2015 Nisan Anneleri

Ben de sordum druma. Gerek yok dedi. Henuz kucuk ve bizden besleniyormus minnoslarimiz. 3 aydan sonra baslayacakmisiz..simdilik sadece folbiol kullaniyorum. Bir de bebe asprini.

Günaydın güzel anneler kahvaltımı yaptım sabah bir mode bulantısıyla uyandım hazırlayana kadar canım çıktı zaten.kızım olmasa kahvaltıda hazırlamıcam o derece bulantım oldu kahvaltı yapınca hafifledi çok şükür.güzel bir gün geçirmek dileğiyle.birde şu 2 dal sigara olayını bitirirsem inşallah daha iyi olacağim :)

Ay

Cok sevindim canim ya gözün aydin bosuna uzdun kendini Hepimizin hamileligi saglikli devam eder ins[/QUOTE]
Inşallah canım Allah saglıkla nasip etsin bebişlerimizi

Ilk zamanlarda ben de cok su iciyordum ama artik midem bulandigi icin ne yiyebiliyorum ne icebiliyorum. Simdiden 1.5 kilo gitmis 70.5 la hamile kaldim. Simdi 69 olmusum. Ayni boydayiz seninle. Insallah cok almadan tamamlariz gebeligimizi

Ne yapıcaz bilmiyorum
günaydın kızlar

kizlar gunaydinnn hepinize mutlu saglikli gunler diliyorum
Gunaydinlarrrrr

Günaydın kizlaaar bugün biraz geç Uyandık çünkü sabaha kadar tuvalet e tasindim sizinde oluyor mu boyle?

ben çay sigara delisiyimdir normalde sigarayı seviyorum ama bende bir,tiksinme oldu anlatamam çay kahve sigara içemiyorum ..kahvaltıda bile çay içemiyom sanırım şanslıyım yoksa sigarasız düşünemezdi kimse beni

Aynı şeyden bende korkuyodum nasıl bırakırım sigarayı diyodum hep. Hatta hamıle oldugumu ögrenınce hemen slim aldım cok hafıf olanlardan ama degıl elime almak kokusu bıle benı benden alıyo.

"weryew, post: 36663456, member: 479070"]kızlar sizede karnin tam ortasinda goguslerin tam ortasindan bikini bolgesine kadar cicak saplanir gibi sidetli agri oldumu hareketlerde kisitlama ve sanki simdi gudecek gibi[/QUOTE]

Canim benim gazım cçok oluyo buna benzer keskin ağrılar oluyo bende de

Benimde oyleydi hatta sigara firmasında çalışıyordum iddiaya girdim bırakmak için esimle bi hafta icmicem diye o hafta bitmeden tanemi öğrendim

Günaydın kizlar anladigim kadarıyla vitamin için erken dr lar 3. Aydan sonra diyorlar elevit için domuz jelatini var denmiş arastirmadim ama arkadaşlarim hep onu kullandı bütün vitaminleri kapsıyormuş günde 3-5 hap içeceklerine 1 tane içiyorlardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…