Anladım canım günümüzde aynı bu arada benim eşimde aynı şeyi söylüyor 2 kilo altında doğmuş şimdi maşallahi var.saglikla alalım inşallah kucağımizaEvet bebegim ters maalesef. Ilk hamileligim normal dogum yapmayi cok istiyordum.
seninki daha kucukmus canim ya. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Oglum bu hafta kilo alamadi diye cok uzuluyordum. Ama kendimi rahatlatiyorum " babasi miadinda dogmasina ragmen 2100 gr dogmus. Simdi boylu poslu bir adam. Bizde pamuklara satmalar sarar aslan gibi yapariz" diyorum. Allaj daha buyuk dert vermesin. Benim suyum iyi oldugu icin biz son ana kadar beklicez.
Canım benimm çook teşekküür ederimmm :))) inşallah güzel haberlerle yazarım buraya
Sen bu hafta sonuna kadar dogurursun canim.İnşallah balımmmmm:) Ben de perşembe gideceğim. Doktor bugün doğurursun sen deyiverse keşke:):)
Canim benimde son adet tarihim 18 temmuz ben simdi 36+4 ultrasyondaki tarihe bak sen.Kizlar gecen carsamba kontrole gttgmde aldigim ultrason olculerine bakarmisiniz bi. Ben 17 temmuz son adet tarihim. Buna gore 24 nisanya günümun doldugu tarih. Burdaki sonuclara gore ortalama 37+2 diyor ama Ben aslında doktora gttgm gun interntte hesaplatinca 36+0 dim. Simdi buna gore ben erkenmi dogururum önde görünüyorsa aylardir bunu anlayamadim kusura bakmayin hangi tarih önemli açıklayabilecek varss sevinirim
Sen bu hafta sonuna kadar dogurursun canim.
Çok güzel yazmışsın cnm aynı hislerle az önce tv izliyordum dua ettim. Bi Yanımda yandı açıkçası kızım keşke daha güzel bi Dünya'ya Gözlerini açsa...Kizlar biliyorsunuzdur bir cogunuz bugun t.c savcisi rehin alindi ve terorustler savcimizi yaraladilar.suanda yasam savasi veriyor hastanefe.hepimizin icinde bi melek var ve dua kapilarimiz acik.dua edelim ne olur ailesine bagislasin rabbim kendisini.sag salim ciksin ameliyattan.sonucta herkes ekmek parasi icin evinden cikiyor.rabbim boyle insanlardan bizi ailemizi yavrularimizi korusun.biz bu ulkenin polisini hakimini savcisini doktorunu doguruyoruz.allahim sen yavrularimizi koru.
Canm baksana resme. Ortalama 37+2 yaziyrCanim benimde son adet tarihim 18 temmuz ben simdi 36+4 ultrasyondaki tarihe bak sen.
bekliycem tabi kii, iki günde bir kontrole gel dedi, suyun azalabilir, bebek kakasini yapabilir gibi riskler varmiss günüm dolduktan sonra, bekliycez yani ama beni tedirgin etti, güvenmiyorum pek... ama dr.larin geneli böyle işte, pervasizca gel sana suni sanciyi vereyim diyor açık açık, hicbi terslik yok ki bu ne acele, kendisi benden sabirsiz yani...ee bekliycen mi ? gayet sinir oldum şuan bende bu doktor a
bekliycem tabi kii, iki günde bir kontrole gel dedi, suyun azalabilir, bebek kakasini yapabilir gibi riskler varmiss günüm dolduktan sonra, bekliycez yani ama beni tedirgin etti, güvenmiyorum pek... ama dr.larin geneli böyle işte, pervasizca gel sana suni sanciyi vereyim diyor açık açık, hicbi terslik yok ki bu ne acele, kendisi benden sabirsiz yani...
gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün, bizim yerimize de kokla meleğini....Kızlar geçmişi okuyamadım doğum yapan varda hayırlı olsun yapacak olanlarda hayırlı haberlerle gelsinler inş.dün sabah 6.35 te Oğlum Dünya'ya geldi teyzeleri maşallah çok sağlıklı bizim dün Planlı Sezaryan olacaktı ama oğlum aceleci davranma gece suyum geldi birden sancılarım başladı yaklaşık 1.5 saat sonra hastaneye gittik ve Meğerse oğlum çıkıyormuş ters durduğu için epeyce zorlu ve korkulu bir Gündü ebe eliyle poposuna dokunabiliyordu ve ittirip durdurmaya çalıştı hemen acil doktorumu aradılar tüm herkes panik oldu acil ameliyathaneye aldılar sürekli Sakın IKınma diye uyardılar doktorum yetişti ve hemen anesteziye uyutup sezaryana aldılar beni çok şükür atlattık ama çok korkuluydu Hem sonuna kadar normal doğum Sancısı çektim yemde Sezaryan olduk bebeğim düz dursaymış ilk ıkınmada çıkacakmış doktor bile çok şaşırdı bu kadar hızlı OLMASINA..çok uzattım kızlar neyi anlatacağımı şaşırdım gerçekten şimdi hastanedeyiz yarın taburcu olcaz ağrılarım bugün daha ii oğlum maşallah çok ii güzelde emiyo mis kokulu bir melek Allah'ım isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu..Hepinizi çok öpüyoruz teyzeleri
amin canım inşallah, seni kaç gün sonra çağırdı dr.un kontrole?canım bekle yaa.. bebek kakasını yaparsa akıntın yeşil oluyomuş, suyuna hep bakıyolar zaten azalırsa söyler.. 41 bitene kadar yolu var ondan sonra versin sancıyı eyvallah paşa paşa çekecez zaten suni sancıyı :) Rabbim hayrlı doğumlar nasip etsin inş :)
Sağol bitanem deneyeceğim hepsini çarem yok..Çok geçmiş olsun tatlım , vücüdün su kaybı için çok çok su iç CNm . Ishal için çoçuklara pirinç Muhallebi öneriliyor burda belki işe yarar . Pirinç pilavı en azından ye .
geçmiş olsun canım, Allah tez zamanda şifa versin hepinize....Kızlar biz hala dökülüyoruz hastalıktan bütün gün halsizlikten yattım iyi dilekleriniz ve tavsiyeleriz için teşekkürler.doğum yapan arkadaşlarım hayırlı uğurlu olsun...yarın kontrolümüz var heralde bu hafta kilo alamamıştır yediğim hiçbirşey midemde kalmadıkison haftalarımı güzel keyifli geçireyim derken berbat bir hafta geçiyriyorum rabbim beterinden saklasın ne diyeyim.öpüyorum hepinizi uzaktan bulaştırmayayım yatacağım yine iyi geceler...
amin canım inşallah, seni kaç gün sonra çağırdı dr.un kontrole?
Amin canım sağol...geçmiş olsun canım, Allah tez zamanda şifa versin hepinize....
çok geçmiş olsun Allahım şifa versin canım...Selam kizlar.. sonunda gözümü açabildim biraz... umarım herkes iyidir..
Bir sürü doğum haberi kaçırdımherkese hayirli uğurlu olsun insallah.. bizim gibi kalanlara da zamanında saglikla kavuşmak nasip olsun...
Ben de daha iyiyim çok şükür.. Tabi hala yatıyorum hala halsizlik ve öksürük krizi içindeyim ama şükür gözün açılıyor en azından...
Oğlum da dönmek için çırpınıyor sanki içimde kuzum benim... arada yan duruyor tam ama sanirim yeri yok sığmıyor sonra geri oturma pozisyonuna dönüyor... canı sağolsun kuzularin...
Hepinizi öpüyoruz Guzel haberlerde buluşmak üzere...
İnşallah sende hayırlı haberlerle bebişinle dönersin canım :)İnşallah balımmmmm:) Ben de perşembe gideceğim. Doktor bugün doğurursun sen deyiverse keşke:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?