2015 Nisan Anneleri

gozun aydın canım sanada. hayırlısı. aman sağlıklı olunda gerekince sezeryan oluyor ınsan ne kadar normal arzulasa da. bakalım bende normal ıstıyorum ama pozısyonumuz ne olacak bılmıyorum ve korkuyorum. cunku bebegım sankı hala midemde gibi. çok yukarda.ne zaman asagı ınecekte bas asagı duracak diye tedırgınlık yasıyorum. hayırlısı hepımız ıcın.

Günaydın kizlaaarr
Ya bu doğum işinde kararın kişiye bırakılması ne zor dünden beri düşünüp duruyorum... ama yok seçemiyorum..
Bir yanım yüzde 3 5 ihtimal de olsa bekle son ana kadar diyor. Halbuki dün gittiğimizde 3200 gram 50 santimdi Yani artik yeri çok dar aslında... ama yine de normal seyrini bozmayım diyorum.. bir yanım da planlı gitmek de avantaj sonucta uzatmaya gerek var mi diyor... Ayy bilemedim..
Zaten her kafadan da bir ses çıkıyor...

bu doğum işi çok heycanlıymış ya... şimdiden heyecan bastı beni
bu arada spinal sezeryan olan arkadaşlar tavsiye ediyormusunuz. ben istemiyordum aslında ama kendimde de olmak istiyorum bebeği görmek istiyorum.

Tatlim bizim hastanede spinal i daha çok öneriyorlar.. bence de mantikli

Oyy kilo alır annesi... hayirli uğurlu olsun gözünüz aydin güle güle büyütün İnsallah..
Sen de üzülme birkaç güne geçecek o halin doya doya ilgileneceksin bebekle

Obur desene küçük hanım :) hayirli uğurlu olsun tatlim gözünüz aydin saglikla büyütmek nasip olsun insallah

Kizlar gunaydin. Bogazim her gecen gun daha da kotulesiyo. dun zencefil limon bal yaptım. Bugnde yine bal yedim iyi gelir belji diye yok. Gece oksuruk de yapıyor gicik olurya bogazda öyle. Ne yapcam ya hastaneyede gtmek istemiyirum. Hareket bile edesim yok annem gelmeden dogururum diye

Kuzum hastaneye yada doktora görün mutlaka ki daha ileri gitmesin.. önemli zamanlar bunlar riske atma hemen doğuma alacaklar diye birsey yok ki..

Hayırlısıyla aldın ya kucağına yavrunu gerisi teferrüat canım analı babalı olsun bitanem güle güle büyüt fıstığı

gunaydın kızlar, bız kontrole gıdıyoruz salıcakla kalın
hayirli haberlerle donersin ins canım bi de bişey soracaktim siseler için etiketi sen paylasmistin dimi hani 4 taneydi bize sormustun hangisi diye yoksa baska biru miydi hatirlayamadim eger sensen kandi yaptigini yollayabilir misin bnm pcnjn klavye bozuk yapamıyorum senin isim yerine rotuşle kendi kizimin ismini yazcam ins. yoksa kalcak dogurmadan halledetim de bitsin

Günaydın kizlar bn normal doğum bekliyorum diye hic arastirmadim sezeryan türlerini son anda aksilik okur da dr sezeryana donse neyi seccem bilmiyorum bilenler yardimci olabilir mi arti ve eksileri ne ne önerirsiniz

kızlar ben geldımi nst normal cıktı. ponponum 4 kılo 54 cm olmus masallah :) catı muayenesı normal sıkıntısız cıktı. dogurursun dedı 12 sınden sonra her an bekle, hgatta heran olabılır dedı. dogurmassan haftaya bugun gel dedı doktorum

aynı durumdayız canım. burnumda tıkanıyor gece benım. bu yüzden ağızdan nefes alıyorum. sabah uyandığımda boğazım daha da kotulesmıs oluyor
bende ıhlamur içiyorum limon bal zencefıl tarçın macunu yapıyorum. tuzlu suyla burnumu temızlemeye çalışıyorum. ama toparlayamadım bır turlu.meyvede tuketıyorum vıtamın olsun dıye. ama düzelme yok henüz.
allah sanada sıfa versın

ah ne mutlu canım. sevındım. maşallahı var bebısınınde :) artık hayırlısıyla doğumuna günler kalmış :)

Sagol canm. Bendede var burub tikanikligi genzim surekli akiyor gece yatincada agzima dogru aktgndan ondan iyilesemiyorm sanirim ben. Bi kbb ci bana oyle demsti bikac ay once yine hasta olmstm. Zaten hamileyken zor iyileşir insan dedi. Birde genzin izin vrrmez dedi akinti olunca bogazi surekli tahris edermis sabaha kadar. Baharatli falan bisyler yesek zararlimi olur acaba evde mesir macunu var :) icinde baharat cokya onun :)

Canım her halukârda senin kararın ama ben bebeklerin Planlı bir şekilde, ben geliyorum anne burada Zamanım doldu artık demeden alınmaması gerektiğini düşünüyorum. Yani Sancın geldiğinde bebeğinin dönüp dönmeyeceğini şu anda asla bilemezsin. Her zaman bir ihtimal vardır. Hadi onu da bırak o gün sezeryan olsan bile Bebeğin gelmek istediği zaman olacaksın yani onun gelmek istediği vakit. Bu bile çok güzel. Her bebeğin anne karnında bir zamanı var ve eğer kritik bir durum yoksa o zaman beklenmeli. En doğal olan bu çünkü. Ben şahsen doktoruma gelmezse 42ye kadar bile beklemek istiyorum dedim. O da durumu yakından takip eder şartlar uygun olursa bekleyebiliriz dedi.

Kizlar gobegimin altina arada siddetli agri oluyor bu yalanci mi acaba

Maşallah canım Allah ananlı babalı büyütsün darısı başımıza
Canım evet kararın bize borakılması çok zor. Allah hakkımozda hayırlı olanı yapamamızı nasip etsin.
Maşallahh tosununa
Kızlar bebegin suyu azalmıs acılmam ve sancımda yok. hareketleride ntsde az cıktı suni sancı veriyolar bana dua edin
Alllah yardımcın olsun canım bir avazda inşallah

kızlar biz kızımla 18. günümüze girdik şükürler olsun :) dün kontrol vardı sarılık için tekrar kan alıcak diye k
korktuk ama dr gerek görmedi :) 3 kilo doğan kızım 5. gün kontrolde 2800 e düşmüştü şükürler olsun dün kontrolde 3160 çıktı doktor iyi kilo almış 350 g dedi :) her ay kilo kontrolü yapılacak. bunların dışında gaz ve pişik problemimiz var onların dışında her şey yolunda :) kızımla hayat çok güzel şükürler olsun Allahım bu günleri gösterdi:

yeni doğum yapan arkadaşlarımın gözleri aydın Allahım miniklere uzun ömürler versin :) darısı bekleyen arkadaşlarin başına :)

Ahh kuzum zaten bir yandan tam senin gibi düşünüyorum... ve sanirim ağır basan taraf da o olacak.. bir yandan planlı olmasının bizler için avantajları var tabi.. Bakalim ne diyeceğiz

Amin kuzum amin insallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…