2015 Nisan Anneleri

Arkadaşlar benim ellerim cok kuruyor birde bacaklarim pul pul dökülme oluyor normal mi acaba bu yarın sorucam doktora ama varmı aranizda yaşayan

doğum yapan arkadaşlar nerelerdesiniz? bebekler ne durumda sizler ne durumdasınız ne gibi sorunlar yaşıyor sunuz? fırsat buldukça paylaşalım lütfen :)

teşekkür ederim canım sütüm geliyo Allahtan kilo alacak inşallah bi de bebeğin herşeyiyle ben ilgilenmsem rahatlayacam

Bende 10 gun cektim oksurukten. doktor ilac vermiyo zaten sadece hamileler icin bogaz spreyi var ondan tavsiye etti.bide zencefil bal iyi geliyo onu duzenli kullan

Onemli olan ikinizinde saglikli olmasi canm gozunaydin kizina kavustun Allah bagislasin Bizim icinde op melegini

Kızlar bebegin suyu azalmıs acılmam ve sancımda yok. hareketleride ntsde az cıktı suni sancı veriyolar bana dua edin
Allah yardimcin olsun insallah canm saglikli haberlerinizi bekliyoruz

Kızlar sizin doğumlar bitmek üzere. Bizimkilerde başladı. Hepinizin bebeğini Allah bağışlasın. Analı babalı büyüsünler. Ben size bşy soracağım. Bu ultrasonda tahmin edilen kilo ve en önemlisi FL'den hesaplanan boy gerçekle yakın çıktımı. Yani FL düşüktü ama bebeğim uzun doğdu. Ya da zayıftı şişman doğdu vb. nasıl durumlar yaşadınız?

Bende 10 gun cektim oksurukten. doktor ilac vermiyo zaten sadece hamileler icin bogaz spreyi var ondan tavsiye etti.bide zencefil bal iyi geliyo onu duzenli kullan
Kızlar bugün gazetede okudum. Bir orta boy soğanı kalın kalın doğrayın, üzerine 1 yemek kaşığı bal koyup, cam kavanozda sulanana kadar bekletin. Sonra büyükler günde 3 yemek kaşığı yiyin yazıyor. Öksürük ve gribi durduruyormuş.

sezeryan olan arkadaşlara bir sorum olacak... devlet hastanesinde mi oldunuz özelde mi?

Canım toparlamış bebeğin maşallah zaten doğumdan sonra bebek %10 kilo kaybedermiş normal yani. Sana birşey sormak istiyorum canım sen sezeryan olmuştun değil mi. Kaç günde ayağa kalkabildin acaba ve genel mi spinal miydi. Bende haftaya sezeryan olacağım nasipse telaşlıyım biraz

Allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin benimde 3 yaşında kızım var ve şuanda da 17 haftalık hamileyim ben kızımda sezeryanle doğum yaptım ve çok rahattım hiçbir sıkıntı çekmedim ve hemen sütüm geldi kızımda çok iyiydi. inşallah sizde kolay normal doğum yaparsınız ve inanın nasıl doğum yaptığınız değil sütünüzün hemen gelip gelmemesi Çooookkk önemli Size tavsiyem doğuma kadar ve doğumdan sonrada bol bol komposto için bol bol sütünüz olsun inşallah. Sizi çok iyi anlıyorum çok heyecanlısınız bende oğlumu bekliyorum sabırsızlıkla bende Eylül annesi olucam inşaallah. Arada sizi takip ediyorum merak ediyorum doğum süreçlerinin. Allah sizi sağsalim kurtarsın bebişlerinizi bol bol emzirdim. Ben kızımı 2 sene emzirdim inşaallah sizde emzirirsiniz. Hayırlı doğumlar

Cnm gozun aydin , ne mutlu sana prensesine kavusmussun , darisi bekliyenlerin basina inşallah..

Ma
Masallah minigimize. Darisi bize insallah.

Ah cnm sende benim gibi cok bekledin ama kismet boyleymis , bebisine kavustunya onemli olanda saglikli olmasi ,cok tebrik ederim seni , gozun aydin , bol sutlerin olsun .. Bende simdi dr.dan geldim, 0 sancı 0 açılma p.tesiye kadar dogmazsa salı sezaryen ile doguracagim inşallah..

Selam kizlar, 40+2 olduk bugun. doktorumuz normalde bekletmek istemiyor yarin gel suni sanci ile deneyebiliriz ama olmama ihtimali % 75 dedi ki ben de hic olacagini dusunmedigimden - açılmam henüz 1 cm ve hiç sancım yok- biraz daha beklemek istedigimi soyledim ve 40+6ya kadar beklicez bakalim cok zor bir karardi bizim icin ama normal dogumu cok istiyorum beklemek istedim.hayirlisi bakalim.. insallah rabbim tum kotu olasiliklardan bizi korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…