2015 Nisan Anneleri

Anladım canım günümüzde aynı bu arada benim eşimde aynı şeyi söylüyor 2 kilo altında doğmuş şimdi maşallahi var.saglikla alalım inşallah kucağımiza

Kizlar biliyorsunuzdur bir cogunuz bugun t.c savcisi rehin alindi ve terorustler savcimizi yaraladilar.suanda yasam savasi veriyor hastanefe.hepimizin icinde bi melek var ve dua kapilarimiz acik.dua edelim ne olur ailesine bagislasin rabbim kendisini.sag salim ciksin ameliyattan.sonucta herkes ekmek parasi icin evinden cikiyor.rabbim boyle insanlardan bizi ailemizi yavrularimizi korusun.biz bu ulkenin polisini hakimini savcisini doktorunu doguruyoruz.allahim sen yavrularimizi koru.

Canim benimde son adet tarihim 18 temmuz ben simdi 36+4 ultrasyondaki tarihe bak sen.

Çok güzel yazmışsın cnm aynı hislerle az önce tv izliyordum dua ettim. Bi Yanımda yandı açıkçası kızım keşke daha güzel bi Dünya'ya Gözlerini açsa...

ee bekliycen mi ? gayet sinir oldum şuan bende bu doktor a
bekliycem tabi kii, iki günde bir kontrole gel dedi, suyun azalabilir, bebek kakasini yapabilir gibi riskler varmiss günüm dolduktan sonra, bekliycez yani ama beni tedirgin etti, güvenmiyorum pek... ama dr.larin geneli böyle işte, pervasizca gel sana suni sanciyi vereyim diyor açık açık, hicbi terslik yok ki bu ne acele, kendisi benden sabirsiz yani...

canım bekle yaa.. bebek kakasını yaparsa akıntın yeşil oluyomuş, suyuna hep bakıyolar zaten azalırsa söyler.. 41 bitene kadar yolu var ondan sonra versin sancıyı eyvallah paşa paşa çekecez zaten suni sancıyı :) Rabbim hayrlı doğumlar nasip etsin inş :)

gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün, bizim yerimize de kokla meleğini....

Kızlar biz hala dökülüyoruz hastalıktan bütün gün halsizlikten yattım iyi dilekleriniz ve tavsiyeleriz için teşekkürler.doğum yapan arkadaşlarım hayırlı uğurlu olsun...yarın kontrolümüz var heralde bu hafta kilo alamamıştır yediğim hiçbirşey midemde kalmadıkison haftalarımı güzel keyifli geçireyim derken berbat bir hafta geçiyriyorum rabbim beterinden saklasın ne diyeyim.öpüyorum hepinizi uzaktan bulaştırmayayımyatacağım yine iyi geceler...

amin canım inşallah, seni kaç gün sonra çağırdı dr.un kontrole?

geçmiş olsun canım, Allah tez zamanda şifa versin hepinize....

çok geçmiş olsun Allahım şifa versin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…