyacım var.bugün kontrolüm vardı alttan muayene oldum 5cm acıklıgım %80 efasmanım var doktor sen nasıl duruyosun bu acıklıkla dedi agrı hissetmiyorum hiç.yarın sabah 9 da doguma gidecegim ac gel dedi.bebişim 3kilo 190 gr olmus.suyumda fazlaymıs biraz,şoktayım şuan.ve cok heyecanlıyım ve korkuyorumda.kalp rahim oldugu için erken dogum riskimde vardı.
bu arada bi haftadır ishalim vardı,3 gündür ara ara ama cok olmayan düzensiz bel agrım vardı,1 hafta önce acile gitmiştim yalancı dogum sancıları dedi doktor sancıda cıkmamıstı nst de,simdi 100 lerde sancı cıktı ama hissetmiyorum.simdi hazırlık yapıcam esyalarımı toparlıycam evi azcık,cantanın eksiklerine bakıcam.bugün uyku yok bana.annemde yarın sabah binip gelecek aksama yanımızda olacak.dogum yapan arkadaslarada saglıkla yavrularını büyütmelerini diliyorum.
Cati muayenesi yapti.dar oldugu icin bu kafa cikmaz dedi.kafasi cok iri fln dedi.hangi dr a gidersen git bu cocugu ordan cikaramaz dedi.sezeryan olucam o yuzdenbenim boyle yaziyor canim ya.. Cati muaynesi yaptimii niye hemen oyle dedi icindemi kalacak bu cocuk elbette cikacak :)
canım Allah analı babalı uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin bebeğine çok sevindimKızlar bu gece saat beste Mina ma kavuştum akşam şansım başladı iyi ki gitmiştim şuan ağrıları var ama şükürler olsun minik iyi ediyo ama sunum yok daha. Bu duygu dünyalara değer darısı sizlere musait oldukça yazarım öpüyorum herkesi
canım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde çııkarsınız inşallah.. güzel haberlerini bekliyoruz...Merhaba arkadaşlar bende 12 gün önce sezeryanla zeynebime kavuştum fakat hala hastanedeyiz dua edin bize
canım benimde biraz önden gidiyo.. doktor şuanda yorum için erken bazen böyle önden gidip haftasını yakalayabiliyor sona doğru dedi muhtemelen benim ne şekilde olacağı çatı muaynesinden sonra belli olacak..Kızlar doğum haberlerinizi okudum çok mutlu oldum Allah analı babalı büyütsün.Darısı başımıza.
Birde merak ediyorum Acaba bebeği önden giden var mı? Benim bebeğim 2 hafta ileride gözüküyormuş. Şimdiden 3 kg olmuş bile doktor takip ederiz çok iri olursa sezeryan yaparız dedi var mı bu durumda olan?
Benim oyle canımKızlar doğum haberlerinizi okudum çok mutlu oldum Allah analı babalı büyütsün.Darısı başımıza.
Birde merak ediyorum Acaba bebeği önden giden var mı? Benim bebeğim 2 hafta ileride gözüküyormuş. Şimdiden 3 kg olmuş bile doktor takip ederiz çok iri olursa sezeryan yaparız dedi var mı bu durumda olan?
canım hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah güzel haberlerini bekliyoruz...kızlar dualarınıza ihtiyacım var.bugün kontrolüm vardı alttan muayene oldum 5cm acıklıgım %80 efasmanım var doktor sen nasıl duruyosun bu acıklıkla dedi agrı hissetmiyorum hiç.yarın sabah 9 da doguma gidecegim ac gel dedi.bebişim 3kilo 190 gr olmus.suyumda fazlaymıs biraz,şoktayım şuan.ve cok heyecanlıyım ve korkuyorumda.kalp rahim oldugu için erken dogum riskimde vardı.
cok heyecanlı. hıc agrın olmaması degısıkmıs. allah yardımcın olsun. umarım rahat ve saglıklı bır dogum olur canım. guzel haberlerını beklıyoruz.dualarımız senınle ve tum hamıleler ve doguranlarlakızlar dualarınıza ihtiyacım var.bugün kontrolüm vardı alttan muayene oldum 5cm acıklıgım %80 efasmanım var doktor sen nasıl duruyosun bu acıklıkla dedi agrı hissetmiyorum hiç.yarın sabah 9 da doguma gidecegim ac gel dedi.bebişim 3kilo 190 gr olmus.suyumda fazlaymıs biraz,şoktayım şuan.ve cok heyecanlıyım ve korkuyorumda.kalp rahim oldugu için erken dogum riskimde vardı.
masallah kuzuna. hayırlısı ile saglıkla kucagına almayı nasıp etsın allah hepımızeKızlar doğum haberlerinizi okudum çok mutlu oldum Allah analı babalı büyütsün.Darısı başımıza.
Amin cnm. Bende persrmbe gitmeyi dusunuyorum bakalim ne dicek. Normal olsn istiyorum ama bilmiyorum binaksilik olmazsa normal dogurursun demisti dr ama. Tam bi tarih belli olmamasi da beni endiselendiriyor bu sefer. Korku oluyor bende nerde ne zmn yakalayacak diye :) buarada en son kontrolde kilosu falan nasildi erkekmi kizmi bebis :)seninle doğum tarihlerimiz ve hatta kontrol tarihlerimizde aynı :)) bende 4 martta gittim 20 gün sonra yine gel dedi..yarına kontrole gidicem ama benim sezeryan olucağı için doğumum 14 nisan da (ilk çocuğum sezeryan olmuştu bunuda sezeryan olucam)Allah yardımcımız olsun canım...
slm herkese haber verip dua isteyelim bu sabah 6 da suyum geldi hemen yatış verdiler normal olmadı epidural doğum yaptık bebeğim 38+1 de geldi daha vaktimiz var diye rahattik dünyanın en tatlı seyiymis 10 senenin sonrasında duaniz da unutmayın ne olur
CNm şimdiden hayırlı olsun gözünüz Aydın inş sağlıkla kucağına al yarın yavrunukızlar dualarınıza ihtiyacım var.bugün kontrolüm vardı alttan muayene oldum 5cm acıklıgım %80 efasmanım var doktor sen nasıl duruyosun bu acıklıkla dedi agrı hissetmiyorum hiç.yarın sabah 9 da doguma gidecegim ac gel dedi.bebişim 3kilo 190 gr olmus.suyumda fazlaymıs biraz,şoktayım şuan.ve cok heyecanlıyım ve korkuyorumda.kalp rahim oldugu için erken dogum riskimde vardı.
Canım peki doktorun ne dedi bana ileri devam ederse sezeryan yaparız kilolu bebeklerde normal doğum önermiyoruz dedi ama bakıyorum 5 kilo doğan bebekler var. Kafam karıştı.Benim oyle canım
canım gözün aydın rabbim sağlıklı bi şekilde büyütmeyi nasip etsinKızlar bu gece saat beste Mina ma kavuştum akşam şansım başladı iyi ki gitmiştim şuan ağrıları var ama şükürler olsun minik iyi ediyo ama sunum yok daha. Bu duygu dünyalara değer darısı sizlere musait oldukça yazarım öpüyorum herkesi
kızlar dualarınıza ihtiyacım var.bugün kontrolüm vardı alttan muayene oldum 5cm acıklıgım %80 efasmanım var doktor sen nasıl duruyosun bu acıklıkla dedi agrı hissetmiyorum hiç.yarın sabah 9 da doguma gidecegim ac gel dedi.bebişim 3kilo 190 gr olmus.suyumda fazlaymıs biraz,şoktayım şuan.ve cok heyecanlıyım ve korkuyorumda.kalp rahim oldugu için erken dogum riskimde vardı.
Anladim canom hayorlisi olsun bakalim bize ne dicek :)Cati muayenesi yapti.dar oldugu icin bu kafa cikmaz dedi.kafasi cok iri fln dedi.hangi dr a gidersen git bu cocugu ordan cikaramaz dedi.sezeryan olucam o yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?