teşekkür ederim canım sütüm geliyo Allahtan kilo alacak inşallah bi de bebeğin herşeyiyle ben ilgilenmsem rahatlayacamGünaydın kizlaaarr
Ya bu doğum işinde kararın kişiye bırakılması ne zordünden beri düşünüp duruyorum... ama yok seçemiyorum..
Bir yanım yüzde 3 5 ihtimal de olsa bekle son ana kadar diyor. Halbuki dün gittiğimizde 3200 gram 50 santimdi Yani artik yeri çok dar aslında... ama yine de normal seyrini bozmayım diyorum.. bir yanım da planlı gitmek de avantaj sonucta uzatmaya gerek var mi diyor... Ayy bilemedim..
Zaten her kafadan da bir ses çıkıyor...
Tatlim bizim hastanede spinal i daha çok öneriyorlar.. bence de mantikli
Oyy kilo alır annesi... hayirli uğurlu olsun gözünüz aydin güle güle büyütün İnsallah..
Sen de üzülme birkaç güne geçecek o halin doya doya ilgileneceksin bebekle
Obur desene küçük hanım :) hayirli uğurlu olsun tatlim gözünüz aydin saglikla büyütmek nasip olsun insallah
Bende 10 gun cektim oksurukten. doktor ilac vermiyo zaten sadece hamileler icin bogaz spreyi var ondan tavsiye etti.bide zencefil bal iyi geliyo onu duzenli kullanKizlar gunaydin. Bogazim her gecen gun daha da kotulesiyo. dun zencefil limon bal yaptım. Bugnde yine bal yedim iyi gelir belji diye yok. Gece oksuruk de yapıyor gicik olurya bogazda öyle. Ne yapcam ya hastaneyede gtmek istemiyirum. Hareket bile edesim yok annem gelmeden dogururum diye
Onemli olan ikinizinde saglikli olmasi canm gozunaydin kizina kavustun Allah bagislasin Bizim icinde op meleginikızlar günaydın, tüm çabama ve son ana kadar beklememe rağmen, kızım kanala yüzüyle girdiği için acil sezaryene alındım, o yüzden spinal şansım da ollmadı, suyum geldi ve 7 cm açılmayla gittim ameliyata...
Nasip böyleymiş, kızım da ben de iyiyiz, çok iştahli bir bebek, emiyor dünden beri...
Allah yardimcin olsun insallah canm saglikli haberlerinizi bekliyoruzKızlar bebegin suyu azalmıs acılmam ve sancımda yok. hareketleride ntsde az cıktı suni sancı veriyolar bana dua edin
Kızlar bugün gazetede okudum. Bir orta boy soğanı kalın kalın doğrayın, üzerine 1 yemek kaşığı bal koyup, cam kavanozda sulanana kadar bekletin. Sonra büyükler günde 3 yemek kaşığı yiyin yazıyor. Öksürük ve gribi durduruyormuş.Bende 10 gun cektim oksurukten. doktor ilac vermiyo zaten sadece hamileler icin bogaz spreyi var ondan tavsiye etti.bide zencefil bal iyi geliyo onu duzenli kullan
benimde göbeğimde var deri değiştirir gibi dökülmeArkadaşlar benim ellerim cok kuruyor birde bacaklarim pul pul dökülme oluyor normal mi acaba bu yarın sorucam doktora ama varmı aranizda yaşayan
Canım toparlamış bebeğin maşallah zaten doğumdan sonra bebek %10 kilo kaybedermiş normal yani. Sana birşey sormak istiyorum canım sen sezeryan olmuştun değil mi. Kaç günde ayağa kalkabildin acaba ve genel mi spinal miydi. Bende haftaya sezeryan olacağım nasipse telaşlıyım birazkızlar biz kızımla 18. günümüze girdik şükürler olsun :) dün kontrol vardı sarılık için tekrar kan alıcak diye k
korktuk ama dr gerek görmedi :) 3 kilo doğan kızım 5. gün kontrolde 2800 e düşmüştü şükürler olsun dün kontrolde 3160 çıktı doktor iyi kilo almış 350 g dedi :) her ay kilo kontrolü yapılacak. bunların dışında gaz ve pişik problemimiz var onların dışında her şey yolunda :) kızımla hayat çok güzel şükürler olsun Allahım bu günleri gösterdi:
Cnm gozun aydin , ne mutlu sana prensesine kavusmussun , darisi bekliyenlerin basina inşallah..merhaba kızlar 6 nisan pazartesi günü minik rüyamız aramıza katıldı anca fırsat bulup yazabildim spinal sezeryan oldum kendi panikliğim yüzünden ameliyata zangır zangır titreyerek girdim daha beter titrer şekilde çıktım benimki biraz zor oldu bünye meselesi sanırım şu anda da sıkıntılarım var ama evdeyiz çok şükür bebeğin de sağlığı iyi sezeryan olacak arkadaşlar ilk zamanlarda yanınızda mutlaka bebek bakımından anlayan size yardım edecek bir bayanın olması gerekiyor benim gibi zor ayaklanma ihtimaline karşı ama kimisi çok hafif atlatıp hemen ayaklanıyor ve bebeğe bakabiliyor böyle atlatanlar çok şanslı ben şu anda tek başıma bebeğe bakamıyorum bu da beni çok üzüyor pazartesiden beri toplamda 5 saat anca uyumuşumdur bebek uyuyo ama ben uyumuyorum aklım hep onda bir de şu kilo işi ultrasonla baya fark çıktı doğumdan 10 gün önce 3200 e yakın çıkan bebek 3010gr doğdu tulumların içinde kayboluyor bebişim:) ama çok tatlı prensesim darısı bekleyenlerin başına herkese kolay ve hayırlı doğumlar diliyorum
Allah yardımcın olsun. çabuk alırsın kucağına inşallahKızlar bebegin suyu azalmıs acılmam ve sancımda yok. hareketleride ntsde az cıktı suni sancı veriyolar bana dua edin
Masallah minigimize. Darisi bize insallah.kızlar günaydın, tüm çabama ve son ana kadar beklememe rağmen, kızım kanala yüzüyle girdiği için acil sezaryene alındım, o yüzden spinal şansım da ollmadı, suyum geldi ve 7 cm açılmayla gittim ameliyata...
Nasip böyleymiş, kızım da ben de iyiyiz, çok iştahli bir bebek, emiyor dünden beri...
Ah cnm sende benim gibi cok bekledin ama kismet boyleymis , bebisine kavustunya onemli olanda saglikli olmasi ,cok tebrik ederim seni , gozun aydin , bol sutlerin olsun .. Bende simdi dr.dan geldim, 0 sancı 0 açılmakızlar günaydın, tüm çabama ve son ana kadar beklememe rağmen, kızım kanala yüzüyle girdiği için acil sezaryene alındım, o yüzden spinal şansım da ollmadı, suyum geldi ve 7 cm açılmayla gittim ameliyata...
Hayirli cnm ,dualarimiz seninle iyi haberlerini bekliyoruz..Kızlar bebegin suyu azalmıs acılmam ve sancımda yok. hareketleride ntsde az cıktı suni sancı veriyolar bana dua edin
Kızlar bebegin suyu azalmıs acılmam ve sancımda yok. hareketleride ntsde az cıktı suni sancı veriyolar bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?