Günaydın kizlaaarr
Ya bu doğum işinde kararın kişiye bırakılması ne zordünden beri düşünüp duruyorum... ama yok seçemiyorum..
Bir yanım yüzde 3 5 ihtimal de olsa bekle son ana kadar diyor. Halbuki dün gittiğimizde 3200 gram 50 santimdi Yani artik yeri çok dar aslında... ama yine de normal seyrini bozmayım diyorum.. bir yanım da planlı gitmek de avantaj sonucta uzatmaya gerek var mi diyor... Ayy bilemedim..
Zaten her kafadan da bir ses çıkıyor...
kızlar günaydın, tüm çabama ve son ana kadar beklememe rağmen, kızım kanala yüzüyle girdiği için acil sezaryene alındım, o yüzden spinal şansım da ollmadı, suyum geldi ve 7 cm açılmayla gittim ameliyata...
Nasip böyleymiş, kızım da ben de iyiyiz, çok iştahli bir bebek, emiyor dünden beri...
Cnm benim gunum 2 Nisandi haala bebegim dogmadi hergun nst ve bebegin suyu hareketleri kontrol ediliyor ve bekliyoruz, hic sanci hic acilma yok , ve doktorumun soyledigi hic acilma olmadigi icin suni sanci versemde acilmasi cok zor o yuzden biraz daha bekliyelim dogmazsa sezaryen olacak.
Canım benim hayırlı doğumlar inşallah. Benim olçuler birebir tuttu. Ama çoğunlukla tutmuyor sanırımKızlar sizin doğumlar bitmek üzere. Bizimkilerde başladı. Hepinizin bebeğini Allah bağışlasın. Analı babalı büyüsünler. Ben size bşy soracağım. Bu ultrasonda tahmin edilen kilo ve en önemlisi FL'den hesaplanan boy gerçekle yakın çıktımı. Yani FL düşüktü ama bebeğim uzun doğdu. Ya da zayıftı şişman doğdu vb. nasıl durumlar yaşadınız?
maşallah sana maşallah ben olsam hemen sezeryan derdim tekrardan maşallah. inşallah istediğin gibi gider herşey ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. haberlerini bekliyoruz :)Selam kizlar, 40+2 olduk bugun. doktorumuz normalde bekletmek istemiyor yarin gel suni sanci ile deneyebiliriz ama olmama ihtimali % 75 dedi ki ben de hic olacagini dusunmedigimden - açılmam henüz 1 cm ve hiç sancım yok- biraz daha beklemek istedigimi soyledim ve 40+6ya kadar beklicez bakalim cok zor bir karardi bizim icin ama normal dogumu cok istiyorum beklemek istedim.hayirlisi bakalim.. insallah rabbim tum kotu olasiliklardan bizi korusun.
Canım bir şey sorucam aramızda 10 gün var sanırım bebeğin ileride dedi mi doktorun yoksa normal mi gelişimi benim bebeğimde 4 kiloya yaklaştı ama doktorum planlı szeryan dedi. Gelişimi ilerde deyip duruyor böyle olursa sezeryan olmam gerekirmiş. Normal doğumdan hiç bahsetmedi bile kafam karıştı şimdi.kızlar ben geldımi nst normal cıktı. ponponum 4 kılo 54 cm olmus masallah :) catı muayenesı normal sıkıntısız cıktı. dogurursun dedı12 sınden sonra her an bekle, hgatta heran olabılır dedı. dogurmassan haftaya bugun gel dedı doktorum
Doktorlar riske girmek istemiyorlar nedense bende sezeryan için tekrar konuşucam en azından planlı olmak zorunda mı diye sorucam.Selam kizlar, 40+2 olduk bugun. doktorumuz normalde bekletmek istemiyor yarin gel suni sanci ile deneyebiliriz ama olmama ihtimali % 75 dedi ki ben de hic olacagini dusunmedigimden - açılmam henüz 1 cm ve hiç sancım yok- biraz daha beklemek istedigimi soyledim ve 40+6ya kadar beklicez bakalim cok zor bir karardi bizim icin ama normal dogumu cok istiyorum beklemek istedim.hayirlisi bakalim.. insallah rabbim tum kotu olasiliklardan bizi korusun.
Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün.. Ben kızımda hemen kalkmıştım ama bakalım bu sefer nasıl olacak.. Sen de şimdi daha iyisindir eminim .. Kendine ve meleğine iyi bak tatlım..merhaba kızlar 6 nisan pazartesi günü minik rüyamız aramıza katıldı anca fırsat bulup yazabildim spinal sezeryan oldum kendi panikliğim yüzünden ameliyata zangır zangır titreyerek girdim daha beter titrer şekilde çıktım benimki biraz zor oldu bünye meselesi sanırım şu anda da sıkıntılarım var ama evdeyiz çok şükür bebeğin de sağlığı iyi sezeryan olacak arkadaşlar ilk zamanlarda yanınızda mutlaka bebek bakımından anlayan size yardım edecek bir bayanın olması gerekiyor benim gibi zor ayaklanma ihtimaline karşı ama kimisi çok hafif atlatıp hemen ayaklanıyor ve bebeğe bakabiliyor böyle atlatanlar çok şanslı ben şu anda tek başıma bebeğe bakamıyorum bu da beni çok üzüyor pazartesiden beri toplamda 5 saat anca uyumuşumdur bebek uyuyo ama ben uyumuyorum aklım hep onda bir de şu kilo işi ultrasonla baya fark çıktı doğumdan 10 gün önce 3200 e yakın çıkan bebek 3010gr doğdu tulumların içinde kayboluyor bebişim:) ama çok tatlı prensesim darısı bekleyenlerin başına herkese kolay ve hayırlı doğumlar diliyorum
Canim benim Allah yardimcin olsun. Kolaylikla dogur insallah.Kızlar bebegin suyu azalmıs acılmam ve sancımda yok. hareketleride ntsde az cıktı suni sancı veriyolar bana dua edin
Gözün aydın canım.. Sen normal doğurmak için elinden geleni yaptın canım hayırlısı böyleymiş.. Sağlıkla büyüt bebeğinikızlar günaydın, tüm çabama ve son ana kadar beklememe rağmen, kızım kanala yüzüyle girdiği için acil sezaryene alındım, o yüzden spinal şansım da ollmadı, suyum geldi ve 7 cm açılmayla gittim ameliyata...
Nasip böyleymiş, kızım da ben de iyiyiz, çok iştahli bir bebek, emiyor dünden beri...
Canım ben daha doğum yapmadım. Ama benim doktoruma giden iki arkadaşımında doğumda son ultrason Ölçümüyle kilo olarak Arasında 100 gr kadar fark çıktı. Aslında bu ölçümler tamamen doktorun tecrübesi ve cihazın hassasiyeti ile ilgili. Her el farklı ölçebiliyor. Doktorun bu konuda yetenekliyse çok fark çıkmaz :)Kızlar sizin doğumlar bitmek üzere. Bizimkilerde başladı. Hepinizin bebeğini Allah bağışlasın. Analı babalı büyüsünler. Ben size bşy soracağım. Bu ultrasonda tahmin edilen kilo ve en önemlisi FL'den hesaplanan boy gerçekle yakın çıktımı. Yani FL düşüktü ama bebeğim uzun doğdu. Ya da zayıftı şişman doğdu vb. nasıl durumlar yaşadınız?
canım bizim günler aynı bakalım kim daha önce doğuracakBen cok sabirsizimmmmmmmm
Doğru olanı yapmışsın canım. Ben olsam ben de aynısını yapardım. Bol bol dua et hayırlısıyla miniğin bugün yarın gelir inşallah. Doktorlar 40 hafta dolduğunda çok aceleci oluyorlar maalesef....Selam kizlar, 40+2 olduk bugun. doktorumuz normalde bekletmek istemiyor yarin gel suni sanci ile deneyebiliriz ama olmama ihtimali % 75 dedi ki ben de hic olacagini dusunmedigimden - açılmam henüz 1 cm ve hiç sancım yok- biraz daha beklemek istedigimi soyledim ve 40+6ya kadar beklicez bakalim cok zor bir karardi bizim icin ama normal dogumu cok istiyorum beklemek istedim.hayirlisi bakalim.. insallah rabbim tum kotu olasiliklardan bizi korusun.
evet canım genel sezeryan oldum 4. gün tamamen kalktım ama ağrılar hemen geçmiyor bugün 18. günüm ama hala bel karın ağrılarım oluyo :)Canım toparlamış bebeğin maşallah zaten doğumdan sonra bebek %10 kilo kaybedermiş normal yani. Sana birşey sormak istiyorum canım sen sezeryan olmuştun değil mi. Kaç günde ayağa kalkabildin acaba ve genel mi spinal miydi. Bende haftaya sezeryan olacağım nasipse telaşlıyım biraz
inşallah bizim gibi günü geçenlerden olmadan doğurursun canım :)biz bugün 38+4 üz. kaldı mı 6 gün muhtemel tarihe. hadi geç döllenme vs 5 gün daha eklenir, 11 günümüz var. günler geçmiyor. ben korkuyorum. çok zormuş anne olmak ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?