2015 Nisan Anneleri

Canım en az 2 hafta önde diyor iri bebek doğuramazsın dedi ama çatı muayenesi falan olmadım. Bu hafta sonu sorucam bakalım ne diyecek daha geçen haftadan gün verdi önümüzdeki hafta için.

Çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşir bebeğin. Üzme sakın kendini.

Canim cok gecmis olsun allah sifa versin insallah dualarimz bebeginle

İns guzel kilo alir anne karnindaki gibi olmaz

Canım en az 2 hafta önde diyor iri bebek doğuramazsın dedi ama çatı muayenesi falan olmadım. Bu hafta sonu sorucam bakalım ne diyecek daha geçen haftadan gün verdi önümüzdeki hafta için.
Canim benim bebegimde hep onde gidiyordu ama bu hafta kilo alimi durdu boya gitmis.sayet zorunlu sezeryan olmasaydi bnm normal dogum olabilirdi suan 3400 bebegim

Gozun aydin ayni zamandada cok gecmis olsun cnm , umarim biran once minigine saglicakla kavusursun , dualarim seninle..

Iyi aksamlar guzel anneler ben de buraya yazmayi unutmusum biz bugun 20 gunluk olduk.38+1 de sezeryan ile 3800 gr 51 santim olarak dogduk.Rabbim dogum yapmayan annelerimize saglikli dogumla rnasib etsin.
Allah anali babali buyutsun cnm , saglikla mutlulukla inşallah..

Allah yardimciniz olsun canim cok gecmis olsun insallah en kisa zamanda Rabbim sifa verir evinize donresiniz hep birlikte dualarimda olacaksiniz Rabbim safi adiyla sifa versin insallah guzel haberlerini bekliyorum canim benim

Gozunuz aydin canim, Allah anali babali buyutsun..Rabbim ogluna sifa versin, yardimciniz olsun. Tez vakitte yaninda olmasi dilegiyle..

doğum yapan arkadaşlar nerelerdesiniz? bebekler ne durumda sizler ne durumdasınız ne gibi sorunlar yaşıyor sunuz? fırsat buldukça paylaşalım lütfen :)
Burdayiim bizim de bugun 11 Gun oldu. Oyle aglayan bi bebek degil cok sukur. Gazini da bazen kendi çıkarıyor bazen masaj yapiyoruz.Ilk 10 gun genelde kolay olurmus gaz konusunda. Sonrasinda bagirsak sistemi degistikce bebekler de degisiyormus. Insallah kolaylikla gecer gunlerimiz. Bebeklerin usumemesine dikkay etmek lazim. Hemen hickirik tutuyor.
Şimdilik bu kadar bizden :)

Canım Allah sana sabır ve güç bebeğine ve tüm küvözdeki bebeklere de tez zamanda şifa versin. Buda bir imtihan inşallah en kısa zamanda toplar yavrun kucağına alırsın. Bebeğinede sağlıklı mutlu uzun ömürler dilerim
Iyi aksamlar guzel anneler ben de buraya yazmayi unutmusum biz bugun 20 gunluk olduk.38+1 de sezeryan ile 3800 gr 51 santim olarak dogduk.Rabbim dogum yapmayan annelerimize saglikli dogumla rnasib etsin.
Maşallah gözünü aydın Allah analı babalı büyütmek nasip etsin

Maşallah tosuna. Gazını çıkarıyorsa ne güzel inşallah sonrada sıkıntı olmaz

Canim benim herseyden once gozun aydin, cok sukur kavustun minigine. Allah anali babali, saglikli mutlu bir omur nasip etsin, bahtini acik etsin.

Bebegine doyamadan o camekandan seyretmenin ne kadar zor oldugunu ben de cok iyi biliyorum. Allah yardimcin olsun. ama sen artik annesin hem bebegin hem kendin icin kendini birakmaman lazim. Bize kabul etmek cok zor olsa da aslinda bebeklerimiz sagligi icin en iyi yerde oluyorlar. Sen onu kucagina alip eve donecegin ani hayal ederek sabretmeye calis. Insallah fazla uzamadan guzel haberler verirsin. Dualar sizinle

Hayirlisiyla dogur yavrunu.. benim sezeryandan once yapilan olcumle bebegimin olcumleri birebir ayni cikti.

Coklu alıntı yapmayı beceremedim. Hepinize tek tek güzel mesajlarınız ve bebegim icin dualarınız için teşekkür ederim. Hamişlerin duası kabul olurmus, Rabbim kabul etsin o guzel gönlünüzden gecen dualarınızı. size güzel haberler verebilmeyi nasip etsin bana da Rabbim..

biz bugün 38+4 üz. kaldı mı 6 gün muhtemel tarihe. hadi geç döllenme vs 5 gün daha eklenir, 11 günümüz var. günler geçmiyor. ben korkuyorum. çok zormuş anne olmak ya
Bebegini kucagina saglikla aldiginda tum korkularin gececek.. kus gibi hafifliyosun..Dogumdan sonra eve gelince sezeryan olmama ragmen kendimi rahatlamis hissettim. Darisi basina insallah :)

Allah şifa versin inşallah bir an once annesine kavuşsun bebeğin

gozun aydın canım. allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasıp etsın artık. zor gecırmene uzuldum ama umarım çabucak toparlarsın. mis kokulunu bızım ıcınde kokla:)
amin cnm inş toparlarım biran önce koklarım tabi ki siz de sağlıklı bir şkilde kucağınıza alırsınız bebişinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…