2015 Nisan Anneleri

kisisel bilgiler kisminda cocugum... yazan bolum henuz yok olacak, onu da yaptiysan bilemiyorum canim neden oldugunu

Yaptım bakalım olacak mı :) İşin komiği de benim bir çocuğum var ama kk yı kırmadım yok dedim :)

Allah sabır ve güç versin, mautlaka bir doktora daha görün. O da alınacak derse moralini bozma, her işte vardır bir hayır demişler.

Gözün aydın. Bu süreçte çok dikkatli ol, bol bol dinlen ve yorma kendini.

Kızlarr mide bulantısı nasıl geçer ve ne za mana kadar sürüyor 2 aylığım ve fena durumdayım elim hiç bi işe gitmiyor

Normalde 16. hafta civarı geçiyormuş ama kişiye gömre değişiyor. 8 de geçen de var. tüm hamileliği boyunca süren de. Umarım kısa sürede geçer seninki.

Çizgi silik bile çıksa sorun yoktır bence. Sen kan testi yaptırmış mıydın?

kızlar sizede karnin tam ortasinda goguslerin tam ortasindan bikini bolgesine kadar cicak saplanir gibi sidetli agri oldumu hareketlerde kisitlama ve sanki simdi gudecek gibi

Bana olmuyor ama muhtemelen vucüt kendini hamileliğe hazırlıyordur.

Günaydın Güzel Annişler Bebişleriniz Nasıl

Günaydın. Bebiş iyidir heralde :)

Günaydın.

Gunaydin taze anneleeeeerrrr

Iyi haberleri alanlarin gozleri aydin olsun, kotu haber alan arkadaslarimiza sllah saglik ve sabir versin insallah...

Aaa arkadaşım konuşmuştuk ya ikiz dir diye:) hayırlı olsun üzülme Nasibi yle gelir her canlı

Allah ım ya son tatil günleri ama ben sabahın kırınde tuvalete kalkıyom ve uyuyamıyorum bir daha uykulu uykulu günaydınlar sizere

Gunaydin taze anneleeeeerrrr

Iyi haberleri alanlarin gozleri aydin olsun, kotu haber alan arkadaslarimiza sllah saglik ve sabir versin insallah...
Günaydın canlar ben de sıcaktan bi ayrı şu icmekten bi ayrı bi de tuvalete kalkıp durmaktan bi ayrı uyuyamiyorum.sabah namaza kalktiktan sonra sağolsun mahallemizin sevimli bi Horozu olmuş o konser veriyor

Gozunaydin canım ya çok şükür Rabbime

hayırlı olsun canm aynı tarihliyiz :) biray sonramı gel dedi sana d a canm

Günaydın canlar ben de sıcaktan bi ayrı şu icmekten bi ayrı bi de tuvalete kalkıp durmaktan bi ayrı uyuyamiyorum.sabah namaza kalktiktan sonra sağolsun mahallemizin sevimli bi Horozu olmuş o konser veriyor
hamileler çok uyur derler birde hepsi yalan sanırsam dicemde akşama doğru çok uykum geliyor

Supersin ya
Bayildim ornegine.. birden o yaslarima gittim. Uzun zaman olmus. Simdi anne olucaz insallah.
Mesela ben sabahlari poaca yiyorum. Kusmuyorum.bunu buldum. Hem de karnim tok oldugundan bulantim azaliyo. Ama gun icinde deneyerek ya da keyfime gore yemeye calisiyorum biseyler.
Bulantisiz gunler diliyorum

Ya kızlar illa ki ilk haftalarda vajinal usg yapıliyormu herkese ya
Ben iki ayri doktora gittim canim..ilkinde hatta baya erkendi. 2 dr da alttan bakmayi teklif bile etmedi. Karindan baktilar. Ilerde daha net belli olur filan dediler. Bence dr dan dr'a farkediyo bu durum

UOTE="selale0101, post: 36664444, member: 576603"]Bana moral veren bütün arkadaşlarıma cook tesekkür ederim Allaha şükür kalp atışını duyduk boyuda 10mm olmuş bebegimin dr şimdilik bir sıkıntı yok dedi, Allah herkesin hamileliğni tamamına erdirir inşallah[/QUOTE]
Ay

cUOTE="selale0101, post: 36664444, member: 576603"]Bana moral veren bütün arkadaşlarıma cook tesekkür ederim Allaha şükür kalp atışını duyduk boyuda 10mm olmuş bebegimin dr şimdilik bir sıkıntı yok dedi, Allah herkesin hamileliğni tamamına erdirir inşallah[/QUOTE]
Ay
Cok sevindim canim ya gözün aydin bosuna uzdun kendini Hepimizin hamileligi saglikli devam eder ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…