canım Allah analı babalı uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin bebeğine çok sevindim
canım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde çııkarsınız inşallah.. güzel haberlerini bekliyoruz...
canım benimde biraz önden gidiyo.. doktor şuanda yorum için erken bazen böyle önden gidip haftasını yakalayabiliyor sona doğru dedi muhtemelen benim ne şekilde olacağı çatı muaynesinden sonra belli olacak..
ya kızlar bu arada yazamadığım doğum yapan arkadaşlarıda tebrik ederim.. evlatlarıyla sağlıklı uzun bir ömür dilerim... yalnız ben telaş olmaya başladım. daha valiz bile hazır değil.. çok ağırdan alıyorum galiba.. korkuda başladı.. bu su durup dururken gelmez dimi... hissedeeriz heralde öncesinde... bende bikaç gündür ishal gbiyim şiddetli değil ama bunun doğumla ilişkilendirmek gerekir mi?? off telaşlardayım..
Amin canım zaman ne kadar çabuk geçiyor değil mi? Birde son zamanlarda paniğimiz artmasa.masallah kuzuna. hayırlısı ile saglıkla kucagına almayı nasıp etsın allah hepımıze
selam kızlar, size dün akşam yaşadığım bir heyecanı anlatmak istiyorum :) bir kaç gündür giremedim evde bir yoğunluk benim kardeşim, eşimin kardeşi, eşimin sınav stresi.. dün akşam da kuzenler gelecekti bana hediyelerini vermek için biraz kardeşimle hazırlık yapmıştım. sonra son anda eşim aradı biz gidiyoruz kuzenlere diye dedim bir sürü hazırlık yaptım bu halimle neden son dak. söylüyorlar çayı bile demlemişim yani. demesin mi çaydanlığı pastaları da alalım öyle gidelim ayy eşime apayrı bir sinirlendim o an bir de o saate kadar kahvaltı ile durmuşum açlıktan ölüyorum dedim valla biz evde yeriz öyle gideriz..neyse ben o sinir ve inatla hazırladıklarımı bir güzel yedim kardeşlere de yedirdim ama eşim aşağıda ağaç oldu yarım saat bekliyor ona demiyorum tabi yemek yiyoruz diye şimdi geliyoruz diye oyalıyorumbir de içimden ohh hep o beni bekletirdi nasıl oluyor beklemek biraz anlasın diyorum aşağı indik bana demesin mi puseti binanın deposuna koymuştum önce ona bakalım, yaa eve gelecek şeyi neden depoya koyarsın diye daha bir sinirlendim paldır küldür depoya indik ayy bir bakarım ki bizim kuzenler herkes binanın toplantı odasında baby shower hazırlamışlar 2 saattir oradalarmış soğuktu bi de bir sürü odayı süslemişler pastalar börekler hediyeler herkes orada.. ben nasıl kötü oldum sinir küpü halimden birden böyle bir süprizle kaşılaşmam beni duygusal olarak etkiledi tabi ben salya sümük oldum. ilk defa yapılan süprizi zerre kadar anlamadım, benim için o kadar hazırlık, uğraş yapılmış çok mutlu oldum gerçekten. ee artık gelsin oğluşumuz :) çok uzun yazmışım kusura bakmayın
Merhaba arkadaşlar bende 12 gün önce sezeryanla zeynebime kavuştum fakat hala hastanedeyiz dua edin bize
slm herkese haber verip dua isteyelim bu sabah 6 da suyum geldi hemen yatış verdiler normal olmadı epidural doğum yaptık bebeğim 38+1 de geldi daha vaktimiz var diye rahattik dünyanın en tatlı seyiymis 10 senenin sonrasında duaniz da unutmayın ne olur
Arkadaşlar yardım.. Şu an oturdum, ben nerde yanlış yaptım diye ağlıyorum. 6 yaşındaki kızımın saçını kestirdim, kesilirken ağladı, ilk kesimi falan da değil bu arada.. bu arada kuaför de arkadaşım, o kadar itinalı ki ananlatamam, bebekliğinden beri bildiği için. Sabah da okula giderken tararken hafif tarak takılınca ağlamıştı. Öyle böyle değil nazlılığı çileden çıkarıyor.
kızlar dualarınıza ihtiyacım var.bugün kontrolüm vardı alttan muayene oldum 5cm acıklıgım %80 efasmanım var doktor sen nasıl duruyosun bu acıklıkla dedi agrı hissetmiyorum hiç.yarın sabah 9 da doguma gidecegim ac gel dedi.bebişim 3kilo 190 gr olmus.suyumda fazlaymıs biraz,şoktayım şuan.ve cok heyecanlıyım ve korkuyorumda.kalp rahim oldugu için erken dogum riskimde vardı.
bu arada bi haftadır ishalim vardı,3 gündür ara ara ama cok olmayan düzensiz bel agrım vardı,1 hafta önce acile gitmiştim yalancı dogum sancıları dedi doktor sancıda cıkmamıstı nst de,simdi 100 lerde sancı cıktı ama hissetmiyorum.simdi hazırlık yapıcam esyalarımı toparlıycam evi azcık,cantanın eksiklerine bakıcam.bugün uyku yok bana.annemde yarın sabah binip gelecek aksama yanımızda olacak.dogum yapan arkadaslarada saglıkla yavrularını büyütmelerini diliyorum.
Benim esim 6 kilo dogmus.benim bebegiminde cok iri oldugunu soyledi dr.catim dar.normal dogum olmaz dedi.hatta kayinvalidemede sordu 6 kiloyu nasil normal dogurdun diye.cok yirtilma olur,idrar kacirma olur fln dedi.ben cok istiyordum normal dogumu ama nasip degilmis.ctesi sezeryan olucak bakalim.Canım peki doktorun ne dedi bana ileri devam ederse sezeryan yaparız kilolu bebeklerde normal doğum önermiyoruz dedi ama bakıyorum 5 kilo doğan bebekler var. Kafam karıştı.
Canım hayırlı olsun şimdiden bebişin evet önceden nasıl yapıyorlarmış diyoruz ama onlarında bir çok sonucu olabiliyor. Ben artık doktor ne derse öyle yapıcam sonuçta uzman olan o. Hayırlısı hangisiyse o olsun diye dua ediyorum.Benim esim 6 kilo dogmus.benim bebegiminde cok iri oldugunu soyledi dr.catim dar.normal dogum olmaz dedi.hatta kayinvalidemede sordu 6 kiloyu nasil normal dogurdun diye.cok yirtilma olur,idrar kacirma olur fln dedi.ben cok istiyordum normal dogumu ama nasip degilmis.ctesi sezeryan olucak bakalim.
Canim hayirli olsun, gozunuz aydin.slm herkese haber verip dua isteyelim bu sabah 6 da suyum geldi hemen yatış verdiler normal olmadı epidural doğum yaptık bebeğim 38+1 de geldi daha vaktimiz var diye rahattik dünyanın en tatlı seyiymis 10 senenin sonrasında duaniz da unutmayın ne olur
Canim surekli cagiriyorsun senin bebis de cok durmaz gelir merak etme :) ben de gelme biraz daha diyorum umarim anliyordur :)Prensesim bakk arkadaşların gelmeye başladı sende gel artık yaa
Maşallah canııımm hadi gözün aydın. Rabbim saglıkla.buyutmeni nasip etsşn inşallah.Kızlar bu gece saat beste Mina ma kavuştum akşam şansım başladı iyi ki gitmiştim şuan ağrıları var ama şükürler olsun minik iyi ediyo ama sunum yok daha. Bu duygu dünyalara değer darısı sizlere musait oldukça yazarım öpüyorum herkesi
benimde kafamdaki tek soru işareti bu... haftaya çarşam ba kontrole gidicem bende senle aynı haftadayım acaba alttan bakar mıKizlar bu arada bikac gun once ishal olan arklar okumustum. Bende de var bugun asiri degil ama hafif var. Ishalle bi baglantisi varmi dogumun acaba. Bide benm bacak aram ve sol Bacağım cok agriyor acaba bende de açılma falan oldumupersembe kontrole gtcem ama daha zaman var diye agda tarihimi ayin 8 i gibi planlamistk kuaforle. Acaba persembe alttan muayene edermi korktum simdi agdalik da olmadi daha ya bakcm derse nasil acacmki
Kızlar bu gece saat beste Mina ma kavuştum akşam şansım başladı iyi ki gitmiştim şuan ağrıları var ama şükürler olsun minik iyi ediyo ama sunum yok daha. Bu duygu dünyalara değer darısı sizlere musait oldukça yazarım öpüyorum herkesi
Merhaba arkadaşlar bende 12 gün önce sezeryanla zeynebime kavuştum fakat hala hastanedeyiz dua edin bize
ayy bugün pek bir bereketli olmuş...slm herkese haber verip dua isteyelim bu sabah 6 da suyum geldi hemen yatış verdiler normal olmadı epidural doğum yaptık bebeğim 38+1 de geldi daha vaktimiz var diye rahattik dünyanın en tatlı seyiymis 10 senenin sonrasında duaniz da unutmayın ne olur
oturur pozisyonda yatıyorum ben canım ordayken en rahat öyle oluyorum cihazlar daha rahat bağlanıyor neyse çarşamba gelsin bir kez daha girelim bakalım belki de son girişimiz olur dr su için tekrar değerlendirme yapacak bakarsın doğuma da alabilir hayırlısı olsunCanım 32 den beri giriyorum. Kalp atışlarımı kontrol edemiyorum, kalbim çıkacak yerinden, sırtımdan ateş çıkıyor kulaklarım yanıyor, kendi kendime sakin ol deyip dürüyorum.... Bu arada Sırt üstü değil yan yat, sırtüstü kan basıncı bozulduğundan da nefes problemi oluyor ben yan daha rahat ediyorum....
benimde eşimle benim doğum kilomu sordu ben 3 kg eşimde 5 kilo doğmuş bizimde ortalama 4 ü bulabilir :) aman canım sağlıklı olsun bu arada senin tosunada kocaman bir maşallah...Canım önceden 1 hafta ilerideydi şimdi 2 hafta dedi 3 kg olmuş bile 2.5 kg olması gerekirken ailede iri birileri var mı dedi. Sende pek küçük değilsin dedi.Ailelerde varda uzun boylu iri yapılılar bilemedim şimdi. Gerçi 2 hafta sonra çağırdı ileri olması doğum tarihini etkilemez ama iri olursa erken alırız dedi bende panik oldum. Valizim benimde hazır değil no panic.
al benden de o kadar... duygularıma tercüman oldun canım...Yaa herkes bir bir doguruyor heyecan basti. Ben daha bebek sekerimi ayarlamadim. Agirdan aliyorum. Herkes dr a gidince haberi aliyor su gun doguracaksn yada acilman var doguma aliyoruz diye. Bende bunlari okuyunca kontrole gidesim gelmiyor suan. Bi korkudur aldinbeni valla hadi hayirlisi
Evet canım suda azalma vardı bizde de .Dr ölçüsünü şöyle açıklamıştı bu haftalarda olması gereken ideal su miktarı 10 cm imiş.8-5 arasında olursa azalmış 5 altına inerse acil doğum gerektirir demişti.ilk ölçümde 7c çıkmıştı suyumuz 1 hafta tanıdı geçen çarşamba 8cm çıktı suyumuz evde yatıyorum hala bol su içip dinleniyorum.Hareketlerde bir azalma yok gibi canım çok şükür bende sürekli takip ediyorumhepinize tesekkur derim arkadaşlar sagolun, zeynep kamilde nst yede girdim herşey yoluna görünüyor denildi, bugün içinde üçüncü Dr a gidip bebeğime zarar vermek istemedim,özel deki Dr çok canımı sıktı kafami karıştırdı hâlâ icim rahat değil gibi, bu arada sentimental canım başından beri gittiğim Dr um var ve çok tecrübeli biri ama Zeynep kamilin dru ve dışarıda doğum yaptirmiyor,bn özelinde gidiyorum,mecbur doğum yapacak bir yer bulmam lazim o yüzden bugün başka bi hastane ve Dr a gitmiştim, seninde suyunda azalma vardı çokmu az demişti Dr, hareketlerinde azalma var mıydı
gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsünslm herkese haber verip dua isteyelim bu sabah 6 da suyum geldi hemen yatış verdiler normal olmadı epidural doğum yaptık bebeğim 38+1 de geldi daha vaktimiz var diye rahattik dünyanın en tatlı seyiymis 10 senenin sonrasında duaniz da unutmayın ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?