2015 Nisan Anneleri

ayy seninle günlerimiz aynı daha yeni izne ayrılıp temizliğe başlamıştın sanırım bi korku sardı beni senin de sancıların başladıysa ama yolu yarılamışsın 5cm e kadar hissetmemişsin ne güzel normal deneyeceksiniz heralde yarın di mi inşallah kolay bir doğumla sağ salim yavrunu alırsın kucağına

sevvalk ve nisanannesi
Kızlar ne mutlu size kuzulara kavuşmuşsunuz.. Rabbim hayırlı uğurlu etsin . Tebrik ederim sizleri . Keşke görebilsen tüm doğum yapanları , herbirinizln heyecanını yaşamak güzel olurdu .doğanların Herbirinin teyzesi oluyoruz ins görmekte nasip olur . Ee anne karnındaki maceralarına ortak olduk , harika manevi bağ kurduk . Devamını olsun çok isterim . Öpün benim içinde kuzuları ..

CNm benim oğlumda çok fena şu aralar ben onların bizin son zamanlardaki stresli bekleyişimizi hissettiklerini düşünüyorum. Onlar herşeyi anlıyorlar , eve gelicek olan bebekleri bile hissediyorlar bence . Kolay değil onlar içinde anne ile güçlü bağ var ve bu biter diye korkuyorda olabilirler . Kısaca sorun sende olduğunu asla düşünme CNm. Bu günleride inş sabır ve sevgi ile aşıcaz .

benimde kafamdaki tek soru işareti bu... haftaya çarşam ba kontrole gidicem bende senle aynı haftadayım acaba alttan bakar mı
Benim doktor 37. Haftada baktı.ben bi haftada bir muayene oluyorum.doktor bi hafta öncesinde söylemişti.zaten her an hazırlıklı olmak en iyisi.herkes doğum yapıyo duygulanıyorum .benımde açılmam var ancak sancım yoktu.hala da yok sanırım .gerci sancı nasıl bişey bılmıyom hala

Evet ilk doğumum allah nasip ederse haklısın fazla evham yapıyorum sanırım kendi kendimi korkutuyorum.
Daha iyi şeyler düşüneyim aklıma getirmeyim öyle şeyler..

5 cm mi? Bu harika bir gelişme ağrısız olması .. Rabbim inş kolay bir şekilde kızını kuçağına almayı nasip eder CNm.

ay çok şaşırdım, bak sen minik kızına.. bi de doğumgününe gidecektin gözün aydın, hayırlı uğurlu olsun güzel kızınız evinize bereket getirsin.

Ben en son 4 martta kontrole gitmiştim nstye soktu.. Çatı muayenesinden bahsetmedi bu gittiğimde 36+5 oluyorum o zaman banada yapar..

Suanda cok sinirliyim kizlar. Limangodan bebisim icin hello kittyli nevresim almstm cok hosuma gtmsti yedek kullanirim diye. Kargo geldi salaklar icine tek kisilik nevresim takimi koymus prenses desenli Simdi isin yoksa kargo iadesiyle ugras dur. Yok gittimi geldimi Hep benm basima gelir boyle seyler zaten

Hayırlı olsun canım Allah size bağışlasın

Canım hayırlı olsun bebeğin çok sevindim rabbim size bağışlasın

Arkadaslar sizlerle pek bir paylasimda bulunamadim ama
yine de guzel haberi paylasmak istedim
Allah nasip ederse yarin 12.30 da bende doguma giriyorummm
dogumdan degilde 3yasina girecek olan kizimin tepkilerinden feciii korkuyorumm...

Esyalarimizi gorunce gelmesin diye huysuzlanmaya basladi bileee...
dualarinizi esirgemeyin lutfennnnn...
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun!!!

Ayy maşallah forumun haline kızlar. Yetişemiyorum. Doğum yapanlara geçmiş olsun,gözleriniz aydın. Hastalara, ben gibi uykusuzlara ve ağrılı hamişlere Allah şifa ve son son iyi bi uyku versin :)
Oğlum bak ablaların abilerin geldi diyee acele etme, daha işim gücüm cok!

Masallah size canim cok sukur sutun de gelmis insallah minnosunda emer bol bol Allah mutlulugunuzu daim etsin insallah

Gözün aydın. Allah bagışlasın bebeğini.

Ne guzel arka arkaya guzel haberleri aliyoruz masallah size de canim gozunuz aydin Rabbim bizlere nasip etti isteyen herkese de nasip eder insallah saglikla buyusun minnakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…