Bn aksam da cok gec uyuyorum ;(hamileler çok uyur derler birde hepsi yalan sanırsam dicemde akşama doğru çok uykum geliyor
Ben de sordum druma. Gerek yok dedi. Henuz kucuk ve bizden besleniyormus minnoslarimiz. 3 aydan sonra baslayacakmisiz..simdilik sadece folbiol kullaniyorum. Bir de bebe asprini.kızlar bişey sorcam doktor vitamin desteğine başladı mı ben sordum folik asit alıyorsun şimdilik bu yeterli kan değerlerin de iyi 3. ayda vitamin desteğine başlayacağız dedi sizler de durum nasıl folik asit dışında doktorun verdiği haplar var mı
bende geç yatıyorum uyku bastırdığı vakit uyutmuyorlar beniBn aksam da cok gec uyuyorum ;(
Sagol canım Allah razı olsun Allah herkesin yüzünü güldürsünGozunaydin canım ya çok şükür Rabbime
sagol canım 2 hafta sonra gel dedihayırlnı tarihliyiz :) biray sonramı gel dedi sana d a canm
AycUOTE="selale0101, post: 36664444, member: 576603"]Bana moral veren bütün arkadaşlarıma cook tesekkür ederim Allaha şükür kalp atışını duyduk boyuda 10mm olmuş bebegimin dr şimdilik bir sıkıntı yok dedi, Allah herkesin hamileliğni tamamına erdirir inşallah
Amin bitanem cumlemizinkini inşallahSagol canım Allah razı olsun Allah herkesin yüzünü güldürsün
Ilk zamanlarda ben de cok su iciyordum ama artik midem bulandigi icin ne yiyebiliyorum ne icebiliyorum. Simdiden 1.5 kilo gitmis 70.5 la hamile kaldim. Simdi 69 olmusum. Ayni boydayiz seninle. Insallah cok almadan tamamlariz gebeligimiziBirde ben inanılmaz derecede su içiyorum normalde de içerdim ama bu sefer kuriyorum resmen ya sizde ne durumda su olayı..
Birde kilo konusuna geleyim 65.50 ile hamile kalmıştım bugün kilo ölçtüler 67 çıktım ya çok dikkat ediyorum ekmek unlu mamüller falan yemem meyve ağırlıklı yiyorum sabah 2 dilim ekmekmsadece baska ekmem yok şaşırdım ya bu kadar kısa sürede 1.50 kg çok geldi.normal beslenmene devam et dedi doktor bebek için yemene erken daha vakit var dedi biraz dikkat et kilona dedi.boyumda 1.62 bu arada poff. Sağlıklò olsun bebislerde yinede çok kilo almak istemiyorum ben ya.
Günaydın güzel anneler kahvaltımı yaptım sabah bir mode bulantısıyla uyandım hazırlayana kadar canım çıktı zaten.kızım olmasa kahvaltıda hazırlamıcam o derece bulantım oldu kahvaltı yapınca hafifledi çok şükür.güzel bir gün geçirmek dileğiyle.birde şu 2 dal sigara olayını bitirirsem inşallah daha iyi olacağim :)
günaydın kızlar
Gunaydinlarrrrrkizlar gunaydinnn hepinize mutlu saglikli gunler diliyorum
bana bir ay dedi meraktan çatlıcam sanırım bir aysagol canım 2 hafta sonra gel dedi
ben çay sigara delisiyimdir normalde sigarayı seviyorum ama bende bir,tiksinme oldu anlatamam çay kahve sigara içemiyorum ..kahvaltıda bile çay içemiyom sanırım şanslıyım yoksa sigarasız düşünemezdi kimse beniGünaydın güzel anneler kahvaltımı yaptım sabah bir mode bulantısıyla uyandım hazırlayana kadar canım çıktı zaten.kızım olmasa kahvaltıda hazırlamıcam o derece bulantım oldu kahvaltı yapınca hafifledi çok şükür.güzel bir gün geçirmek dileğiyle.birde şu 2 dal sigara olayını bitirirsem inşallah daha iyi olacağim :)
ben çay sigara delisiyimdir normalde sigarayı seviyorum ama bende bir,tiksinme oldu anlatamam çay kahve sigara içemiyorum ..kahvaltıda bile çay içemiyom sanırım şanslıyım yoksa sigarasız düşünemezdi kimse beni
Çok sevindim gözün aydinBana moral veren bütün arkadaşlarıma cook tesekkür ederim Allaha şükür kalp atışını duyduk boyuda 10mm olmuş bebegimin dr şimdilik bir sıkıntı yok dedi, Allah herkesin hamileliğni tamamına erdirir inşallah
matarani post: 36665027 .!.:ben çay sigara delisiyimdir normalde sigarayı seviyorum ama bende bir,tiksinme oldu anlatamam çay kahve sigara içemiyorum ..kahvaltıda bile çay içemiyom sanırım şanslıyım yoksa sigarasız düşünemezdi kimse beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?