2015 Nisan Anneleri

Canım önceden 1 hafta ilerideydi şimdi 2 hafta dedi 3 kg olmuş bile 2.5 kg olması gerekirken ailede iri birileri var mı dedi. Sende pek küçük değilsin dedi. Ailelerde varda uzun boylu iri yapılılar bilemedim şimdi. Gerçi 2 hafta sonra çağırdı ileri olması doğum tarihini etkilemez ama iri olursa erken alırız dedi bende panik oldum. Valizim benimde hazır değil no panic.

Ayy valla kizlar masallah.. bizim topigin bereketi bol olsun böyle insallah..
Nasil guzel haberler geliyor bir bir... iki dakika yalnız bırakmaya gelmiyor valla yahu hep guzel haberler alalım böyle insallah.. tabi ben muhtemelen sonlarda olacağım ama guzel böyle hepinizin haberini almak

Ayy ne guzel olmuş ama olsun beklesinler ne yapalim yani

Merhaba arkadaşlar bende 12 gün önce sezeryanla zeynebime kavuştum fakat hala hastanedeyiz dua edin bize

Dualar senle tatlim hayırlısıyla allah size bağışlasın yavrunuzu insallah.. allah saglikla hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin

Canim gözünüz aydin hayirli uğurlu olsun güzellik... allah analı babalı büyütmek nasip etsin...

Tatlim o dönemlerde bazen böyle oluyor çocuklar.. istersen al yanina konuş biraz bakalim niye istememiş falan.. sıkma canını küçük sorunlar bunlar

Ayy hadi senden de guzel haberler bekliyoruz tatlim hic korkma allah saglikla kavuşmayı nasip etsin size

Canım peki doktorun ne dedi bana ileri devam ederse sezeryan yaparız kilolu bebeklerde normal doğum önermiyoruz dedi ama bakıyorum 5 kilo doğan bebekler var. Kafam karıştı.
Benim esim 6 kilo dogmus.benim bebegiminde cok iri oldugunu soyledi dr.catim dar.normal dogum olmaz dedi.hatta kayinvalidemede sordu 6 kiloyu nasil normal dogurdun diye.cok yirtilma olur,idrar kacirma olur fln dedi.ben cok istiyordum normal dogumu ama nasip degilmis.ctesi sezeryan olucak bakalim.

Canım hayırlı olsun şimdiden bebişin evet önceden nasıl yapıyorlarmış diyoruz ama onlarında bir çok sonucu olabiliyor. Ben artık doktor ne derse öyle yapıcam sonuçta uzman olan o. Hayırlısı hangisiyse o olsun diye dua ediyorum.

Canim hayirli olsun, gozunuz aydin. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah. Yavruna saglik, mutluluk ve uzun bir omur diliyorum. Insallah sutun bol olur.

Yaa herkes bir bir doguruyor heyecan basti. Ben daha bebek sekerimi ayarlamadim. Agirdan aliyorum. Herkes dr a gidince haberi aliyor su gun doguracaksn yada acilman var doguma aliyoruz diye. Bende bunlari okuyunca kontrole gidesim gelmiyor suan. Bi korkudur aldinbeni valla hadi hayirlisi

Kizlar bu arada bikac gun once ishal olan arklar okumustum. Bende de var bugun asiri degil ama hafif var. Ishalle bi baglantisi varmi dogumun acaba. Bide benm bacak aram ve sol Bacağım cok agriyor acaba bende de açılma falan oldumu persembe kontrole gtcem ama daha zaman var diye agda tarihimi ayin 8 i gibi planlamistk kuaforle. Acaba persembe alttan muayene edermi korktum simdi agdalik da olmadi daha ya bakcm derse nasil acacmki

Maşallah canııımm hadi gözün aydın. Rabbim saglıkla.buyutmeni nasip etsşn inşallah.

benimde kafamdaki tek soru işareti bu... haftaya çarşam ba kontrole gidicem bende senle aynı haftadayım acaba alttan bakar mı

Merhaba arkadaşlar bende 12 gün önce sezeryanla zeynebime kavuştum fakat hala hastanedeyiz dua edin bize

ayy bugün pek bir bereketli olmuş...
çok heyecanlı valla üçünüzün de gözü aydın, hayırlı uğurlu, sağlıklı ,uzun ömürlü olsunlar inşallah:)
ya okuyunca kendim doğum yapacakmış gibi hissettim malum tarih yakın ama bizde pek bir kıpırtı yok :) hem korkum hem de heyecanım arttı...

ayyy kızlar bır ızne ayrıldım yorgunluktan ölüyorum .....
bugün dolaba poğaça ve kurabıye yapıp koydum ama ayaklarım mahvoldu...
birde heyecan sardı sanki her şey yarım gibime geliyor ve yetişmeyecek diye telaş ediyorum.

oturur pozisyonda yatıyorum ben canım ordayken en rahat öyle oluyorum cihazlar daha rahat bağlanıyor neyse çarşamba gelsin bir kez daha girelim bakalım belki de son girişimiz olur dr su için tekrar değerlendirme yapacak bakarsın doğuma da alabilir hayırlısı olsun

benimde eşimle benim doğum kilomu sordu ben 3 kg eşimde 5 kilo doğmuş bizimde ortalama 4 ü bulabilir :) aman canım sağlıklı olsun bu arada senin tosunada kocaman bir maşallah...
al benden de o kadar... duygularıma tercüman oldun canım...

Evet canım suda azalma vardı bizde de .Dr ölçüsünü şöyle açıklamıştı bu haftalarda olması gereken ideal su miktarı 10 cm imiş.8-5 arasında olursa azalmış 5 altına inerse acil doğum gerektirir demişti.ilk ölçümde 7c çıkmıştı suyumuz 1 hafta tanıdı geçen çarşamba 8cm çıktı suyumuz evde yatıyorum hala bol su içip dinleniyorum.Hareketlerde bir azalma yok gibi canım çok şükür bende sürekli takip ediyorum

maşallah bu hafta bir bir dökülecek bizim kuzular heralde benim de cumartesi kontrolüm ağdaya da cuma gideyim diyorum hafiften adet sancısı çekiyorum ishal değilim ama midem bozuk gibi gurulduyor bu gidişle nisana pek kimse kalmayacak

gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…