2015 Nisan Anneleri

bu doğum işi çok heycanlıymış ya... şimdiden heyecan bastı beni
bu arada spinal sezeryan olan arkadaşlar tavsiye ediyormusunuz. ben istemiyordum aslında ama kendimde de olmak istiyorum bebeği görmek istiyorum.
Canım hiç korkma ben hep normal istemiştim ama mecburen spinal anestezi ile sezeryan oldum.. 2. Saat sonunda ayaklarımi çekip oynatiyordum.8 saat sonra da ayaktaydim.. Ve sabaha kadar tek başıma yürüdüm wc ye gittim.. Inşallah seninde benim gibi kolay ve ağrısız olur hayırlı dogumlar

Iyi aksamlar kizlar. Sancilarim gitti ama biraz kasilmalarim var. Doktor acilman var demisti ben simdi beklemedeyim. Kizim birazdaha kalmak istiyo anlasilan. Destek olan arkadaslarada cooooook tesekkur ederim. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Iyi aksamlar kizlar. Sancilarim gitti ama biraz kasilmalarim var. Doktor acilman var demisti ben simdi beklemedeyim. Kizim birazdaha kalmak istiyo anlasilan. Destek olan arkadaslarada cooooook tesekkur ederim. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
canım kasılma nasıl oluyo

Yazın benide rahatlattı canım hep o ayaklarımı hiç hissetmicem bu yüzden fenalık geçirixem diye tedirgin oluyorum bende kısmetse cuma günü spinal sezeryan olucam

İyi geceler kızlar bugün son kontrolümüze gittik şükür herşey yolunda pazartesi yatış yapacağız salı doğum hayırlısyla fıstığım şükür bu hafta biraz kilo almış 3250 gr olmuş.geçen hafta ishal kusmadan 50 gr almıştı yavrum.bu hafta karnı doymuş demekki..

merhaba kızlar 6 nisan pazartesi günü minik rüyamız aramıza katıldı anca fırsat bulup yazabildim spinal sezeryan oldum kendi panikliğim yüzünden ameliyata zangır zangır titreyerek girdim daha beter titrer şekilde çıktım benimki biraz zor oldu bünye meselesi sanırım şu anda da sıkıntılarım var ama evdeyiz çok şükür bebeğin de sağlığı iyi sezeryan olacak arkadaşlar ilk zamanlarda yanınızda mutlaka bebek bakımından anlayan size yardım edecek bir bayanın olması gerekiyor benim gibi zor ayaklanma ihtimaline karşı ama kimisi çok hafif atlatıp hemen ayaklanıyor ve bebeğe bakabiliyor böyle atlatanlar çok şanslı ben şu anda tek başıma bebeğe bakamıyorum bu da beni çok üzüyor pazartesiden beri toplamda 5 saat anca uyumuşumdur bebek uyuyo ama ben uyumuyorum aklım hep onda bir de şu kilo işi ultrasonla baya fark çıktı doğumdan 10 gün önce 3200 e yakın çıkan bebek 3010gr doğdu tulumların içinde kayboluyor bebişim:) ama çok tatlı prensesim darısı bekleyenlerin başına herkese kolay ve hayırlı doğumlar diliyorum

gözün aydın ..hayırlı olsun
bişey soracam hastane çantanda ne vardı vede en çok neye ihtiyaç duydun tavsiyen neler..

canım kasılma nasıl oluyo
Canim ben yurt disinda kaliyorum benim doktorum diyo bebek karnin icinde gerildikce kendini yavas yavas dogum kanalina itiyo. Hani karnin tas gibi olur 45 veya 60 saniye yada daha az. Bizler deriz popoyu buraya dayadi diye. Iste bunlar kasilma oluyomus. Kasilmalar basladiginda bebisler kendini doguma hazirliyormus. Bilmiyorum ne kadari dogru benim doktor böyle söylemisti diyer hamileligimde ordan biliyorum.Kimisi o kasilmalara sanci diyor ama bende sancilar adet sancisi gibi yavas yavas geliyodu sonra birden bastiriyodu. Tabi herkeste farkli olabilir bu durum.

günaydın kızlar bu gece 2 3 saat boyunca sancım vardı kasıklarımda 1 dakika sancı geliyodu 1 dakika duruyodu anlamadım neyin nesi sonra uykuya dalmışım ve gece boyunca karnım taş gibi sertti

Kizlarr günaydın ben dun korka korka gittiğim dr dan gülerek ayrildm. Dr tedirginligmi anladı ve rahaysiz etmeyelim dedi. Sancimda düzensiz çıktı. Artık hi dahakine bakarız kacis yok.dedi:) bi arada bebegim 3100 gr 51 cm acaba tontis. mi olacak bu kiz :) düzensiz sancilarimin ne zaman dogum getircegi belli olmaz herhalde değil mi

Kızlar vakti geçip bebisinin gelmesini bekleyen guzel annelere sunlari tavsiye edeyim. Merdiven inip çıkmak sıcak suya oturmak ve kesinlikle çokça hurma tüketmek. Bi tanıdık günü geçmişti ve normali istiyordu. Seseryan ısrarlarına direndi oturdu. Gun icinde 1 kg a yakın hurma yedi çokça Su içti. Samimiyetle soyluyorm ertesi gune dogum haberini verdi.

Canım içime su serptin çok teşekkürler. İnşallah bizimki de çok rahat geçer. Bebişini bizim için öp lütfen
Yazın benide rahatlattı canım hep o ayaklarımı hiç hissetmicem bu yüzden fenalık geçirixem diye tedirgin oluyorum bende kısmetse cuma günü spinal sezeryan olucam
Canım seninki benden önceymiş senden de iyi haberler bekliyoruz inşallah
Bözün aydın Allah analı babalı büyütsün canım. Sıkıntıların geçer inşallah biran önce. 3010 ge bence gayet iyi senin tulumların kalıbı genişmiş herald
Günaydın herkese benim bebeğim 2 haftalık oldu bugun :) hafta sonu az surede olsa dışarı çıkaracağız inşallah. Hadi bakalım hsls doğurmayan arkadaşlarım güzel haberlerle gelin. *♡*
Maşallah size çıkın tabii güneş iyi gelir bebişe

kızlar günaydın, tüm çabama ve son ana kadar beklememe rağmen, kızım kanala yüzüyle girdiği için acil sezaryene alındım, o yüzden spinal şansım da ollmadı, suyum geldi ve 7 cm açılmayla gittim ameliyata...
Nasip böyleymiş, kızım da ben de iyiyiz, çok iştahli bir bebek, emiyor dünden beri...

hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün inşallah normal doğurmayı çok istedin ama olmadı şükür ikinizde iyisiniz
maşallah kızına emsinde büyüsün

Hic sOrma canim ya agrim oluyo ama nstde sancim cikmiyo gelmeyecek sanirim gunu de doluyo:) Insallah su bikac gunde gelir
benimde doğum öncesi nst de çok fazla sancım çıkmışti ama ben hiç hissetmiyordum kişiden kişiye değişiyor canım :) hayırlı gelsin minigim keyfi olsun bir dk beklemez annesi :) benimki çok ani oldu sizinkiler planlı oluyor ne güzel :)

ay maşallah kızına:) ben gecen hafta gittiğimde 2774 gr 48,5 cm gelmişti. benımkı daha zayıf olması gerekenden. ama bence senın kız normal tontiş degıl. ustelık boyuda cok cok ıyı. maşallah. allah sağlıkla kucağımıza almak nasıp etsın ınsaallah

gozun aydın canım. allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasıp etsın artık. zor gecırmene uzuldum ama umarım çabucak toparlarsın. mis kokulunu bızım ıcınde kokla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…