2015 Nisan Anneleri

sana kesinlikle katılıyorum bu kararın bize bırakılması çook zor ve çook fazla stresli. inşallah bebeğin ve kendin için en doğru kararı verebilirsin

hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsün. ben de senin gibi normal için direniyorum bakalım bizim ki nasıl sonuçlanacak. sen de atlattın darısı bize artık

senin doktorun iyi bekleyelim diyor ya, benim şuan 40+2 olmasına rağmen hiç riske girmek istemiyor ve yarın için yatış yaptırmak istedi. ben de beklemek istediğimi söyledim. bana biraz kızdı biliyorum ama 41'e kadar yolu var, biz maksimum 40+6 ya kadar beklicez.

Kızlar sizin doğumlar bitmek üzere. Bizimkilerde başladı. Hepinizin bebeğini Allah bağışlasın. Analı babalı büyüsünler. Ben size bşy soracağım. Bu ultrasonda tahmin edilen kilo ve en önemlisi FL'den hesaplanan boy gerçekle yakın çıktımı. Yani FL düşüktü ama bebeğim uzun doğdu. Ya da zayıftı şişman doğdu vb. nasıl durumlar yaşadınız?

Kızlar yardım edin. Midem allak bullak.öğlen yedigimi çıkardım afedersiniz. Kolumu kaldirck halimbyok. Napmam lazım. Kötü birşey yoktur değil mii

Canım benim hayırlı doğumlar inşallah. Benim olçuler birebir tuttu. Ama çoğunlukla tutmuyor sanırım

maşallah sana maşallah ben olsam hemen sezeryan derdim tekrardan maşallah. inşallah istediğin gibi gider herşey ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. haberlerini bekliyoruz :)

biz bugün 38+4 üz. kaldı mı 6 gün muhtemel tarihe. hadi geç döllenme vs 5 gün daha eklenir, 11 günümüz var. günler geçmiyor. ben korkuyorum. çok zormuş anne olmak ya

Canım bir şey sorucam aramızda 10 gün var sanırım bebeğin ileride dedi mi doktorun yoksa normal mi gelişimi benim bebeğimde 4 kiloya yaklaştı ama doktorum planlı szeryan dedi. Gelişimi ilerde deyip duruyor böyle olursa sezeryan olmam gerekirmiş. Normal doğumdan hiç bahsetmedi bile kafam karıştı şimdi.

Doktorlar riske girmek istemiyorlar nedense bende sezeryan için tekrar konuşucam en azından planlı olmak zorunda mı diye sorucam.
Böyle giderse birlikte yatıcaz hastaneye

Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün.. Ben kızımda hemen kalkmıştım ama bakalım bu sefer nasıl olacak.. Sen de şimdi daha iyisindir eminim .. Kendine ve meleğine iyi bak tatlım..

Gözün aydın canım.. Sen normal doğurmak için elinden geleni yaptın canım hayırlısı böyleymiş.. Sağlıkla büyüt bebeğini

Canım ben daha doğum yapmadım. Ama benim doktoruma giden iki arkadaşımında doğumda son ultrason Ölçümüyle kilo olarak Arasında 100 gr kadar fark çıktı. Aslında bu ölçümler tamamen doktorun tecrübesi ve cihazın hassasiyeti ile ilgili. Her el farklı ölçebiliyor. Doktorun bu konuda yetenekliyse çok fark çıkmaz :)

Doğru olanı yapmışsın canım. Ben olsam ben de aynısını yapardım. Bol bol dua et hayırlısıyla miniğin bugün yarın gelir inşallah. Doktorlar 40 hafta dolduğunda çok aceleci oluyorlar maalesef....

evet canım genel sezeryan oldum 4. gün tamamen kalktım ama ağrılar hemen geçmiyor bugün 18. günüm ama hala bel karın ağrılarım oluyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…