- 4 Temmuz 2013
- 1.286
- 1.701
- 168
hamileler çok uyur derler birde hepsi yalan sanırsam dicemde akşama doğru çok uykum geliyor
evet duşununce bile içim kalkıyor böyle olacağım aklıma gelmezdi şukur yani yoksa çok zorducanmAynı şeyden bende korkuyodum nasıl bırakırım sigarayı diyodum hep. Hatta hamıle oldugumu ögrenınce hemen slim aldım cok hafıf olanlardan ama degıl elime almak kokusu bıle benı benden alıyo.
eşim bırakmıştı bendede 5. Haftadan sonra geldi tiksinme ama hamilelik ertesi içermiyim. Bilmiyorum vallaBenimde oyleydi hatta sigara firmasında çalışıyordum iddiaya girdim bırakmak için esimle bi hafta icmicem diye o hafta bitmeden tanemi öğrendim
Günaydın güzel anneler kahvaltımı yaptım sabah bir mode bulantısıyla uyandım hazırlayana kadar canım çıktı zaten.kızım olmasa kahvaltıda hazırlamıcam o derece bulantım oldu kahvaltı yapınca hafifledi çok şükür.güzel bir gün geçirmek dileğiyle.birde şu 2 dal sigara olayını bitirirsem inşallah daha iyi olacağim :)
benim oğluşum var yani kedim sağolsun saçımla oynamayı çok sever geceleri derin uyumak ne mumkun :)Aynen benim de.. tavuk gibi yatiyorum erkenden bir de derin agir uyuyorum ki, cok garip..
Günaydın kizlaaar bugün biraz geç Uyandık çünkü sabaha kadar tuvalet e tasindim sizinde oluyor mu boyle?
benim oğluşum var yani kedim sağolsun saçımla oynamayı çok sever geceleri derin uyumak ne mumkun :)
eweeet herkese diyom o benm ilk çocuğum kardeş geliyor benim şapşikime :)Ayy olsun ama yaaaa ne tatli :)
"weryew, post: 36663456, member: 479070"]kızlar sizede karnin tam ortasinda goguslerin tam ortasindan bikini bolgesine kadar cicak saplanir gibi sidetli agri oldumu hareketlerde kisitlama ve sanki simdi gudecek gibi
Benim bşr kaç düşük olunca takip i sık yapılmalı dedi, birde dr dan dr a degişiyor ben şuanki dr umdan çok memnunum hep pozitif bir insanbana bir ay dedi meraktan çatlıcam sanırım bir ay
Sagol canım Allah herkese böyle güzel mutluluklar yaşatsınÇok sevindim gözün aydin
bana öyle koyullmuş bir teşhis yok da ramazanda yemekten sonra çok rahatsız oluyordum, o zaman aklıma geliyordu ama dr.a da gitmedim. Benim ilk hamileliğimde de bulantım çok oluyordu ama sabahları olurdu, şimdi yemek yedikten sonra daha kötü oluyorum, çıkarırsam da boğazım yanıyor, bilmiyorum bu kadarı normal mi, yoksa reflü filan mı? Pff çok rahatsız edici bir durumBende de varözellikle geceleri mahvediyor, elimde maden suyu dolaşıyor um biraz rahatlatsa da geçiriyor diyemem.. doktorum rennie tablet verdi ama o da rahatlatmıyor. Benim önceden de mide sorunum olmuştu, doktorum ona bağlıyor, senin varmıdır öncesinde reflün?
Bende nerdeyse herkesten eleviti duydum çok kapsamli olduğu için folik kesip onu basliyomus doktorlarGünaydın kizlar anladigim kadarıyla vitamin için erken dr lar 3. Aydan sonra diyorlar elevit için domuz jelatini var denmiş arastirmadim ama arkadaşlarim hep onu kullandı bütün vitaminleri kapsıyormuş günde 3-5 hap içeceklerine 1 tane içiyorlardi
Bende o konuda cok supheliyim vallahi bide bulantiniz ne zaman bbaşladı benim olmucak galiba yoksa erken mi? değişik sadece midem kalkiyo aradamatarani post: 36665343 .!.:eşim bırakmıştı bendede 5. Haftadan sonra geldi tiksinme ama hamilelik ertesi içermiyim. Bilmiyorum valla
Istanbulİstanbul'dan kimler var? Yani başta liste var ama yazışırken daha kolay akılda kalıyor :)
hiç kusmadum ben yoğun bir mide bulantım yok ama rahatta değil çay resmen metal gibi geliyor ki günde 10 kupa falan çay içerdim :) sigaranın kokusu çok rahatsız ediyor şuan içtiğimi duşynumiyorum kusarım gibi geliyor canmBende o konuda cok supheliyim vallahi bide bulantiniz ne zaman bbaşladı benim olmucak galiba yoksa erken mi? değişik sadece midem kalkiyo arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?