ayy seninle günlerimiz aynı daha yeni izne ayrılıp temizliğe başlamıştın sanırım bi korku sardı beni senin de sancıların başladıysa ama yolu yarılamışsın 5cm e kadar hissetmemişsin ne güzel normal deneyeceksiniz heralde yarın di mi inşallah kolay bir doğumla sağ salim yavrunu alırsın kucağınakızlar dualarınıza ihtiyacım var.bugün kontrolüm vardı alttan muayene oldum 5cm acıklıgım %80 efasmanım var doktor sen nasıl duruyosun bu acıklıkla dedi agrı hissetmiyorum hiç.yarın sabah 9 da doguma gidecegim ac gel dedi.bebişim 3kilo 190 gr olmus.suyumda fazlaymıs biraz,şoktayım şuan.ve cok heyecanlıyım ve korkuyorumda.kalp rahim oldugu için erken dogum riskimde vardı.
bu arada bi haftadır ishalim vardı,3 gündür ara ara ama cok olmayan düzensiz bel agrım vardı,1 hafta önce acile gitmiştim yalancı dogum sancıları dedi doktor sancıda cıkmamıstı nst de,simdi 100 lerde sancı cıktı ama hissetmiyorum.simdi hazırlık yapıcam esyalarımı toparlıycam evi azcık,cantanın eksiklerine bakıcam.bugün uyku yok bana.annemde yarın sabah binip gelecek aksama yanımızda olacak.dogum yapan arkadaslarada saglıkla yavrularını büyütmelerini diliyorum.
CNm benim oğlumda çok fena şu aralar ben onların bizin son zamanlardaki stresli bekleyişimizi hissettiklerini düşünüyorum. Onlar herşeyi anlıyorlar , eve gelicek olan bebekleri bile hissediyorlar bence . Kolay değil onlar içinde anne ile güçlü bağ var ve bu biter diye korkuyorda olabilirler . Kısaca sorun sende olduğunu asla düşünme CNm. Bu günleride inş sabır ve sevgi ile aşıcaz .Arkadaşlar yardım.. Şu an oturdum, ben nerde yanlış yaptım diye ağlıyorum. 6 yaşındaki kızımın saçını kestirdim, kesilirken ağladı, ilk kesimi falan da değil bu arada.. bu arada kuaför de arkadaşım, o kadar itinalı ki ananlatamam, bebekliğinden beri bildiği için. Sabah da okula giderken tararken hafif tarak takılınca ağlamıştı. Öyle böyle değil nazlılığı çileden çıkarıyor.
Benim doktor 37. Haftada baktı.ben bi haftada bir muayene oluyorum.doktor bi hafta öncesinde söylemişti.zaten her an hazırlıklı olmak en iyisi.herkes doğum yapıyo duygulanıyorum .benımde açılmam var ancak sancım yoktu.hala da yok sanırım .gerci sancı nasıl bişey bılmıyom halabenimde kafamdaki tek soru işareti bu... haftaya çarşam ba kontrole gidicem bende senle aynı haftadayım acaba alttan bakar mı
günaydın.
sanırım ilk doğumun bence çok normal korkman. kapalı yer fobinin seni rahatsız edeceğini sanmıyorum, doğumhaneyi bilemem ama ameliyathaneler gayet geniş ve ferah ortamlar. şöyle düşün; o bebek bir şekilde çıkacak zamanı geldiğinde, her iki doğumda da yalnız olmayacaksın sadece sen ve bebeğin için çabalayan insanlar olacak etrafında. en ufak bir aksilikte ne yapacaklarını biliyorlar ve yapıyorlar. bunları düşünmen seni rahatlatır.
5 cm mi? Bu harika bir gelişme ağrısız olması .. Rabbim inş kolay bir şekilde kızını kuçağına almayı nasip eder CNm.kızlar dualarınıza ihtiyacım var.bugün kontrolüm vardı alttan muayene oldum 5cm acıklıgım %80 efasmanım var doktor sen nasıl duruyosun bu acıklıkla dedi agrı hissetmiyorum hiç.yarın sabah 9 da doguma gidecegim ac gel dedi.bebişim 3kilo 190 gr olmus.suyumda fazlaymıs biraz,şoktayım şuan.ve cok heyecanlıyım ve korkuyorumda.kalp rahim oldugu için erken dogum riskimde vardı.
bu arada bi haftadır ishalim vardı,3 gündür ara ara ama cok olmayan düzensiz bel agrım vardı,1 hafta önce acile gitmiştim yalancı dogum sancıları dedi doktor sancıda cıkmamıstı nst de,simdi 100 lerde sancı cıktı ama hissetmiyorum.simdi hazırlık yapıcam esyalarımı toparlıycam evi azcık,cantanın eksiklerine bakıcam.bugün uyku yok bana.annemde yarın sabah binip gelecek aksama yanımızda olacak.dogum yapan arkadaslarada saglıkla yavrularını büyütmelerini diliyorum.
ay çok şaşırdım, bak sen minik kızına.. bi de doğumgününe gidecektinKızlar bu gece saat beste Mina ma kavuştum akşam şansım başladı iyi ki gitmiştim şuan ağrıları var ama şükürler olsun minik iyi ediyo ama sunum yok daha. Bu duygu dünyalara değer darısı sizlere musait oldukça yazarım öpüyorum herkesi
Çarşamba kontrol var açıklık falan olsa keşke dogursam bir an önce..Canim surekli cagiriyorsun senin bebis de cok durmaz gelir merak etme :) ben de gelme biraz daha diyorum umarim anliyordur :)
Ben en son 4 martta kontrole gitmiştim nstye soktu.. Çatı muayenesinden bahsetmedi bu gittiğimde 36+5 oluyorum o zaman banada yapar..Benim doktor 37. Haftada baktı.ben bi haftada bir muayene oluyorum.doktor bi hafta öncesinde söylemişti.zaten her an hazırlıklı olmak en iyisi.herkes doğum yapıyo duygulanıyorum .benımde açılmam var ancak sancım yoktu.hala da yok sanırım .gerci sancı nasıl bişey bılmıyom hala
Sen hazır git .zaten bu haftalarda her an hazır olmak en iyisşşBen en son 4 martta kontrole gitmiştim nstye soktu.. Çatı muayenesinden bahsetmedi bu gittiğimde 36+5 oluyorum o zaman banada yapar..
slm herkese haber verip dua isteyelim bu sabah 6 da suyum geldi hemen yatış verdiler normal olmadı epidural doğum yaptık bebeğim 38+1 de geldi daha vaktimiz var diye rahattik dünyanın en tatlı seyiymis 10 senenin sonrasında duaniz da unutmayın ne olur
Kizlar firsat buldum geldim oglumla babasi saglikocqgina gitti topuk kani icin bende hemen bakip cikicm
Hep diyordum cikmasa hic diye ama ahhh o koku varya dunyada daha oyle birsey yokmus Rabbime binlerce sukur anneligi nasip etti
Kizlar akintilariniza dikkat edin bu aylarda dr ye nutlaka soyleyin bensabah gittim suyum cok azalmisti dr hic bekletmedi zaten hemen yatis verdi birkac saat icinde de dogum oldu
Size tavsiyem kayinvalideden. Benim gibi cekinenler vardi mutlaka ebelere dr ye soyleyin odada durmasin kimse diye soykesinler anne ile bebek temasi cok onemli birseymis
Gelen giden bitmiyor insan kendini yabancvi gibinhisediyoir bebegine cocuk dr si geldi ona soyledim sonra bebisi soydular benide ve kollarima verdiler o an superi ikimiz icinde. Sezeryan olcklar mutlaka biberon koyun cantaya sut hemen gelmio lactamil iciyorum o da cok iyi geldi sukurvsutum var ama sagipbveriyorum oglum bir turlu beceremedi eemmeyi
Masallah size canim cok sukur sutun de gelmis insallah minnosunda emer bol bol Allah mutlulugunuzu daim etsin insallahKizlar firsat buldum geldim oglumla babasi saglikocqgina gitti topuk kani icin bende hemen bakip cikicm
Hep diyordum cikmasa hic diye ama ahhh o koku varya dunyada daha oyle birsey yokmus Rabbime binlerce sukur anneligi nasip etti
Kizlar akintilariniza dikkat edin bu aylarda dr ye nutlaka soyleyin bensabah gittim suyum cok azalmisti dr hic bekletmedi zaten hemen yatis verdi birkac saat icinde de dogum oldu
Size tavsiyem kayinvalideden. Benim gibi cekinenler vardi mutlaka ebelere dr ye soyleyin odada durmasin kimse diye soykesinler anne ile bebek temasi cok onemli birseymis
Gelen giden bitmiyor insan kendini yabancvi gibinhisediyoir bebegine cocuk dr si geldi ona soyledim sonra bebisi soydular benide ve kollarima verdiler o an superi ikimiz icinde. Sezeryan olcklar mutlaka biberon koyun cantaya sut hemen gelmio lactamil iciyorum o da cok iyi geldi sukurvsutum var ama sagipbveriyorum oglum bir turlu beceremedi eemmeyi
Gözün aydın. Allah bagışlasın bebeğini.slm herkese haber verip dua isteyelim bu sabah 6 da suyum geldi hemen yatış verdiler normal olmadı epidural doğum yaptık bebeğim 38+1 de geldi daha vaktimiz var diye rahattik dünyanın en tatlı seyiymis 10 senenin sonrasında duaniz da unutmayın ne olur
Ne guzel arka arkaya guzel haberleri aliyoruz masallah size de canim gozunuz aydin Rabbim bizlere nasip etti isteyen herkese de nasip eder insallah saglikla buyusun minnakinslm herkese haber verip dua isteyelim bu sabah 6 da suyum geldi hemen yatış verdiler normal olmadı epidural doğum yaptık bebeğim 38+1 de geldi daha vaktimiz var diye rahattik dünyanın en tatlı seyiymis 10 senenin sonrasında duaniz da unutmayın ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?