2015 Nisan Anneleri

Aynı şeyden bende korkuyodum nasıl bırakırım sigarayı diyodum hep. Hatta hamıle oldugumu ögrenınce hemen slim aldım cok hafıf olanlardan ama degıl elime almak kokusu bıle benı benden alıyo.
evet duşununce bile içim kalkıyor böyle olacağım aklıma gelmezdi şukur yani yoksa çok zorducanm

Benimde oyleydi hatta sigara firmasında çalışıyordum iddiaya girdim bırakmak için esimle bi hafta icmicem diye o hafta bitmeden tanemi öğrendim
eşim bırakmıştı bendede 5. Haftadan sonra geldi tiksinme ama hamilelik ertesi içermiyim. Bilmiyorum valla

Hadi bakalim beiyoruz haberini :)

Bende hamile kaldiktan sonra sigarayi birakanlardanim.tiksiniyorum artik istesem de icemiyorum.

"weryew, post: 36663456, member: 479070"]kızlar sizede karnin tam ortasinda goguslerin tam ortasindan bikini bolgesine kadar cicak saplanir gibi sidetli agri oldumu hareketlerde kisitlama ve sanki simdi gudecek gibi

Canim benim gazım cçok oluyo buna benzer keskin ağrılar oluyo bende de[/QUOTE]

gaz benim göbek adım dostum

bana öyle koyullmuş bir teşhis yok da ramazanda yemekten sonra çok rahatsız oluyordum, o zaman aklıma geliyordu ama dr.a da gitmedim. Benim ilk hamileliğimde de bulantım çok oluyordu ama sabahları olurdu, şimdi yemek yedikten sonra daha kötü oluyorum, çıkarırsam da boğazım yanıyor, bilmiyorum bu kadarı normal mi, yoksa reflü filan mı? Pff çok rahatsız edici bir durum

Bende nerdeyse herkesten eleviti duydum çok kapsamli olduğu için folik kesip onu basliyomus doktorlar

matarani post: 36665343 .!.:
eşim bırakmıştı bendede 5. Haftadan sonra geldi tiksinme ama hamilelik ertesi içermiyim. Bilmiyorum valla
Bende o konuda cok supheliyim vallahi bide bulantiniz ne zaman bbaşladı benim olmucak galiba yoksa erken mi? değişik sadece midem kalkiyo arada

Mavidelisi, post: 36665371, member: 489186"]Oluyor canim sikinti yook [/QUOTE]

Simdiden daha pirinc kadarken bukadarsa buyudukce tuvalette uyucaz galibaaa

Bende o konuda cok supheliyim vallahi bide bulantiniz ne zaman bbaşladı benim olmucak galiba yoksa erken mi? değişik sadece midem kalkiyo arada
hiç kusmadum ben yoğun bir mide bulantım yok ama rahatta değil çay resmen metal gibi geliyor ki günde 10 kupa falan çay içerdim :) sigaranın kokusu çok rahatsız ediyor şuan içtiğimi duşynumiyorum kusarım gibi geliyor canm

Inşallah bende tiksinirim sigaradan.benim eşimde hiç içmemiş o derece.kızıyor ama 2 tane yarım içiyorum günde.ilkindede içmiştim gunde 2 en fazla 3 dal ama.kımıldamaya başlayınca içim el vermedi bundada öyle olacağını umuyorum.herşeyden tiksindim bi bundan tiksinmedim ilginç bir şekilde.
Bide hiç bişey yapasım yok ya benim sizde varmı oyle bir durum.sürekli uzanıyım yatıyım istiyorum.resmen enerjim düştü ya.düzelirim dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…